det vankas oxfilé

herregud va ja är hungrig. älskar söndagar hos mamma o pappa.. men längtar faktiskt lite hem till lägenheten. min säng. pyssla med mina nya hyllor!

Igår var det vinkväll och masa skitsnack. precis vad jag behövde! Sen har jag jobbat större delen av dagen och fick tiom. besök! wohoo jag älskar när folk gör oväntade besök på mitt jobb william kom förbi precis i tajming med min lunch!

snart är maten klart! lööööve

vem ska med på tjejkväll och 20% stylein på torsdagkväll? ja kan inte gärna ta med mig william.. paula och jossan hade älskat om dom var i sverige...

neh! so long


jaha jaha ja

det ser ut att luta mot uppåtbakåtframåtneråt ikväll.

och imorrn ska tydligen stina gå ngn modevisning..Jag ska självklart dit och stötta henne, för om ja känner hennes kille rätt kommer han att va för nervös för att stötta.. Jossan vill du haka på eller?

17.03 herregud. vart är plattången?

seriöst!

jag får flippen när ja inte får tag på mina vänner! TVÅ veckor har ja försökt få tag på william! ja får inte tag på människan! snart ringer jag hem.. aa gud va pinsamt. Jag gillar verkligen inte att ringa hem till folk...Jossan och Julia är okej..fördå kan jag utan problem prata med deras föräldrar..men endast jossan och julia.

okej jag ringa hem men ingen svara. AAA om ja såg honom skulle ja kunna börja gråta och kramas och säga " gud va ja har saknat dig" för ja blir sån när ja inte får tag på folk!

Igår var julia hemma på en eftermiddagsfika. Det var riktigt trevligt. Shit liksom. här sitter vi i sofies egna kök och dricker kaffe som två tanter och snackade skit om alla vi känner . JA, om dig och dig iaf. speciellt dig och dig. och DU!
( känn er inte träffade)

muhäää..uttråkad. inte rökt på hela dagen..15.54 tjänna. rökaaaa. jaaa. men nej. åh.

william svara!!!!


image31

Dåtid

Har gått igenom en massa gamla kartonger och påsar jag "glömt" när ja flyttade för några veckor sedan...Hittade en massa ritningar,teckningar, Barbie skor, dock kläder, en leksaks gitarr som bara hade 2 strängar..Massa skolarbeten, en leksaksmobil i limegrönt, ett par vita bågar och bokmärken. ALLT sparades haha.
Hittade också alla böcker jag tappat bort från skolan..Matte B light, Franska steg 4 och x antal svenska novell böcker..men det är ju så man fixar lite böcker till hemmet. gratis. pörfekth

Vart ledig idag och grejat en massa..Vart och handla växer till alla rummen i lägenheten. Lite grönt kan göra såå mycket! Sen kommer jossan hem till mig ikväll, då det bjuds på mat och tvkväll. stör ej tack


mamma(L)

ja vill va liten igen och aldrig lämna min mamma!!

snart ska ja åka hem till örgryte igen. ganska skönt att få lägga sig i sin säng

I really want to forgive you, but then I really want to forget you

neh, ja är inte försvunnen

jag har bara inget internet i lägenheten..så idag satte ja mig på bussen hem till mamma o pappa och passade på att länsa kyl och använda internet! fantastiskt!

otroligt trött! känns som att ja slappnade av när jag fick komma "hem" igen..åh ja vill inte åka härifrån! ja vill typflytta hem igen när jag nu sitter här. ja är ju bara ett litet barn trots allt!

fågeln har lämnat boet

Jaha. Sista gången jag sitter här i mitt rum. Idag är jag borta..Ska snart åka in till stan (mitt nya hem) Lite grejer som ska fixas..Ska försöka hitta en päls idag. JAPP jag gillar döda djur!!  so?

Jag är helt helt helt fast vid den här låten


Nää, nu har jag bråttom bråttom. Och det dröjer nog innan denna lilla blogg uppsateras nu, då jag inte har internet än.. muhäää. ska skaffa imorrn!

Ciao Bella

tveksam

will you ever change an be for real?

Va håller jag på med? seriöst! Vad håller jag på med?

william

För er som träffat denna unge man, så vet ni vad jag menar när ja säger att han är otroligt rastlös, pillar och trummar på saker hela tiden och kan skrika till folk på gatan som en annan utvecklingstördjävel..MEN det faktum att att alltid ska veta och tycka och vara mitt bästa. Det värmer!

Här om dagen när jag var sjuk frågade han om ha skulle åka ut till hovås( från vasa 45min) med en termos grönt thé och pyssla om  mig. Han tycker att ingen kille är nog bra för mig och att jag ska klä mig mer varmt..för han vet att ja efter 30min komer behöva låna hans kläder för att jag fryser! Haha, det är väldigt jag..klagar på ngt jag själv utsatt mig för. ehm jo tack..

Han får mig att fundera och ifrågasätta..lite som en storebror. Okej ingen pappa eller brorsa tycker att det finns nog bra killar..men han kan verkligen få mig att lyssna.

Imorrn åker paula. =( en månad kvar tills hon kommer hem..Har fortfarande inte träffat julia sen hon kom hem..Inte thina,stina eller ac på hur länge som helst. Att jag har vart sjuk och flyttat tar dö på mig. I need some fine wine and be with mah galls!!

on the G

Jag är snart på G igen! Även om jag har ont och inte är fullt frisk än så känner jag mig bättre och det känns som att jag har koll på läget. Har faktiskt betalt av hyran för November nu också för att liksom få ett perspektiv på min ekonomi..Fan va pengar jag gör av med just nu och det är inte på kläder och vin om jag säger så..Neh, här handlas mattor,tavlor,klocka och lampor. skitkul är det iofs och det blir riktigt riktigt fint!

