12.15 fredag

Gomorron vänner och ovänner!
Japp, jag har precis gått upp ur sängen...Lite senare än vanligt, men det är, för att hela syskonskaran sovit i lägenheten inatt. Alla kom hem vid olika tidpunkter. Något trött idag med andra ord..
Fick ett mycket värmande samtal igår.
Kan bara säga en sak och det är att moral är något man har eller inte har. Det finns ju en anledning till varför ni ble vänner från första början..även om ni nu knappt vet vad som händer i den andres liv. Men ser man något, hör ngåto som man tycker är fel och då ställer upp för sin gamla vän, trots det att man inte pratar med varandra. Då är det väldigt fint.

Jag är expert på att försvara dom jag älskar. Det är inte många, men även dom jag HAR älskat skulle jag lätt försvara om händelsen bröt ut. Så är det bara. okej..nu kan jag iofs inte komma på någon som jag har älskat och sen slutat med förutom en person. och han skulle jag nog inte försvara..För det skulle nog vara JAG som startat konflikten.
Ville bara lägga in ett litet tack

och nu till en annan del av problemet. Det är faktiskt så att det fanns en jääävligt bra anledning till att jag gjorde som jag gjorde. Du höll faktiskt på att kväva mig..För jag kände mig så himla utnyttjad och det är inte okej, om man nu säger att man är varandras vänner. Sen att jag bara slutade svara och aldrig gav någon förklaring. Det var otroligt dumt och omoget av mig, men just då var det, det enda sättet för mig att komma ur det.
Jag ger dig gärna en förklaring om du vill höra den.

Snart är det coctailparty, snart komer julia hem, snart är det sthlm med Chris. ååååh SOMMAR!

på den gamla goda tiden

på den gamla goda tiden rökte jag marlboro light. Nu är dom för dyra

på den gamla goda tiden
var vi stammisar på da matteo, nu blir man fet av latte

på den gamla goda tiden
var vi kära o glada i de äldre coola killarna

på den gamla goda tiden
hängde vi på avenyn med falskleggens inmatade siffror

på den gamla goda tiden
hette min skola SJÖLINS och INTE Vittra Vasastan!

på den gamla goda tiden
var livet ngt spännande och roligt( haha skrattretande)

på den gamla goda tiden
kunde jag festa och till jobbet dagen efter, utan problem

VAFAN hände med mig?


love at work...ehm not gonna happen!

Asså jag gjorde en dum grej i lördags. man ska inte dricka vin innan en personalträff. Speciellt inte när man vet vilka som kommer vara där.. Den där snuben som spanat in dig tidigare OCH varje dag på jobbet.
Lägg till att du känner ett starkt behov av ett hångel och en sjudundrans massa vin på det. fint. en shot också och sen vet ni själva vad som hände. Jag behövde bara en puss okej!!! trodde väl inte att han skulle fastna för det.. shit. och han är ju så mycket äldre än jag också. fick cpchocken när ja kollade in hans körkort. jag är för liten. jag vill leka liten. inte han. nej jag vill inte ha dina barn. du är inte min typ. im not into that poppin thang!

anyway. har precis gått från ett öppet förhållande till stabilt förhållande med chris igen. det känns bra.Var beredd på att begära skilsmässa där ett tag.. men så hade han dåligt samvete.. och ni känner ju mig. Jag BARA ÄLSKAR folk som har dåligt samvete och skäms! a a det gör jag. så nu är vi familj igen. bra. skönt. lättnad. borde firas. Vart e vinet???
Aaaa jävlar ja, vi drack ju upp det i lördags. Blir kanske vin imorrn=)? neh neh. jag ska inte dricka på vardagar längre.. nej nej. inte bra sofie. då gör du bara dumma saker.

