vi har vart uppe ett bra tag nu..

Igår lekte vi vem som får sova i sängen leken..Det var ett riktigt helvete..Svårt att skärpa till sig när man är så trött och vill vara bestämd..Jag börjar liksom garva åt henne när hon tror att det hela är en lek..Säkert jätterolig för henne..dock inte för mig. Det slutade med att hon måste hoppat upp i sängen när jag somnat..för hon låg som ett litet ihopkrupet knyte vid min mage när jag vaknade..Och hon känner av huruvida jag rör mig 1cm. Då ska hon upp och hälsa och leka. Asså hon går från total däckad till skitpigg..Ser inte logiken..Behöver hon inte sitt morronkaffe? Är det däför hundar är så söta, så att vi inte ska bli griniga när de kommer och väcker oss på morgonen? Man kan ju undra..

Skitsamma! Det var fint väder, så vi gick upp tidigt och tog en långpromenad( mycket för att hon skulle bli trött...) Gick en lite längre vända än igår..(inte fan blev hon trött för det)

Nu lyssnar vi på kylie..Bella leker med sig själv i sängen och jag dricker kaffe.

Om en timme ska vi åka till hovås..



Bella is home

Jag och pappa var och hämtade Bella efter kvällsmaten..Det gick jättebra..men stackarn spydde i bilen..När vi kom fram..Inte mer med det..Det hae fan jag också gjort om jag hade fått lämna mitt hem och åka bil med ett nytt halsband och främmande människor..Andra dofter och konstiga röster. Typ som att va skitfull..Vem fan e du och Vart är jag?

När vi kom hem, tittade vi runt i lägenheten, nosade 10000ggr på allt och sen kollade vi på pussycatdolls. Först var hon inte villig att sitta still Hallå kan vi inte leka? Men efter 2 bra försök att hoppa på mig, gav hon upp,klättrade upp på min mage och somnade.som en bebis.

Sen var vi ute och gick en sväng. Planerar att gå samma runda imorrn..Så det blir lite rutin och inte massa nytt samtidigt..
Eventuellt åker vi till hovås, så att hon kan få vara i trädgården och leka..Tror hon slappnar av lite mer då om hon inte tänker så mycket. Men vi får se hur natten går först...

Bra ser det ut  som nu, då hon 15 ggr hoppat ur korgen och upp i sängen..När jag insåg att det här var en lek för henne..Upp och ner i sängen leken...Så sket jag i henne och satte mig vid datorn..Skulle inte gjort det, då hon nu har total däckat i min säng. Tror inte hon känner för att flytta sig direkt.

Neh, nu ska vi sova. Ses imorrn! /Bella och Sofie



och NEJ. det är inte en pudel...stackarn har bara blivit klippt.

last day as single

känns helt ärligt,som att det här är min sista kväll som singel..eller dagen innan ja ska gifta mig. Imorrn ska jag hämtamin hund..på kvällen förvisso..så har dagen på mig att hundsäkra lägenheten lite extra och köpa bajspåsartyp..

Känns jättekonstigt. nervöst som fan och jag börjar undra vafan jag gett mig in på. Såklart..Jag är sämst på att ta beslut och göra stora saker..En riktig fegis är jag. Men när jag väl bestämt mig för ngt,så genomför jag det. Till fullo.

Så har jag nu bestämt mig för att jag ska bli en jäkligt bra matte och det här kommer gå galant. Då blir det så.

Nu ska jag snart sova..bara slänga iväg ett sms..Godnatt folks!

semestertid

Har nu haft min första semesterdag av 3 veckor. Skönt! legat ute i solen och vart nere vid havet med mamma...Inget speciellt direkt...Bara vart ledig.

Imorgon ska vi till Halmstad för sol och bad! Sen blir det handla lite smågrejer till Bella(min hund) För på Onsdag ska vi hämta hem henne!!! sinnes juh..jag ska köpa en hund liksom..

Blek väckt inatt av ett samtal från dolt nummer..Trodde att det var julia som skulle berätta ngt om millies valpar..Men så var det inte..Utan samtalet var ifrån london.....mer förtäller icke historien.............

Det blir iaf inget nef för mig på onsdag, jag ska vara hemma med mitt barn typ. min hund. min bella.

Ha det så bra tills nästa gång.....

