FAAAAAAB

Vilken härlig dag jag hade igår!! Asså verkligen ALLA sa grattis till mig på jobbet! De sjöng för mig och jag fick ta lite mer rast än vanligt.. När jag skulle gå hem fick jag paket utav alla från köket och resturangen; en fotfil (formad som en klacksko) choklad från kocken Anders, en silvernessecär, smycken, ett jättefint armaband från min chef...Stina va inne med ett paket..jättesöta vantar med rosetter (!)

Och sedan på eftermiddagen kom mammas sida av släkten hit och jag fick massa bra grejer där med..orkar inte gå igenom va ja fick..Och min lilla bella va med och hennes dagmatte Gittan. Och mamma, pappa och lollo var också där! Jag fick så mycket bra grejer och är så otroligt nöjd med min dag!

Lagom tills att alla skulle åka hem kom min roomie Christoffer hem, som har bott här i 3, snart 4 dagar haha.. Vi käkade pizza och sen deckade vi i sängen tidigt..jätteskönt!!


Nu är det dagen efter Bday och jag har fått blodskiten. GRATTIS i efferskott liksom..........OCH jag ska om 6 minuter gå till jobbet...kul..förjävla kul verkligen!


ciao

HAPPYFU**INBIRTHDAYTOME

HEJ mina morronpiggaläsare (tystnad)

Idag fyller jag 22 år. . Idag blir hon stora tjejen vettu! Dagen till ära jobbar  jag 7-15, så jag ska snart snart bege mig ner till busshållplatsen á 25 meter. .

Tänkte faktiskt bara skriva ett inlägg för att påminna er om att jag fyller år och tro mig jag kommer skriva upp dom som inte grattar mig. på riktigt!

Om typ 12 timmar kommer släkt och vänner och så då får jag jag öppna presenter! YES


TOMORROW

Nu har Christoffer gått till jobbet..Sitter ensam i soffan framför nyhetsmorgon med en stor kopp kaffe. Har sovit jättegott inatt (för en gångs skull) Vi promenerade till affären igår och sen lagade vi ostgratinerad polenta med lime kyckling. ASA gott!!

Borde jag kanske duscha och greja lite här hemma, innan jag åker hem till Thina? Ska passa på att umgås lite när vi båda har tid innan hon åker på sin långresa...

Sen är det tvätta och vet inte vad som händer ikväll..ive got one wish..Vill ju verkligen sova med dig den här natten, eftersom att jag fyller år imorrn..time will tell

Glöm inte säga grattis imorrn friends!

pössssss


BTW

Förresten, appropå att Sofi Fahrman släpper hennes debut roman denna veckan..tänkte jag tipsa om en liknande story som ni kan beställa från USA, eller söka på teen vouge och få ett smakprov ut Lauren Conrads bok "L.A candy"


CLEANINGOUT

Idag har jag städat! Så nu är det jättefint överallt! Har även ändrat lite grejer i sovrummet och vardagsrummet..som jag är ganska nöjd med!

Jag mår mycket bättre i magen, så ja ska till jobbet imorrn och sen ska jag leka med Christoffer! läängtar!!

Är så mätt nu va..har gjort korvstroganoff med jasminris och nu blir det the och en liten bit kladdkaka=)


jag önskar mig:
ett tv-spel..ett gammalt supermario!!

HEY

ett personligt meddelande via bloggen:

HELLO YOU FOOL, I LOVE YOU

THESIGN

jag håller på att bli bättre, för ja känner mig lite hungrig=) och jag känner ett starkt behov av att åka till ullared och handla..Jag ska förklara varför;  jag har tittat på tv i två dygn, det mest spännande som händer är att gå på toa typ. Så allt annat i världen verkar jävligt lattjolajban just nu!

jag saknar min gamla granne tommy asa mycket! Ringde honom här om dagen..Det är den bästa grannen jag haft o kommer få.. Han var som en extra pappa mittemot. okej inte riktigt..maffiafarsan typ. Men en helt fantastisk människa! Skla verkligen försöka träffa honom något i veckan..även om schemat redan är späckat!

måndag:träffa thina
tisdag:jobba och sen leka med christoffer
onsdag:städa,stina,tvätta och förhoppningsvis mr j på kvällen
torsdag:MIN FÖDELSEDAG,jobba, släktkalas hemma i lägenheten
fredag: förberedelse inför lördagen..handla osv
lördag: Fira min födelsedag!
söndag:mysa

MAYBEILLGETTHIN

okej. dag två
mat.noll
dricka. vatten..ljummet
viktras. 1 kg

ja är alltså hemma idag. har inte gjort ngt.sover.ringt jobbet. kollat min mail. druckit vatten.