äsch. nu ska ja ta en nattcigg F O T S . ( for old times sake)
det är ändå ingen som svarar i sina jävla mobiler.
pöss o hej leverpastääjh

None
WE ARE FAMILY!

hallå ellör?

asså hur lyckas jag..Hadfe ställt klockan på 07.00 så ja skulle hinna med en promenix innan jobbet.. Men öh, tror ni att jag vaknade då eller?
NEJ. Först vaknade ja av brådskande toabesök 05.30...sen somnade jag om.. till 7...När alarmet gick igång. Jag tänkte för mig själv att äsch, två sekunder till va? och så sov jag till 8.45 och nu ska jag till jobbet.
Med andra ord, kommer jag behöva hetspromenera ikväll..då jag slutar 19.00 och gossipgirl börjar 20.00.
Asså jag har så stora problem i mitt liv!

hallå jag gick med sopporna igår!!! chock chock. 4 påsar. mm, det gjorde jag.
klapp klapp på huvudet. du är så duktig sofie.
Fuck. nu börjar jag om 20!
hörs sen?
heppårree

ströbilder



åh suck!

När jag kom hem igår efter 9 timmars arbetsdag en SÖNDAG, såg lägenheten ut som fan. det gör den fortfarande.. jag blev så matt och irriterad att ja inte orkade bry mig. Men idag kommer jag tyvärr att behöva tas med det.

Jag måste:
*diska
*hänga in kläderna
*rätta till gardinerna i vardagsrummet
*fixa ny tvättid
*gå med sopporna
*torka golvet i badrummet
*vattna mina blommor
*handla

Jag är inte alls sugen.. Dessutom måste jag ha tid till tandläkarn,försöka klämma in min familjnågon dag. Fixa studentpresenter. Köpa nya taveldukar. OCH jobba...fatta att jobba helgen och sen inte vara ledig förens lördag. Jag blir så matt. och att allt ska man göra själv. Asså jag vill inte ha pojkvän, men om man är två som bor ihop är det så mycket lättare med det mesta. men neeeh.. den lyxen har man inte.
åh. skjut mig!

Ursäkta mig?

Men vafan hände? Ryssland? Du skojar.
Nästa år skickar vi Björn Gustavsson istället!

gomorrn

hej och välkomna till ännu en fantastisk dag!
Ska snart kila ner till jobbet..christoffer har redan gått ner och jag som brukar sova som en sten när han går upp..gick faktiskt upp strax efter och till min chock upptäckte jag att det var lördag, när de ersatt nyhetsmorgon med barntv.
Nu ser jag också att mina jeans har fått ett as snyggt hål på innanlåret. Varför föddes jag tight mellan låren..jag skaver ju sönder varenda jävla bralla!!

Jobbar 9-17 och sedan ska vi ha 5kamp med jobbet på liseberg..
Sen ska vi hem till johan och titta schlager.. vi går in för ett jävla sverige tema. med flaggor och skit.
Jag ska ha lösnaglar med svenskaflaggan. patriot så in i bomben!!

Jag är förresten jäkligt blond igen. för vi hade ju myskväll här igår. så nu e ja o chris riktigt blonda o fina.

J. jag ringer dig sen.

men åh

det var ju den här jag ville att ni skulle peppa sönder till

fredagspepp

nu tar vi en öl i solen och.alla tar på sig sina fake rayban´s, ge mig lite neonkjolar,80tals-tshirt med tryck och killar med mustassssch. Sen äter vi alla lite selleri och gurk stavar, för vi är så jävla nyttiga för stunden. alla är så vackra.
musiken är vacker. Känner du det?
Fredagspeppen!

Tjofaderittan Lambo

SVERIGE är i final! hallå eller! Fram med glitter klänningar,höga klackar och en jääkla massa charre.
Imorrn kommer bli ett hejdundrans kalas!
Jag måste hitta en klänning. eller ..borde spara. ja har inte skitmycket att leva på om man säger så. sparar ju inför flytten nu också. Shit, att det äntligen skulle bli av .
Här har ni lite oskarpa bilder från igår( fotografen var full som ett ägg tyvärr..vilket resulterar i pinsamt dåliga bilder)


hum hum..som sagt

asså LOL

shäätt va längesedan det var ja kastade ur mig ett lol. Tillåt mig att skriva det en gång till. LOL!

Skadeglädje är fantastiskt.

Gud !så kul det var igår.
Åh jag fäller en tår
Fastän att jag inte får
Men vem bryr sig? pff
Mamma säger att allting går
Förutom småbarn

Dom kryper

Asså varför ska jag jobba ikväll?