I´ve got a dog named Bella

Jag är så lycklig! Hon var perfekt. Hon ska bli min. min lilla hund..bella bella..white and fluffy..just like me.

Imorrn är sista dagen innan semestern!!! Sen är det vin med Christoffer och Louise..Då ska vi lyssna på.......


Gryning

Jag vaknade till det vackrast ljuset genom mina frostadfärgade gardiner..Önskar att jag hade tagigt kort på det!
Vaknat några ggr under natten..Nlir så när jag går och lägger mig tidigt..Lite halvt orolig, om när jag ska gå upp..Att jag ska frösova mig, när jag börjar 07.00..Men som ni ser har jag inte försovit mig..Bara tagigt en lite för lugn frukost såhär på morgonkvisten..Ska som sagt börja jobba om lite mer än 30minuter och har inte klätt på mig eller borstat tänderna..
endast ätit min fil.
Ikväll ska vi åka och titta på hunden! Håll nu tummarna för att det går riktigt bra!

Förresten..Ni vet att jag skrev om love at first sight ( se tidigare inlägg) aaa...Kul att han hörde av sig i förrgår..Bara sådär. hmmm...Aaaa shit nu har jag skit bråttom!

Hej på Er

MEN JA TACK. ge mig den där lilla kroppen


I (L) Uffie

Im a sucker for uffie..Jag blir dansvänlig! Kan ngn ge mig en drink,en cigg och lite neonljus?

Nu har vi tagigt vårat förhållande till en ny nivå.Tack vare thina, har vi nu börjat sms. Inte bara mail. STORT! haha

Well. get up and dance...Den här video suger..men eftersom att texten är med och jag älskar den..
 

öh 2009?

Nackdelen med att bli vuxen,flytta hemifrån och skaffa hund är att man måste altid ha en välplanerad framtid...Kommer jag att få bo kvar i min lägenhet hur länge jag vill? Kommer min hund att få valpar nästa år? Vad vill jag göra i framtiden?
Vad gör alla andra med sina liv?

Vad vill du bli ,när du blir stor?

HBT what the fuck

Asså helt ärligt..När kommer hetrofestivalen? Hetroveckan och Hetro disco?
Nej, jag har inget emot HBT people över huvudtaget..Faktum är att jag skiter fullständigt i det. Jag förstår inte grejen..Okej, du är min manliga vän..Du gillar killar..Det gör jag också ..OCH? För det ska ni få en jävla massa lyx..Speciella tvprogram och skit..Är det därför GossipGirl har ett uppehåll..Det är inte tillräckligt gay?

Jag ska skriva till D.O och mena på att jag ska fan ha skaestånd..Jag är diskriminerad som hetrosexuell,svensk och tjej. Fy fan..Jag är inte gay, inte invandrare men åtminstonde kvinna. Ett fett skadestånd skulle liksom sitta fint på mitt semesterkonto..Bring it on!

Har inte gjort ett piss idag. eller ikväll..Och kommer definitivt inte göra så mycket inatt heller...
Nu jobbar jag veckan ut och sen ska jag ha semester...Ljuset i tunneln.

Åker och kollar på hunden på torsdag. Hoppas att det blir lyckat iaf.

Nu ska jag sova och drömma om mojito.Ååååh, på fredag får jag dricka igen...Sweet jesus va gott det ska bli..
Lön och alkohol på en och samma dag. I love it!

Varför i helvete funkar inte facebook???

Aaaah panik!

Blir väckt av jobbet, idag igen.."Kan du komma in tidigare?Det är kris i förbutiken..ingen annan som kan den.."

Ååååh, hade så sett fram emot sovmorron idag, då jag har skitont i magen..Inte illamående eller ngt, bara ont. Känns som att man är hungrig och ska äta ngt, men kan inte. Sjukt jobbigt..Bubblig och det går inte att spricka.. Förstår ni ngt av det jag säger?

Iaf, upp, ska sätta mig vid datorn och betala min hemförsäkring..(förfallodatum imorrn) Och så har internet pajjat. KUL!
Och eftersom att det här är en sån där liten 3G-dosa (rosa iaf ni undrar) så kan jag inte direkt laga skiten..Jag vet barahur hederliga gamla bredband ska fixas..Typ starta om datorn, kolla sladdarna, göra felsökningatr coh trycka på reparera...Men va fan gör man med det här liksom?

