det tar sig..

Har jobbat idag igen och har börjat få riktigt riktigt ont i högerörat.. Det är säkert påssjukan säger madda på jobbet till mig. EHM haha kul madde. ja tänker bara inte ha påssjukan. så oglammigt! nej tack!

Efter det var jag uppe en snabbis i lägenheten. Säng och soffor + bord är på plats..På lördag ska allt vara färdigt..Tänkte åka upp med lite kläder imorrn innan jobbet..om jag inte mår riktigt riktigt dåligt dvs. Men nje. tänker gå dit ändå! Jag har varken tid eller råd at vara sjuk just nul.Så är det bara!

Ngt jobbigt med att vara mellan två hem som jag nu är...Är att allt är utspritt på olika håll, jag känner mig inte hemma ngnstans just nu och tillråga på allt så måste jag sova i gästrummet inatt, eftersom att de flyttade min säng idag. Jag är som är dålig juhe=( Måndag den 5:e tänker jag iaf vara inne i lägenheten och bosatt. allt ska vara där och finnas till hands då...så då är ni välkomna. Ta med en flarra vin o ett paket cigg bara! tack på förhand!

GRATTIS PAULA

nu jävlar

Hej!
Jag har bestämt mig. Från och med att ja flyttat in helt i lägenheten blir det ett nytt liv. Inget onyttigt och mer motion. I have to and i need to lose some..blä. orkar inte ens tänka på hur ja ser ut just nu..Vad hände med min kropp..snart kan ja inte se mina tår, för att magen är ivägen( nej jag är INTE gravid)

Har jobbat 8-17 och sen va ja och mamma och grejade i lägenheten. Imorrn ska sofforna och min säng upp..På lördag är det småplocket. Typ 15 kartonger kläder och skor ..KUL! Mer kommer det bli. Nästa vecka ska jag och Nina på Cavalli for H&M, eftersom att hon ska börja jobba heltid där nu så blir det rabatt! gött mos!!

Ngn som har tips på bra " gå ner snabbt och as billig"-mat ??

min lägenhet kommer bli så fin! ja kommer aldrig vilja gå utanför dörren!!

Imorrn fyller Paula år! GRATTIS!! och JULIA kommer hem

ett år senare dyker du upp ur tomma intet. Kan vi bli de vännerna vi en gång var? Du gör ju allt för mig. sitt! så sitter du..Farligt när jag har makt. mycket farligt

i ve been thinking

seriously, what are we doing? life's too short

borde inte skriva just nu

ja känner mig deppig blandat med glad. öhm ja okej?
Har haft en jättebra födelsedag verkligen! Fick en söt muffin med ljus i när ja kom till jobbet imorse haha! Ja har fått massa fina presenter och imorrn går första grejerna till lägenheten in. snart bor ja där. söndag kan ja vara inne antagligen. herregud va tiden går fort!

Och appropå det..För ett år sedan bråkade jag och (man kan utan tvekan säga min själsfrände..) så mycket att vi slutade prata med varandra. eller rättare sagt jag slutade prata med honom. Men idag, ett år senare ungefär får jag ett grattis-sms från honom. Det betydde nog mest av alla grattis ja fått höra idag. så otippat! Herregud, hur kom han ihåg min födelsedag? Det visar ändå engagemang som faan, jag blev iaf jätteglad! Det ähr va liksom mannen ja skulle gifta mig med när ja gick i ettan på sjölins haha. men då var ja 16 och dum. Nu är jag 20 och dummare

Julia och ja ska förverkliga era drömmar och "attenda" (mitt nya facebook mobbade ord) THE EYE på Nef, fredag.
Om ni vill återuppleva våra danser från sommarn då vi dansade med glitter och presentsnören och x antal ballonger kring händer och fötter, rekomenderar jag att komma. se det med egna ögon!

Will you ever be for real?

Its ma b-day and I cry if I want 2

GRATTIS GRATTIS GRATTIS SOFIIIIIIIIIIIIIIIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja fick en jäkla plasmatv! herregud. värsta chock. Den är så stor och såå bra bild! ååh ja fick det ja ville ha . en ny pojkvän..min lilla tv och jag. Vad ska den få heta då? Wyclef kanske? neh nu ska ja äta frullebulle och sen är det iväg till jobbet.. Jag lovar att berätta för alla att jag fyller år idag! Här ska sjungas i kassan på ICA!