Efter x antal veckors förberedelse,hysteri och konstant festande till samma och åter samma låtar. Inför på söndagar och två finaler. Jaa..jag pratar såklart om eurovision, semifinal 2 ikväll då CHARLOTTE är med och tävlar. SVERIGE asså.
Då ska jag liksom sitta i kassan på ica och slita arslet av mig. Jag tänker ha mobilen i kassan, kolla upp vilken tid hon sjunger och då ska ja ha rast! Jag ska ska ska ha rast helt enkelt!
Jag vill också seee!!

Förresten. ett jävla tjat om frankrikes bidrag. Den passar sig nte i sammanhanget..Det är en helt okej, "ja gör en beachboys kör och lägger till ett stönande "ohohoh aaaaaj" och säger att jag samarbetar med typ TIMBERLAND för det funkade ju så jävla bra för ryssland.
Asså pinsamt timberland.. guuud så pinsamt.. Din låt framfördes av en turk,en bög i ett par skridskor och den tredje personen så meningslös att ingen kommer ihåg honom. BLÄ

Estland med 3 perversa avdankade gamla gubbar i Lasse Berghagens gamla kavaja från Allsång på Skansen.

Finland har fortfarande inte släppt att dom faktiskt har vunnit en gång och det var ju en sån sjudundras succé att det tänkte " vi kör hårdrock då!!"

Sen hade vi mina favoriter. armenien,grekland,slovenien,andorra och självklart norge eftersom vi vill att ngt land röstar på oss. HEHE* bLiNk bLink*

Ikväll
har jag två klockrena favoriter. Sverige och Serbien. Japp, serbien

Detta är som ett sydeuropeisk Titanic. Refrängen har bara lite hummande, som en vaggvisa. Åh den är perfectione!! och JA, den här skulle kunna vinna. även om jag håller på sverige och armenien. men den här börjar bli en ny favorit.
nu na nu na nu nua nääää


ps. jag lovar att sluta tjata om det här så fort det är över. jag lovar. Då blir det här ingen schlagerblogg!

compare

Råkade som vanligt lägga till ngn jäkla pplication på facebook som jag inte förstår mig på. Jag trycker okej på allt..helt livsfarlig är jag, tackar ja till alla erbjudanden och lekar där.
Det var iaf en typ av rankning, för vad folk tycker om än.

Jag fick flest röster på:
#14 best shopping companion
#34 best mother (potential)
#36 best room-mate
#39 best companion on a desert island
#40 most talkative
#41 person with the best sense of humor
#43 most athletic
#45 person who can drink the most
#47 person with the best taste in music
#54 person with the best profile picture

shit. kul att jag blir en mamma som kan dricka som en annan svamp. athletic? hahahaha, skojar ni med mig eller?

jaja. nu ska ja ner till jobbet om en stund. chris pappa fyller 52 år idag , så ja ska klämma i från tårna och sjunga ja må han leva! Med min sångrsöt kommer detta garanterat att göra hans dag till en dag han aldrig glömmer.

Ta ta

4 E och en lina cola

ja hatar att ja sa pratade med din pojkvän. dety var dumt. då ja faktiskt inte sa ngt anat än att du har en flirtig personlighet. vilket jag faktiskt står för och inte kryddade....ja har dåligt samvete. kanske jag inte borde sagt det. kaske har han fyllt ut resten. det var inte jag. ja skulle aldrig. inte om dig. du betyder för mycket. du är ju min enda. det är sant.

Jag är full. armenien gick vidare. tjofadderittan lambo!!!!

chris börjar jobba om typ 5 timmar. HAHA inte jag. skadeglädje. snart kommer han att snarka. själv ska ja ta två stoooooora skedar B&J cookie. jaha. mr o ja åt inte upp allt idag på våran filmdag. snälla. klä av dig. ja vill se din nakna kropp. känna din hud emot min . ja skäms inte för det. aj vill HA DIG!!!!


snälla J. ja har aldrig sagt ngt illa om dig. tro mig eller inte. ja tänker inte ringa desperat och försöka förklara mig. för ja har faktiskt inte sagt ngt illa. skulle aldrig. det vet du.

PÖSS från sofie o chris. godnatt

muhäää

Jag måste verkligen gå till jobbet nu. orka orka. jag vill bara sluta.
Jag ska träna idag..det var ju inte alls typ as länge jag gjorde det nej nej. Men nu jävlar har ja en student att gå på..och det är min fuckin deadline! Man måste ha en deadline om det ska lyckas.
fuck nu måste jag verkligen gå.

