HALFPASTEIGHT

Hej allihopa! äntligen ledig helg..fasiken vad skönt!!!

Har vart sjukt effektiv idag, jobbat 7-15 och sedan handlat, städat,vart ute med Bella,färgat håret och fixat för imorgon.
Alla är välkomna,ta med din respektiva om så vill, bara Du kommer! 20.30 my place! Bjuds på fördrink och lite snacks,frågesport med fint pris och en massa skratt!

Vi ses

ITSASICKGIRLATWORK

Jag är så jäkla förkyld va...stackars mig, varför alltid när jag har en massa planer?
Aja. bara idag kvar att jobba, sen har jag ledig helg! Gud va skönt!!

Gick och la mig 19.30 igår,för att sova bort smärtan i min ömma,febriga kropp..Vaknade och snoret har under natten blivit gult. Jag vet inte vart jag lärt mig det här , men ngn har sagt till mig att genomskinligt snor är ingen fara, men gult då är du sjuk. punkt slut. Jag kollade och det är gult okej. alltså är jag sjuk.

När jag och Christoffer jobbade tillsamans för flera månader sedan, hade vi hjälp utav praoelever..och jag tänkte att jag skulle få in dem i ett "vanligt samtal mellan två vanliga medarbetare på ICA Focus Resturang" så jag frågade dem om dom aldrig kollade vilken färg snoret hade,för att veta om de var sjuka eller inte..
Ingen av dem svarade, förutom Chistoffer, han kollar han med.

Erkänn nu! Kryp till korset att ni NGN gång kollat hur erat snor ser ut?!


ITSMYPARTEY

Idag fyller jag år. Det var typ allt för idag. jag förväntar mig att alla grattulerar mig och att de festar loss på lördag, då jag ska fira mig och mina 21 jordsnurr/höstar/år.


BLACKMORNING

klockan är 06.16 och jag ska som igår snart till jobbet. 07.00-15.00 skön tid men gud så trött man är på kvällen.. Gick och la mig vid 21.00 igårkväll. somnade utan probs.

Ett av de få orden jag har lärt Matthew att säga är snorunge..För det har komit så väl till pass eftersom att jag den här hösten vart sjuk nästan hela tiden. Och inatt slog det till igen.. Halsar en massa the för att kunna svälja normalt och kunna prata med kunder i resturangen idag.. Det går inte så bra. Clementinen gjorde heller inga underverk..Det här med att Cvitaminer ska förebygga förkylning är bara bullshit! Jag dricker Cvitamin varje dag och nu käkar jag clementiner också. Va mer kan du begära av mig min egna kropp?

Hoppas att jag åtminstonde blir sinnes smal på kuppen om jag ändå inte kan svälja.

Imorrn fyller jag 21!!!

TALKTOMEBEJBI

Klockan är 06.08 och nu ska jag traska ner till jobbet..Hade en sån skum tid idag och börjar redan 06.30 men å andra sidan slutar jag ju 14.30 så det är nice!

Bella ligger i korgen och jag chattar med Mr M och lyssnar till Billie Holiday.

STOCKCITYGAY

jag saknar stockholm! och idag är jag så trött att jag höll på att släppa ner cvitaminen i min yoghurt. förvirrande!





KISSIKISSI



vilken jävla inlevelse de små liven har!

MYSISTERISGOLD

Nu är jag och lilla hunden hemma i lägenheten igen!
Efter en storstädning igår,kom syster Louise och hämtade oss..Vi åkte ut till hovås, där jag och mamma gick en långpromenad i stormen med Bella. Fyfarao för höstvindar säger jag bara..

På kvällen kom Charlotte hem och hade storhandlat, då de har någon dunderrea på hennes jobb..
Gissa vad jag fick...


GIVEMEMYSUSHI

Nu har jag lyssnat på Ladytron att jag snart känner mig som playgirl.
Jag är jävligt hungrig och sugen på sushi. Men det har jag inte hemma och har inte råd att köpa det heller eftersom att jag fick ett "klarar inte av att vara ensam på stan" ryck och handlade en jävla massa istället..Så nu har jag mer kläder, emn summan av kademumman blir mindre pengar.