Tack för alla fina sms som hållt mig vaken genom natten! Då ses vi nästa gång i min lägenhet antar jag?

it´s the begining of the end

Nu känns det lite halvdant här va.. Little more action please! Lite mer fighter!
Har knappt märkt av, att det hänt, varken ditt eller datt. Jag vill ha mer, mycket mer! Jag vet, ni tror alla att jag pratar i nattmössan.. men neh det är bara mina tankar jag skriver av mig..
Mina funderingar,värderingar,drömmar och förhoppningar.
Vad man borde, vad man vill, hur man skulle gjort och hur man tänker göra.
Är det någon mening i det hela?
Vad är priset?
Är det jag som kommer att stå på prispallen, förstapris, det jag alltid velat ha?..
Eller är det jag som kommer betala priset?
Vad är priset?
Innebär priset att vinna eller förlora?
En förlust an lika gärna vara ngt förlorat som i sin tur leder till en vinnst?

förstår ni att jag är lite surrig just nu??.. så mycket som händer! Vet varken bu eller bä (haha-- se tidigare inlägg nedan)

snart fyller jag 20år. det borde kännas stort och roligt och blabla.. men ja har bara ångest födelsedagar är inte roligt längre.

orka. jävla skit.

julia kom hem


jävla skit

Fan va ja är sur. Jag är hungrig och har tråkigt! Jag har vart hemma i 20 minuter och är inte tillfredställd förens ja fått mat och vin i magen! Men va ska ja göra sen då? Det regnar..ja kan inte åka någonstans, för ingen vill leka och ja måste ändå vara hemma ganska tidigt eftersom det skas upp tidigt imorrn och FIRA MIN FÖDELSEDAG!!!
Fått ett mail från matt som nu är i indonesien. kul för dom. där är det varmt och går att köpa lyxmat för 15spänn.

AAAAA, ja kommer bli ännu mera galen när ja ska sitta i en jävla lägenhet i örgryte alldeles ensam.
What I need is a fuckin boytoy!


I got a call from cal(l) ifornia

Så glad som jag var imorse bara för att Julia ringde mig inatt! snart är hon tillbaka.. hon sa att hon saknade göteborg ( host bullshit) om en vecka kommer hon be mig börja spara så vi kan åka till sthlm/london/ berlin or whatever..

Haft myskväll med syster. En prinsessas dagbok två. (herregud va pinsamt...)men ja gillar smör och att killen står o kastar småsten och sedan drar med henne, ut på en ridtur ner till floden mitt inatten.. naaaw det är vad ja kallar film! ja älskar sånt. överraska mitt inatten..(som julia gjorde)

Min lägenhet råkar vara perfekt för ngt sådant. feel free att ringa på porttelefonen och komma med blommor! Det är helt okej ,om det till historien tillhör, att du vill berätta att du älskar mig, ger mig en fet diamantring och överöser mig med komplimanger och sedan kysser mig så att min fot lufter från golvet.. heeeeeeelt okej för mig. Okej ja blir glad om du plockade blomman i en rabatt utanför och är full som en kastrull. bara det är rätt person och det är på riktigt ( meening  as long as its ärligt)

Ja måste sluta blanda engelska och svenska! its so dorky. haha där kom det igen. anyway nu ska ja sova och drömma om (se ovan) tack för mig and adieu

schämt


image28
bäääästard

partey up

Neh, inget partey idag inte..ja är så himla trött! Trött på mig själv, käner mig sliten och tjock..Lägger jag mig ner i sängen nu,så somnar jag.

fnittrar åt allt för ja är så trött,fryser för ja är så trött.

( gud kan inte hon bara sluta säga att hon är trött och gå o lägga sig då!)

Ser ut som det kommer vara färdigt med lägenheten till den 5 nov. asså heeelt klart, alla möbler och småsaker kommer vara inne o på plats då. får ja bara in en tv där med så klarar ja mig ska ni se!

