IDONTFEELSOGOOD

vet inte riktigt vad fan det är mig men jag mår bajs! Har ont i hela kroppen,ont i magen,känner mig slapp o trött..Typ deppig. Tänkte råda bot på skiten och möta lillasyster i stan för lunch o göra av med pengar innan jobbet! Fan hade verkligen behövt vara ledig..seriöst inte ok att vara ledig 1 dag på TVÅ VECKOR. ja pallar inte med det här schemat längre.. något måste göras!

fuck nu har jag skit bråttom!

hepåre




ROLLINGINTHEDEEP

Sorry för dålig uppdatering men har vart upptagen och inte haft tid att sitta ner vid datorn..

I fredags lunchade jag min moster och droppade nyheten..Skönt att fått ur mig det till alla och att det är offentligt. Att säga någonting högt hjälper på sitt sätt.. Efter lunchen åkte jag till salongen men Stina hade ingen tid över till att fixa fler slingor på mig,så jag blev upphämtad av Denice och Nickie, så vi kunde åka och handla till våran middag..Efter att vi handlat och hämtat hundar,lastat av osv osv så åkte gick vi till stan för att möta Isabella och fikade..lite tjejsnack och allmänt tjöt. På kvällen blev det god middag med vin och många skratt! Denice stannade över till nästa dag och såhär har det iprincip fortsatt.. har jobbat och sedan gått direkt från jobbet till att umgås med vänner,göra saker!! Fan vad jag har saknat att vara aktiv på det här sättet..istället för att bara vänta och vänta..

nu är jag på god väg att bli ledsen eller arg..så jag slutar att skriva nu.

Imorn ska ja träffa lollo som komit hem från USA! och redan på onsdag kommer johannes hem till sverige! fan va GÖTT,bokstavligt talat!

köss hej


ME

väntar på min moster..vi ska luncha idag och sen åker jag till salongen!



UTMANAD

Blev utmanad av AC..såhär kommer resultatet

Hur länge har du bloggat?
Jag hade en blogg innan den här på blogg.se och innan dess bloggade jag på Nattstad.se under sofie.m..och isåfall tror jag vi kan räkna sen kanske 2004 eller något..

Hur många bloggar återvänder du till regelbundet?
Ganska många..

ackadacka.blogg.se
heltfantastiskt.blogg.se
hannaojohn.streetstyle.se
hannamw.bubbelroom.se
kanal5.se/fridafahrman
kanal5.se/nataliekarlsson
shecity.se
kenzas.se
kisses.se
blondinbella.se
ellenclaesson.streetstyle.se
isabsson.se


Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar/ämnesbloggar?
Som ni ser ovan är de två första vänner till mig,sedan är det livsstil,mode och inredning

Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg?
Jag är nog lugnare,snällare och svär mindre i bloggen än verkligheten

Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden?
hahaha med tanke på att jag har haft förhållanden som gått åt helvete pga bloggen så har jag uppenbarligen ingen koll på gränser.. Men jag skulle aldrig utelämna för och efternamn, personers hemligheter osv..

I vilken utsträckning bloggar du för att få bekräftelse?
Jag har ett stort behov av att skriva av mig om jag är ledsen,irriterad eller bara vill bli av med något..

Har du träffat människor irl. efter att ha träffat dom via bloggen?
Aldrig träffat någon via bloggen.

Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga?
Nej jag tror inte det kan vara skadligt att få skriva av sig. Om folk väljer att dela med sig av precis ALLT,så är det upp till dom. Men jag tycker inte det är okej att skada andra.

Hur ser bloggandets nackdel ut för dig?
öh va?

Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år?
LÄTT! kommer prioritera bloggen framför mina barn och framtida make

GOODNEWS

Det är allitd lika trevligt att träffa AC ovh hennes lilla prinsessa=) Mötet gick jättebra och jag är numera nominerad till LUK,som jag velat jobba med jättejättelänge! För er som inte vet så är LUK, Handels (facket) lokala ungdomskomitté! Gud vad roligt att få gå ut i skolor,gymnasiemässan osv för att prata med kidsen om vikten av att vara med i facket,kunna påverka och att inte ta våra löner,obtillägg och fördelar förgivet.