Jag får helt enkelt röka tills jag komemr till hovås.

SEXISM






PAINTWITHNOPAINT





MISTERMISTER

Åh vilken härlig dag. Its a bittersweetsymphony dag!
Inte för att det är sol, det är inte sommar, det ärinte min födelsedag MEN jag är ledig, jag är inte bakfull utan utvilad och jag ska städa undan i lägenheten. Rent och snyggt ska det bli. Så när man öppnar dörren känner du doften Av Ariel Citrus..mmm mumma.. Kanske fuskar jag till det lite och lägger in bullar i ugnen (mormors) och tinar dem..Då luktar det nybakat i hela trapphuset! ska även slänga ut ett svar till Mr M som skickat ett mail till mig. ååh det är så underbart att vara bettuad i någon som är så långt bort. Det är helt omöjligt att inte sakna honom, men han är inte här så han tar inte upp alla min tankar. The perfect man is on the internet.

Har 3 timmar på mig innan syster Louise kommer och då ska vi åka till hovås med Bella. Det blir landet ikväll. Skönt, mat och mamma. Bättre blir det inte!

BIGINJAPAN

Jag är varken stor i Japan eller sverige, men en sak ska ni ha klart för er och det är att den här låten är värd att lyssna på. Fin cover! och jag brukar INTE gilla covers (smurfhits är dock ett undantag)
Appropå på msurfar är min smurf Stina påväg hit, vi ska dricka vin och sen kommer Christoffer..Kan jag behöva efter gårdagen...Helt sjukt. 4 killar som jag dejtat var på mitt jobb igår. Roligt tänker ni men nej..Jag blev skitnervös och larvig och min mage vred sig utochin.

till sak. lyssna

GOBYTAXI

Nej mina kära läsare det var inte Matthew som mysteriskt dykt upp i sverige. TYvärr får man väl säga.
Det var min bästa vän Christoffer! Så  himla glad över att han är hemma så det är sjukt!
Vi hade afterwork igår, alla blev kalas fulla..Har ni sett den där reklamen för IQalkotest? TYp så ser det ut på våra personalfester. Och ungefär så mår jag nu...
Louise ringde för en stund sen och undrade hur jag mådde och om jag var påväg till hovås...och nog var jag påväg, jag höll på att packa min väska och klä på mig samtidigt som jag lyssnar till hennes beskrivning om vad hon hade på sig när hon var ute med Bella förut. ( bella har sovit borta för första gången inatt)
Plötsligt känner jag hur jävla illa jag mår, huvudet värker, det dunkar och halsen fylls av frätande väska som måste tömmas. Jag avslutar snabbt samtalet med att jag är påväg och snart är i hovås. (yeah right det tar typ 2 timmar att åka dit) Slänger mig in på toa, håller upp håret och spyr. Fin start på morgonen det där sofie! Klockan är 11.00 och vad har du gjort idag?
Alltså jag tåg uppenbarligen inte alkohol längre för jag har mått så jävla illa de senaste ggr jag var ute. Och jag tror inte det har med att jag inte dricker så ofta längre som påverkar. Neh min kropp har bara fått tillräckligt. Nu får det vara stopp och slut i flaskan.

Anyway.,...ska som sagt ut till hovås och det känns jävligt segt att batteriet på min mp3 har dött och jag mår illa. Att åka buss står inte högst upp på önskelistan nu. Jag tror jag tar taxi. Seriöst. Jag tar taxi. Jag vet jag är pinsam...men tro mig om ni hade mått som jag gör...Då är det okej att lägga de pengarna på taxi.
Nu ska jag packa klart min lilla weekendbag och torka tårarna som alltid bildas när man spyr (varför?) och ringa taxi. Här åks ingen jävla buss!


TGIF

Äntligen!
Jag var så trött igår efter jobbet att jag funderade på att inte hämta bella hos hennes dagmatte. Så trött var jag. Det är ju skitlång att gå hela danska vägen!
Men  jag gick för att hämta henne, för att kunna gosa med henne hemma sen.
1½ timme senare var jag vid Sankt Sigfridsplan igen och då ringer min telefon. Gissa vem som ringde?
Gissa vem som är i Göteborg?