Återkomemr med dagens namedropping!

namedropping

Asså jag har lärt mig att det är fel att namedroppa i en blogg. Lägga ut en annan persons namn.. Men det skiter jag fullständigt i just nu faktiskt..Så nu sitter jag och klurar på en "sofie gillar " sofie gillar inte" lista.
Jag ska självklart använda folks för-och efternamn så precis alla vet vilka det är. Alla borde få veta vilka människor som är någorlunda vettiga och vila som är helt efterblivna. Monsterlistan 2008 helt enkelt. bort med dom jävlarna. här ska rensas i garderoben!! synd att ni inte lärt er något tidigare...för nu har jag backup, då julia snart kommer hem och jag och AC umgås tight igen. Hahaha era dumma fanskap. Här ska spottas säger jag bara!

Jag längtar till tisdag. då ska vi leka. vi ska äta glass och kolla gossipgirl. Det är iaf vad jag i mitt huvud redan planerat...men vem vet. det kanske skiter sig. Det är det som är så spännande..jag vet inte inte vad som händer och varje liten grej kan vara ngt bra eller dåligt.

Anyway...måste sluta vara sådär äckligt kärleksfull..detta är ingen kärleksblogg. Det är en "jag är en arg 21 åring som gillar vin och kläder jag inte har råd med,tycker det mesta är misär och bedövar det med utekvällar"-blogg.

Så nu ska ni få se hur kul vi hade igår..





okej. nu e klockan 00.20..jag ska väcka christoffer som ligger o sover i soffan, så att han lägger sig i sängen istället. för vi ska sova nu.
see ya dont wanna be ya

läs hennes texter

Igår efter jobbet, var jag i hagakyrkan, då min syrra hade konsert. Jag har hört min syster förut, hennes låtar och sång. Det är alltid bra. Men jag upptäckte en ny talang, som jag bara måste dela med mig av.
Ni komemr bli berörda och varma, om ni besöker min nya idols sida. fy fan vilken talang tjejen har.
här har ni henne http://www.oliviabergdahl.se/index.php

Självklart lägger jag upp en av texterna hon läste med sån inlevelse och glöd att man bara vill gråta.. läs och bli berörd

Skål, syster!

Skål, syster!

Låt tyngdlösheten falla,
nu faller himlen över världen,
men faller vi så faller alla
som planeter utan bana, utan solsystem
och jag vet av gammal vana att ditt är mitt problem
det finns inget spel som är värt att vinna
och det var mandomsproven som gjorde mig till kvinna


Skål, syster!

Visa att du kan,
ända tills du fyllde fjorton
var du lika mycket man som han
sedan stod där i spegeln det du hade kvar
men oh, skulden! - så vacker du var...
när småflickor plockar grabbnävar av krossat glas
Eden var ett Eden, sedan gick det i kras
där på Paradisgatans busshållplats
vi stannades, stämplades, hoppades, tog sats
hundar och hyenor blev till sköna Helenor
och vi var astronauter i de svarta hålen
för rymden blev begriplig med alkoholen


Skål, syster!

För alla svek
jag inte menade alls
det var på lek
mina läppar mot hans hals
mot hans nyckelben, nacke, (åh...) skulderblad
jag säger förlåt och köper fel sorts choklad
den du visst var allergisk mot
och du ler ett vänligt: "jävla idiot"
för jag tror att du älskar mig
när jag kommer, svettig efter cykelvägen
och ropar: "Alltid redo i alla lägen!"
som en riktig scout
i rymden svävar en tyst astronaut
och jag är lika vilsen, lika vilsen och rädd
och du är lika ensam, lika ensam och förbisedd
men det finns inget spel som är värt att vinna
det finns ingen människa i en ung älskarinna
där finns bara en envist brinnande längtan härifrån
en bildskön och bitter jungfruikon


Skål, syster!

