EDUGOELLER?

Jag vet att man inte ska skriva skit om folk i sin blogg. Det är omoraliskt. jaga vem bryr sig, jag är arg och behöver få ur mig skiten!

Vill man eller vill man inte vara med sin partner på nyårsafton? precis,. det vill man. eller hur.

Nu ska ja supa ner mig hemma hos Christoffer. Sen ska jag kjedjeröka och gråta i Eva-Lenas (christoffers mammas) knä. japp, jag ska säga att alla män är idioter och hon kommer hålla med mig.
Som det ska vara.

Fan va snygg jag är ikväll!!

HEJHÄRKOMMERSEGERTÅGET

Idag har jag o Mr J gått en sväng på stan, jag har handlat julklappar och fått träffa hans lillasyster=)
Sen mötte jag upp julia för en "sjölins" alltså en latte och cigg på da matteo. i vanlig ordning.

Nu har jag vart hemma några timmar, så det blir lackade naglar, linser och pannband.. lägg till några öl och du har min kväll! Här är min ursäkt till att gå ut och fira-mensen är över!

PEPP

GOODMORNINGMENSJÄVEL

Idag är en såndär dag då jag börjar tidigt. Går upp tidigt.. börjar nämligen 07.00...Men idag vaknade jag av en helt annan härlig anledning. japp, here it come again. Mensfittan, precis precis när jag och jonas blitt tillsamans också. självklart. vilken tajming. Men det är inte det värsta. Det ärsta är den extrema smärtan jag har, som får mig fundera på att sjukanmäla mig.

Men det tänker jag bara inte göra. Det går nog över om ett tag. Allt beror på hur mycket tabletter du stoppar i dig. Det tar ungefär 20min för en tablett att börja hjälpa till..och sen håller den i vad 5 minuter  typ. det blir 200 tabletter idag då. kul

ANGELEYES

look inte his angeleyes, you think youre in paradise..


WHYWONTYOUDIE?

Jag vet att jag har en tendens att verka dramatisk,säga och göra saker jag inte menar.
Man vill inte egentligen inte någon något ont. Men hon.

Jag önskar dig all olycka i världen! det vore så mycket enklare här i livet, eller iallafall i sånna här stunder om du bara försvann. bort bort bort. herrå öteborgs största hora. du är värd lika mycket som min hunds tovor, jag klipper bort.

skärp som man slänger i sopporna.

tata

VINMEDMINBFF

Snart kommer christoffer och vi ska dricka vin. ja ska tvinga med honom ut. japp det ska jag. det ska gå. jag mutar med vitt 14% vin och kate bush. pff som att jag kan misslyckas liksom?

Jag lyssnar på gammal musik. gud så mycket bra jag hittar! nu skulle julia vart med asså. Nu snackar vi christina millian,JOJO,Ceasars,CK och hela ettan ..men DEN HÄR ojoj. julia håll i dig.

NEVERKNEWWHATIWASMISSING

until i find you.

För att skryta lite då. Han är bäst----> Mr J gör allt det där som man alltid velat att en kille ska göra. Han tänker det jag tänker typ.. inte bara det, han gör det också!
Aldrig vart med om att kunna vara så rak,öppen och ärlig och att få höra hur fantastisk man är, är ju inte fy skamm så att säga...Vi har samma mål, tycker likadant. Han diskar, bäddar sängen, kommer ihåg exakt vad jag sagt, imponerar konstant med sina talanger, kommer överrens med mina syskon. ÅH ja dör. det är för bra för att vara sant. kan någon vara snäll att bita mig hårt, så jag vaknar.


PUSSPÅDIG drömprinsen


LETSGOTOBED

Jobbjobb och mer jobb. kassamöte..blablabla..

Har vart på IKEA med syster Charlotte idag. Köppte nya lakan, ramar och galgar. Fler galgar, mer kläder!

Så nu är det nybäddat, jag har tvättat, vart ute med bella. Ska bara duscha och sen krypa ner i sängen med nya fina lakan. lyyyx.  bara en liten detalj som saknas.. (se bild nedan)

GRATTIS louise till körkortet!


JAGVILLHAENEGENMÅNE

Nu är jag sen igen. Ska börja jobba om 15minuter. ska hinna byta om också. mm kommer nog gå bra att hinna i tid. not.

Idag blir det jobba 07-15 och sen ska jag till hovås, lämna min hund och sen till IKEA med lillasyster Charlotte.
Ska försöka fixa lite julmys och kanske inhandla en eller två julklappar.