Jag kan verkligen inte säga om ja vill gå dit eller hit eller dit igen. så nu är det helt enkelt chilla och se vad som händer..Tills jag vet

image27

Den här K-brunnen har ja gått på varje gång ja ska till bussen och tänkt ett namn som ska representera den killen ja vill ha. Går man på den flera ggr och upprepar samma namn kommer han att vilja mig. typ
Jag har gått på den här brunnen sen ja var 13år. Och det har faktiskt funkat flera ggr..im sure of that! men sen undvek ja den ett tag..ja tyckte den va dum. nu funderar ja på att ge den en ny chans... Vad tycker ni? Ska den ha en ny chans? Och vilket namn ska den lycklige ha? För det må ja säga, det finns ingen bättre flickvän än jag

Sofie (L) Sofie for ever!!

mitt i natten

im sick. ja hostar. ja vill sova, med dig... du är. aa, precis vad du är

LÖNING!

Gomorron gomorron!
Idag tog ja för mig serru, jag tog sovmorron!  Klockan är nu 10.48 och ja känner mig utvilad, trots att jag kom hem sent igår efter jobbet. Om en timme kommer mamma och då ska vi åka och käka lunch och sen till IKEA.
Här ska handlas!! Får se om ajg kommer därifrån med mer än väntat, somv anlgit eller om jag ska vara ekonomisk och inte handla allt på en gång, utan vänta tills nästa helg då flytten äger rum. åååh ska bli så roligt!
Tack gud att man tajmade löningen så man faktiskt kan köpa det som måste köpas. Im so happy

Dagen till ära har jag tänkt bjuda på min morronpepplåt i mellanstadiet

till mitt försvar angående låten är att jag faktiskt gjorde min dansgolvsdebut på 90talet och då är det helt okej att tycka att dn här låten ÄGER!

värsta frost juhe!

Hallå eller, kolla ut!
Det är frost på gräsmattan. winter 2007 is here.

Klockan är halv nio och ja har redan tränat,ätit frulle och bäddat sängen...what to do what to do?
Tror jag ska klä på mig och överraska i stan. AS kul att väcka ngn som planerat sovmorron..iaf för mig!
Senare idag ska ja hämta nycklar och kontrakt samt räkningar för min nya lya! WOAAAH!

snor bilden nedan från linn. ja dör för brallorna. i want them i need them

image26

till min såkallade bästa vän

HALLÅ PAULA KOM IGEEEEEEEEEEEEEEEEN

six days

om 6 dagar fyller jag år!

Det har komit ett nytt avsnitt av The hills!! Tisdagsnöjet nummer ett fo sho..eftersom att Jossan är sjuk står jag bnu här utan planer..Vad är då bättre än The hills? Ja måste baar tillägga att jag verkligen håller tummarna för LC och Brody( ja vet att det låter som om det är mina vänner ja pratar om) men seriöst, han är ju så söt!! han är enligt mig den perfekta mannen. Han är sådär halvsmörigt charmig " vart är min puss?" åååh ja dör på sånt.Han är en sån som alltid svarar i telefon och alltid ställer upp när man har tråkigt..Om inte LC tar honom, så dlyttar ja till LA and make my move!  Spencer däremot är årets största tönt! Han är inte bara fulast i serien, utan har svårt att unna sin flickvän lite lycka i livet. usch...anyway.. se det här 

GRATTIS MATT på din födelsedag!! miss you

och så dagens låt


okej. ja vill ha en AS smörig kille.  gud va pinsamt

det sa jag inte!

bra jobbat komentator, klockan är 09.57 och jag är redan förbannad! " du är inte dena enda om att få sådan meddelanden" neh men det var inte det jag sa!!!!! Grattis till att du också får sådana hetingar efter dig..Jag känner mig inte lyckligt lottad för att ja får sådana meddelanden och det skrev jag aldrig.
Även om det kanske är den enda bekräftelse du får. får äckel på nattstad och din mamma.