Iaf, gjorde en ominstallering och voilá nu funkar det. Jag är så duktig!

Och eftersom jag blev tagen på sängen och i det tillståndet inte kom på någon bra lögn..Så börjar jag jobba snart och ska alltså dra mig ner till jobbet. För att påbörja min sista vecka innan semestern och den sista veckan på min vita månad!

Och du som undrade vad det skulle bli för ras..Bolognese heter den.. Bild finns i tidigare inlägg..

Kram

sista helgen...

Sista helgen på min vita månad. Sista helgen innan min semester! yeahoo!

Har jobbat idag och efter jobbet kom min syster hem till mig. Vi tog en långpromenad och gick av oss maten vi smällt i oss..Sen tog vi ett långt varmt bad. Japp, båda två i mitt badkar. haha, det var faktiskt jättemysigt!
Sen blev det film och nu är det sängdags. Louise känner sig lite sjuk och behöver sova och själv är man bara jäkligt trött och ska upp och jobba imorrn med...Ååh en vecka kvar innan semestern...Så långt bort! Ska erkligen jobba långa pass varje dag också..

Hoppas att pappa får en ledig kväll denna veckan, så att vi kan åka och kolla på hunden!
Om några dagar är det lön och sen är det semester. Gud så skönt det ska bli..och så kommer han "min baby" som AC kallade honom igår. Men neeh, det är inte min baby. Just nu är det bara oskyldiga "puppielove" mail och dagdrömande..Vi får väl se vad som händer. . .

Well, godnatt iaf..

love at first sight

Tror ni på kärlek vid första ögonkastet? Det har faktiskt hänt mig. EN GÅNG. Jag kommer ihåg det så väl.
Tror bara det är en person som faktiskt vet vem det är..Inte ens han vet om det.. Asså jag har aldrig haft så många fjärilar i magen så fort jag tänkt på någon efter bara ett möte. en kyss. ett telefonsamtal. Det var min romeo och julia story.

Och även om det nu är några år sedan så tänker jag ibland på det ögonblicket. Världens mest otippade par.
Men å andra sidan så jävla rätt. Jag kan inte ens titta på bilder av dig..För det känns som att dina ögon går rakt igenom hjärtat på mig, som en pil och liksom bara ser allt. Ser mig. Aldrig känt mig så naken med så mycket kläder som jag var framför dig.

Har inte lyssnat på den här låten på väldigt länge. Men jag tänker på dig när jag hör den. Nu spelar jag den så högt jag bara kan och har fönstrerna öppna så att hela Örgryte kan höra min sång  till dig...

Why dont we go somewhere only WE know. See you at JT.

Hey Nickie!

Kan inte du göra en fet remix på det här soundet?
 

Håll nu tummarna!

Fick en jättebra nyhet igår! Jag får bo kvar i min lägenhet..Så himla skönt så ni förstår inte! Nu jäklar ska jag köpa nya handtag till mitt kök! Har inte velat göra för mycket ifall jag inte skulle få bo kvar efter oktober..men nu känner jag att jag kan göra små investeringar, som ändå gör stor skillnad. Typ handtag till köksluckorna..

Ännu en bra nyhet är att jag fick napp på en annons idag. Har verkligen tänkt på den här annonsen konstant sen mamma mailade den. Har ju länge varit inne på en mops och var nästan 100% på att jag skulle BARA ha en mops. Inget annat duger...Men så fick jag se den här och har grubblat och grubblat fram och tillbaka..Men att sitta och tänka och nästan hoppas att dom ska ringa mig och fråga om jag var intresserad skulle knappast hända. Så kunde lika gärna ringa och iaf fråga... Nu är jag såld. Verkligen! Ser så fram emot att åka och titta nästa vecka.. . Håll nu tummarna för att hon gillar mig lika mycket som jag gillar henne och att hon kan bli min.



Vad tycker ni?

inte komit längre?

Nopp..Jag har diskat och damsugigt vardagsrummet........

Im so bored. Inte ens mamma svarar på mina mail. Entertain me!
Finns det något bättre än klassiker?





Fan försökte lägga in den här också men det sket sig.. Men lyssna på den. Jag dör av pepp!

igår kväll..