För visst var våra mödrar promiskuösa,
lilla syster, varför kallar du oss värdelösa?
Vi var bomullsbarn och kärleksflickor
att älska och förlösa
varsin misslyckad abort, som
lär sig göra barn för att sen ta bort dom

och gud vad det är roligt med nya prylar
lyssna ordentligt, hör hur Laika ylar
men vi blundar för hundar
så låt henne skrika
decennier stundar
när alla är lika
men hundar och hyenor blev till sköna Helenor
som blev supermodeller
och ingen vågar höra när en rymdhund skäller
första kvinnan på månen var en man
så låtom oss svälja allt, syster, för att visa att vi kan
bara på jorden finns det alltför många svarta hål


Skål, syster,
skål!

let me think about it

Ja men hejsan!
Fan vilken skön utgång jag hade igår. Nef med AC. julia vart fan var du?
kom hem som ni ser på tidigare inlägg rätt så tidigt imorse.. Jag gick upp 14.00 idag. fan va skönt att bara sööva ut. Sen gick jag ner till jobbet och åt glass somChris demade. gött. fick en av våra kockar att göra pommes och tzatziki till mig. GÖTT MOS. i needed that.

Sen var jag förbi systemet. laddar upp för kvällen. nu kör vi sa jag SOM FAN!

Tänkte bjuda in er till min lägenhet.så ni får se hur jag bor när det är ganska städat.
enjoy!
min hall
la cusine
this is were all the action takes place höhö
mitt sparkonto


nu får ni inte se mer .. jag ska dricka vin och försöka mig på lite konst
HERRÅ


je suis dyngrak

asså ja kan inte stava för fem öre just nu. haha herråå---
har haf världens b'sta vagnresa hem. rick astley o skrattifantt. nu ska ja sova. vart e chris ?
vill inte sova ensam!! vart e MR?

alla pojkar utom DU. bamm bamm. alla duger utom. du. DU SUGER

herrå godnatt sofie

sisters

Hej! har jobbat 07-15.30 idag..Ganska lugn dag, hoppas att det är samma imorrn..
Lollo kom och hämtade mig, vi gick på stan och ja fyndade 2 klänningar och en kjol. indiska är ju en guldgruva!!
blev lite monki också. det nya HM typ?

Sen blev det middag och vin på Chez. Det var mycket mysigt! Uppskttad kväll som fan..MR ringde. its was nice..så jag o lollo lyssnade på MRs låt i väntan på bussen..

Vi köppte tuggumi för att inte luckta bajs i munnen. men vi glömmer tuggumit på sevvan. smart. hej här har du pengarna. hejdå.. ehm just det.. vårat tuggumi. smarta tjejerna liksom.

chris e på gossip. ja e so bumed out att ja inte kan vara med.. å andra sidan komer han komma kärleksfulltonykter hem om x antal timmar. och det kan ju va kul.
jag ska upp om 6 timmar. inte kul.

jag vill äta glass och hångla med dig. NU NU
köss mate

comhem

Asså gud vad comhem är värdelöst. jag vill ha tv1000!!! jag har fan inte en  ens en kanal som visar porrfilm. it sucks. seriöst..betalar folk för comhem? sjukt. iofs, jag betalar för SVT, som är ännu mer värdelöst!
Appropå TV. GossipGirl is back. jag är så jävla lycklig. funderar på att köpa en flaska charre och typ spruta sönder när det sänds på tisdag! im so luckylucky!

Pratade med julia ikväll. naw. så glad. Jag hatar att inte ha henne i min närhet, så man kan köra damatteo och öl varje dag. hela veckan lång! Men hon är snart hemma i götet så ja ska la inte klaga..och strax efter att hon vart hemma, så kommer ju jag till sthlm.. då ska ja leka med alex, julia och gå på kylie med chris! Guldhotpants here I come!

jag börjar jobba om 6½ timme. jag kanske borde sluta lyssnapå france gall o lägga mig med en bok i sängen? but why. låten är as bra. jag vil dansa! jag är på bra humör. Jag kanske ska träffa MR imorrn.
Oh mister mister you are my love mister mister. lollo vet vilken låt jag menar..

Imorrn är det alltså jobb 07.00-15.30 och sedan date med min sörra.. Kanske en snabbis med MR. håll tummarna då. jag vill verkligen bara se honom. i know i know. jag är en mes. man han är ju så jävla söt!

EN VECKA KVAR till eurovision!

håll i hatten
godnatt/ sofie

blödigt?

Men shääät asså, jag var nog lite väl dramatisk igårkväll! Det är kanske så man blir efter 5 glas rödvin?antagligen.. Aja jag tog nog i lite väl mycket, jag tar nog bort det där. Jag vet knappt om jag kan stå för all den bullshiten idag.
Egentligen var min gårkväll såhär....