Ha en bra dag fucker!

men jag orkar inte

jag är verkligen inte hungrig längre! ja loggade in på nattstad.. " hey sexi. är du bi?" - från porrig brud som tar kort på sig själv i badrumsspegeln..

och sen den här jäveln. WHY WHY WHY. jag pallar inte....

"tjena tjejen. du var fin;)*ler* " men nej nej nej nej nej ja vill inte. varför just jag?!

image25

du är vad du äter

Är jag den enda människan som blir hungrig av det programet? alla tycker ju att det är så ökcligt när anna skipper lägger upp "veckans mat" på ett bord.. jag tycker det ser gott ut!

klockan är 23.01 jag har gått upp 5hg o är as hungrig.

ja ska starta en grupp på facebook " vi som hatar alla med medfödd förbränning!"


god damn

Godkväll kära läsare!

Idag har vart en riktigt bra dag! Jag har jobbat från 06.30 till 15.30 och höll på att somna på bussen hem..Dock ingen som nappade på min uppmaning igår om att komma och hälsa på mig på jobbet..sad but anyway..Kom hem till mamma, vi satte oss och skrev en lista på hemelektronik som ja kan tänkas behöva till lägenheten. åh älskar det ordet. hemelektronik, så vuxet haha.

Till helgen ska ja hämta nyckeln till lägenheten och så blir det plocka småsaker under nästa vecka och nästa helg blir det stora flytten och shoppandet! Det ska bli så himla roligt, det är först nu det slår mig att ja faktiskt ska flytta!
Kan bero på att min mobil hela tiden fylls av telefonförsäljare som har erbjudanden om allt från abonnemang till prenumeration på tidningar. Jag älskar att de vill prata med mig och inte pappa. ( men kommer antagligen hata dom om ett tag när hysterin om flytten lagt sig)

Har förresten ett nytt favoritprogram. Pagent place. I love it det är miss teen usa, miss usa och miss universe som bor ihop under ett och samma tak och har donald trump som chef. det är underbart. ni måste se det!

image24

Imorrn är jag ledig och hoppas på riktigt bra väder! Om ngn vill leka med mig så är jag uppe tidigt!
inte lika tidigt som imorse kanske..men hyffsat! Neh..nu är ja trött och ska nog krypa ner i sängen med min bok..Gick faktiskt upp 05.00 och tänkte att nu sitter julia och äter kvällsmat....i cali. när kommer du hem då?

ja fyller år om en vecka! bring me gifts!


lite frusen..

jag fryser och är trött.. ska snart gå till sängs. mys!

Har vart med lollo i stallet idag. Gud jag blir glad av att mocka och tycker hästbajs luktar gott. japp, så är det. nostalig liksom, jag hade typ glömt hur mycket ja tycker om det! Det märktes, för jag var lite smått rädd och väldigt försiktig..hästen tittade på mig som att ja vore utvecklingsstörd men det är okej.. det tar tid, men snart är ja vanliga stallsofie.

Nu har jag precis ätit och ja åt alldeles för mycket..så man blir så där dåsig..ska nog krypa ner under täcket och läsa lite. Imorrn börjar jag 06.30.. gud va roligt.. NOT! Så feel free to visit.. ja är i resturangen hela dagen och blir glad om ngn kommer in och ger mig en kram

okej, vem var det?

Igår när ja o lollo satt och drack vin på cheers, ringer min mobil..

" aa det är sofie"

" är det sofie?"

"ja, vem är det?"

" om jag var du sofie skulle ja hänga kvar"

mansrösten går nu över till gitarrspelande och människan börjar sjunga Jason Mraz- "im yours"
hela låten. seriöst.

I mitt huvud gick jag snabbt igenom vem ja känner som skulle göra ngt sånt. Farzad? neeeh..när han sjunger låter det för jäävligt och det var ingen med brytning som prata. Alexander? kan inte han typ spela gitarr?
william var breve mig så han var utesluten.. Fredrik? neh. Ngns kompis var det iaf, för jag känner inga killar som kan sjunga...

" naa, det var ju jättefint och så men vem är det?"