Jag låg seriöst och vred mig av hunger när jag skulle sova..Jag gick upp och drack vatten flera ggr innan jag välm kunde somna..Håller ju på att ställa in min kropp på att leva efter rutin..Men det är jäkligt svårt när min kropp är van vid att få äta vid tio halv elva på kvällen..Usch det var hemskt..Men somnade tillslut..

Idag är det värsta nice vädret ute och jag börjar jobba om 4½timme..Hiner man få sig lite sol kanske?
Letat hund större delen av morgonen och det går åt helvete dåligt. Jag känner mig jättestressad och vill verklien hitta den nu. Min hund. Jag är just nu som en kvinna som inte kan få barn och väntar på min adoption. Typ så.

Här kommer en för att förgylla dagen för oss singlar..

Killar är som...
Toaletter, antingen är de upptagna eller fulla med skit.
Golfbollar, de går från hål till hål.
Parkeringsplatser, de bästa är alltid upptagna.
Lakan, de passar alla sängar.
Cigaretter, först blir de tända, sedan går de sakta upp en stinkande rök.
Bussar, det kommer alltid nya.
Bin, de sticker hela tiden.
Tuggummi, smaken försvinner.
Alvedon, man tar en och går och lägger sig.
Bebisar, skriker när de vill ha tutten .
Blommor, håller högst en vecka .
Svin, tjejer är djurvänner .
Vulkaner, sprutar när de är heta .
Bakelser, först kladdar dom sen blir man tjock..
Blandfärs; Hälften nöt, hälften svin.

Det är inte jag som skrivit den..Utan hittade den skickad från en gammal vän. Allas vår Axel Tagg. Skriver han om sig själv och sina vänner? ja det gör han.

going downtown

Vart hemma hos Thina och druckit kaffe tidigare idag. Jättemysigt verkligen..Vissa vänner you never loose.
Ska snart kila ner till vagnen igen ska möta julia. da matteo. hallå 2004!

Kul att jag fick en räkning precis. 1090:- verkligen skitkul när man redan har räkningar på 8000. skämtar inte.
Det blir en rolig semester...NOT. Jo matt kommer..Det blir att leva på fil och cigg. Hepårre

Lugn i stormen!!

Jag är INTE dissad! Neh asså efter regn kommer solsken....ååh nu är jag sådär pirrigt glad igen..Ja ja jag vet jag är en mes!

Men nu känns inte riktigt som rätt tillfälle att prata om det här av någon anledning...Jag har bråttom..Känns som att jag borde vara någon annan stans och inte framför min dator,iklädd extremt ful badrock från ngt flashigt märke( den är mörkröd..och as ful..jjulklapp och a hade inte kvittot okej) och en tallrik fil.

Neh. Städa kan man göra en annan dag! Så idag blir det Thina och senare Julia. What a dreamday!
Chillivippen

och JA. jag råkar faktiskt gilla den här hahaha. skitsmma!

trött

OK. jag tror jag är dissad...Från att ha pratat varje dag till att inte få ett svar. Jag skickade i fredags liksom..idag är det måndag....Hoppas att det finns en jävligt bra förklaring för det här annars blir det lite snopet.

Anyway. Jobbat i förbutiken hela dagen och det går nu riktigt bra! Jag är så stolt över mig själv som liksom satte foten i golvet och bara lärde mig skiten och nu tycker jag det är riktigt roligt att ta hand om spelen och posten...Tro mig, det är riktigt jävla svårt att veta allt om spel och post..Vet ni hu många frimärken det sk på ett rekomenderat brev med postförskott till argentina kanske? ehm nääh exakt. Nu vet ni kanske varför jag fruktade den avdelningen...

Kom hem precis lagom till the hills. Har redan sett alla avsnitt, men skitsamma..Det går ju inget bra på tv nu för tiden...
Sen satte jag mig och kollade massa annonser och pratade med mamma och efter vårat samtal kollade jag annonser igen..

Nu är jag ren och fin och ska faktiskt gå och lägga mig. Går ju upp så tidigt nu, även när jag är ledig..Eftersom jag inte är ute och festar...Så jag vaknar tidigt och somnar tidigt..Ganska skönt faktiskt.

