HORRORNIGHT

fy fan. jag vaknade av ren panik,genomsvettig. tittade på mobilen..vafan e klockan? 02.44
tittar på andra sidan sängen. tomt. kan det jag drömde varit sant?

Jag drömde att jag var ute. Jag fick känslan av att jag var berusad i en vinterkväll. Jag sätter mig i en taxi, som kör helt fel väg för att ta mig hem. Som att han med flit kör omvägar, så att jag aldrig ska komma hem.
Jag säger att jag måste ta ut pengar och ber honom leta efter en bankomat. Vi kör in på en mack..Det enda som är öppet vid den här tiden.. Jag kliver ur taxin. Det är svinkallt! Taxichaffören går in på macken..
I panik försöker jag fåtag på mr j, som jag (tydligen) försökt få tag på flera ggr under kvällen...Den här gången svarar han. Jag frågar varför han inte svarat, jag har verkligen behövt honom..att jag sitter i knipa och är rädd. Frågar om hna kan komma hem till mig eller om jag kan komma till honom..

Men han säger att det inte går..För jag har tidigare sagt åt honom att gå vidare..sluta tänka på mig och ta någon annan..Så min sida av sängen är upptagen.. Där ligger någon annan..

Mer än så händer inte i drömmen, för nu har jag vaknat. Jag går upp, dricker vatten, tar en cigg..helt skärrad..vill ringa mr j och kolla vad han gör. För i det ögonblicket hade jag kunnat fråga om han sover själv inatt..Så verkligt kändes det. Det va som att få en panikångestattack. Det var hemskt! Jag mådde så illa över tanken på att han va med ngn annan. fy satana vilken obehaglig dröm!

gick och la mig och somnade efter stund om och vaknade lugn.

ATTVARAKÄR

att vara kär är ett rent helvete! när man tycker om någon så mycket att det gör ont i magen av saknad. jag mår illa.

att vara kär är fantastiskt när man kan bråka och skrika på varandra och sedan komma överens bara genom en kyss.

att vara hungrig på kärlek, går inte att mätta. ju mer du får, desto mer vill du ha. matas,mättas.

att vakna och det är tomt bredvid dig. fy fan.

det är inte bara det att man vill vara med en person. den personen. det är inte bara det att du vill prata med honom, titta på honom, ta på honom, kyssa honom hela tiden. utan att allt blir så jävla tråkigt utan honom.

du kan dra ett skämt för dina polare och de ser ut som  frågetecknen när du kommer tillpoängen. men han hade fattat. han hade skrattat. ni hade skrattat.

väntan. att vänta på honom känns som dagar, evigheter. väntan på att han ska ringa, svara på ett sms eller väntan på att han ska komma och lägga sig.

när han är bredvid mig tappar jag fokus och kontrollen. även om det verkar som att jag är så jävla självständig,upptagen med jobb eller annat..så tänker jag på honom. vill ha honom nära.

han gör mig glad,varm,pirrig och galen!

känslorna växer och växer som knivhugg i magen.

lämna mig aldrig.

vi hör ihop.

du och jag är pusselbitar. vi ska vara tillsamans.

så är det bara.

ASSÅSNÄLLAGEMIGDEN!!

På riktigt..jag ber er. jag behöver verkligen den här ringen!! som faaaaan!! jag är värd en 500lapp! hittade den här fantastiska MARC by Marc Jacobs ringen på Raglady Arkaden igår..det finns EN kvar.

jag vill ha den! jag behöver den!!


COCOAVENTCHANEL

Hejsan!

Fasiken vad jag har haft mycket och göra de senaste veckorna! Jag har jobbat som tigerhona på jakt, gått på teater,bio 2 ggr, haft folk över, vart ute och käkat,va på håkan,fått storstädat och tvättat ALLT här hemma..sjukt! Men jag mår som bäst när jag har nästintill för mycket att göra faktiskt.

Igår började jag dagen med mys i sängen och sen blev det kaffe och mackor med skagenröra. Christoffer kom och hämtade upp mig här hemma, innan vi åkte in till stan. Vi uträttade lite ärenden han hade att göra och sedan satte vi oss på DaMatteo (såklart) och tjötade, tills en av mina systrar med vän kom förbi.. Men vi hann inte sitta så länge, eftersom att mamma och jag skulle ses vid halv fem. Så då gick vi raka vägen och köppte fin fina presenter till mina småsyskon som fyller 20 om 2 veckor!! Fan va avis jag är på deras presenter..vill verkligen ha samma sak när jag fyller år!!

Efter det gick vi i affärer tills vi höll på att svälta..Så då blev det middag, en flaska vin, tätt följd av bio. Coco avent Chanel. Ni borde verkligen gå och se den. Jättefin berättelse, bra skådisar, vackert foto och orginal kläder!!!


BIRTH

efter 9 månader i mammas mage brukar den lilla kotten pluppa ut.

nej jag är inte gravid! men idag är det 9 månader sen jag satt på 5ans spårvagn vid korsvägen och jonas säger att han vill prata med mig..jag blir skitnervös och tror att han ska säga ngt som att "vi kommer inte ses mer efter idag.." eller ngt sånt.. men det gjorde han inte! HA!! han frågade om jag ville va ihop med honom..hihihi

men det här ska inte firas..nope. för jag ska jobba. Börjar om 2 timmar och jobbar till 9..
Ser faktiskt fram emot att få jobba idag, men INTE att det är den här tiden.. asså att börja 14.00 e sjukt meningslöst..jag hinner inte göra ngt innan jag börjar och när jag slutar ikväll blir det raka vägen hem för att sova, eftersom att jag ska upp 05.30 imorrn! Neh man får inte jobba med så tätt mellanrum, men utav ngn anledning har de missat det på mitt schema. Aja, ingen big deal.

nu ska jag klä på mig!

ciaaaaoo

INGENTING

kanske bara jag som gillar gruppen Ingenting? men jag tycker dom låter
som kents barnbarn eller ngt..och vem gillar inte kent?! huh? neh precis ALLA gillar kent. ni kan väl ge låten en chans iaf..
Ingenting-Halleluja (live)


BDAYCOMINUP

Livet som en sparsam tjej i sina bästa år suger! Jag skulle älska att kunna shoppa det jag ville, äta vad jag ville, göra vad jag ville..men pengar..pengar pengar.....

För att göra saken sjukt mycket värre och tortera mig in i det sista gick ja in på www.kyssjohanna.se DONT GIRL!! Jag säger bara en sak..sofie och rosetter är lika med sant! Jag har redan för mycket rosettsmycken. men så hittade jag en ring och det här fantastiska armbandet som jag vill ha i BLÅTT! ja tack, den 29 oktober fyller jag år. Tack så mycket för alla fina paket!



RSS 2.0