Har blivit så besviken idag..jag fick inte ngt av det jag ville ha. skitockså!

ännu ett bakslag för sofie.


ILLAJAGMÅRILLA

Blev hemskickad från jobbet idag..Har mått så illa och dåligt..har inte ens fått behålla ett glas vatten!Så jag får inte gå till jobbet imorrn heller.=(

Alltså missar jag middagen hos AC idag och det var verkligen jättetråkigt,för det hade ja sett fram emot som fan!

kollar på REAL LIFE:im in a lovetriangel...hahaha sjuka dom e! men ja pendlar o kollar på "about a boy"

Single parents alone togever hahahahahaha ååh ja älskar monologerna i filmen! så ärligt o bittert! love love

aja här är en bild från sista keybarkvällen. nu ska ja prova lite vatten, håll tummarna!




THEDRUGSDONTWORK

Kan berätta för er som inte redan visste..eller rättare sagt jag säger det igen, som så många innan mig har gjort..

Att supa sig full och gråta löser inte problemen..skapar snarare fler när du ska jobba dagen efter..

om 45 minuter börjar jag jobba..och jag vill vara hemma!! jag vill va hemma med dig

IWALKEDINTOAWALL

Känner mig helt panikslagen! Jag kan verkligen inte vara själv, inte som jag mår just nu. Det är ett helvete!
Jag har haft en så himla mysig dag med AC på stan..Vi har gått i massa affärer och jag har köppt min älskade rosettring från marc by marc jacobs! jag var pigg och glad när jag kom till jobbet..men efter 2 timmar började jag må dåligt igen..Det var inte så mycket att göra så, jag fick tid att tänka. Tid till att tänka betyder tid till att sakna..

så nu sitter jag här hemma. rädd för att gå och lägga mig. Äter upp Stinas godis och lyssnar på lambada. inte fan hjälper det med en glad låt. Men jag kan liksom inte lyssna på "no air" med sparkstjockisen för då börjar jag gråta. Och ja är så jävla trött på att gråta!!!


aaa skitsamma. imorrn e det torsdag och ja ska få en massa gjort och sedan jobba kväll igen. ännu en dag.


MUMI

Räddad av AC! Nu åker jag in till stan med henne. En kaffe och en Marc by Marc Jacobs ring! JÄÄÄ TACK

Ska bli så roligt att träffa henne och tjöta av sig lite.. För nu känner jag och tänker alldeles för mycket. misär misär misäääär

UPPÅTFRAMÅTNEROCHUT

Igårkväll var mysigt! Jag och Stina myste i soffan och sedan låg vi och pratade länge i sängen innan vi somnade..

Nu är Stina på jobbet och jag sitter framför tvn med frukost. Snart snart är kaffet klart och då ska ja vira in mig i filten och ta en cigg på ballkongen.

Sen ska jag städa, sola och bara hålla mig jävligt upptagen tills jag börjar jobba klockan 4. För jag får verkligen panik när jag är själv!

Well well, ännu en dag som snart är över

POWERPUFFPINGLAN

Idag har vart en jättejobbig dag. Men tänker inte gå in på det...jag är bara trött av allt gråtande.

Nu är Stina här, min fina fina Stina. Vi jobbar ihop,äter ihop,sover ihop och kramas när livet inte är så lätt.

Hon är så söt som har handlat till mig när hon kommer hit! Ja skojade med stina tidigare idag och sa att ja ville ha en manlig stina haha. hon kommer hem efter jobbet och handlat! sööt
Det BÄSTA av allt var att hon köppte laktosfritt till mig. massa extra poäng till stina!

gött att slippa sova själv. då kanske ja slipper mardrömmarna



BEAUTIFULDAY

Hejhej! Jag är ledig från jobbet! Fantastiskt!!!!!! Har inte haft en ledig helg med både lördag och söndag sedan september! shit pommesfrites säger jag bara.

Igår mötte jag och bella christoffer, vi gick och handlade på systemet och ica och knallade hem till mig. Vi gjorde nachotallrik och mojitos. Sen gick vi ut. Såklart till ett gayställe..och ja va verkligen inte pepp alls..men så har de ett synthpop-golv! THANK U JESUS haha kvällen var räddad!
Det vart iaf en trevlig kväll, även om vi båda saknade våra män när alla andra fick hångla utom oss:(

Vi sov länge idag och vaknade verkligen av att det var skitvarmt i sovrummet med solen rätt i nyllet. Vi tog bella på promenad till coop, pantade flaskor och köppte frukost.

Kom hem och gjore våfflor,mackor, kaffe,juice och vispgrädde. Vi satt i köket och pratade om när vi var små och skrattade. Jätte trevlig start på dagen!