PUSS


INTHEMOODFORKRÄM

Okej, hur många av er visste att kräm i sms betydde puss och mys? Inte fan visste jag det iaf. Trodde det var en felstavning av kram. och man skickar fan inte kram till  mig. då är man dissad. kram betyder = jag vill inte ligga med dig
Well i guess i was wrong.

Mr J skulle komit hem på tisdag,men kommer imorrn. Hoppas att han åker hit direkt efter att han gått av båten så man kan ha det lite mysigt innan man går till jobbet.

Malmö var as nice! Maten var go, sällskapet grymt, baginbox i bil var gött och mamma mia var jätteroligt..Även om jag gillade den i london liiite mer.

Men nu har jag så jäääkla ont i svanskotan. totatl 6 timmar i en bil, kan knappt sitta. Så nu blir det sängen. själv dock.
Bella är gos Gittan(dagmatten idag nattmatte) och Mr J är på jobbet. Men ska bli ganska skönt att sova trots ensamheten.

Godnatt Göteborg

BARAENLITENSTUND

Om bara en liten stund ska jag gå och lämna hunden till hennes dagmatte, som ska ha henne över helgen.
Jag åker ju till Malmö med jobbet idag! WEHOOO!

Jag ska gå om en stund och har inte bestämt vad ja ska ha på mig eller vad jag ska ha för skor.. Aaa ni fattar, jag kommer bli sen igen. .

Tar för lång tid att styra upp ordentlig frukost, så att jag står mig tills vi kommer till Malmö, så det blev 2min nudlar. mm, vilken frukost asså. Fan ja är kass på frukostar...


HOMESWEETHOME

Grattis lillsyrran som fått sin första lägenhet. Den är skitfin och hon älskar den. Men nu måste jag liksom åka tilöl hammarkullen för att träffa charlotte. eh?
Im gonna bring the glamour to hammarkullen!

nu ska jag klämma i mig ett ägg, som vanligt.

Det är nu julia skulle bo i gbg. ja är as pepp på ögat ikväll. men men vad är väl en bal på nef?

UPDATEMENEXTYEAR

Trött. sovit bättre inatt iofs..

Igår kom ju Mr J hit. Han hade köppt mat och vi kollade på scrubs. Sen gjorde jag en "sthlm 2007" och tvingade honom läsa högt för mig ( julia läste högt för mig dag och kväll när vi va i sthlm sommaren 07) Skitmysigt iaf!

Imorse var jag ute med Bella och sen var det frukost. Kaffe och Amigo-choklad. Ska självklart äta ägg sen och ikväll blir det lax.

Vi sa hejdå typ 15 ggr och nu sitter jag här. klockan är 13.07, jag har bäddat,diskat och ska snart till ICA för att köpa hundgodis och mys till ikväll.
Mamma kommer om 2 timmar och då ska vi ut till våran hundtränare Carina och bli filmade! Det är så jävla effektivt att bli filmad under träning.. Du ser direkt på filmen, vad du gör för fel,din hållning osv. En klassiker inom ridsport, att se hur man huruvida har ryggen rakt eller inte, håller händerna stilla och sitsen i sadeln.

Aja, får la traska ner till affären nu, så jag hinner innan mamma ringer i porttelefonen.

Vad ska ni göra ikväll?

Image Hosted by ImageShack.us

bild: Fashion toast

MYSPÅHÖGSTANIVÅ

Så var man hemma efter ett dagsverke på jobbet. Eller aa..6 timmar kväll, men betalt för typ 10 timmar. gött mos

Hade en jättemysig och rolig kväll igår. Vinet gjorde sitt, munnen öppnades och ut bara välde kärleksförklaringar. Faktiskt inte från min sida. Det har seriöst aldrig hänt att jag fått det av ngn som jag faktiskt tyckt samma sak om. Hans ord, mina tankar typ. Julia ville ha detaljer... Kan inte avslöja för mycket, men vi kollade inte på ngn utav filmerna. Tolka det hur ni vill.

Har även haft en lång och skön dag i sängen. Trodde jag iaf.

Men så kommer ett vi måste prata-sms och där sket väl sig allt. eller? jag vet inte.

Mr J är påväg hit för att prata. Shit, jag orkar typ inte att det skiter sig. Jag som hade tänkt leva på den här dagen jävligt länge, chilla, äta choklad och bara gosa med min hund. Inte prata.

word

THISISANDWILLBEMYSONG

Peppar och lyssnar på Magnus Uggla men det hade inte vart fy skamm att spela den här heller...

SÅJÄVLAREN

Alltså inte ren från alkohol och cigg nej för guds skull. sitter med ett glas nu faktiskt.

