ATTGÅUPPNÄRMANGÅTTNER

I början av November började tänka på vad ja stoppade i mig och tränade 4 ggr i veckan..jag rasade 8 kilo på 2 månader och var as peppad! jag har nu gått upp 4. vill dö. har inte tränat som ja ska o ätit skitgrejer i snart en månad..dåååligt!!

så idag var ja o denice o handlade i vanlig ordning när vi fått lön..köpte typ kyckling och sallad. seriöst. ska pröva att inte äta kolhydrater på 2 veckor..ja o chris har det som test grej. ska se om det händer ngt. på tisdag tränar vi! nu jävlar!

åh helvete va trött ja eeee, ska upp om 6 timmar o öppna cafet.. misär


ELEKTRISK

den här dagen har vart THE BOMB. låt nummer 2 o 7 imorn säger jag bara! ME LIKE!

nu är det utgång




HEJDÅ

OK borde sova.sluta publicera inlägg som om det vore en konversation på fb chatten.


OSTKROKAR

hetsätit ostbågar och är redan pepp för imorn. jobb 3 timmar. LOL schemalägg mig så en fredag 4ever tack!
sedan kurs med aftonbladet. mingel.(?) melodifestivalen genrep. ja jag älskar melodifestivalen. ja o bögarna.
kvällen är till för dans med lillsyrran på yaki da. tackarrrr


BABYNAME

min ett år yngre kusin ska ha barn. om det blir en son ska han heta LIAM.

vill dö. mitt namn juh. vårt namn..eller aa det var. fitta

YOUBETTERWORK

okidoki då ska man snart dra sig till jobbet.. Helt svullen i ögonen,täpt i näsan..svullen hals..You name it, I got it!

Läget är lika spänt här hos mig som i Kairo..Lika lajbans typ.. fy fan! 10 -19.30 också av alla jävla tider! ååååh den e as jobbig att jobba..tar liksom aldrig slut!!

hjärtat är dock bättre idag=)


IHURTMYSELF

Sluta förneka sofie ditt as att du är ledsen!! är as sjuk o deppig. blä.skjut mig

HAIR











ja tror ni fattar vad som komma skall. blond o långt hår tack! här ska raggas haha

STILLSICKBUTCOSY

Fortfarande hemma sjuk och livet är inte på topp direkt.. Igår hade ja typ alla vänner över någon gång under dagen som kom o lämnade diverse prylar som ska hjälpa mig att bli bättre! Helt fantastiskt! Tänk att det finns människor som verkligen ställer upp när man mår dåligt och finns där till 100 procent! Något som jag helt missat under en jävligt lång period..

Kom på mig själv igår när jag pratade med Johannes att ja kan säga saker och sedan tänka nä shit vafan sa ja det för, nu kommer ja få skit och behöva fjäska för att lösa det här..men nää dert behöver jag inte. För jagbehöver inte trippa på tårna kring mina vänner.. De tar mig för den jag är och kan ta saker med en klckspark! Så jävla skönt att kunna säga vad man egentligen tycker o tänker utan att få skit tillbaka och känna sig mosad och värdelös typ.

En till fantastisk grej ja börjat med är att sova i mitten av sängen när jag är ensam! Varför har jag inte gjort det tidigare?! Det är ju as gottigt!!Ska (BARA FÖR ATT) beställa hem och köpa lite nya grejer till lägenheten som BARA jag vill ha.. Då detta bara är mitt hem och kommer vara bara MITT hem..Tidigare (i nästan två år) har jag velat skapa ett hem för två,vilket ja borde fattat aldrig skulle hända. shit ja har lurat mig sjölv as länge och trott så mycket och bettet mig konstigt och inte vart mig själv. Ja ska aldrig låta det hända igen. Aldrig lura mig själv. OM det blir en nästa gång hoppas ja att det blir på ett annat sätt.

Idag är jag som sagt hemma..Denice behövde hundvakt så jag har nu Aska och Ina här på finbesök! Var lite nojjig att ina skulle gny och vara ledsen när Denice gick, men det var inga som helst problem! Jag utstrålar ett sånt lugn....pff!!

Ska laga lunch till denice sen som en riktigt bra hemmafru skulle göra!



RSS 2.0