Jag skickar "im bored" till christoffer
Han svarar med " ha ha"
Jag " neeesch inte så. kom igen lek med mig snälla"

Och så var vi dömda för kvällen...In till stan, chez, gossip och lokal. Kul att hälsa på tom.
Idag ska jag jobba, sen träna. Imorrn får jag vara i cafét och resturangen.. Där jag förmodligen får en helttidstjänst till hösten. Ni kan väll hålla tummarna? Det betyder mer ansvar och MER DEG! Sen imorrn eftermiddag ska ja träffa min sörra.

fuck jag börjar om 30 minuter och ser ut som en brunstig häst i håret.  Får nog bli den klassiska lykke li knuten idag igen.. då är det ingen som ser katastrofen.

Puss o kram ses på stan fuckface!


så jävla bra att jag bara asså typ dör liksom


just being true artist

Jaha då sitter man här igen, framför datorn..Du skänker mig så mycket i livet; musik, onlineshopping,beroendeframkallande somunities och bloggar. I love you forever and ever.

Förresten..Helgen som började så bra med en mastodontutgång på torsdagen, gick sedan åt helvete på lördagen. japp. började med en jättretrevlig förfest på jobbet och sedan hemma hos mig. Sen blev det för ovanlighetens skull Gossip..(host host) Skitkul som vanligt men sille ville majoriteten av folket gå till gretas. Så jag hade helt enkelt inget att säga till om..alternativiet var att gå hem utan christoffer och det tänkte jag absolut inte göra...Träffade Andy påvägen..det var chock. andreas liksom., my high school fling typ haha..och där tog det roliga slut.

Det är inte alls kul att träffa sina ex ute. Förlåt, jag rättar till det där..Det är inte värst upplyftande för ditt partymood att träffa ditt ex. Det ska nog undvikas så bra som det går. För det var inget hit i lördags kan jag berätta. Det blev bara jättekonstigt. inte alls lika trevligt och glatt som torsdagen. nehä.så kan det gå. jag lär mig visst aldrig.typ.

Sen jobbade jag söndagen och var trött som en kossa (som just förlöst en kalv ungefär) Jag var hungirig och grinig och ville bara hem. Och fan va skönt det var att komma hem sen då!
jag har världens bästa karl som har städat och lagat mat när man kommer hem!

puss på dig och tack för mig


gäsp

neh jag pallar inte. godnatt

åh jag är så jäkla trött

neh men asså det finns typ inte att jag kommer ut ikväll. jag är aptrött, ont i halsen..men jagvet att om 2 timmar är jag inte här längre.

Var ute igår.. hur kunde vi hinna med värsta barrundan när jag slutade 22.00? Gossip, peacock och jazzhuset. Träffade mitt ec och det var oväntat trevligt. Oftast är det ju inte hipp hipp hurray när man träffar på tidigare pojkvänner. Men ibland är det riktigt roligt att bara se att folk mår bra liksom.

Åh, varför har inte MR ringt mig idag, då kunde han ha komit hit. vi kunde kollat på film..med andra ord hånglat och haft filmen i bakgrunden. men nej han har inte ringt.- ingen har ringt. jo chris. utgång. suck. ta dig i kragen sofie. du har nya kläder.. börjar inte förrens 11 imorrn.

Vad jag än gär ska jag inte ringa MR ikväll. nej nej nej. kanske imorrn..kanske en söndagskväll. jag vill ha en söndagskväll! vem vill ha en kväll med mig på söndag?

förresten!

hej igen...tänkte bara ..om ni är nyfikna på vem MR är. så tänker jag inte avslöja det MEN han påminner och får mig att tänka...


åh men åh men åh.

give me my drums!

Jag skyller allt på mina flickiga pöjkar, det är deras fel att jag kan varenda jävla låt som ska tävla i eurovision. Inte för att jag klagar, jag älskar ju sånt där "skräp" haha. jag är i alla fall heeelt övertygad om att Armenien eller Sverige kommer vinna.  I smyg hejjar jag på armenien. Jag har väckt alla i grannskapet med den låten. FÖR JAG HAR INTERNET OCH DET BETYDER ÄNTLIGEN NY MUSIK. oj caps lock. åh den är så bra! Ingen jag känner kommer gilla låten, men det skiter jag blanka fan i. kanske kan få ngn stackare att gilla den om inte annat min granne gillar ju balkanmusik.