Jobbat idag. vi har världens skööönaste paro hos oss, Tina (christina) hon har börjat svära,lata sig och käfta emot kockarna. Hon är så duktig på att lära sig. Snart är hon precis som jag. Fast 15 och jag är 21. Antingen är hon vuxen eller så är jag jävligt barnslig. Inga komentarer på det tack

Nu är jag nybadad, Så jävla nybadad. Rakat,peelat,smörjt,babyolja.. eller grejen. Ni fattar

Om en timme kommer Mr J, det blir rött och Kill Bill. Mina favorit filmer. Så hans val av film blev helt godkänd. Hade jag valt en utav mina,hade det la blivit Sex And The City-the movie eller The Wedding Date.

Nu ska jag klä på mig och msinka mig förföriskt vacker haha.

ciao

Och ett litet brev till Tomten

Image and video hosting by TinyPic

bild: knight cat

VIDRARTILLMALMÖ

Chillivipen!
Här sitter jag och klämmer i mig 2 hårda med kalles randiga. Fan va ägg är gott! Jag kommer säkert lukta som en äggfis påväg till jobbet, men vem bryr sig. Det är ju inte en människa uppe nu ändå.
Bara vi som har hund,småbarn eller sysselstätter sig med sport som motorkross och hästar är uppe såhär tidigt.

Idag är sista dagen den här veckan som jag börjar jobba 07.00 så jävla skönt! Sovmorron för hela slanten!
Så imorrn blir det kväll i kassan och fredag är jag ledig.

På lördag åker alla vi som jobbar i förbutiken..(hm typ 7 pers) till Malmö, för vi ska äta julbord och kolla MAMMA MIA. Jag har redan sett den,  i London för några år sedan, men kan vara kul och se vilken som är bäst.

Neh nu ska jag kila till jobbet, måste kunna gå i tid idag,eftersom jag och Mr J ska ha filmkväll med vin och grejer. Det här kan ju gå hur som helst. . . .

Ciao!




KFC

kenntuckyfriedchicken ge mig! fick en megaattack av att jag liksom bara måste ha det NU.

Jobbat hela dagen. Vem bryr sig om det?
Sen var jag,mamma och vovven på våran veckliga träning. Hundträning alltså, inget annat tjaffs. Vi har liksom höjt ribban...Fan, det har gått skitbra och vi har vart stjärnorna på kursen tills idag. Det var inte så lätt längre. Men vi fixade det..Efter mutande med rostbiff gjorde bella mer än gärna sitt så fort jag rörde på mig. Druktig vovve.

Nu sover hon i min säng..gnäller lite och sparkar med tassarna. Hon drömmer...Jag önskar så att jag visste vad hon drömde..Inte direkt så att hon imrogon vaknar och säger " asså matte, jag drömde det sjukast inatt va" Not gonna happen.

Badat. kollat sista avsnittet av färjan. Jag blev ett fan av serien alldeles försent. Det är ju skitkul att skratta ÅT folk. Det bästa som finns typ. Färjan-Håkan R.I.P!

Smsat lite. med japp. han ja.

Filmkväll på onsdag. den är sjuk. nu blev det nervöst. igen. Fan det betyder att jag måste dammsuga imorrn. Jävla skit. Så blir inget stan för min del. Näpp, får glatt sitta hemma, äta ostbågar och städa. För ostbågar ska jag ha,när jag städar.
Så det så

Tjingeling



FAB


THEWEEKENDISNOLONGERCLOSE



När man ser ut såhär, då ska man i det ögonblicket, illa kvickt gå och hämta jackan och ta taxin hem.

OCH nej vi känner inte snubben i mitten. Han är tydligen den nya Alfred på keybar. men vemfan bryr sig?
Det är iaf inte han jag var och fikade med igår. Så har vi rätt ut det. Bra.

AC imorrn ska vi köpa underkläder tänker jag. Vad tycker du?

SKRATTISKRATTI

Fan vad jag är dramatisk. Jag förstår inte hur ni står ut med mig. Jag överreagerar på allt.
Det var inte alls jobbigt igår när jag väl satt på vagnen och när vi väl satt oss ner och fått kaffe var det bara as chill. Jag har inte skrattat så mycket på så jäkla länge med en person som man knappt vet namnet på. Mäh, jo klart jag kan namnet, men ni förstår vad jag menar.

Lyckad kväll och kom hem nöjd och faktiskt med ett litet pirr i magen. Mmm okej nu låter det som att jag är med I Ensam mamma söker eller Bonde söker fru . Men då får det la låta töntigt då.

Jag vaknade iaf 04.13 idag och var skitpigg och glad. När gjorde man det senast liksom? Studenten?Första tgåsiffriga födelsedagen (10 för er dummies) Neh men serri. You tell me




RSS 2.0