Sen när Chris skulle till jobbet, har jag och bella legat i soffan och glott på TV. Vi ska snart packa ihop en övernattningsväska och bli hämtade av bellas morfar och åka med till hovås.

Imorrn ska vi fira bellas dagmattes 65årsdag med en förmiddagsfika och sen ska ja hem och städa..kanske att jag hinner sola också. hade vart skönt o jobba lite påbrännan.

ciaaao

NEXT

hahahaha vem fan skriver manuset till MTVs "hitshow" (lol) NEXT-

"i want loose, cause when i dance, boys drop their pants" HAHAHAHA

" i aint fiona and i sure dont wanna date shrek" HAHAHA

" ana ya didnt girlfriend hell to the no-NEEEEXT" TÖÖÖÖNT ja dööör

och varför är gayarna värst? en tjej ville att bruden skulle ta på sig neglige och ha "pillowfight" men asså lol på en strand? inför kameran?

OK att ja o jonas har kuddkrig när vi e hemma o flamsiga. Men när vi har krig, då är det KRIG..inget mesigt fnittrande och rosa moln här inte. Vi biter varandra, klöser, slåss med knytnäve och tar i så hårt vi bara kan. Blåmärken o bitmärken har förekomit. Seriöst. om ni ska slåss, slåss på riktigt då för fan! Det är ni som gör att man byter kanal och mycket hellre kollar på Viva La Bam. där händer det riktiga saker!


ANDSO

Ledig dag. fy satan va gött det är att vara ledig!! Är ju för fan aldrig ledig nu för tiden..jobbar häcken av mig för att spara pengar. Men idag är jag som sagt ledig. Åt frukost framför tvn medans jonas låg o sov..hade gärna legat kvar o gosat, men solen lyser in i sovrummet på förmiddagen, vilket gör det sjukt varmt. Så han fick ligga o snarka o slemma på kudden själv.

Har vart inne o lunchat med mamma, för att sedan panikhandla 2 par jeans o en tshirt på WEEKDAY..som vanligt..typ ändå affären ja handlar på nuförtiden.. sen sprang jag in på Lagerhouse och köppte mig tre nya vita ramar. En ska jag rama in bella i och ge till bellas hundvakt Gittan som fyler 65 i helgen. De andra två ska ja göra ngt gulligt med och sätta upp på väggen i sovrummet,så det blir bara vita ramar i sovrummet och flyttar över de svarta till vardagsrummet. blabla..typ som att ngn bryr sig om hur jag inreder är hemma.

Nu är jag iaf hemma och dricker the framför tvn..Ska gå och handla sen och laga ngt riktigt gott..ävden om jag idag antagligen får äta ensam:(




LIGHTSINTHEMORNING

Godmorgon!

Har haft en jättemysig morron! Stina kom hit igårkväll, vi drack vodka och käkade chips. Somnade gott vid elva tiden..Vi hade ju båda jobbat i cafét.
Imorse väckte jag Stina 07.15 så hon kunde bada och sen åt vi frukost. Jag äter ju aldrig frukost vid köksbordet, eftersom det är bengtråkigt att äta själv. Vi tände ljus och stina kokade thé..mer sånt!

Nu är stina på jobbet och jag sitter framför tvn, men borde duscha och plocka undan alla kläder ja skulle plockat undan igår..

Jag börjar jobba 13.00 och slutar inte förens 21.00! Fy fan vad jag hatar att jobba den tiden alltså!
Sen blir det stressa hem för att hinna somna innan jag ska upp och jobba 07.00 på måndag.

Längtar till tisdag eftermiddag! Slutar 15.00 och sen är jag ledig på onsdag! skööönt

INTWENTYDAYS

om 20 dagar på pricken fyller jag år:

jag vill ha...en fet middag på kvällen med sällskap av min pojkvän. ingen mer eftersom att jag ska jobba 07.00 dagen efter..

jag vill spela muse och la rroux heeeeeeela dagen på jobbet. inget annat!

jag vill att alla ska gratta mig på jobbet.

jag vill ha ringen från marc by marc jacobs

jag vill ha champagne

jag vill att ngn städar min lägenhet och fyller kylskåpet,har bytt lakan o sån skit ni vet alla hatar att göra..typ diska och göra rent alla lådor o skåp...

jag vill ha konsertbiljetter

jag vill att ngn fixar överraskningsfest för mig den lördagen

ja vill ha fina underkläder

jag vill bli kysst o kramad

jag vill ha sex. såklart

framförallt vill jag att jag är glad o frisk den dagen.

tack!

RSS 2.0