Nä. Nu får du fan ta att svara asså....Det är ju så roligt att få läsa dina söta mail.
NEJ. det är inget internet ragg jag pratar om haha. bara så ni vet.( i wish)

Sov gott alle man på däck!

Och om någon är ledig imorn. så är jag också det. KRAM

just another manic monday

Igår var en perfekt avslutad helg. Jag och mamma var på SATC-filmen. Japp! Jag älskade den och kan mycket väl gå och se den igen och igen! Efter det åkte jag raka vägen hem till mitt och satt och klippte i tidningar..Sånt man får för sig att det är svinkul, fast efter 5 minuter är det aptråkigt och du önskar att du fick gå ut och ta en drink eller 15 och inte ha vitmånad som jag fortfarande har.

Ska börja jobba om 45minuter, men har inte komit någonstants eftersomjag inte vet vad ja ska ha på mig...Ska träffa Christoffer efter jobbet och kan väl inte med att springa hem och byta om emellan? Eller kan man det...Läser han det är måntro? Skit också isåfall. Genomskådad 2008.

Skitsamma. NEWS! Jossan lämnar mig i augusti. Hon ska flytta och plugga. ADJÖSS..Christoffer börjar plugga till våren, julia åker tillbaka till sthlm...EHM okej. Många som var kvar då jaaaa.. Dags att börja vidga nätet.

Note to myself. Maila ikväll

alla jag kände

Alla jag en gång kände och umgicks med hela tiden. konstant. har gått och blivit så jävla coola. Kul för dom! Asså verkligen..jag gillar sånt..Oväntade vändningar..Men det är dock inget för mig..Jag är alldeles för laidback för sånt nu..
Det blir så mycket konsekvenser över att behöva leva upp till den där coola fasaden sen..för tro mig, det ärverkligen bara en fasad...Det är människor bakom den där skitsnygga tjejen..Den smala, den roliga, den flirtiga, den kåta,den smarta, den rika..What ever..Det är bara en yta.Så jäkla synd att folk får dille på det. Kan ni inte bara slappna av och vara er själva?
Ni är ju så bra som ni är..

Blir min stillsamma helg nummer 2 nu. Hemma i hovås. Inte för att jag inte skulle klara av att vara hemma i stan, men det är så tråkigt när man inte ska ut. NEJ jag kan faktiskt inte gå ut och inte ta ETT glas vin. Jag har inga sådana vänner.
Dessutom är jag lite antingen eller. Övervikt eller anoreica. Alkohol eller vatten. Choklad eller morötter. Typ så. Inga mellanting...Jag menar såklart inte att jag antingen är en överviktig alkoholist..Även om jag ser ut sådan just för tillfället då jag bara går upp och upp och upp i vikt...

Jag förstår inte.Vet inte min kropp att den är mycket snyggare som smal..Kan den inte bara säga åt mig att jag är mätt och vill röra på mig hela tiden? Jävla skitkropp. Jag vill byta den här TACK?!

skräck!

OKej, nu har det gått 2 veckor. VITA veckor också om jag får be..det går faktiskt riktigt bra..Avsmaken av alkoholen försvinner ganska fort...

Igår var min kära syster Charlotte uppe på besök. Vi lagade kycklinggryta och pratade..En av de få gånger då jag använder matbordet i köket, istället för att sitta framför tv:n..
Sen tittade vi runt på en massa kennlar..Men det fanns inget av intresse där kan jag berätta..Jag vet ju precis vad jag vill ha och inget annat duger just nu.

Nu ska jag kila till jobbet..Har börjat jobba tidigt hela veckan, så är nu svinhungrig när jag vaknar..Snaaaaart frukost magen..lugn bara lugn!

Efter jobbet idag blir det hem till familjen i hovås. Där ska jag vara heeela helgen. gud så skönt att vila upp sig!
Det närmar sig även att matt kommer snart...iiiiiii så peppad!

Ha en trevlig helg!

en liten hälsning får syskonskran..

jag louise charlotte

Memory

Idag satte jag mig själv på test..Det gick bra. Jag använde din parfym och lyssnade på typisk musik, som skulle komit från vårat rum, med fönstret vidöppet ut mot gatan.. Och jag tänker..Fan vad vi hade det bra.
Sen tänkte jag, fan vad jag har det bra.

