MCBOOK

wehooo jag bloggar från en MacBook! Känner mig sjukt fräck faktiskt!
nu ska jag snart till stan för att hämta christoffer,fika med nina och ikväll ska jag fixa mitt håår=)
det här känns lite jobbigt att säga men jag förlorade i buzz i förrgår...mot tom. Asså jag hade cpmycket mer poäng,men förlorade på sista grejen=( aldrig förlorat det innan...
ciaooooo

PUSH

Shhhheeeet vilken skön stämning igår! Regndans på PUSHs terassen när Rebecca och Fiona spelade..Kom innanför dörren som en blöt katt och bara kastade mig ner i sängen, as ont i fötterna,blöt och trött!

Kom hem till mitt place vid elva tiden och har seriöst bara suttit och stirrat ut i luften hahaha..helt efter idag.. Inte så konstigt asså, aldrig vart ute så mycket som under dessa veckorna som vart!

Nina tycker att vi ska ut igen ikväll..TRE dagar i rad är lite too much för mig.. men vi får se..

Nä nu blir det fan att lägga sig i badet coh tvätta bort gårdagensspår! Bilder från igår kommer senare..

ciaooo


HOPPSANSA

Har total glömt tiden och halvsovit i soffan..och sa bah, JAG SKA ÅKA TILL NICKIE OM 30 MIN och jag har inte ens klätt på mig!

Kom i och för sig hem för bara en timme sen drygt och då va ja hungrig och trött.så mat o sova va det som stod på schemat! Ja nu har jag då mindre än 30 minuter på mig att kasta på mig nmgt snyggt och försöka se ut som en människa igen! öööh vad har man på sig i ösregn? Naken och gummistövlar kanske?

Även om jag inte är jättepeppad på utgång idag så vet jag att det är precis vad jag behöver! Ut och träffa folk! Men en annan sida av mig vill bara ligga hemma och glo,tycka synd om mig själv och bah deppa söönder!

ok. nu ska ja ta på mig

ciao


FORYOU

I hate the way you talk to me,
and the way you've cut your hair,
I hate the way you drive my car,
and I hate it when you stare,

I hare you bigg dumb cumbatbots,
and the way you read my mind,
I hate you so much it makes me sick,
it even makes me rime,

I hate the way you're always right,
and I hate it when you lie,
I hate it when you make me laugh,
even worse when you make me cry,

I hate it when your not around,
and that fakt you didn't call,
but mostly I hate that I don't hate you,
not even close, not even a little bit...NOT EVEN AT ALL

PORTDUSOLEIL

Har haft en mysig dag med AC och hennes lilla goding,Filippa! Sötaste ungen!! Hade jag haft mer pengar nu så hade jag handlat ALLT till den lilla trollungen!Man vill ju nästan bita i henne!!

Nu har jag precis duschat och ska kasta mig iväg till Nina för middag och sedan FETutgång! Håller tummarna för en riktigt trevlig kväll!

Men inte fööör trevlig eftersom jag lovat bort mig till Nickie och PUSH imorn!

Ha en trevlig kväll!

ciaoo



BILDER




TRAVELING

Way out west var kanon.måste säga att La Roux var riktigt roligt men Lykke Li var VACKERT!

Tidigt imorse tog jag tåget till Sthlm och när ja kom fram hoppade ja direkt på tuben till Gamla Stan där jag mötte min moster,mormor och mina underbara släktingar från USA..

Dom har ju dock ett anat tempo då de är äldre,så det har gått lite sakta och man har fått gå i deras typ av affärer and so on..Men gud vad vi har ätit och druckit gott, hela dagen haha!Det är därför jag älskar amrikanare för de äter hela tiden och mycket =)

Nu har vi gått upp till våra och rum och ja har ett eget mysigt rum..Precis tagigt en lååång dusch ochg använt alla gratisgrejer haha! nu sitter jag i min mjuka säng med fluffiga kuddar och täcken och det känns så jävligt lyxigt!

Imorn ska vi upp tidigt och vinka av mina släktingar, för att sedan äta typ hela frukostbuffén och sen kan jag tänka mig att ja tvingar med min stackars mormor och moster till stan.


ISURVIVEDTHE13OFAUG

Helt ärligt hade jag glömt att det var just den 13 igår. när jag kom på det blev jag lite ledsen i ögat=(

M.I.A igår var heeeeeeeeeeeeeeelt!!! Idag blir det bättre!!Ser sååå fram emot denna dagen! Måste bara packa en väska, då jag åker tidigt till sthlm imorn!

Stackars K fick sova här inatt för han skulle hämta min kusin och hans polare från landvetter 04.30 inatt=( Fast det var så skönt med sällskap..för när det liksom var NATTEN den 13 måde jag riktigt dåligt och även om det är en polare, så kändes det sjuuukt konstigt att någon annan sov på "din" sida...

Men aa..nu tänker jag inte ens på det och jag är upptagen med saker hela tiden så jag inte ens har möjligheten att tänka eller vara ledsen! Men självklart tänker jag fortfarande..inte så att man kastar allt åt sidan på någon vecka..Och jag mår illa vid tanken på att du skulle vara med någon annan! Jag saknar dina kyssar något galet,även om jag har en känsla av att något roligt snart kommer hända=)


nu kommer snart lollo hit. på vinet med en gång! ja klockan är 12.00!



