BARBIE

alltid velat se ut som barbie. vem fan har inte velat det? ja har bara några finjusteringar kvar...typ gå ner 25 kilo, förstora pattarna, smalare näsa, fylligare läppar,längre ögonfransar..aa sådana petitesser!

tills vidare får det detta duga



BIGBROWNEYES

kommer ni (julia) ihåg när vi levde i färgade linser?



idag har jag namsdag (elisabeth) och dagen till ära kör ja á la 2005 och har bruna ögon!

ska jobba 16-21.30 och sen blir det hem och äta clementiner..har fått för mig att det är det godaste som finns typ..stört! sen ska jag jobba lite på min önskelista till jul! Det är verkligen min grej att komma på saker att önska mig. varför finns det inga KY utbildningar på det?!


förresten så är ja helt BESATT av Ke$ha- Tik Tok..den är så klämcheck!!

MUMMISBEBIS

hahahahahahahaha SERRRRRRRIÖST!!!!!

"du ska inte pussa henne..ansikte! jag förbannad honom!!"

Herregud vilken härlig torsdagsunderhållning! Asså jag köper att morsorna vill väl och säger vad de tycker och självklart vill deras söners bästa. Det tycker inte jag är konstigt alls, tvätrom bara gött med föräldrar som vrkligen bryr sig. Men någonstans går ju gränsen...Bobbys mamma är ju inte lite knäpp, hon är ju helt BANANAS!!! hahaha men utan henne skulle jag fan inte kolla! innerst inne är hon en riktig jävla softis!

"du måste chilla mamma..vet du vad chilla e?"

"nä"

"det betyder ta det lugnt"

"aah e det ngt du lärt dig i stockholm?"

hahahahahahaha

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

well well.. Imorrn e det jobb igen, men i kassan tack gode gud! lite avkoppling jämfört med cafét! Sen blir det jul på Liseberg med min älsklings jonas! vi firar 11 månader, så vi ska mysa i sann julstämning! åååh längtar!

nu ska ja snart faktiskt sova! ska typ sova i min nya mössa haha.köss

WHATSCOOLERTHANBEINCOOL?

Sådär ja, då har man tryckt i sig en mega frukost! Gick och la mig tidigt igår, så jag vaknade i sin tur vid 05.00 och gick upp och styrde frulle. The,juice, macka och yoghurt. Ambitious!

Igår var en lång dag! Jag jobbade 07-15 och sen var det hem och vända. Byta om,ner med viktiga papper, hitta ett block..hitta en penna som fungerar..aa ni fattar... Sen var det möte på Novotel nere vid klippan. Handels budgetmöte inför 2010. Inspirerande och givande..men fan va trött va ja va påvägen hem och frusen!

och idag har VI vårat höstmöte 17.30...så det blir en lång dag idag igen...

nä nu ska ja kila!!

kram kram

JADÖRTYPSUPERCRAVINGSMÅSTEHA!!!

seriöst!!! Alla vet att jag älskar ALLT med rosetter..för det är typ det enda tjejiga jag gillar..annars är jag mer för svart svart svart och gamla rocktröjor...men kolla in den här pööööörfekta kombon!!

JA tack jag vill ha! köp till mig!! måste genast åka till sthlm och köpa den, eftersom man inte kan beställa hem dem..

ni hittar dem på tinymasters.se


LOVELOVELOVE

Förutom det faktum att jag har ont i halsen, som jag försöker bota med litervis med thé...Så är livet rätt underbart ibland! Har fått umgås med min gosiga bella och igårkväll kom min man hit och vi handlade och pussades i regnet påväg hem och sedan lagade han mat och vi myste framför idol. Vi sjöng med tills vi tyckte låtarna va för pinsamma, att ja tryckte på sex n the city movie istället. lika bra varje gång ja ser den!
längtar till 2an!

nu ska ja äta lite och sedan gå en sväng med lillen...tror ja ska baka ikväll!
Imorrn blir det jobb och sedan kommer babe o sover bredve=D




ICECREAMISGOODFORYOU

fan va ja e sugen på glass!!! jag ska sååå ha glass när ja kommer till jobbet=)

och ikväll ska jag gå och hämta min lilla vovve! saknat henne skitmycket så ikväll blir det gos!


RAPUNTEZEL

Nu har jag långt hår igen..jättelångt!

Öppnade cafét imorse, vi hade skitmycket att göra hela dagen! Så ja var så lagom sugen på att åka in till stan direkt efter jobbet. fy fan..det är vid sånna tillfällen jag önskar att man inte bokat in något, utan bara fick åka hem och sova!! Men men. chris kom och hämtade mig efer jobbet och så åkte vi in till stan och mötte christina, min gamla bästis från min partytid (ja den är över) Christina hade lovat att fixa mitt hår, så vi åkte hem och höll på i kanske 2-3timmar och det blev skitbra!!! så jäkla nöjd är jag! älskar att ha långt hår..i´ll never let it go again!

Under tiden gick christoffer och handlade och sedan lagade vi pastapesto och drack rödvin i mina nya vinglas jag fick i födelsedagspresent=)

nu är jag ensam och tur är väl det för jag är sååååå jäkla trött! Babe ringde och sa godnatt. han har  ny jacka. ja dör..helt hundra på att den är ASAFRÄÄÄSCH!! vill ha vill ha! men istället var han snäll som fan och lovade mig att låna hans gamla jacka som ja känner mig hemma i, då jag hade den hela förra vintern också haha!

anyway.. nu ska ja sova..ska upp 05.30 imorrn......................................

Sov så gott mina snuttegull!


YESTERDAYSNIGHT

hade en så himla lyckad kväll och natt igår! allt blev precis som jag önskat!
det bästa va att ja fick den finaste presenten, jag fick vara med jonas och sova med honom:)

ikväll är stina här och vi har lagat mat och druckit rabarber och grädd-the. nu kollar vi på the devil wears prada..

godnatt allesamans och kom ihåg

if you aint got PRADA,you´re nada




RSS 2.0