farväl

nu åker jag hem till mitt igen, om en liten stund.. Sen är det jobb och sen blir det nog nef, trots att ja e skitförkyld och hostar som jag vet inte vad. ja måste bara ge den här kvällen en chans.

inget mer att tillägga. hepåre

lika bra

asså lika bra att dra till med så mycket blog som möjligt när man har tillgång till internet. eller?
ja snorar och hostar så mycket att det känns som att jag kommer spy. inte lite ..utan mycket. alla sötsaker, alla nötter, all julmat, julmust, julöl, glöggoch pepparkakor. ..mm mumma!

Det blir en fin sörja det..annat än den gången ja och julia spydde utanför huddingebibblan 07.30 en torsdagsmorron...då var det inte mycket som var klart..Var det en dimmig morron eller var det våran spya som flöt ihop? Varför tycker jag det är kul att gräva i den historien..endast två personer kan (om en ens vi) finna nöje i minnet.. ja vet inte vad jag snackar om..klockan är 00.45, det är den 25e. stora utgångsdagen. Käre gode Gud gör mig frisk tills imorrn då. schyrra! aja. en söt kille som paula fått för sig raggar på mig skrev till mig nu  på facebook.YES mitt nyårslöfte ska bli att finna minst ett ragg på fejjan. gött mos det blir lätt gjort.

God jul alla förresten o förlåt att ja inte svarat på sms. ska ni ut imorrn?

image35
image36

när julklapparna är öppnade..

Är det som att julen vore slut=(

Men gud va fina och bra julklappar jag fått i år! Det har även min hyresvärd och radiotjänst eftersom ja passade på att betala mina räkningar...ååh va roligt. Bye bye happiness bye bye money money!

Men några saker fick jag inte som jga verkligen verkligen hade behövt!!

Vart är min blackberry och min satc box, min mops som ja ska döpa till twiggy,mina cholé skor? såg ni inte det på listan or what? aja.

Jag fick ngt som inte går att köpas för pengar från dig iaf så im happy=)

all i want for xmas

is some slepp.

06.30: vi går upp och åker först till billdalsstall och matar hästarna

07.15: åker till ett annat stall och hälsar på Lukas, min systers gamla sköthäst..Jag finner att hästen mittemot heter Wendetta OH MAH GADH så jävla coolt! Jag måste kanske berätta att jag är helt galen i filmen V for Vendetta

08.00: vi kommer hem och äter alldeles för mycket till frukost...Den obligatoriska varmachokladen med vispgrädde var också på bordet...såklart!

09.00: skattjakt! Vi har haft det sen vi var små...Ledtrådar som leder till nästa och vid slutet finns det alltid 3 chokladaskar. En var. Oavsett att jag är 20 och mina systrar 18 så ska skattjakten vara kvar!

11.00: vi ska äta choklad och kolla tv..vi sätter på en film i brist på tvprogram...Alla somnar till Lotta på Bråkmakargatan...Nu ligger lollo i min säng och charlotte i soffan...Jag har vaknat av en massa sms som ja inte kan svara på..Så tillslut kändes det som att jag kommer aldrig få sova ..så jag gick upp..

13.33: Nu ska ja duscha och sen är det JULMAT..och sen följer nog schemat ungefär som det gör hemma hos ER.

00.00 är det midnattsmässa i hagakyrkan...min syster ska sjunga..Jag gillar att busvissla när hon kör solo..så jag ska med!

image32aragon
image33wendetta
image34

You are dead, so let´s disco!

Paula är tillbaka i sverige igen och det känns tryggt att ha henne i närheten...faktiskt..här om dagen hade jag skittråkigt efter jobbet och var bakfull som en gris..Då saknade jag jossan skitmycket. Så som tur finns nu paula som ja kan tvinga till min lägenhet istället haha.

förra helgen var galen torsdag- söndag var jag ute. Jag blir inte bakfull längre..Det är nog ett varningstecken..men skitsamma jag har svinkul alla gånger! Var även ute i tisdags med julia på keybar. HERREGUD säger jag bara. shit va dricka vi fick. REPRIS tack! ja gjorde inte av med ngt och fick tom. leka DJ hahaha..inte konstigt att vi hade spymaraton väl hemma i lägenheten sen.. fy farao..Det var lite sthlmsnatt över det hela liksom.. hemma tidig morron och inte allt för snygga kanske haha. whatever

Idag är det fredag och jag hemma i hovås för här ska ätas lax! sen blir det träffa Paula.

love s

RSS 2.0