VILKENNERVIGBRUD

Fan vad jag är nervös. Om en timme ska jag på "dejt" jag har inte vart på dejt sen i somras typ. det är inte lol, det är svettigt as hell. Jag har ringt min stackars mamma 4 ggr idag och AC och Christoffer.. stackars dom med. Som har en sån jävla vrickad polare.

Appropå Christoffer. Park lane i fredags.. om jag träffade dig ber jag om ursäkt om jag var otrevlig, jag var skitfull.
Träffade Paula på Locatelli, det var över förväntan. oplanerat. Men riktigt roligt faktiskt. "You allways miss a best friend"- LC The Hills

Ett litet problem med den här dejten är att jag missar GossipGirl. Vem vill spela in åt mig?

Jag måste ha vin,. om jag ska klara av det här. Fy fan, jag mår illa, svettas och vill helst bara glömma det här och ta en dusch och säga godnatt. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ja är så nervös

FRIDAYMORNING

Om 25 minuter ska jag vara på jobbet och jag är för en gångs skull typ klar. sminket är på, kläderna är på, bara plattången som ska fram. Aaa, asså jag har haft knut i 2 dagar för att mitt hår har ruffsat till sig så jäkla mycket när jag sover..men idag orkar jag platta det, så jag blir fin, det är ju Fredag!

Jag är nervös och ser inte alls fram emot Söndag. Jag önskar att jag hade jobbat typ.. Då hade jag kunnat skylla på det och vart hemma sen på kvällen.

Well, nu ska jag traska till jobbet och så får vi se vad som händer. The Eye kanske?

Ja just det. vilket skumt sms jag fick igår natt.  Vem skickar bara "shit!"?

DETGÅRBRANU

Pengar rullar in som det ska vettefan, lagt undan en massa den här månaden, så ifall att ngt dyker upp kan jag iaf köpa julklappar till familjen.

Igår städade jag och mamma. Rejält, damma,skrubba och skurade överallt. Det luktar fortfarande Ajax när du öppnar ytterdörren. Och det blev jättefint med en julstjärna i sov och vardagsrummet.

Har precis slängt iväg ett mail och nu ska jag till le job.

SoKo-Ill kill her

ITSANEWMISTERINTOWN

Och den som vill veta mer om Mr J måste dricka vin med mig på fredag

Och sen går ni in här

OHMAMA

Men hallå kan hon komma snart. Min mor alltså.

Vaknade skittidigt och gick till lekparken med Bella och sprang, ändå gången jag kan tänka mig att springa är för att leka med min lilla vovve.

Aha, nu ringde hon bara för att ja skrev om henne typ. Gött, mamma är här om 30 minuter!

Idag ska vi ha julstök. Och alla som vart hemma hos mina föräldrar VET hur pedantiska och städgalna dom är. så här ska bli mentalsjukhus-rent. Finns det ordet? Neeh..men ni vet vad jag menar.
Det ska liksom vara som att jag på fritiden putsar fönster, sniffar Ajax och när jag skriver att ja ska ligga i badet, då betyder det att jag skurar det. När ja ska ligga med min kille i sängen, så har vi inte sex.. nej då tvättar jag honom och klipper hans tånaglar. SÅ rent ska det vara. Nu tror jag ni förstår..

Julfacsisten ska fram, fram med julsakerna! bring on the Xmas feeling!

Och jag vet vad jag SKA ha i julklapp..

Äntligen julia, vi behlver inte skämmas för att vi älskar den( båda lyssnar på den året runt i smyg)


ISITWORTHIT?

Hela den här veckan börjar jag jobba 07.00 och slutar sedan runt 15.15..Det är pissdåligt betalt , eftersom jag inte får ngn OB..Eller ah inte pissdåligt, men med mitt nya schema går jag back typ 1500 i månaden..Det är mycket och frågan är om det är värt det.Visst jag går ju hem först och sen har jag hela eftermiddagen ledig. Det är ju rätt nice.
Men jag är trött hela tiden och måste gå upp mitt i natten för att hinna vara med Bella och rasta henne innan jag ska traska iväg.
Jag saknar den tiden då jag jobbade 12.00-19.30 på ett sätt. Den tiden är ännu sämre. men sovmorron! ååh så skönt det var. Och idag får vi lön! Det är ju gött, upp till bevis och se hur den här månaden blir ekonomiskt..Suger det, måste ju ngt ändras med mitt schema. eller hur?