" vi säger sofie"

Seriöst. sluta skrämma skiten ur mig och säg vem det var?!!
image21
image22
image23

gimme gimme MORE

jaha, om 3½ timme anländer släkt med flera. Med flera är allas respektive.. för några år sedan var det så mycket lättare att ha kalas..Det krävdes inte så mycket mat, för alla var barn och barn äter inte lika mycket som snåla tjocka vuxna.. och sen lite fiskedamm. perfekt!

Nu har däremot barnen vuxit upp och blivit alkoholtörstiga grisar. Det går åt mycket mer mat, en massa vin/öl och alla har plötsligt blviit könsmogna och ska ta med sina gullepluttar vart de än ska. Så numera är alla x 2.
Mina systrar och jag var nere vid havet och promenerade här om dagen och kom fram till att vi är den enda familjen som inte har pojkvänner. Japp, i alla andra familjer har det skaffats pojkvänner och flickvänner.. (har iofs bara 5 kusiner) men ändå! Den enda kussen som inte har det ( förutom de misslyckade systrarna här hemma då) är miss H.. vi kallar henne miss H så att hon inte blir ledsen.. Men hon är liksom 6 år äldre än jag och har aldrig haft kille. I love her. Hon är den som får oss andra att se bättre ut.. Alla borde ha en sådan kusin!
Alla måste utmärka sig på ngt sätt..Antingen är man den smarta, välutbildade, musikaliska, den snygga, träningstjejen,fotbollskillen, ngn äldre släktings favorit eller så är man som jag. Det svarta fåret: Jag är konstant bakfull på alla släktträffar, röker, har konstiga kläder, instabila förhållanden, konstiga vänner och fick IG i matte B.

SO? Jag är också den roligaste, den med konstigaste kläderna och har alltid ngt att berätta. Sen att alla kanske inte uppskattar det inom familj och släkt.. det spelar inte så stor roll, för jag syns, och alla som kommer utifrån tycker att jag är den roligaste och charmigaste kusinen. DET NI. black sheep fo eva

t g i f

Det är fredag, klockan är 22.36 och nu går jag till sängs med sällskap
sällskapet är " inte som andra döttrar" av Deborah Sprungen ( sett filmen sid& nancy?..det är samma)

Har vart en bra dag, en mysig kväll. jag lägger mig med ett leende på läpparna och tänker på att släkten kommer imorrn och ger mig presenter. Jaa, jag kanske är barnslig, men jag ser fram emot att få saker till lägenheten och äta tårta!

Fast efter denna helgen börjar allvaret. skämtar inte längre..klarar inte av bilder på mig själv för några år sedan. då ja var smal, solbränd och oförstörd. Vart någonstans( på avenyn?) 17 år gammal gick det fel? Måste vart på ngt gammalt brathak. typ honey. jaa, det var säkert där! avskyr det stället! Finns det fortfarande?

Neh. nu ska ja bli smal igen! smalare iaf, äsch less fat at leeeast

Do not forget, but learn how to forgive

image20

tar dig tillbaka


ska man bli brädad

Om man nu ska bli brädad, dumpad för en annan så har jag iaf lyckats göra det med stil en gång. Ska man bli utbytt ska det givetvis vara för en tv stjärna, en top model.

ja önskar att jag var samvetet. it feels like iam the bad santa

men shit haha

haha herregud han har flickvän, med en mycket otippad tjej. oh mah gadh haha
han va på mig senast förra veckan, stackars tjej..hahaha fan vilken player han e haha

I LOVE

klockan är 13.31
cigaretter- NOLL
upprepning av samma låt på itunes har gått från 33 till 36
absitnens 80000000000000
gör allt för att inte
kan inte mamma komma hem
drömde att matt friade till mig på babar med en kapsyl haha( så får det INTE bli, ja ska ha en fet diamantjävel och inte med den där spellevinken)

om 11 dagar fyller jag år. vill ni att ja skriver en önskelista?

öhm ja typ gillar familjen

here I go

hej.

klockan är 08.16
jag är fortfarande sjuk
inte sovit en blund
hostar
snorar
dagen har bara börjat
vill att den ska ta slut


fan ja önskar verkligen att det inte hade hänt. fan jävla skit. ångrar ångrar. trasigt

dont know...

