ARMENIAX3

för tredje året i rad...jajajaja i cheer for armenia!

ja borde flytta dig. i know.

i heart armenia


OMGID

I DIED.


MONEYMONEYMONEY

jo asså, jag har väl vart lite slösaktig det senaste..typ köpte en ASAsnygg skinnpaj från fiorucci för 2500..superprodukter till håret..hejdå 500..handlat massa tidningar..300..handlat mat 600..aah fattar vart ja e påväg..

Idag har ja köpt en sminklektion till mig själv på PURE-gamla make up store vid kompassen..Så ja ska va där om en timme och bli vacker! (500 spänn) sen har ja o min babe bestämt att det blir en USA resa i sommar...LORD, ja borde kanske köpa en triss?

en sak till. behöver göra en synundersökning..och ja vill så gärna göra en rosett på min vänstra handled..


ANDITWASALLYEALLOW



ni som e brunhåriga kommer ju va asfresh i gult i sommar! vi blondiner få bo i solariet om det ska funka..

WASHED

Bella tycker att ja borde tvätta mig innan jobbet..så hon hjälpte till...

idag blir det jobb 12.30-19.30 och sen mys med mr j.





japp.

VARTFANESOLEN

Jaaa,men klart som fan att solen kapitulerat nu när jag är ledig! skiiiiit också!

Aja, nu ska ja iaf ner till AC med lilla Bella- hoppas på gott kaffe nu i deras lyxmaskin!

bantningen går bra. dag två. haha en dag till och sen kommer ja typ inte palla mer. brukar bli så! haha

aa men nu har ja bråttom, har en fullspäckad dag!

baci


INMYARMS

åååh det har ja inte sagt, men titta vad ja snart har i min ägo..........



NATURDIET

jahapp.nu har ja börjat banta. . men asså ja har inga problem att äta sallad och så..Det är gott! (beasås är också gott) Utan problemet är att jag har inget matstopp! Jag är som min hund. jag kan äta hela tiden typ..

Och ja vill ingte gå ner i vikt för att ja är fet (fast ja har blivit mullig haha) ja vill bara gå ner till min vanliga vikt. inte så mkt men ändå viktigt!

well .det skulle ju va trevligt att ha på sig snygga kläder utan att det stramar liksom....


RIVHÄR

Asså är det bara jag som har cpproblem med att riva bort plast på förpackningar?!

Riv här?! DET FUNKAR JU FÖR FAN ALDRIG! måste alltid ta till saxen för att lyckas!! åååååh orka såhär tidigt lix!

Nu ska ja snart till jobbet....KUL LÖRDAG! sen blir det snabbt hem och sedan tidig middag 16.30 med Mona och Sara, efter det ska vi se baletten Törnrosa! Ser fram emot detta!!


baci


MASTERCHEFFINAL

Sitter bänkad framför Master Chef finalen,med en handduksturban och hetsäter yoghurt. Ska iväg och träffa AC och fika, sen hämta biljetter till Törnrosa som ja o mona bokat..

Tänkte att ja skulle va klar om 30 minuter,men det verkar som att 40 min är mer resonligt. . Fastnade framför detta....

Så jävla snyggt att ja skiter på mig!








om jag hittar en schysst nitad skinnjacka i vår, då får den kosta vafan..

DINNERWITHMYSISTERINLAW

Har haft fantastiska dagar i den här underbara solen! Gått långpromenader med Bella,fått sällskap av nina o christtofer..har ont i stjärten av all träning! typ gillar ordet stjärt..känn på ordet..smaka på ordet STJÄRT!mmmm!

Idag har ja tvättat,hurtigt! Sen följde ja o bellis med jonas ner till hållplatsen och sa hejdå. Sen var vi hemma och glodde på sex and the city,tills det blev dags att gå och lämna vovven till hennes plastfarmor.
Själv drog ja in till stan för en mysig middag i linné med Mona (jonas syrra) Lite vin och en god sallad var en perfekt avslutning på dagen!

Men fan va segt nu när ingen hund e hemma och inte jonas heller..så jävla tyst!

Imorrn e det gym och jobb! Fredag är det middag med Mona (igen) och lördag ser ja fram emot helt sjuukt mkt! Då ska ja o (suprise) mona gå o se Törnrosa på Operan!