notis till mig själv-betala räkningar när du komit hem-

okej, det blir def en dejt på söndag

notis till mig själv-gå inte ut lördag, om du vill se någorlunda fräsh ut på söndag-

faaan, nu måste jag sminka mig. kan inte dra ut på det längre.. De kommer att ringa från jobbet och fråga vart jag är annars. kan man ringa och säga att "nej jag mår som en äggfis idag och har en massa annat jag skulle behöva göra, Lugnt om jag inte kommer. as bra tack hej"

STOMACHEACE

Nu ska jag och hunden sova. så himla trött, kunde knappt hålla ögonen öppna när jag kollade sista minutrarna på Färjan..Jossan har åkt hem, vi åt indiskt..Orkade inte ens äta upp..Blev proppmätt fort och sen hade vi båda skitont i magen.

notis till mig själv-åk aldrig till asien,då tål inte maten-

Imorrn är det upp tidigt igen, börjar 07.00 och sen är det hem och städa för den hann/orkade jag inte idag.
Bara lite städ för på onsdag kommer mamma hit och då ska vi typ julstäda och ta fram alla julsaker ( jag har iofs inte alls mycket julprylar) men de få jag äger ska fram.

notis till mig själv -Jag önskar mig ett solarie i julklapp,då jag känner mig, som en blek fet kossa-

På söndag kanske jag har en dejt. den är sjuk, för det var ett jäkla tag sedan. aja. nu MÅSTE jag sova. godnatt



FURRYGLOWES

Nyss hemkomna från iskall morronpromenix. Hade på mig ett par ganska fula men ååh så sköna vantar, jag fått/snott av mamma för ett år sedan. Detta var första dagen jag hade vantar på mig den här vintern. Inte så illa att vänta ut det va..

Klockan är 06.05 den 24 November, idag skulle vi haft glöggmys på jobbet, men jag skiter i det och hänger med Jossan istället! För senare ikväll skulle jag behöva få lite damsugigt och fixa tvättid.. och det vet jag att jag inte kommer göra eller så glömmer jag det om jag börjar häva glögg och nötter.
Ska även göra rent mitt kylskåp när jag kommer hem.

Hallå! Har ni kallt i era lägenheter? Visste ni att man skall lufta elementen med ngn himla nyckel och tömma det på luft,tills det börjar rinna vatten? NÄ inte jag heller.. men våran Pvärd på jobbet lånade en sån till mig igår..

Borde man inte få ngn typ av handbok för dummies som flyttar hemifrån. Typ, såhär länge ska en potatis koka och såhär luftar du ditt element.

thina. vi kansek ska gå ut ngt nästa vecka. när vi har fått lön o skit. ive got some things to tell


SLEEPINGBEAUTY

Det var ett helvete att jobba igår. Trött,bakfull och sjukt mycket att göra! Jag kunde inte gå hem tidigare..Gick och hämtade Bella och var hema här lite efter åtta. nu är klockan lite efter åtta igen. Fast morgonen och jag hade verkligen verkligen behövt sova. Det bästa av allt är att jag imorgon börjar 07.00 igen. Jag får fan aldrig sova!

Idag har jag inte länge ångest över fredagen, jag har ångest över gårdagen..Typ att jag satte i mig en halv pizza på kvällen för att jag inte orkade laga mat/hälla yoghurt i en skål. dyrt som fan är det att äta pizza också.
Och lägenhen är as skitig. Måste dammsuga,diska och gå med sopporna. 08.30...en halvtimme kvar tills jag börjar.
Stressad hela jävla tiden av mitt jobb. Inte sådär jättebra med tanke på min diagnos. Diagnos magkattar. Förstår ni att jag fick det av att jobba i icas resturang..Inte av att jobba på donken varje helg-natt och varje vardag-dag. Förstår ni då hur jäkla stressad och ostrukturerat det är där? Några få av er läsare förstår kanske. Ni som har haft riktiga jobb som är krävande, mentalt och analt. För det är precis så jag mår. Som att ngn tryckt upp hela jävla ica i mitt arsle. Och hur skönt är det?

arbetsförmedligen kanske?

JAGHATARPERSONALFESTER

Igår var ICA focus på Rondo och kollade på Nanne Grönwall. Det var ju ball och så men Fukk vad lullig man blir när det bara hälls upp mer och mer och mer..Inte okej.

folk skämmer ut sig,sjunger och dansar med fel personer. Hånglar med killen du spanat på,på annan avdelning och det värsta är dom som jobbar dagen efter och tycker det är pinsamt att ens gå till jobbet.

