VITAEPRO

jag hatar den reklamen,så är det bara.

saker jag blir glad över idag;

bevvan 13.30 på TV4+

bulgursallad

bella

att lollo och jag ska kolla delfinalen i eurovision. men ja ingen annan gillar det. skiter i det

MARTINA HAAG har släppt ny bok!!! jajajajajajjajajajajajjajajajajaja

rena lakan

ME





LOVINTHEWEEKEND

Helgen som vart, har varit helt underbar! Vi var på Liseberg och åkte lite mer än förra året! J köpte ett sånt kort dom tar i sista backen på floomride! Aldrig fått köpa ett sånt kort när ja va liten, så jag fick äntligen uppleva en barndomsdröm! Efter Liseberg åkte vi in till stan och köpte kaffe och satt vid kanalen och myste..

Söndagen käkade vi lunch i linné och sen kollade vi fotboll och spelade BUZZ hos en polare till J!

Igår var jag och hälsade på jobbet..kändes konstigt och det var lite jobbigt, fast det gick ju bra!

Idag är det helt sjuuukt varmt och göttigt här! Har käkat sen frulle på ballkongen och tjuvlyssnat på ett par som bråkade i en bil nedan! UNDERBART! live tv ju! På helgerna är det rena JERSEY SHORE på gatan, massa kids som e fulla och skriker och bråkar..LOVES IT!!

Ska fixa mig nu! Vet inte riktigt vad ja ska fixa...sen jag tog ut mitt löshår har jag fan bara till axlarna och det suger. nu tittar ju folk på arslet istället som bara växer och växer...innan tittade de på "mitt" långa fina, glansiga glammiga lockade hår!!!!

skit it då.


BLOODYMARY

Fredag. Jag tvättar. Dricker just nu the. Ont i magen.

Tabletterna jag käkar gör att man blöder ngt helt BANANAS!! har så sjukt ont! Skulle ha åkt till mina föräldrar och vårstädat i trädgården idag..men inte en chans att ja flyttar mig längre än till mataffären idag..

I förrgår kom mr j hit, fast att ja trodde han skulle vara hos sig på kvällen...Så vi passade på att måla tavlorna som ja köpt. Visst blev dom nice?


IWANTTOSTABYOU

jag blir så jävla lack när det ringer tjejer mitt i natten till min kille! VARFÖR? Han är upptagen! Dessutom upptagen med en tjej vars humör inte är att leka med! Ringer du en gång till, så skjuter jag dig. get it?

ILOVE2STUDY

FETT ont i magen. har då en väldigt förstående karl, som erbjuder sig att handla och pussa på pannan. Blir 3 år gammal när jag har ont i magen, som ett kid i leksaksaffären och gråtandes lägger sig ner på den röda heltäckningsmattan inne på BR och gråter och skriker för att "jag vill ha den dockan, jag MÅSTE ha den dockan!!"

cest moi!

idag ska vi vara hemma och j ska skriva arbete, jag ska försöka hjälpa. Fylla på hans kaffekopp och ge uppmuntrande ord=) Känns lite som att leka skola för mig, då jag tatt på mig brillor och dricker kaffe, samtidigt som jag tugar på en penna..Väldigt skola för mig..gjorde inte så mycket mer när jag faktiskt gick i skolan...mjo! RAST!

nu ska jag leka att ja sitter med filtar på da matteo och röker och dricker latte med massa skumm!




ITSYOURDAY

Grattis världens finaste Mona på namsdagen! skickar en mysig gubbe med blommor!


BLACKINSUNSHINE




KISSIEGOESTODINNER

Vilken helg..har inte vart hemma mer än 15minuter ty..Är numera nästintill bosatt hos Mona=) Och nu ska jag iväg igen..fast utan Bella den här gången...hon har inte heller vart hemma så mycket..så hon bara sover..plutten!

jaja.tjööt, nu sa ja klä på mig och äta söndagsmiddag med syrran i stan...senlunch är kanske ett bättre ord..asså skitsamma, bara det blir mat!

*såhär ser jag ut idag. precis som min idol kissie! hihihihihihihi:):)* -kräks



RSS 2.0