MUFFIN

Så sitter man här igen, framför datorn.. Har druckit morronkaffe och ätit två knäckemackor.. Färgar håret och väntar på att Christoffer ska höra av sig, så vi kan dra och sola!

Igår hämtade mamma upp mig efter jobbet. Vi åkte och handlade och jag fick köppt en massa för att proppa kylskåpet och lite smågrejer till Bella, som kommer hem efter 2½ veckas semester i lysekil. Ikväll ska jag hämta henne, den lilla ruffstuffsen!

Sedan på kvällen var Christoffer här och dracka kaffe och smakade mina scones som jag gjorde igår eftermiddag. Har blivit så sjukt pysslig sen jag flyttade! Förra veckan gjorde jag muffins som jag och mr j sedan dekorerade! De blev så söta så söta!



FIVEMONTHSOFALIFETIME

Hej hej välkomna!

Idag firar jag och min babe 5 månader! Klockan är 10.38 och jag har redan badat, lyssnat på Armeniens bidrag 10000ggr, dammat hela lägenheten och diskat undan efter vår middag igår + alla glasflaskor med öl! Sen har jag vart på mr Js praktik skola och lämnat nycklar som har glömde imorse..

Nu ska jag sminka mig och gå ner till Christoffer för lite melodifestivalsnack och kaffe!

Men jag tycker inte vi behlver disskutera vilken låt som borde vinna..Det är ju SJÄLVKLART Armenia!!!


HANÄRSÅSÖTNÄRHANSOVER

nu är det dags att gå til jobbet...6timmar ska jag jobba och sen vil jag bara hem och gosa!!

090508

Vem är du? Sofie

Vad är klockan? Den är halv åtta en fredagmorron..

Aktivitet? Äter frulle och ska göra mig iordning för jobbet

Vad önskar du dig just nu? Att jag var ledig och kunde krypa ner under täcket med mr j igen!

Vad ska du göra ikväll? Fross äta sushioch mysa med min boyfriend

Vad saknar du? min lilla bella, pengar,en biljett till britney i sommar..

Vad behöver du? Ovanstånde!! En slagborr att sätta upp hyllor med! och en cykelkorg!

Äter du på något? vanilj yoghurt

Är du kåt? Nej inte just nu (för ovanlighetens skull) blame it on the mens

Vad är det för väder? påväg att bli nice eller bajs..svårt att veta än..

Vad har du på dig? Sjölins mjukisbrallor,polisskolans tshirt..

Vem tänker du på just nu? britney haha. Nej ja tänker alltid på mina nära o kära. speciellt lilla bella


jag behöver en sådan här till min lilla..


NAILPÅÅLISH

Jag är så jäkla sugen på att lacka naglarna..MEN jag har ingen aning om vart mitt nagellack är. vi packade ner det och nu vet jag inte vilken kartong det låg i. . Antagligen står det i någon utav kartongerna i källarn..Men seriöst orka gå ner och börja reffsa där? ehm neej..Där i ligger även våra kylskåpsmagneter.. Neh asså jag tar det annan dag, jag har gjort tillräckligt idag.

Vi vaknade relativit tidigt,så mr j gick till sin praktik och jag gick upp och tvättade. Sen diskade jag undan våran efterätt från igår.. Jag kom hem med mega mensont igår så Mr J och Chris gick och handlade och lagade mat medans jag låg på soffan i fosterställning och hatade alla och klagade på allt! Sen stannade Chris en stund, så vi kollade på tv och käkade glass.. Jättemysigt!

Well, sen ringde lollo som igår gjorde hårförlängning hos min gamla vän Stina. Hon ville ju visa detta för mig, eftersom att jag ska göra det nästa eller nästnästa vecka, kan det ju vara bra att se hur det blir.. Hon var jättefint och fick dagen till ära följa med mig ner och hänga tvätt och sedan skåda mig dammsuga för 3e gången den här veckan. Vi har ju tema vitt här hemma nu, så allt blir ju skitigt efter 2 minuter!

