BURNED

Målat om köksbordet idag!Mycket stolt! Solat på ballkongen och är nu brunröd eller ngt...

Snabb dusch och sedan Liseberg med J´s släkt=)


WTF

Har ätit en stadig frukost och ska bara klä på mig, innan jag ska åka till jobbet! Dricker kaffe och lyssnar på kubansk..ehm indie typ..Asså det är ngt av det värsta jag härt..Låter lite som när jag själv skapade musik som barn. Typ satt i diskhon i vårat gamla radhus och slog på kastruller..lite sång på det och så va det färdigt! Jag kan tillägga att jag alltid tvningade diverse släktningar som lyssnade på musikskapandet att klappa händerna efter..i form utav att jag gapar "APPLÅDERA!!" jag visste allt hur dom skulle tas=)


PIERPRESSURE

nu drar vi mot frihamnen för Takida,The Sounds,PARAMORE,H.I.M,Pendulum, Johnossi and so on...

ha en fin dag


AUNT

Kom precis hem till min egna lya efter att ha spenderat tid ute i hovås sen i onsdagskväll! Nu ska ja gå loss på min mosters kladdmuffins=) Ska jobba under vigseln..och som sann rojalist hoppas jag att inte en jävel handlar så jag kan sitta bänkad framför tvn i våran resturang!



ISTILLSEITALL































från 2007-2009


SOONINCINEMAS

kommer inom kort på blue ray och DVD


ITWASAGOODDAY

Har haft en fantastisk dag med min moster, fika på stan, luch på Särö värdshus och sedan glass i kungsbacka! Bella är så trött efter dagens äventyr! När jag kom hem så hace jag fått papper från Försäkringskassan och jag har fått avslag på min sjukpenning..Är så otroligt ledsen nu..Betyder att jag får ta av de pengar jag sparat ihop till min och älsklings london resa....

kan inte jag bara vinna en miljon..

2MOREHOURS

Om två timmar får jag min telefon igen!yeeeej! ska sova lite först..sinnes trött!!

kan ni inte skriva vilka ni är när ni komenterar=) annars vet ja inte vem jag ska cpa mot när det inte gillar bh över tshirt haha!

JAVARFÖRINTE



TOPSHOP höst/vinter 2010

BOREDTODEATH

ligger med hunden på magen och tittar på Galne kung George..har sett den innan, men gillar den tragiska humorn..Sjukt bra skådisar!

Börjar bli hungrig..åt en ostmacka innan samy och jonas åkte härifrån imorse..nu e ju klockan två..

Chipsen är slut så jag måste snart laga mat. orka. bella har också tråkigt..hon ligger och åmar sig och vill bli kliad på magen..hon har legat vid dörren och väntat på att jonas ska komma tillbaka hahaha...så sött!

åh! jag gör varma mackor! gott!




VISFORVICTORIA

Victoria, this is for you! Gjorde mitt hår först igårkväll nämligen..var ju helt förstörd efter att ha spräckt glaset på min iphone! Det kanske inte syns så bra på bilderna men här har du mitt gråblonda hår=)




Nu ska jag titta på Emil i Lönneberga, torsk på Astrid Lindgren som jag är! Skulle träffat Madde idag men det blir svårt att få tag på någon utan telefon=( ååh jag tycker så jävla synd om mig själv va!!

Idag har jag och J vart tillsamans i 1½år! GRATTIS! Igår var jag hemma med J och hans bror, vi drack vin och kollade på Sex And The City, riktigt trevligt! Äter nog upp resterna av våra hamburgare vi gjorde igår...Kan unna mig det eftersom jag tänkt städa och tvätta idag. Om jag tar i, orkar jag kanske sprejmåla mina ramar med silver också..men bara kanske...

SJÄLVMORDPRONTO!!!!!!!!!!

Tappade min fina fina Iphone ner i badrumsvågen igårkväll...skulle ta bort sminket och lägger den högst upp på skåpet, sen skulle ja ta ner den och den "fastnar" i badrocksarmen och i slowmotion känner jag hjärtat i halsgropen, det enda som hörs i mitt huvud är slagen från mitt numera krossade hjärta..

Hela glaset är krossat.MEGAkrossat asså! Jag grät som en öppen kran och jag är fortfarande deppig=(
Hart dessutom ont i huvudet idag eftersom att jag har vätskebrist efter gråtkalaset här igår..

som tur är har ja mr j som är mitt bilbälte i livet, räddar situationen och ska hjälpa mig hitta ett ställe som kan fixa telefonen..Håll tummarna för fan! Kan inte leva utan min bäbis!


ISNTSHELOVELY

Jag ÄR världens bästa flickvän som bjuder min älskling på Pier Pressure i ett och ett halvt års present! Han blev skitglad och jag är skitglad!! paramore och H.I.M! eh hallå?

im so happy

NEWNAILS

Jag vet att jag inte är först om dessa fantastiska naglar..men gud va jag är sugen på dessa metallicnaglar!!



hur snygga?!

Igår hade jag och min bästa vän Christoffer dejt. Vi åt middag och drack vin på BeeBar och sedan tittade vi på Sex And The City 2, jättefina kläder och miljöer...men det blev lite för mycket..kände att de skulle slutat vid första filmen..Men det va la ingen överraskning direkt..

Nu ska jag bara avsluta städningen här hemma och sen ska jag in till stan och köpa lite fler långklänningar! Guds gåva till kvinnor med big butts..

ciao

DETVORETREVLIGT

har hetsätit 3 mazariner och nu ska jag göra iordning mig för jobbet! Ikväll ska jag och J hem till Stina och hennes kille Kristoffer som precis fått lägenhet!

Det är varmt ute men det är ingen sol så det får bli lite mer kläder än de trasiga shortsen jag slappkollar på Bevvan i..
Önskar att jag kunde se ut såhär idag!


LONGBLACKDRESS

Sol idag igen! Hurra!! Det blir långklänning idag igen, det är ju så jävla skönt när det fladdrar haha! Köpte den och ett linne och en tshirt igår när jag och mr j va på stan och kom hem med såriga ömma fötter efter 239t54538q06 timmar på stan igår!

Nu ska jag in till mr js skola och dricka kaffe och vara moraliskt stöd!

Sen ska jag jobba klockan 17.00-18.30 och efter det hem till vovven=)


STINADENFINA

Har jobbat och komit hem och rastat den lille grisen! Påvägen från jobbet ringde min gosiga Stina och är hemma i Sverige igen!! yeeeej! så nu ska jag göra ett snabbyte och sedan träffa stina!


SUMMERLOVE

Helt fantastiskt väder idag!! Det blir tamejfan långklänning dagen till ära! Bella tycker det är jobbigt med sommar, för det blir så him la varmt när man är ute och går=( Det blir jättetidigt eller jättesent, när solen lagt sig som hon kan vara ute och springa!

Nu drar jag in till stan och införskaffar ny bok och lunchar med mr j!

kössen





RSS 2.0