Känner mig extremt uttråkad. Jag vill inte va sjuk och jag vill flytta NU, Men jag har gjort en massa nyttigt idag:

adressändring,
ringt banken,
hittat köksstolar,
fixat el till lägenheten.. kan va kul att ha, har jag hört
sorterat en massa tråkiga papper
adressändrat i alla medlemskort

känner att jag nog samlat på mig 100 vuxenpoäng idag. im a big girl now you know

Saknar London, saknar komplimanger,saknar mys,saknar ngn att sova med, saknar mitt the sims..tänker sno jossans!

23.23

om 12 dagar fyller jag år. om 14 dagar flyttar jag

Kate Nash- foundations

den vita klockan i videon. FAB

håll käften

Jag är så evigt trött på ditt gnäll. När ska du bli vuxen och göra ngt med ditt liv?
Sluta åka snjålkjuts på alla andra och utnyttja att andra är generösa mother fuckers som bara vill dig väl. Äckligt är vad det är! Ta lite ansvar för ditt liv, styr upp dig. skaffa ett jobb och GÅ till jobbet inte bvara glid med på sjukersättning eller a kassan.

Skaffa dig ett eget hem, om inte annat betala för dig hemma. Du är för satan vuxen! du brukar alltid säga till mig att ja har det så himla bra och aldrig har problem med pengar. " lätt för dig och säga sofie som alltid har pengar" JAHA men vart tror du att dom kommer ifrån? Jo jag jobbar! och trots att jag betalar allt för mig så har ja pengar över. MINA pengar, inte ngn släktnings, min morsas, kompis or whatever.

Sluta klaga på alla andra, gör ngt åt dig själv och bli en bra vän istället för det där jävla monstret du är nu.

image19

hungrig

ja vill ha maaaaaaaaaaaaaat. håller på att friska till, ett gott tecken är när man börjar bli hungrig

image18

hemma från london

och jag vill redan åka tillbaks, där allt var bra!

det är iofs ganska bra här hemma med..Snart flyttar jag!!!! wohaaa ja kommer ha det finaste lägenheten EVER, jobbet går bra och ja fyller snart år!

Nä nu ska vi tänka positivt snart är det flytten, en nystart. Axwell- I found You

här kommer bilder från london......
image13picadilly
image14liverpool streeet
image15matt,ac,pac man
image16jag och glasögon
image17naaw

london airport

hej mina vanner,ja harsajaklasvart att skriva pa det har tangentbordet sa det ar helt sjukt , som ni ser.....men tankte bara hora av mig till er!

miss p : det ar fran moulin rouge!!!!

nickie: tack samkt ska ladda ner den sa fort jag kommer hem

till er andra jag ar hemmaimorrn och ska ja vara arlig saknar jag inte er over huvudtaget,...aaa skulle vamin duscho nef typ.

" ursaktamig men ja hanger inte har,jag ar faktiskt BRAT!!!"

na ah you didnt. Matt this is for you(L) kissikissi

12 minuter kvar

om 12 minuter åker jag härifrån för att möta AC och sen är det raka spåret-----------> LONDON!

Det känns skönt att bara komma ifrån, att bara få ha roligt och tänka på ngt annat än jobb och flytten. Skämtosido, flytten ska ju bli jätteroligt, självklart, men det är så mycket som ska fixas. Vet Du liksom vilket elbolag som är billigast och bäst? ehm nej.. trodde inte det heller..

min mun smakar tandkräm, ganska sexigt.. oj nu är det bara 10 minuter hihi! ååh snart snart!!


Men asså jag vet inte, tack men det kanske inte räcker..

Jag kan inte bestämma mig!!!

åh det är så mycket new york känsla över den här resan.. Det är ungefär samma väder, samma pirr o förväntan.
samtidigt som det inte alls är new york. gud ,måste sluta tjata ut det här..

Ska lyssna på Missy Elliot- Hot ( ratatat remix) då blir jag peppad och glad!

HALLÅ, london!

