TGIF


SIRENERNE

fan vilken bra låt! dör lite på hur han sjunger på danska "jag blir varm i mitt hjärta" såg henne första gången på ett dansegolv ååh va fint:)
annars har jag en fuckad dag där min hjärta brottas med bra och dåliga minnen. hit och dit. fan fan fan fan!

RUNRUNRUN

Älskar att springa! fan va gött det är att bara låta svetten droppa från facet..fläsket rinner av en! gött änna!
igår var det mega träning på gymet och sedan middagsmys och sleepover här hemma=)
idag har jag träffat min syster, vart i stallet, promenerat, ätit mat, övningskört..ja en bra dag helt enkelt!
ha det fint

ONEWEEKAGO

nu är det exakt en vecka sedan han hämtade sina sista saker. mår bra största tiden, bättre än bra. men när jag mår dåligt, då mår jag jättedåligt. får en klump i halsen och hjärtat dunkar ett dubbelslag när något dyker upp som påminner om honom eller ngt jag tror är om honom. namnet dyker upp, bilder dyker upp..alla löften,alla drömmar..vart tog dom vägen? försvann dom bara? va det så lätt för dig att bara ta dina saker och dra, utan ett ord. jag förstår det fortfarande inte. var tvungen att ta bort alla minnen och kontakter som gör det svårare för mig att gå vidare och må bra. varför saknar man ngt eller ngn som gjort en illa?

HANGOVERCHICKGOESTOIKEA

bakfull..det är jobbigt..nu åker jag till ikea!

YOUAREOUT

på tysk bryting med xxxxx antal glas vin i kroppen. you are out
well hello come in

ONÖDIGTBEHÖVLIGT

har köpt massa onödigt till bara mig idag. fan va kul det är att handla och speciellt skitgrejer du inte behöver! inte så van vid att skämmabort mig själv..Har varit sjukt bra på att skämma bort andra och det är inte alltid man får tillbaka något so for now on bara JAG JAG JAAAG!!
trött på att ha samma parfym som mina senaste 2 förhållanden..alltså mina ex hade samma parfym som jag..bah nej tack. välkommen in i marc jacobs familjen dear daisy!

JDIGFJPFÄAGJ


7KILO

jag vill bara meddela alla att jag gått ner 7 kilo och är jävligt nöjd, känner mig piggare idag och glad! fan va det går upp och ner men med lite tid så kommer jag att må riktigt bra och jag är på god väg! Egentligen så är det inte alls så jobbigt som det låter..för jag är så van vid att sova själv på nätterna och så van att vakna ensam..det är liksom inga problem. det är mer bekvämt att kunna planera sina kvällar och dagar som jag vill och inte ta hänsyn till någon annan. visst önskar jag att det hade sett annorlunda ut, missförstå mig rätt, tiden har liksom inte varit ett misstag och det har funnits bra stunder och jävligt bra tider, men att hålla kvar i något som inte är jag. nä det går liksom bara inte. jag är inte samma person som jag var då och har ändrats sjukt mycket. tack vare mitt egna arbete med mig själv och vi matchade inte. jag är vuxen, lever som en vuxen, tar ansvar för mig själv och går att lita på. Det är att vara vuxen för mig, att vara en person som man kan lita på, jag gör fan det bästa jag kan och ofta mer därtill.
igår körde jag 8an i skatås för andra gången den här veckan.. har 5 kilo kvar tills jag får fira fira! det tar längre tid än man tror..det är inget som är lätt eller går snabbt. man måste få det till en vardag, träna träna träna, men också våga låta kroppen vila..och det går inte att bara käka sallad och hålla på..vafan man måste ju få leva!
nu blir det stan och ikväll VIN!