Om fem minuter ska jag ner till jobbet..Har packat väska för att åka hem till mamma och pappa idag, efter jobbet och stanna över natten. .Hoppas att det är fint väder imorrn med, så jag kan njuta av solen innan jobbet! Har redan fjällat bort det jag fick förra veckan typ..Inte alls kul..jag vill ju vara fin tills Matt kommer...Det är en månad exakt idag! WEHO

skit också!!!

Jaha, men då kommer klerrup till göteborg på onsdag...100 spänn och han är din för kvällen. Fattar ni eller?
KUL att jag börjar 07.00 på torsdagen och är lite små krasslig fortfarande, så jag kan inte gå...

Men om någon annan skulle vilja gå och typ ringa mig, så jag kan lyssna...Så kan ni gå in här .
Hoppas att ni får en trevlig kväll. Tänk inte på mig nää..Nej för gudsskull gå ut och roa er bara....

internet

Sen jag skaffade internet har jag på morronen, lagt upp hela morgonrutinerna vid datorn. Jag äter frukost vid datorn(ibland tvn, men aldrig ngt att bra att se vid den tiden) Jag plattar håret vid datorn och sminkar mig vid datorn...

Detta beror delvis på att jag blivit för lat för att ladda ner musik, så jag lyssnar endast via youtube eller mina gamla låtar. Jag är liksom fast vid datorn. Är jag ett freak bara för det då eller? TYP. Är det här normalt liksom?

Kul för dom

Kul att Elsa Hosk och Kleerup är tillsamans..Jajaja det är ingen nyhet..Men liksom vilket jävla par!
Hon är skitsöt och perfekt svensk. Han är (i alla fall för mig) en musikgud. Han är grym.
Undrar hur deras barn kommer bli. Undrar om Kleerup har en lillebror till mig..Som är typ likadan...

Skulle vart påväg att äta lunch med Bella nu, men en olycka i familjen stoppade den.. Så mamma kommer och hämtar mig, så att jag kan få vara i solen i Hovås istället...Inte helt fy skam när det är så himla fint väder eller hur...

Den här låten är min favorit kleerup. påminner lite om Never Ending Story? Om ni inte har sett den filmen, så måste ni se den! Förresten så känns det just nu som att jag lägger upp musik och sedan väntar på Att Nickie ska godkänna dom haha..Har juvart så lyckat hitills så vill inte förstöra med att hon ratar mig här på bloggen haha...

Enjoy

Till Nickie

Ja men den här lyssnar du nog inte på. Men den förtjänar en comeback.


och här är en liten snutt för att bli på bra humör

paus

Nu tog jag en kort paus i städandet. Har gjort hela köket..det var typ det värsta..Nu är det bara att hänga och vika kläder. BOORING. Asså kläder är min grej. Att HANDLA inte HÄNGA.

Känns som att jag komemr lägga upp alla mina favoritlåtar här på bloggen idag.. Iaf partylåtar. Nåja..här kommer en FET städlåt. klassiker

SNEAKY SOUND SYSTEM

Börjar morronen perfekt med SNEAKY SOUND SYSTEM ..Dock är detta min städdag..Asså jag tror inte ni fattar hur jävla illa det ser ut här hemma. Disk,kläder överallt,långa hårstrån, smink,cdskivor och vinflaskor..Jag har levt såhär sen i fredags..så jag kände att jag var så illa tvungen att ta hand om skiten.

Jag har ungefär 2 timmar på mig att bli färdig. För sedan kommer mamma och hämtar upp mig. Hem till altanen i hovås blir det då. Kanske man får liiiite färg iaf? Jag behöver vara hemma och vila upp mig lite..Känner att jag håller på att bli sjuk. Så kaffe är inte på frågan. Det blir bara thé..Jag sitter och sniffar det med näsan nästan nere i thékoppen för att det renar luftvägarna så jag kan andas relativit normalt. Hur kul lät det då? "rensa luftvägarna" Jag låter som en reklam för nässpray. Sexigt. Not

Anyway. Gomorron på er från mig och sneaky sound system

jag och glasögon

Nej jag önskar inte att jag hade synfel. men jag älskar att ha glasögon. Finns det något som definerar mig en utekväll så är det glasögon och pannband. Jag älskar det.
Här är jag och mina två hångel från i fredags haha

alfred,jag och ivar

RSS 2.0