The greatest thing you will ever learn is to love, and be loved, in return

så söt

såhär söt är jag när ja kommer hem efter xoxo vin med mina fab 5

image10


och såhär god och fin mat lagar jag. woho matkåt fo life

image11

image12

22.39

Snart ska jag sova, ska bara ladda kameran o ta bort gamla bilder så ja får plats med en massa bilder när vi är i london.. snart snart är jag där! ååh va härligt

Mamma o pappa kom precis hem, de har vart borta hela dagen.. Ibland är dom konstiga..okej, fine det är la alla föräldrar hipp som happ. Men ikäll höll de på att gå mig på nerverna " har alexander vart mycket i london?" " har du pratat med alexander idag?" " har du sagt hejdå till. GUD ett sånt jävla tjat!

Jag hatar när folk tror sig veta bäst o är lite påtvingande om vad man borde göra, vad som är ett gott parti. SO?
VI ÄR BARA VÄNNER MAMMA!

Jag borde kanske hitta på att min pojkvän heter conny och sitter på kumlan men han kommer hit samtidigt som släkten för att säga hej och det är han jag älskar för han är en oslipad diamant. kvinnan skulle svimma.

förresten är alicia keys- no one dagens bästelibästa låt. ge mig den klänningen. jajaja tack tack

okej.. nu ska ja låtsas ha ett liv o sluta blogga. ELLE here I come

21.21

önska dig ngt så önskar jag mig ngt

kvällens

thats why you go- fan den låten är ju så fin! thanks william för att du gillar gammal musik

okej, nu är allt set and go för imorrn...

Har ätit glass till desperet housewifes och nu ska vi basta.. sen blir det nog sängen. ska ju upp tidigt imorrn

Ses om dryga en vecka!

Dagens

image9
ååh one more night

tankar

känns som att jag har skyldighet till er läsare att liksom förklara vafan ja pratat om i tidigare inlägg.. vad jag komit fram till.

Jag har inte komit fram till ngt. För jag vet inte ens om jag orkar bry mig. Kan folk ändra sig? Hur många chanser är det okej att ge? Tillslut har de nya chanserna lika stora vikt som betydelsen jag har. INGEN

hur jag än gör blir det fel. mitt hjärta säger en sak och min hjärna ngt annat. så är det ju för det mesta..
det sjuka äratt denna gången håller de med varandra. Därför kommer det här bli det värsta av det värsta.

Jag vet att jag inte borde
Jag känner inget längre, men det faktum att jag har spökar i mitt huvud
Vad vill jag? spelar det här ngn roll?
Jag har det så himla bra just nu.. ska ja släppa in dig och du pajjar allt?
Jag vill verkligen gå in i det här med tanken att du ska ändra dig.. frågan är Är det möjligt

So many times-
Me & My
Special- Garbage
Don´t speak- Leela James

ok nu sålde jag mig själv verkligen men dessa jäkla låtar är till dig


ps!

haha dagens ps-ruta var klockren, min stammis på ica ( hej anders!) hade dött.

Egentligen borde jag publicera det han säger för det är liksom omöjligt roliga saker! Sen tycker jag om honom extra mycket för att han berättar för alla andra att "det här är den bästa kassan i hela göteborg, ett riktigt charmtroll är hon och såå söt!" hahaha, detta säger han och håller fast min chef i armen som om han försökte tvinga på henne att stödja rädda barnen eller köpa en 3G mobil. NI vet vad jag menar..

klockan är 10.14 o ja har sovit så bra, känner mig friskare nu, tack gode gud eftersom att jag vid den här tiden imorrn sitter på ett plan till LONDON. det här är SÅ grymt.

Vi kommer ha så roligt, äntligen får jag göra precis vad jag vill och detsamma gäller AC, hon får en grej och då får ja en grej.. shopping, turista,mat och öl. eh löves IT

okej?

okej nu fattar jag ingenting. ja känner mig sjukt splittrad, fast ändå oväntat oberörd. jag är inte ledsen, jag har kollar på Totoro med mamma och challe.. Nu kollar ja på the hills o drömmer mig bort.. Pratade med josefin idag på mitt jobb om en utbildning ja funderar på.. säger inte vad eller vart den är. men det är såå jag.. ifall ja inte har lägenheten kvar om dryga ett år så gör jag det.