Sen fick jag bjuda på fika,lagom till att mr j kom innanför dörren som en blöt katt efter allt regn..

Nu har han åkt igen och jag är hemma och typ väntar på att klockan ska gå så att jag kan åka till jobbet och få de 6 timmarna ja ska jobba färdiga. ORKA! Hela dagen blir förstörd när man jobbar 16-22!! Dessutom börjar jag 09.00 imorrn så det blir ingen sovmorron heller..

Imorrn är det fredag och jag vill göra det till en riktig datenight för mig och mr j. Men jag har no ideas what so ever..Så snälla hjälp mig om ni har några bra förslag?! inget som har med sex att göra dock..har fortfarande megamensont!! ( ja det är ett ord!!)

REGN

Igår gick jonas till skolan vid halv tio och då var vädret sådär..Så jag låg kvar en mini stund och bara njöt..Hade tänkt sova ordentligt länge..Men jag kan inte somna om när han har gått upp.

Så jag gick upp klädde på mig och åkte in till stan för att möta christoffer. Vi drev bara omkring och köppte blomlåda till ballkongen och en ny tvålpump till badrummet.. Sen gick vi in på DUKA och där bara stod dem! Våra nya utemöbler! Det var faktiskt min pappa som hade tipsat mig dagen innan om dom..Åh dom var så fina! 1300 spänn kändes helt plötsligt AS billigt med tanke på hur perfekta dom var!

Well well, vi mötta upp AC efter jobbet så hon fick hjälpa till att bära hem möblerna. Hemma satt min älskling och pluggade. så skönt att komma hem och han är hemma! Vi bestämde oss för att mötas hemma hos AC senare, så Christoffer och Ac gick hem till sitt. Jonas gick in i duschen och jag gick ner och handlade till våran gourmet middag "köttbullar et le maccaroni" Som jag faktikt åt ute på ballkongen!


Idag regnar det och jag ska på kurs. Måste lägga på en remm nu med andra ord!

Ciao!

ATHOME

Hejsan Svejsan!

Efter en hård dag på jobbet knallade jag ner till stan för att möta Christoffer. vi satte oss på SoHo och tog varsitt glas vin och tjötade i solen om hur jävla lyckade vi är..pff haha ofta! (fast om jag ska vara ärlig tycker jag själv att jag är ganska lyckad just nu.) Lyckad måste ändå innebära lycklig? Eller?

Nu är jag hemma och funderar på vilka utemöbler jag ska köpa till våran lilla ballkong..Även insett att en vit soffa nte alltid är så jäkla smart när båda två är mörhåriga..Bara lilla bella som matchar soffan nu ju. Snart ska jag ställa mig och laga mat så den är så gott som färdig när min älskling kommer hem..Eller ska jag vänta tills han är hemma..Det är ju så mycket roligare att laga mat tillsamans!

Solen skiner och jag känner ett starkt behov av att göra något roligt ikväll då jag är ledig imorgon.. Ska jag bjuda min babe på ngn bra film ikväll kanske eller blir det som vi spånade igår att vi står hemma och bakar (blev så inspirerad när vi träffa AC och henens kille i affären igår och dom skulle hem o baka)

well well..Jag hoppas att det snart blir sommarväder igen..typ såhär..





bilder från slottskogen sommarn 07

FORTHEVERYFIRSTTIME

Idag är vi inflyttade. Vi har för första gången:
*ätit frulle i lägenheten
*använt dator och tv och stero
*duschat
*vart på ikea och inhandlat massa fint till våran nya lya
*lagat mat och ätit på mattan i vardagsrummet
*handlat mat till vårat nya kylskåp

Jag och min babe har köppt inflyttningspresenter till varandra..Varsin mysig vit badrock, som vi båda har invigt i soffhänget framför "Never Been Kissed"

Det kommer vli så jäkla fint här när allting är klart..det börjar redan ta sig riktigt bra=) Jag är så himla lycklig just nu!

RSS 2.0