Jobbade sedan till tio och började må dåligt,håller på att bli sjuk..känner mig öm i kroppen och sliten.. Så nu blir det sängen och kolla STYLISTERNA där min gamla klasskamrat Caroline Sandström tävlar!

Imorn är en fullspäckad dag och det känns som att man aldrig är ledig längre..det är ju ngt varje dag! Ganska skönt faktiskt..det är liksom lite mitt sätt att hantera sorg/problem.. Full rulle, så hinner du inte stanna upp och känna efter typ!

pöss haj


SUNNYDAY

Vilket underbart väder!!!! ååh SOL!

Har typ ingen smärta efter träningen igår, så ja måste vart riktigt kass och inte ansträngt mig alls!

Nu blir det fika med AC och Filippa och sedan möte och jobb!



LANDETLÅNGTBORTA

Fick precis samtal från utlandet! Gissa om jag blev glad! sååå roligt!!

har precis ändrat lösenordet på mitt itunes konto..nu ska ja bara hämta mina grejer och sen är det finito!

lite trött efter träning,jobb och vara värdinna..så nu blir det SOVA länge! ska inte iväg förens vid 11 för fika med AC o gobiten Filippa!

puss på dig



saknar mitt långa hår o dig

LANDETLÅNGTBORTA

Fick precis samtal från utlandet! Gissa om jag blev glad! sååå roligt!!

har precis ändrat lösenordet på mitt itunes konto..nu ska ja bara hämta mina grejer och sen är det finito!

lite trött efter träning,jobb och vara värdinna..så nu blir det SOVA länge! ska inte iväg förens vid 11 för fika med AC o gobiten Filippa!

puss på dig



saknar mitt långa hår o dig

LUCKY

Vilken jävla tur att man inte bokat någon resa till diverse arabland i sommar, kolla läget liksom.. Tycker faktiskt det är otäckt när man ser på nyheterna vad som händer i Tunisien och Egypten just nu! just nu är det disskusion på Nyhetsmorgon TV4, "mellanösterexpert" där..HA vem fan har inte blivit det isåfall!

Nä nu har jag snart ätit klart min frukost och får INTE glömma matlåda och träningskläder sedan!

Ha en fantastisk dag allihopa!




NIGHTYNIGHTY

Dags att sova nu vänner och ovänner! Älskar att somna till levande ljus och älskar att vakna med blommor i närheten! Därför blev jag extra glad när jag fick dessa vita tulpaner..och vitt är ju jag i ett nötskal när det gäller mitt hem!

Imorn blir det jobba,bodypump och sedan myskväll här hemma med middag och bakning! ja ska tydligen stå för bakningen och ni som känner mig vet at jag mer än gärna ställer mig och lagar mat, älskar det..men asså bakning har jag under mina år överlåtit till min första pojkvän som var/är kock eller typ min fina vän Nina, bakdrottningen!

men men...isabella godkände ju min cheescake hon gottade sig med i lördags från min lilla fest här hemma=)..vem vet..kanske går att äta utan att åka på magsjuka..

På fredag kan väl någon hjälpa mig att KOM IHÅG ATT BOKA TÅGBILJETTER till April!

åh känner bara för att sjunga högt AND IM FEELING GOOOOOD



HELLOBOYFRIEND2011

Vilken dag! Är helt slut och ska faktiskt gå o lägga mig snart..läsa lite och sen sova! Har jobbat till 17 idag och sedan in till stan för fikadejt! Efter det började jag bli lite seg och då åkte jag,denice,charlotte och hundarna till slottsskogen och promenerade... Har suttit i telefon sen jag kom hem och har typ bara hunnit duscha..

så nu blir det ett chillpill och the i sängen!

förresten så verkar det som att alla märkt av, utan att jag sagt ngt och får konstant tips om aaa kan knappt gå in på det, för det är så pinsamt men samtidigt jävligt roligt haha..

såhär hade vart trevligt.......







ja taaack!

FROMMIAMITOIBIZA

Ja och Isabella håller på att planera en solresa till somaren! Eftersom att det inte blir ngt till Libanon, vilket är jättetråkigt för det hade jag verkligen sett fram emot! men det hade vart fett obekvämt just nu..Så nu kör vi ngt riktigt jävla savennigt och turist på hög nivå! Tänk typ charter,all inclusive Cypern typ haha! Vill att allt ska ingå så vi kan ligga på playan och vara dyngade hela dagarna och sen äta, och bara sova..