åååh va kul!

godnatt

STEREOLOVE



De senaste två dagarna har jag och J kört stenhårt disco med den här låten här hemma, och så när ja kommer hem efter promenad med Bella sätter jag på MTV och bah där e den!

Sitter framför The Doctors...öhm klockan är 05.45 lix va ska ja kolla på?! Inte ens nyhetsmorgon har börjat juhe!!
ååh ser att robinson kommer igen. kul! kul med ngt nytt! verkligen..

Sa ja att Robinson ska spelas in IGEN? nä men fan va kul!

NU leverpastejmacka och klä på mig. inte samtidigt.

IGÅRIDAG

Igår var jag och jonas familj på bio och såg FARSAN! Den var jätteolrig, men inte den bästa Fares filmen..

Sen åkte jag,jonas syster mona och jag hem till mig. Lollo kom också efter en stund..Vi kollade melodifestivalen och drack vin..Jag drack ehh för mkt? Åkte snabbt hem efter ett tappert försök in till stan..nope,det gick liksom inte. bara slooooooog till som ett smack i ansiktet=(

Sov länge idag,13.30 för att va exakt! Ja och Jonas åkte till stan och mötte Mona..Vi köppte sushi och sen hem till Mona,där Bella hade spenderat natten (glad att se sin mamma igen) Vi gick loss på singstar. Jag kunde självklart alla svenssonlåtar från Eloise,Himlen runt hörnet och sarah..Såklart!

Nu har jag och bella myst oss i soffan,båda nybadade och med ljus framför ngn halvlöjlig romantisk komedi med Drew och Hugh..Helt okej, för att va en söndagsfilm.

IMORN ska jag jobba 7-15, sen ska jag och min chef hem hit och sätta upp hyllor! yeeej! Gött att få upp lite saker på väggen i vardagsrummet! Sen blir det middag med med Jonas!

NU däremot..blir det tack för idag och godnatt!


BYEBYEBLACK

Min lillasyster Charlotte och hennes kompis Julia har precis vart här och hämtat gardiner,kuddar och lampor som jag inte ska använda längre..Hejdå svart. Hej Grått och silver! Älskar att göra om hemma!

klockan är 10.30 och har avklarat morgonpromenaden,frukosten! Nu ska jag väcka min karl!

köss

FIREMEUP

Någon som är sugen på den här mysiga möbeln? Skriv ngt till mig eller maila på [email protected]!

Ett år gammal, aldrig eldad i, kostade 5000 vid köp, NU 3000!!


NEWHITSMORNIN

Hej hej hemskt mycket hej!

Klockan är 08.44 och frukosten är snart klar! Har vart ute med Bella i solen..Vi gick och slängde tomglas och kartonger.Skönt att bli av med skiten!

Ska börja styra upp mig snart,mot jobbet..jobbar 10-19....Det är ett jäkla segt pass! Vet inte ens vad jag ska göra på kvällen sen..Inget bestämt med J heller..Ska man börja med skåpet kanske?

ååh ja vill bara va snygg i vårsolen och glassa runt!


THEMODELDIET

Fast besluten att leva på 1600 kr efter min fest på ikea idag. har överfört pengar till sparkontot och tänker inte (FÅR FAN INTE) ta pengar därifrån..måste måste spara!!

så nu blir det modeldiet. får endast köpa ägg,mjölk och yoghurt typ. och cigg! och balsam....eeh vafan ja ska försöka iaf!

tänkte att med svält i 22 dagar (kvar till den 25e) och gymet istället för fest..så borde resultatet bli TYP...



får unna mig några kronor på solariet också..det är okej!

BANANAS

Saaatan va trött jag är!! Vaknade vid 7 imorse,gick 30min promenad med Bella, käkade frukost och gjorde mig iordning...Åkte till mammas jobb och så åkte vi till IKEA, jag hann även med Huveröds och Chilli! Har gjort av med typ 5000 idag. men ja fick jäävligt mkt för slantarna!

Sen har ja o mamma grejat med att få alla saker på platsen,bytt gardiner och satt lampor i alla rummen..

Nu har jag och Bella ätit kvällsmat.Vill helst gå o lägga mig, men ska gå en promenad med Bella nu..Får se om vi får med oss Chris, men han verkar inte sugen=(

Tänker i vilket fall INTE sätta ihop det nya skåpet jag köppte. hell to the no. orka. Vi tar det ehm...imorrn?

sjukt tomt här hemma. . . saknar min boyfriend!!