Om en timme ska jag till jobbet. Jag ska SÅ gå hem tidigare idag det kan jag ju berätta för er. Jag vill bara hämta min hund och gå och mysa i soffan med henne Inget annat.

ångest

LÄGGENMJÖLKTANDUNDERKUDDEN

och nästa morgon ett tu tre..finns en gåva under kudden,från mjölktandsmössen ska du seeeeeeee..

Jag håller på att få nummer 2 och 3 i visdomständer. Jag kan inte säga det till någon på jobbet, för jag VET..Vet så väl att då bara ramlar det in blondinskämt och jag är inte på humör för det just nu. Det gör så jävla ont. Att ha ont i käften är det värsta som finns, tandställning,halsfluss,tandjävlar som ska upp eller ut. Jag kan liksom bara äta yoghurt. .
MISÄR, tyck synd om mig, jag kan inget göra åt det, bara vänta på att den kommer fram..pisspotta!

Helgen var sinnes och gud vilken extremt lyckad kväll jag hade i lördags! Längesedan jag hade så himla roligt!
Att träffa en massa gamla vänner från "när alla var på teds fester och hånglade med årgång 86"-tiden. DET var tider det.
Fick dock inte hångla med ngn 86a, även o jag vart sinnes sugen på en gamal fling som dök upp.Men så packad som han var...Ja, han hade nog spytt i munnen på mig. Och william var ju inte närheten..Annars hade jag ju garanterat hångla med honom. För så är det alltid. Han är mitt 57:e val och jag hans kanske tredje.Men på fyllan blir vi snabbt ett mycket förälskat par som håller varandra i handen och inte går någonstans utan varandra. Känns fantastiskt och falskt.

Aj jäklar, nu har jag bråttom. Jag och Emma ska trotsa vinterregnet och ner på stan. Är det någon idée att ens förska göra sig snygg när det apregnar?

solong!


HELLOGOODBYE

Hej och hjärtligt välkomna till ännu en helg med regn regn och regn och till det får vi lite regn också. Hoppas det ska smaka! Fitta va sur jag är på vädret. mensverk,amgknip,snorig som fan. Jävla skitdag.

Har komit på hur kärvande jag är som vän och syster. Jag vill inte tycka men jag tycker att alla ska välja en sida. Om du är vän med mig står du på min sida, det betyder inte prata,maila,smsa eller träffa personer somjag inte klarar av ellerav någon anledning skulle gjort mig ledsen. Detsamma gäller mina vänner. Jag spottar åt dem somgjort dem illa, inte fan skriver jag på facebook och kollar om vi ska ta en elcigg på damatteo. Falska jävlar

Okej, vi måste rösta rött nästa gång, vet ni hur jävla dyrt det är att vara med i Facket och Akassan?

bara för att jag suttit här och retat upp mig har jag total glömt/förträngt att jag ska stämpla in på jobbet om 30minuter. mmmm lite bråttom kanske.

GO HANDELS

NAMEDROP

hahahaha. Såg på facebook att för 50-11 gången ska mitt ex/gamla vän/inte så mycket vän sluta röka.
Jag har känt honom i säkert 5 år och under den tiden har han bytt cigg, trappat ner på cigg, tatt starkare igen och slutat fram och tillbaka,...för att sen komma och tigga " har du en cigg..ja kan inte köpa ett paket för då börjar jag röka igen"

Asså det där är det värsta jag vet.. Jaha?! Åh vafan gör du nu då? Röker du inte bara för att du röker en eller två istället för att köpa ett paket och ta en eller två från det. ärthjärna!

Jag sätter 500 spänn på att det här håller max en vecka.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Åh det var skönt att få ur sig, ska nog göra namedropping till en ritual.

Nu The Hills, sen jobbet

BETTERLATETHENNEVER

Kommer lite sent men ville bara säga ett stort tack till alla som grattade mig på min födelsedag och speciellt tack till alla ,som firade den med mig i lördags!

Sitter med ett stort glas kaffe i handen och plattar håret..Jäkligt onödigt egentligen,då jag först ska jobba och sedan åka och träna med Bella. Vi går i hundkurs nu. Hon är en talang, hennes matte också.

Idag ska vi träna med löplina ..med andra ord, se om hon kommer tillbaka till mig när jag ropar på henne.
*inkallning
*kontakt
*alfa

Tur att vi har gjort läxan

RSS 2.0