CUTIEPIE



Ser ni vad ruffsig hon har blivit?

ISHOULDBEFREE

Idag är det en såndär fin höstdag, solen skiner, det blåser lite i de färgglada trädkronorna.. Alla är lite gladare idag när solen skiner. Den här dagen är vacker. Det luktar sådär friskt och gott i luften..Vet ni vad jag menar?
Borde fylla en kaffetermos och gå ut i skogen och plocka svamp med hunden.

Men gud hade en annan plan för mig idag. ICA var hans plan.
And now im off to that.


ser ni vad korthårig Bella är på den här bilden? Ikväll ska ja lägga upp lite bilder på henne nu. Lurvtussen

KUSINVITAMIN

Sitter och sippar på en C-vitamin..Har ingen lust att gå och jobba nu..
Förstår mig inte på typ johannes som jobbar kväll varje gång han jobbar. du missar hela dagen eftersom att du måste gå till jobbet på eftermiddagen. Jag har iofs vart en av dom som älskade att jobba kvällar och kunna sova länge på morgonen..Men det hade mest med johannes att göra. När vi var ihop ville man ju självklart jobba ungefär samma tider.

Men har nu komit fram till att jag hellre jobbar 07-15.30 i cafét än att stänga i förbutiken och kassan. Its sucks.
Well Well, det är en fin höstdag så jag borde inte klaga.

Såhär cool var jag hösten 2004


MANICMONDAYSUNISSHINING

Det är Måndag, fantastiskt! En ny vecka, med nya dagar! Härligt!
Vem försöker jag lura..Det är skitlångt kvar tills jag har ledig helg igen..Klockan är lite över elva och jag har inte rört en fena..Det var inte alls planen..Jag hade tänkt göra ett städröj på förmiddagen och komma hem till en skinande fin lägenhet. Det sket sig, som vanligt.. Menjag och Bella har vart ute. läänge. Och jag har duschat, druckit en Cvitamin. Bra jobbat sofie. Stort!

dance dance dance-lykke li det får bli dagens låt

kram


ingen kommer förstå

Såg att ngns stora syster frågat i Maj någon gång "hur går det med kocken?" till en person, som jag gärna beskriver som ett moget ord. HORA...När jag såg detta blev jag lycklig ...för det gick visst inte så bra med kocken ..HAHA slog dig igen din fitta. japp hon är det, det är preciiis vad hon är. Om jag hade druckit några glas vin till hade jag kunnat festa till det rejält på bloggen med en bild på skunken.. men neh. Just nu är jag alldeles för snäll.

vila i frid klamydiasmittaren

nu jaevlar

Dricker vin och lyssnar på M.I.A..Det här blir en finfin kväll!

Nu ska vi (bella o jag) snart ner och möta Stina.

Bara EN sak som saknas idag...eller nej FYRA Ac,Julia,Thina och Jossan. Where the fuck are ya at? When you should be here

älskade kort..mitt mitt mitt VISAkort

Nu är det tillbaka. nu har jag ett liv igen, jag har nämligen fått ett nytt bankomatkort..Ingen kod, men who cares? Det finns pengar på det..För jag har inte kunnat använda en krona sen lönen förra veckan. WEHOO!!

Imorrn blir det middag o grejer med Stina, sen gör vi oss nog lite fina och går ut.
Är ni fler som ska ut imorrn eller? Ring så kör vi! japp. moget inlägg.

Godnatt

Om det är någon

som verkligen inte behöver bli sjuk nu, så är det jag. Veckan innan och den här veckan har vart skitjobbig.
Och för att krydda upp den lite extra, har jag gått och fått halsfluss..Började medicinera igårkväll. KUL
Därför ska jag nog be min syster hämta hem mig imorrn..Alltså hem till hovås.
Jag och Bella behöver vara hemma och ta det lugnt. Inte roligt alls..Men nödvändigt as hell.

Klockan är nu 06.26 och om 4 minuter ska jag gå ner till jobbet...Jaa, de hinner inte hitta ersättare så snabbt.. Så kan lika gärna gå dit och försöka göra mitt bästa, trots sjukdom.

krya på dig sofie

RSS 2.0