INSTYLER

Är det någon som sett tvins-thshop reklam för hårprodukten INSTYLER? man får rakt och glansigt hår på typ 3 sekunder osv....Asså den verkar kanon och jag går ju på ALLT som visas på tvshop! skulle lätt köpa alla REVOLTIONERANDE produkter och la la la la   MEN!

Har ni sett hur brudarna i reklamen ser ut "before" alltså när de använder vanliga plattänger? Det ser ut som att dom ska få en pistol avtryckt mot skallen och det blixtrar och skriks...Men sen med INSTYLER så ser de ut som att de får sin första orgasm bah aaaaaaaaaaah och slappna av och ser AS lycklig ut!

its a must have

WORKOUT

Hejhopp!

här om dagen tog ja ut mitt löshår, så nu känner ja mig jävligt oglamorös=( Igår hade ja o J tvåårsdag och mös till det...idag är jag ledig och tänkte åka till salongen nu och hälsa på min fina Stina på hennes salong I (L) HAIR studio på Sveagatan 8, hon är skitduktig!

Senare ikväll blir det träning med Isabella! hej och hå, har hitills gått ner 6 kilo! hade nog gått ner mer om det inte vart så att jag blev sjuk och var tvungen att ta det lugnt! Men NU jääävlar!!!!






ska köpa så mkt fint när jag fått tillbaka min kropp!!

XMASBAKEANDSISTERS

Fan va gött det är att sova ut och bara ligga och dra sig i sängen! trycker i mig lite senfrukost och bella sitter i knät..Det gör hon alltid när jag sitter vid datorn..Vet inte riktigt varför..attentionhoe!

Ska snart gå ner till Munkebäckstorget och handla till julbaket jag och mina systrar ska ha ikväll!

Tänbkte visa lite bilder från förr..jag ser så liten ut!



SHOULDIDOIT?

jävligt sugen på att bli mörkhårig igen...vad tycks?


ONMYWISHLIST

har suttit sen imorse och raggat lägenheter till mig och J..Finns verkligen ingen som faller mig i smaken! Att hitta en bra bostad suger! Så ja la ner nu och kollade upp lite grejer till min önskelista istället=)




jag vill VERKLIGEN ha en ny väska i julklapp!!

JUSTFORYOUVICKAN

sorry att jag inte skrivit på evigheter! har totalt tappat gnistan till att skriva..

har jobbar idag och sen åkte jag direkt hem, kokade en kanna the och nu har ja o bella krypit ner under filten för att kolla BECK...

Har alltid sagt att jag hatar beck och alla typer av kriminalserier..men det är ju inte sant, det är skitspännande! Men jag tror att ja alltid vart rädd över att nojja upp mig när ja ska gå o lägga mig, så jag har aldrig kollat på det ensam. Men nu har ja o bella tagigt mod till oss! Inget skrämmer mig..förutom elaka tanten på jobbet..

ciaoo



det håret hade inte vart helt fel!

RSS 2.0