SICKANDAINTGOTTHATFEELING

Jag är sjuk=( Förkyld, febrig och bara döende! Mormor kallar mig för den inbillne sjuke hahaha!

(hälften av er som läser förstod väl inte det..julia vet. helt 100 på det)

JA JA JA jajajajjajaaskf......det är iallafall ett helvete att vara sjuk. jag blir som en man..GUUUD hjälp mig jag döör!

orka. orka att ingen bryr sig.

Så var det w.o.w imöörrn då, fan va peppe jag är! NOT
Det kommer regna och jag är sjuk=(

Shit the same, det kommer säkert bli tvärball när jag väl är där!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Igår var vi på landet och myste, grejade i trädgården och fikade..Sen käkade vi lunch på golfresturangen!
På kvällen kollade jag,johanna,min moster,hennes snubbe och kalle på film. Sen fick kalle följa mig hem ifall jag inte skulle hitta...BAH HEJ det här är skövde...det är omöjligt att gå VILSE här! Min släkt har bott här sen ja va en liten mört..jag kan staden utan och innan!

Men det var trevlig med sällskap i och för sig.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Nu ska jag packa. duscha. och fika!



sjuk=(


KÖPA

Det blir nog köp av lägenhet på annan ort ganska snart. Fixar fan inte Göteborg längre!

Men på onsdag kommer jag hem till Göteborg oavsett om jag vill eller inte..För på Torsdag är det Way Out West..Hoppas att det blir jäkligt roligt så jag slipper vara hemma så mycket, tills jag åker till Sthlm på Måndag!=)

Nu ska jag snart få mat och i eftermiddag ska jag och Johanna åka och kolla på möbler!


SADFACE

Usch vad jag mår dåligt just nu=( Var ute med min kusins flickvän och deras polare igår och såg Hoffmaestro..Asså det var nog den roligaste utekvällen på jäävligt länge!Det var heelt galet!

Men nu när jag sitter här ensam i gästrummet..jag vill bara gråta! Den saknaden jag känner är fruktansvärd! Jag kan knappt greppa hur tomt det känns och konstigt allt är..Fruktar att komma hem till GBG igen och min lägenhet som var som våran.Vårat hem,Våra saker men ingen hemma...helt tomt.Bara jag.Inte DU.

Jag önskar inget hellre än att få vara din och du min. Men på dig verkar det omöjligt och jag lever på hoppet om att du en dag ångrar dig och förstår att vi hör ihop,du och jag. Det finns ingen som Du och inga som Oss.

kommer jag någonsin att få mitt hjärta helt igen?

SADFACE

Usch vad jag mår dåligt just nu=( Var ute med min kusins flickvän och deras polare igår och såg Hoffmaestro..Asså det var nog den roligaste utekvällen på jäävligt länge!Det var heelt galet!

Men nu när jag sitter här ensam i gästrummet..jag vill bara gråta! Den saknaden jag känner är fruktansvärd! Jag kan knappt greppa hur tomt det känns och konstigt allt är..Fruktar att komma hem till GBG igen och min lägenhet som var som våran.Vårat hem,Våra saker men ingen hemma...helt tomt.Bara jag.Inte DU.

Jag önskar inget hellre än att få vara din och du min. Men på dig verkar det omöjligt och jag lever på hoppet om att du en dag ångrar dig och förstår att vi hör ihop,du och jag. Det finns ingen som Du och inga som Oss.

kommer jag någonsin att få mitt hjärta helt igen?

LADDAR

Har trots omständigheterna har jag haft fantastiska dagar! Idag har vi gåttlångpromenad i Säröoch bara hängt!

Imorn bär det av till Lysekil och partyyyyyyyy!!=)

Känner liksom att jag deppat färdigt nu. nu år det fan hända ngt kul istället! Ingen vill väl leka med en surgurka!

nu blir det färga håret!!

FÖRVIRRADOCHTOM

jag fattar det fortfarande inte! klarar fan inte av att vara hemma! Igår var jag först hemma hos Madde och käkade tacos och kollade på film. Åkte inte hem efter det..

NU är jag hemma. jag ville verkligen inte komma hem. DU är överallt. i mina tankar, i mina drömmar när jag sover..alla minnen överallt!! Allt vi gjort i lägenheten, ställen vi vart på, saker vi gjort...överallt överallt!

Det är som att mina tankar förföljer mig! Vart jag än vänder mig, vart jag än är.

Jag förstår inte varför. Vad jag gjorde för fel. Om jag kunnat vrida tillbaka tiden, hade jag kunnat göra det annorlunda?!

Jag vill inget hellre än att kunna gå vidare och sluta tänka på det och dig. Önskar att jag bara kunde trycka på delete. men det funkar ju inte så. Samtidigt som jag BER att du ska komma till rätta och förstå att vi hör ihop och det ÄR SÅ DET SKA VARA!!! jag vill inte att du ringer eller smsar, för minsta lilla ger mig hopp..men om OM du skulle ändra dig.

snälla. bara var min.

RSS 2.0