OKEJ, stort ALLMÄNT HAT SOM JAG MÅSTE BLI AV MED:

Viktnedgångsreklamer! seriöst bara börja träna och lägg ner pizzan!

Gina tricots rumplösa brudar i reklamen.. SERRI INGEN RÖV WHAT SO EVER?! bah hallåååå vart e den??

Att behöva ensam köpa ppiller. fett dyrt, men fett värt. lite SCOUT, "ALLTID REDO"

jaha..nu jagar dom boratliknande på arlanada...gud orka. nu ska ja snart dra till jobbet..8-17 och sedan fika och sedan blir det precis som igår promenaaaaad=)

köss





DONTTRYTOKISSME

Vaknade pigg som en liten gris strax efter 6 imorse och flytet förtsatte, hade en kanon dag på jobbet, som följdes av en promenad i skatås och sedan middag här hemma hos mig! myyyys! Just what i needed!

I somras var ja o min ena syrra på Way Out West o jag dör för Lykke Li, älskar ALLT hon gör! hon släpte en låt då som ja inte riktigt kunna släppa..kopplar den till tårar i sommarnatten,full och hjärtekrossad! kan minnas att jag täckt med en svart sjal och solglasögon i mörkret stått och dansat och vrålat i follow you i follow you!

23.23 mend my heart please

bye for now!



ITSABEAUTIFULDAY2011

GODMORGON!!

Siter och äter ägg,keso och tomat med kanelthé=) Ska snart fixa mig till jobbet och jobbar 8-15 idag, så jävla slapp tid! planen senare idag är förutom att handla lite grejer, att ringa upp Madde som ja glömt att göra i hundra år nu typ.. Om det är fint väder ringer jag lätt Denice/Nina och tar promenix med hundarna! Det gäller ju att passa på att få solljus så mycket som möjligt! Hallå, imorn är det LÖN!!

idag ska jag fan unna mig fler tulpaner!



STARK

känner mig stark! jag kan fixa det här attityden typ! Tränat sönder idag och har myst och bara älskat livet hela dagen! Ja vet det låter jävligt olikt mig..Men jag mår så jävla bra!!



förresten så fick ja en så himla gullig video av mitt ex som är i USA just nu..det plingade till på whatsapp o det var en video där han lyssnar o sjunger till våran gamla låt, i bilen.. och han är på andra sidan atlanten och det är la 4 år sedan eller ngt som vi gjorde slut..Därför tyckte ja det var så fint att han liksom kom ihåg och tänkte på mig! Gött när man kommer över "ex hatet" och kan minnas och le för alla fina minnen! ME LIKE

nattinatti

LOVEANDHURT




"the only way to get over a man, is to get under another one"

SLEEPY

ååh jag har sovit så jäkla gott inatt och på morgonen! Den här dagens sovmorgon var mycket uppskattad! Det har vart jobba träning, träffa kompisar,jobbat,tränat..aa ni fattar mitt liv är inte så häftigt just nu..

jag behöver lite romantik i livet! kan inte gå in på så mkt mer..för jag är blev lite ledsen nu och då slänger ja ur mig saker hit o dit hela tiden!


BANDB

Sovit mycket gott i några timmar under natten.. Prövade att sova med handkräm och bomullsvantar,för att få lenare händer nu när dom är så torra under vintern.. Det funkade faktiskt! men sovit konstigt, eftersom jag är ovan att sova med vantar...vem fan är inte det?

Har precis satt i mig en rejäl frulle, med afil och solrosfrön,ägg och leverpastejsmacka! Ska snart dra mig till jobbet, måste bara torka håret! Idag ska jag jobba 10-19 och sen skulle jag tränat med Isabella..men det ser ut som att det inte blir någon träning=( kanske jag åker dit själv! får se..