På tisdag ska jag och mamma storhandla livsmedel och hushållsartiklar. Frysvaror och konserver here I come!
Dessvärre måste jag fixa bredband och en ny telefonjävel också..Det blir mindre kul, för det är mer pengar...men men..nödvändigheter är det! Jag har iaf en fungerande tv och lite choklad i kylskåpet..En baginbox och ja lovar att jag kommer överleva! Gott och väl!

Imorrn ska jag tillbax till jobbet! Kom just på, att jag glömt mitt läkarintyg i lägenheten..men hinner hämta det innan jobbet imorrn tror jag. Jag måste bevisa att jag faktiskt vart riktigt sjuk.( och inte bakfull eller vart med min pojkvän istället för att gå till jobet)  HALSBÖLD är inget att leka med!!

På denna otroligt bra dag har jag även hunnit skriva en lista för att utöka mitt nya projekt. Min klädkammare som jag älskar och är mest engagerad i av allt i lägenheten...Har nämligen köppt en liten fin matta dit och nya galgar idag. Dock ser det lite tomt ut med de nya galgarna att jag tror jag måste köpa lite emr kläder...För att inte tala om skor för att fylla ut min nya älskling! Sen det här med skafferi. What´s the point med ett skafferi? jag har även där lagt in diverse kläder..såsom alla mina jackor och kappor..No hard feelings mellan jackorna och lingonsylten. pöööörfekth!


ooooh i love my life!
image30

lördagkväll

Det blir stillsamt. Min sista kväll som hemmaboende. Jossan kommer hit och håller hennes mycket sjuka(jag) vän sällskap.  Önska att ja va frisk! Då hade vi kunnat pimpla vin i lägenheten som är så gott som klar!

Imorrn blir det kompleteringshandla och fixa detaljerna. Sen kan jag bo där! wehoo.. Nu ska ja bara bli frisk också.

varför svarar hon inte? jossaaaaaaan??

så tomt att det ekar

Nu är nästan allt borta ur mitt rum..jag får lite ångest av det asså..Vad håller jag på med?

Min läkare frågade igår om jag vart nedstämd och stressad det senaste..För det var (såklart..) effekter.
Ja, jag har vart jävligt stressad och mycket ledsen det senaste..Men det har väl inget dött av? Iaf inte fått halsbölder av.. aaa jag hatar det ordet. halsböld halsböld.

10.51 cigg 0 ja är sugen as hell..men kan ändå inte so what´s the point?
igår när ja försökte röka gjorde de så ont i örat(no kiddin) att ja var tvungen att fimpa min vän

hungrig är jag också. men kan fortfarande inte öppna munnen ordentligt. men ja måste ta min medicin nu. åååh det är så synd om mig muhääää

snart är allt flyttat. imorrn tillhör jag inte hovåspacketl ängre

grattis fatface

jaha,imorse vakande jag och det var 10 000 ggr ondare än igår,så det var bara att ringa jobbet och sedan åka till vårdcentralen.. Jag fick vänta i 45 min innan en doktor kunde ta emot mig och det första hon sa" men nu har ju hela kindet svullnat upp" NÄHÄ för det är inte så att ja typ känner det? värst av allt ser jag det också..fuck there goes my titel as miss sweden!

Sen fick jag GÅ en jäkla bit för att komma till apoteket..som inte hade öppnat ännu..så på min bänk sätter sig en gammal gubbe med hosta och ska prata med mig..men asså ja kan knappt öppna munnen för att jag är så svullen!! Låt mig vara ifred please!

"det blir 321kr då!" -kassörskan på apoteket

Men vafan bara besöket hos läkarn kostade 125kr. KUL att göra av med lite pengar såhär en fredag. shoppa lite antibiotika...mmm stod högst upp på listan. anyway de har komit framtill att jag har en påbörjan till halsböld..Det är typ som en centrerad påssjuka Det känns unefärsom att ha körtelfeber,öroninflamation,feber och slått i bakhuvudet samtidigt. Min nacke är så svullen att ja inte kan vrida på huvudet..vilket resulterar i att alla mina rörelser med huvud eller armar måste jag röra hela kroppen i samma riktning..Det ser ut som robot rock när ja rör mig..
Och hur mycket gott de än köper hem åt mig att äta, så får jag knappt ner vätska. mer soppa åt folket!! Well, jag kanske kan bli lite smal av den här skiten...

Har iaf fått sova lite idag och mamma och lollo har handlat sakner till mig för de tycker jättesynd om mig! Och det är det också!! Tack gud att det komit ett nytt avsnitt av mitt nya favoritprogram haha.

Du är rädd för att missa något om du stannar kvar
Jag är rädd för att förlora det jag har om jag ger mig av

image29

tryckutjämna

Här sitter jag, med fetvadd i högeröra för att öka värmen i gångarna och bli frisk..Mamma är också sjuk, ett tydligt tecken var att hon inte kände att min syster fullkomligt dränkt sig i GUCCI-envy me..För det stank och det kände inte mamma...Då är man mina vänner jävligt täpt!

jag har vart vaken i snart 4 timmar och uträttat följande:
*toa
*mer fetvadd
*kaffe
*tabletter (mot halsfluss som ja hade kvar sen förra gången i somras..lika bra att ta ALLT som finns här hemma)
* lagt mig breve mamma och klagat
*klagat på överdosen parfym min syster badade i
*mer kaffe
*satt mig här och kollat facebook.

ja har officielt inget liv.

RSS 2.0