SPRINGTIMEDONTLETMEGO

UUUUUNDERBART!! Vaknade av det var soligt i sovrummet! how fab?! fab 5!!

Mår bärre idag och tror på ricko att det är för att solen skiner! Man blir ju gladare av ljus! inte sant?

Åhh nu har jag damsugigt, så det är fint till Bellas hemkomst! Ätit frulle. ska bara platta mitt 3 meter långa hår och sen är det jobbet!

ciao!!

BONNUIT

Tack för idag.slut för idag. nu ska ja sova!

Ett till tips för er som en lika helvetes förkylda som jag själv är.

Ångad äppelcidervinäger..Går rätt upp i snoken, svider som fan och bah rensar skiten ur näsan!

Ska upp tidigt imorrn, för ja ska till jobbet. Orkar verkligen inte vara hemma längre...så himla tråkigt! Hellre att ja har feber isåfall, för då blir ja så trött..då kan man liksom bara sova..Men idag, utan feber har jag endast fokuserat på att ja tvärnyser hela tiden. Snorat ner mitt hår tillochmed + en tröja..asså riktigt nersnorad!!

fy fan

Imorrn blir det som sagt jobb till 19.00, sen hämta min lilla vovve och knalla hem till lägenheten! Ska umgås med min lilla familj imorrn. Jag, min J och lilla gos Bella!

mon petit famille




MYFIRST

1
fan va stolt ja e över mig själv! ja har lyckats göra mitt första kollage. klappar mig själv på huvudet!
Det finns ingen tanke bakom kläderna, bara grejer jag jääääävligt gärna skulle vilja ha!

OPRAHGOESDENMARK

Fortfarande hemma, sjuk as hell! Ingen feber idag så jag ska def till jobbet imorrn! Å andra sidan rinner näsan mer än någonsin och jag nyser hela jäkla tiden!

Posten trillade precis in genom dörren, trodde för en sekund att det var J som kom hem för att hålla sin sjukling lite sällskap..Men det var det inte=( Skit också! Behöver lite råd om möbler...

Ska som sagt till IKEA med mamma på onsdag och införskaffa hyllor och spegel till vardagsrummet och ett badrumsskåp så vi får plats med alla våra grejer! Det är väldigt oorganiserat i badrummet just nu..

Dricker the för ovanlighetensskull och tittar på Oprah. Hon åker jorden runt föt att se varför folk är gladare på vissa platser. Som ni säkert redan vet, ligger Danmark på toppen när det gäller gladaste befolkningen! Eller lyckligast ska det nog vara..

Lite kul att hon chockas av sådana saker som är precis som i Sverige. Typ att vi är jävligt snygga,bor snyggt,är välutbildade och lever ett fritt liv!

fan va ja saknar j! kom hem och pyssla om mig=(

BUTMOSTOFALL

but most of all,
i hate that i dont hate you.
not even a little,
not even at all.

ja vet, ja är en sucker för dålig romantisk komedi! igårkväll tittade jag o j på 10 orsaker att hata dig. därav den lilla dikten ovan som ja (erkänner) fortfarande blir tårögd av varje gång jag ser den! Man blir ju som kär på nytt när man ser på sånna filmer!eller är det bara jag?

Appropå på filmer har jag precis tittat på Kate och Leopold,,jag vet att ja skrivt om den tidigare..men jag gör det igen! Killar..skit i att läsa spelet och alla får ligga..nej nej nej.vill ji ha en tjej på riktigt. Titta bara in den här filmen eller typ the notebook..eller vafan. ALLT som jane austen har skrivit. ja lovar, att om ni följer det, så kommer tjejen du vill fånga att vilja gifta sig med dig!

*nyser igen*

okejokej. nu ska ja sova...försöka iaf.har bunkrat upp med vatten,halstabletter och näsdukar breve sängen.

ibland. ja säger ibland! är det rätt bra att inte bo ihop med sin kille. now its the pefect timing to be alone.

bildbevis till varför ja inte skulle fått ligga idag..........






tips till er förkylda där ute! Tryck upp två tvinnade bitar av en näsduk i varje näsborre. AS bra!
ja vet att ja ser ut som Madicken när hon vart i slagsmål med Mia ur "Lisabeth pillar in en ärta i näsan!




RSS 2.0