Håller tummarna för J idag som skriver tenta! lycka till babe!

hepåre

INEEDMORETIME

SHIT! jag behöver mer tid!! inte för mig själv eller tänka eller ngt sånt..utan jag behöver mer än 4 timmar om dygnet! Idag harjag tvättat,tränat,städat, fixat lunchlådor och jobbat till 23.30..gick hem för att rensa skallen o planera det jag behöver fixa.. Asså den här veckan är jag FULLbokad.. har vart så ett tag nu..det är jobb, sen träning..hinner träffa typ 3 pers i veckan o nästan aldrig J.. Han har skitmkt i skolan och ja har fullt upp med jobb o träning att ja kommer hem sent o går upp tidigt gör att det inte finns mkt tid över till roligt tyvärr..

Denna veckan MÅSTE jag;
ta mig till syrrans lägenhet o betala hennes räkningar, då hon är i USA
köpa en ny kalender
styra upp tjejkvällen på lördag
fixa nytt leg med J

snart kommer lönen! yej! välbehövligt..som alltid?

pöss haj



ge mig vår!!

BESTANDWORSTELLEGALAN2011

BÄSTA





Lillasyster Lanto har en så himla vacker klänning! Jag vill ha den i vitt när ja gifter mig. så jävla sofieklänning!



DET VÄRSTA NÅGONSIN TROTS FET PLÅNBOK



Wallenstam..asså du är för gammal för att ha nätstrumpor (det är iofs fult oavsett ålder) o så en kort skinnklänning?! men NEJ!


ITSABEAUTIFULDAY

Vaknade strax innan 11 och har duschat och sitter med en brakfrukost nu! Kan behöva ordentligt med bränsle idag för jag ska jobba 14-22 och behöver ladda batterierna efter några "ninas special" igår..nina hade döpt drinkarna i baren efter henne..så ninas special är det hon alltid dricker.. jäger-red bull..levde på det igår..

Men asså kan någon berätta för mig vad jag lagt pengar på den här månaden..det har bara runnit iväg..Nä nu blir det till att spara utav helvete!

mm just det om vi ska gå på P3 guld..så är det 410 spänn..vi ska fixa nya leg på fredag..hmm 300 kanske..Fan! det är ju omöjligt att spara!!


ELLEORNOT

medan andra häftiga tjejor har gått på ELLEgalan i fina kläder o druckit glassiga drinkar..har jag vart med Denice på iraniefest! Min fina vän Nina hade examensfest och det var såååå jävla roligt! Har seriöst inte haft såhär roligt på...aa ja vet inte hur länge! Jättetrevligt, god mat och bra med dans..såklart...

Har hunnit med så jäkla mycket idag,storhandlat mat, vart på IKEA en snabbis o köpte fler burkar till köket att lägga i..hatar förpackningar,lägger allt i glasburkar.. sen var det hets hem för att duscha,stryka sminka o hej o hå..NU blir det sova..utan min älskling som vart hemma ikväll o pluggat.så jäkla stolt att han suttit hemma o pluggat en lördagkväll! saknar honom..att han inte ligger bredvid mig..för det är den bästa känslan någonsin..att få hålla om honom när ja somnar och vända mig om o störa honom när han sover på morgonen.. älskar att när ja sätter mig upp för att kolla klockan,så drar han ner mig i armen o säger nää kom babe..vi sover lite till.. älskar att tjivas o bråka på morgonen.. inte bråka som i bråka..utan retas o jobba sig.. han är underbar, min babe. vad skulle jag göra utan honom min J??

godnatt alles o hoppas att noi haft hälften så roligt som ja haft!!

ciaooo


HEYHOELETSGO


TRYIT

Provade GRAZETTEs serum igår och shit vad bra det var! Har haft lanzas tidigare och det är inte alls lika bra. Lanzas serum använde jag till löshåret för att det skulle bli lent och glansigt samt reparea kluvna toppar. Men håret blev väldigt fett och du var tvungen att duscha håret senare på dagen. Så är inte fallet med GRAZETTEs serum! Det är verkligen as bra och kan verkligen rekomendera det! TRY IT

Nu ska jag snart åka till jobbet och kör fram till 17, sen ska jag fika med mina syster...verkar som att hon o hennes kille har bokat resa till grekland. JAG ÄR SÅ JÄVLA AVUNDSJUK!! Vill också ta J i handen och åka iväg och vara ensamma,bara vi två.