Chris är hemma från london! WEHOOO. jag vill ner till jobbet med en gång så jag kan se vad han har köppt. Jag ska få presenter! me lajki! Neh om man skulle ta och göra ngt av den här dagen. eller? kanske? aa
jag ska iaf spela den här fantastiska låten för er..och innan jag lägger upp den vill jag bara säga. OM ni inte gillar den behöver ni inte säga det...då försvinner min vinnarkämpe i mig inför eurovision.

har man inget snällt att säga ska man vara tyst -citat mamma



du är inte gjord av pengar sofie

fuck jag kan inte sitta uppe såhär sent o surfa. då köper jag grejer. sweet jesus. make me stop shop.

ett fint armband blev det iaf från kyssjohanna. skit i johanna. kyss mig! du är skyldig mig en glass!

off to work


applådera dåå

Asså jag har idag det ett jävligt stort steg. Jag har skffat ett eget internet Jag behöver inte låna min grannes dator, inte åka till hovås så fort jag ska betala räkningar, eller försöka fuska mig in på en annan grannes modem. Jag har ett eget!
Det är så fint. Blank, nytt, rosa och blinkar sådär perfekt när det startar. jag är så jävla nöjd med mig själv. OCH NI kan nu andas ut! jag kan liksom uppdatera mig blogg dagligen nu, om jag vill dvs. Och det vill jag! såklart

Dock har jag väl inget som jag just nukänner att jag verkligen måste skriva av mig..

Men kan berätta lite kort om gårdagen. Jag gick upp relativt tidigt för att vara ledig..Hoppade in i duschen och sedan kom min mamma, vi åkte till ikea. Handlade onödiga saker för vissa men jävligt nödvändiga för mig. Som farmor brukar säga med en påse i handen känns livet inte så tungt och det stämmer. Jag blir glad av att handla. Och sedan veta att det blir fint hemma i lägenheten. Lycka kort och gott. Sen åt vi köttbullar som jag inte ätit på jag vet inte hur länge..

Hon körde hem mig och vi packade upp mina saker och sedan var jag ensam. Klockan hade precis blivit fem och det netyder the hills hade börjat då min mobil ringer. ja det var den personen som man vill ska ringa som ringde.
Vi bestämde att ses om fem minuter, och jag fick värsta paniken. okej vafan här sitter jag svettig,iklädd mysbyxor och så ska jag hinner ner till sanktas på 5 röda och då ska ja va pigg o fresh. aja.
Vi gick en långpromenad. Det var sådär oskyldigt flirtigt..Puttades lite och han höll armen runt mig och kramade mig samtidigt som vi gick och i mitt huvud tänkte jag yes alla tror att vi är tillsamans, alla tror att han är min och vill vara i mina kläder när vi går här och ser sådär äckligt glada ut ...Å andra sidan var det nog mest jag som tänkte så..Men det är skitsamma för jag var så lycklig.

Sen gick jag ner till posten och hämtade ett par solglasögon jag panikhandlade på internet i fredags. Och efter det var det hem och kolla på big daddy.

Idag kommer Christoffer hem från london och det ser jag verkligen fram emot!

Thats all for now. love to be back.
Sofie
image56

sinnes

shit! asså jag är så glad.

Helgen var fantastiskt. LBD partey hemma hos mig. Fin stämning, fin fylla. Mycket trevligt med andra ord..Synd bara att Christoffer alltid ska stå där marken lutar och ramla. haha. Det såg roligt ut. Paybacktime för när han garva åt mig när jag slog i svanskotan. Sånt skrattar man faktiskt inte åt. Jag hade liksom ont i typ 4 veckor efter fallet.

Söndagen spenderades med vapendragaren jossan. Och igår jobbade jag till halv åtta, efter det blev det middag och öl med AC på Diamond Dogs.

NU e jag bara förbi o lånar dator. jag o mamma ska till ikea.. Sen ska jag träffa MR.

JAG ÄR SÅ GLAD! du gör mig så glad. det är sjukt.

xoxo. rosa moln

RSS 2.0