YOUHADABADDAY

idag har vart en såndär jobbig jävla dag..med gråten i halsen under jobbet och illamående på¨träningen..trodde seriöst att jag skulle kräkas inne i aerobicsalen..har sovit så dåligt och vart i full gång med träning, träffa vänner, röja ut gammal skit,slänga saker..att jag helt glömt bort viktiga saker..jag har glömt bort mig själv i det här. jag har inte tillåtit mig att vara ledsen. även om det bara är jag som vet de stunderna jag är ledsen och stirrar mig blint på telefonen och tänker att NU, NU kom det nog ett sms eller u ringer den snart..eller ska jag ringa? nä ingen vet det. och jag tänker inte göra det..inte låta det komma tårar för din skull. jag vägrar!
men men..jag är ju faktiskt bara människa och kan inte bosätta mig på varken jobbet,gymet eller bland massa vänner och fester och fika och allt vad det nu varit hela tiden.jag måste låta mig må dåligt. och nu har jag gjort det. tillåtit mig att vara ärlig om hur jag känner och hur jga har känt jävligt länge. att jag vill en sak men har inte kunnat..att jag gjort allt i hopp om att det skulle ändras..men en kan inte göra allt när det är två om en sak. om inte viljan finns från båda håll så går det faktiskt inte. och viljan har inte funnits..kanske aldrig, kanske vid några tillfällen..eller så fanns den i drömmarna. hur som helst så kommer det att gå över..precis som man alltid sagt "tiden läker alla sår" annars kan man ju alltid hugga av benet eller som jag känner just nu..det ruttna på kroppen. bort med det. för att jag känner miglurad..som bortblåst.
jag fick inte ens en förklaring... jag var inte värd det snacket. jag var inte värd att få prata själv öga mot öga. jag var inte ens värd ett hejdå.
men för mig är jag värd mer, mycket mer och mer därtill! jag förtjänar det bästa. och inte det här

CESTLAVIE

sånt är livet. livet går vidare.

TORSDAG

idag har vart en tung dag på jobbet..helt utvilad men ändå så trött och nedstämd. sånna dagar kommer jag att ha nu känns det som. skit på skit. mötta upp lollo på hennes jobb på eftermiddagen..blev BJUDEN på kaffe..händer aldrig att jag blir bjuden! och sedan knallade vi till min fina stina och drack vin och pratade hemma hos henne. nu är jag hemma..har duschat av mig den värsta smärtan och tittat mig i spegeln hundra ggr..min kropp mår kanon och har totalt gått ner 7 kilo nu..iofs så va ja fett fet haha förut..borde va nöjd med resultatet men mitt ansikte säger sanningen. jag är inte nöjd och inte glad. eller jo glad till och från men olycklig.

WEEKENDLOVE

Har haft en helt underbar helg och har hunnit med en massa! Började fredagen med hundvakt och pizza med lillasyrran,lördag kickstartade vi med tidig frulle och sedan promenad i vårsolen med lilla hunden. Vi drack en drink på familjen och var på bio..söndagen var ändå bäst! Brunch i linnéstaden och shopping! Köpte en träningsjacka till utomhusbruk och ett nytt träningslinne i mörklila. är jättenöjd och vi avslutade dagen med kaffe på da matteo, som förr i tiden. Åkte hem och damög bort alla hundhår och tog en lång och välbehövd dusch.
men nu känns det inte lika muntert längre..för nu har jag inget att göra längre..då börjar man tänka, när man är rastlös. inte bra. jag vill inte tänka för mycket..är det bara jag som tänker såhär mycket?
Har ni tänkt på att en liten sak kan ändra allt..både till det positiva eller det negativa. en liten sak, ett litet tecken skule göra så stor skillnad. säg till en person om du tycker att hon är extra fin idag, ge någon beröm eller fråga om dom vill ha hjälp. köp hem blommor oväntat, bjud på middag eller överraska med att städa hela lägenheten och köpa vin. små små ting gör livet värt.
men nu skiter vi i det här inlägget som slutade jävligt deppigt haha. imorgon blir det spinning OCH afrodans! ska träna sönder mig nu tills allt har lugnat sig och min hjärna kan gå vidare och fokusera på annat. känns liksom inte som att jag kommer få ett tecken..inget jävla tecken alls.

RSS 2.0