MIDSOMMAR

Härlig start på dagen! det blev leverpastejmacka,the och mulan 2 som passande nog gick på tv. ska snart ta mig i kragen och göra mig iordning..blir inte direkt midsommarfin, då jag ska jobba 9.30-18.. sen blir det snabbt att ta sig till centralen och ta tåg med min kille till skövde där vi ska umgås med min släkt hela helgen. ska bli så jäkla skönt att komma bort och få liten egen tid..

Måste bara lägga in en liten kommentar om SAAB. Asså fyfan vad det inte är okej att dra ut på lidandet för de anställda i Trollhättan. Sen att få reda VIA MAIL att de inte får ut någon lön. WHAT THE FUCK?! Jag hoppas innerligt att det dimper ner något som kan vara gynnsamt för personalen, vad det än kan vara så måste vi ju ge dessa människor ett jobb.

åh typsitk nu har den underbara starten på dagen skitit på sig.

saab i trollhättan- r.i.p



GLAD MIDSOMMAR!!!!!!!

VÅRTRÄFFEN

Sitter på mitt hotellrum utanför Stockholm och ska snart sova.. Det är vårträff för alla lukare i sverige.. LUK står för lokala ungdomskomité och jag är sammankallande i göteborgsavdelningen för Handels. Det är verkligen skitkul att jobba fackligt, gå på kurser, prata med folk, hålla skolinformationer och lära sig regler i arbetet. Första veckan på min semester kommer jag och två andra tjejer jobba för "facket på sommarjobben" och kommer finnas som stöd för alla er som har sommarjobb och undrar hur mycket lön ni ska ha, vad gäller för försäkringar, kollektivavtalet osv..
kom gärna ner på stan (göteborg) och säg hej och om du inte är medlem i facket, BLI DET NU!

Den veckan kommer vi inte bara att representera Handels, utan hela LO

http://www.youtube.com/watch?v=GsPFUqpaGfo

hoppas att ni kollar länken och är lite jävla trevliga mot kassörskan i kassan, nästa gång ni handlar

YOUAREJUMPINGINMYBED

har haft så svårt att sova inatt. hatar att sova ensam. men nu är den hektiska perioden över så det blir ändring på det nu!




HAIRY




VERYNICEINDEED





jag skulle nog aldrig ta köpa dessa skor, men gud vad dom är häftiga! jag älskar jeffrey campell. vilket geni!

SUMMERDAYS



RSS 2.0