Efter fikat ikväll ska jag möta upp J. Inte setts på flera dagar så jag längtar ihjäl mig!

puss haj




grönt är jävligt snyggt

INEEDABREAK

Tränat för tredje dagen i rad..ja jag är helt död! har åkt direkt efter jobbet varje dag, men nu blir det inte förens på lördag igen.. Har haft finbesök av Denice,Ina och Aska här och fick pannkakor lagade till mig! LYX!!

Fick som vanligt hemleverens av hårgrejer. gött med presenter!!

Imorn ska ja upp tidigt och tvätta,städa och sola innan jobbet!

see ya

CIAO


massa hår,hud och läpp grejer från GRAZETTE of Sweden


ORKAORKAORKA

orkar fan inte mer. har vart en sjukt bra dag. men nu. nä

HAPPYGIRL

Hade en jättetrevlig kväll hos Thina med vänner igår! gött att få träna lite engelska med Liam också!

Åkte sedan hem till Nina och bella, för att vakna till nybakta scones och the! Kollade sex and the city 2 och bara göttade oss i soffan tills Denice kom och hämtade mig..Vi åkte hem till mig käkade pizza och sedan kom daniel och vi hade kafferep i köket..Har vart en sjukt bra dag idag trots omständigheterna.. Men som tur är har jag en förmåga att när jag bestämt mig för ngt..då har jag verkligen gjort det och då finns det inget som stoppar mig! Därför kommer jag nu att kunna må riktigt bra, köra stenhård träning och träffa vänner nu och kunna njuta av det! Visst kommer det säkert vara någon kväll där ingen kan umgås osv och jag kommer säkert att fälla en tår eller känna extrem saknad. men sånt går ju över..eller hur?

klumpen är borta så nu är det bara att köra mina vänner!


HUNGRYHEART

fan va deppig jag är! har vart i stan och fikat med Stina som hade massa roligt att berätta om hennes USAresa=)

samtidigt som jag har en fet jävla klump i halsen som jag inte blir av med.. ja vill bara inte känna såhär! jag vill backa tiden. snälla kan inte ngn bara fixa allt!

gör något!

INSPO

för att göra mig själv och kanske någon annan grå själ där ute lite gladare idag...









ITSAHEARTACE

har haft en pissignatt och en pissig morgon. tror inte jag sovit ngt, bara tänkt och tänkt. Skrivit listor på vad jag vill och vad jag kan..Pratade med en gammal vän som sa åt mig att inte begränsa mig och att det var skönt att få höra att jag har mycket att ge från en annan person. so i guess i do have alot to give


står vid ett vägskäl och jag vet inte vilken väg jag ska ta.

time will tell






MUSTKEEPUPDATE

ja jag suger på att uppdatera bloggen!! men det har vart mycket under jul och nyår och jag var nära på att falla tillbaka i ångesten för drygt en vecka sedan..så nu försöker jag att göra så mycket roligt som möjligt! Nu börjar träningen på allvar igen och det är dags att lägga ner alkhol och dålig kost igen. Skja bli riktigt göööött faktiskt!

weeeeell. idag var jag på salongen och fixade håret! har gått omkring i ngn halvdassig brun färg i håret sen nyårsafton.. Jag kan liksom inte ha mellanbrunt eller vad man nu ska kalla det..antingen megablond eller möööörkbrun. Så jag har vart obekväm i den här färgen och varken ja eller stina kunde fixa resten av håret ngn annan dag.. så nu har jag massa blonda highlights i håret och är mer askblondbrunette..jättefint tycker jag!

Sen gick jag,J och syrran på stan och hittade en vårjacka till J..men det var tyvärr den vi hitta..inget mer nada! allt var ju stängt och det här vädret gjorde oss deppiga.. Jag o J fick efter många om och men ett bord på super sushi och kunde äta oss lite gladare. Sen blev det kaffepaus och efter det åkte vi till askim..han till sin mamma och ja till min mamma och pappa.. käkade...igen...och sen åt kex och ost och hällde i mig tre glas rött. tackar!

nu sitter jag här och är sjukt pepp på att göra ngt! köpa lägenhet NU, träna NU, städa eller vafan vet jag men NGT! dessvärre blir det snart sängen...

Imorn är det jobb jobb och jobb...10-19.30 och sen kanske ja våldgästar J och hans familj på kvällen..





fint va?

RSS 2.0