Hittade massa fina saker till badrum . sorry MITT badrum hihihi. ååh ja är så glad im so happy.
och ja har fixat flyttkarlar. eller aa. AC är la ingen karl men hon och alexander och william får hjälpa mig o familjen att bära in sakerna!

om 2 dagar är jag i loooooooooooooondon!!! woho

http://www.mtv.com/overdrive/?id=1570296&vid=177514

skönt

ett kapitel avslutat, klart det är tråkigt men seriöst nu får det fan vara nog. orka bli besviken hela tiden, gång på gång..ORKA att du inte ens försöker. det är ännu fegare.

JAG SAKNAR JULIA

se ovan

saknar ju det

saknar att ha ngn att sova med, det erkänner jag.. MEN vad gör det när lollo precis går in med sitt duntäcke och två kuddar och säger " ja sover nog här" hihi. hahaha så sött är det

precis firat hennes födelsedag. sjölinsstyle. aha sofie kan alla låtar och är den enda normala personen som lan förutse vilken låt som kommer efter " LOVE DONT LET ME GO ja hööööör att det är den"

okej. nu vill hon sova hörs imorrn bloggen. ja vill ligga. pösssss

extra mamma

i miss you min extra mamma

Dagens

image8

idag vill jag bara soooooova ring inte mig

Kvällens

image7
så jävla jag

svarta natta

herregud klockan är snart 01.00 och ja är inte i säng.. okej ja är ledig imorrn=)
Precis vart hos alex, kollade film o drack vin, mysigt värre! En mamma o 3 systrar tror ja den hette. den va riktigt söt faktiskt. passade oss lagom som var lite små trötta. NEJ vi är inte ett par. så vet alla det iaf.

imorrn är det mkt på schemat, paula ville gå ut men ja tror inte ja pallar det asså..hope she dosnt mind. Ska träffa william som jagat mig hela dagen.. han har semester, ni vet hur det är när man själv är ledig och ingen annan. Förjävligt helt enkelt. så imorr har ja det stora nöjet att få underhålla!

Har fått 50kr från HM hem i brevlådan som välkommen för att ja skaffat ett eget kort. " till en person med mycket bra smak" stod det på kuvertet. klockrent! ja är ju sådan, hur visste dom det? haha,men man måste handla för 2000kr om året för att slippa medlemsavgiften. neeeeemas problemas ja lever ju där. appropå det, måste säga upp mitt NK kort, ja har fan inte råd att handla där.. om inte ( ursäkta) alex gör det åt mig. im so spoiled, and i fuckin löööve it! köp DG sättet dåååå. Är det liksom okej att lägga fram att ja snart fyller år och gärna vill ha det i medium...hum hum host host..anyway, nu ska ja söva.

ja saknar min julia. jättemycket. this one is for you!
"jag jobbar faktiskt här"

learn how to say no

snälla ja måste lära mig att säga nej.
skulle först jobbat 17-22 idag
sen blev det 13-22
NU är det 12-22

ja kommer vara heeelt sinnesdöd. jag komemr garanterat bli sjuk till londonresan...

Det har komit ett nytt avsnitt av the hills haha, det första jag kollade imorse.

fick ett sms från andreas " läste i en tidning att blått är det nya svarta, tänkte på dig direkt" haha naaaw så sött, det är jag som lärt honom vad " det nya svarta" betyder.. sött

Nu ska ja slänga iväg ett mail till banken, sms:a Mr A och sen är det jobbjobbjobb.......

i love the hills

ja äääääääälskar the hills. mitt nya kvällsnöje är att sitta framför datorn och låtsas att jag är med i The Hills. jag VILL vara med i The hills. hallå, heidi fick en jävla hundvalp i julklapp!

Det ända ja har gemensamt med den serien är att jason o lc gjorde slut på jasons födelsedag. precis som ja o johannes. men dom blev tillsamans igen och sen gjorde de slut och SEN så förlovar sig jason framför lcs ögon. hallå tjänna, det vill inte jag ha tack.

men ja tar gääärna en hundvalp!=D

RSS 2.0