SOONVERYVERYSOON

Snart fyller jag år..på fredag blir jag 23. kul. ingen kommer fira mig, jag kommer antagligen få sova och vakna själv, då min pojkvän ligger sjuk. jag har inte önskat mig ngt, så kommer säkert inte få ngt heller. asså skit.
skit födelsedag redan innan. skit. bara skit. sen jobbar jag natt på fredaf, catering. då får ja iofs va med stina. lite bättre, inte bara skit.

jag saknar stallet! hästarna, luften.....ååh

hat

NEJ

jag orkar inte jobba idag..slutade 23.30 igår och somnade strax efter 02.00..nu ska ja snart åka till jobbet..tur att det är soligt och fint ute, så jag och bella kunde skutta i der frostade gräset innan jobbet idag!

Ikväll skajag träffa Isabella och imorn är jag ääääntligen ledig!

AGOODONE

bra dag.bra kväll. trött. vin och pretty woman. viktnedgång 2 kilo. tackar!!

HEDOSNTKNOW

Han vet inte om att jag alltid ligger vaken och väntar på honom..jag säger att jag ska eller att jag sover men jag väntar..rycker till i kroppen av minsta ljud eller rörelse utanför sovrumsdörren..hoppas att det är han påväg

Han vet inte om att jag panikdiskar snabbt när jag vet att han är påväg hem. Vill att han ska ha det bästa och att det alltid ska vara fint när han är här.

Han vet inte om att jag speglar mig 100 ggr när han går av spårvagnen och är påväg hem till mig..att jag borstar tänderna och att försöker "se upptqgen" ut när han öppnar dörren

Innerst inne vill jag bara springa ner i svalen och möta honom för jag är glad att han är här. Det pirrar fortfarande, varje gång vi ska ses. varje gång.

Han vet inte och kommer aldrig att förstå hur mkt han faktiskt är för mig. allt

IMGOINGTOWORK

nu tänkte jag promenera till jobbet..det är ju helt underbart väder ute!! önska att ja kunde hålla dig i handen och sparka i löv..naaaaaw romance!


ONEINAMILLION

helt jävla dööööökär i NeYos "one in a million" och tycker att alla män kunde ta lite inspiration från hans musikvideo och ansytränga er lite för era damer!

lyssnar en gång till*

ILOVEYOUANDONLYYOU

jag är kär och lycklig.OTIPPAT!

THANKSFORDINNER

Idag har det vart jobb i koma..vart helt efterbliven och bara gått omkring i en dimma tills klockan blev typ 12 då började jag vakna till liv..Slutade vid 3 och gick hem nöjd med 4 VOGUE Italia September issue.nice!

Mötte upp min fina Daniel och åkte och handlade mat..Hem till mig där jag städade medans Daniel fixade middagen..Sen åt vi framför "Halv 8 hos mig" och fick varsitt glas vin..somnade nästan på varandra i soffan som två små kultingar då båda hade börjat tidigit på morgonen och sen haft fullt upp.

Stina skulle komit hit ikväll och sovit här, men jag är så jäkla trött o behövde va själv för att duscha och varva ner..

Imorgon blir det ett längre arbetsplats och efter det kommer min chef hit och ska styla lägenheten..Kanske att Chris kommer hit och lämna lilla Lola också (min frisörs hund) så då ska jag antingen lämna henne till hennes matte eller så behåller jag henne och myser upp i soffan..

Onsdag blir det middag och bio. En riktig dejtnight med min LOVE!


NU-kolla the Hills och sen godnatt


MAKEMYWISHCOMETRUE

Jag fyller år i slutet av Oktober..rättaresagt 29... Så nu börjar folk fråga vad man önskar sig osv..

so here it comes

  • en spa dag hade vart trevligt (lillsyrran fick det OCH en kamera av sin kille)
  • en fin väska
  • sofi fahrmans andra bok "Elsas Värld"
  • fina underkläder
  • converse med usa trycket..6 1/2 i strl
  • en årsprenumenation av ELLE
  • en middag eller två
  • överraskningar
och så sånt man ALDRIG får

en dag i stallet och få rida

en skitstor TV

en stor 2a med klädkammare,terass och kakelugn och rymligt kök i linne. tackar!

ja asså en FET diamantring är också heelt ok

en weekendresa eller en vecka med allt betalat i ett varmt land. det är ok med svenneställen!

ehm en kort riktigt mörk minkpäls

well i guess thats it.


BDAYCAKE

Vilken trevlig kväll det var igår och alldeles lagom! Men idag är jag lite seg och ska åka in till stan för att köpa presenter... Fan alla fyller ju år i Oktober! Men jag vet iallafall vad jag ska köpa så det går nog ganska snabbt! Sen ska jag träffa mamma o pappa en sväng.. Måste handla mat idag också, im all out of it!

Fan vad mycket jag ska hinna med och klockan är redan 13.00 men vafan fastande ju för en dokumentär om Carolina Herrera, hon ska designa min brudklänning..Eller ah det lär ju inte hända, men det har vart en dröm sen flera år tillbaka. Hon gör dom mest fantastiska brudklänningarna!

talk to you later!!

MHM

Igår jobbade jag från tidig morgon till kväll och hade ett rent helvete, allt gick bara dåligt! :(

Efter jobbet livade jag upp stämningen med att träffa Isabella och myste runt på stan och fikade.. och det var den lugna stunden, för sen var det rusha hem till mig, för min syrra och christina skulle komma förbi och ha frisörsalong, så det var hårfärg och klippta toppar överallt. sen bah orka.godnatt,wake me up at xmasmorning!

Idag blir det också ett jävla tempo. NU lunch med moster, så fort hon är klar med sitt möte iofs. . jobb till 21.30 och sen e det födelsedagsfest.........

jag behöver en ledig dag där jag inte träffar någon! bara ligga i badet, dricka vin, lyssna på musik och 'ta choklad..kolla på ngn kass dokumentär "hur nicole richie blev smal" o sen sova ut! ok..skulle aldrig palla en hel dag själv. EN HEL DAG utan sms,telefonsamtal,internet..nej nej nej omöööjligt!


RSS 2.0