BURGERBOY

Fasiken vad trött jag blev av att sitta i bilen fram o tillbaka till Lysekil! Jag sov med öppen snarkande mun påväg hem till Göteborg...haha sjukt sexigt!

Nu har jag duschat och skrubbat som faaan och oljat in mig i babyolja (ja på riktigt) så att jag är mjuk och len tills min bebiiis kommer hem! Han är här om ungefär en timme...och varje gång han är påväg hit så blir jag okryddat nervös,förväntansfull och pirrig..jätte töntigt jag vet..Jag vill fixa något extra varje gång han kommer hem..Tänder ljus, gör mig så fin som möjligt och luktar gott..Jag vill att det ska finnas mat hemma om han är hungrig. Jag lagar gladeligen mat till honom om man han skulle vara hungrig.

Men tyvärr så kan jag inte fixa extra extra varje gång han kommer, för jag börjar få slut på idéer..Sen blir det liksom speciellt vad vi än gör.. Jag tycker bäst om att bara ligga i soffan och glo..Jag stirrar på hans hår, hans fina ansikte, hans mörka ögon och hans charmiga leende! Asså det är helt sinnessjukt att man kan bli helt tillfreds bara av att titta på någon..okej,k inte helt tillfreds..jag vill ju ta! Klämma på honom, kyssa honom...Aaa, ni fattar den här sentimentala grejen..

Ibland kan jag börja gråta bara för att han är så fin. Seriöst..det måste ju vara en sjukdom?! Typ svininfluensan...

BELLAGOESHOLIDAY

Gomorron mina solstrålar (haha)

Nu är klockan 09.22 och om 8minuter ska alla sitta i bilen, fastspända och färdiga..Alla är mamma, pappa, jag och bella.
Bella ska åka till sin dagmatte idag..Hon ska vara på semester i lysekil på obestämd tid..
Lite sorgligt är det allt att lämna bort henne så..Men å andra sidan är det skönt att hon har borgitta att vara hos, när både jag o jonas jobbar, så får hon vara ensam alldeles för mycket...Att ragga hundvakt varje dag funkar ju en kort period, men ohållbart i längden..Så tills birgitta kommer hem till göteborg och bella kan vara där på dagarna..Så får hon vara hela sommarn hos birgitta..

Nu kom det någon i porten här nere..100 spänn på att det är mina föräldrar...Säger man halv tio..betyder det oftast 10minuter tidigare..Varför ens bestämma tid då? Föräldrar säger jag bara....

Ciao for now..i´ll be back later!!!




CATCHACOLD

känns som att jag håller på att bli förkyld..säkerligen mr j som smittat mig..
Har vart på satn med min älskli ng och christoffer idag.. jag köppte inget! jag fick inte ens titta för mig själv, för då vet jag att jag går därifrån med en påse och ser sådär supernöjd ut, fast min plånbok gråter floder..
Har ju sinnes mycket räkningar just denna månaden av året..Bellas hundförsäkring och svenska kennel klubben kommer båda i augusti...LATTJOLAJBAN för den liksom...

Efter att mr j hittat en apsnygg tröja, gick vi o käkade sushi (super sushi har öppnat igen!!!YEEEJ) och sedan åkte vi hem och gosade några timmar innan han åkte hem till askim..

Själv kvar i lägenheten, tog ja o bella en liten promenix, sedan plckade jag fram v in och choklad och tände ljus..så mysigt så hade vi! Filmen som beskriver mig o jonas som par bäst, visades idag på 4+..Smekmånaden med Brittany Murphy och Ashton Kutcher..Jag lovar att det är fan precis jag o jonas!!

satan vad varmt det är i vårat sovrum då..euiw vad instängt!luktar sex,svett och fylla typ..neh inte riktigt så illa, men det är verkligen ingen luft här inne...måste öppna fönstret..så jag kan bli mer förkyld! Great idea sofie!!!

som ni ser på bilden nedan..är det dags för mig o lillen att sova som hon gäspar den lilla gobiten haha. godnatt!!


FOODISFANTASTIC

Igår kom jag hem från jobbet.Gick ut med bella och körde ett race med dammusgarn..Tro mig vi levde i damm här hemma så det var fan på tiden! Sedan lagade jag baconlindadkyckling i ugnen med bulgursallas och hummus. Det var mycket uppskattat av en trött man som kom hem efter att ha jobbet 12 timmar.. Sen blev det sängen tidigt..Vad mysigt det är att bara ligga och kramas och sova tryggt i din famn!

Idag har jag och bella vart på utflyckt! Först hämtade vi upp AC på jobbet, gick och hälsade på Thina på Filippa K..
Sen började det att ööösrengna! Då hade vi precis satt oss ner med varsin thé på Le pain Francaise..Bella var duktig och satt på egen stol och hoppades att någon i närheten skulle tappa en croissant på marken så att hon också skulle få ngt mummsigt!

Nu är vi hemma..bella är helt död efter en eftermiddag på stan.. Jag ska snart laga pestobakad lax med fetaost och avacadosallad..och så kommer AC över på vin!

Men jag saknar min älskling som var tvungen att jobba ett extra skift idag igen:( Men imorrn ska vi ses och då tänkte jag att vi skulle ha en riktigt supermysig dag!!

Puss på er

THEFIRSTLINEINTHISSONG

ibland kan man ju tro att ngn gått in i skallen på dig och skrivit av dina tankar.. Den här fantastiska låten får mig att tänka på min älskling (såklart)


MEETMYLOVED

fan, jag borde verkligen sova nu, för jag ska ju upp 05.30 imorrn bitti...måste hinna gå med bella innan jobbet. Men jag är verkligen inte trött..sjukt fundersam istället..Känns som att ja håller på att drabbas av en ångestattack eller ngt..

Vad har jag gjort med mitt liv? Vart tog all tid vägen? Varför fanns det ingen där i början som berättade att det skulle vara såhär? Att du aldrig kommer bli nöjd med ditt liv, även om du får allt du vill ha.. Att du kommer bli sårad,lämnad,lurad,lycklig..alla känslor..Hade jag dom vid sju års ålder? Varför är barn så framåt och orädda, men vi vuxna är livrädda och spänn nästan hela tiden..Rädda för att göra bort sig, inte prestera, inte leva upp till alla förväntningar..Vi ska skaffa oss en tjusig utbildning, skaffa ett karriärsjobb, skaffa man och barn och stort trähus i förorten, där vi sedan firar jul och köper klappar till varandra ingen egentligben har råd med? Varför ska det behövas speciella dagar, högtider,fester eller olyckor för att man ska uppskatta det man har?

Att leva i nuet..Vilket jävla skämt! Alla vet att om man lever i nuet, får du ångra det dagen efter...Du kanske sa det där du alltid velat säga till aset på jobbet..och nästa dag visar det sig att hon eller han är din nya chef..Du kanske tänker att du ska ha skitkul och festa gärnet en kväll..Iställlet blir du full, gör något dumt,säger för mycket och gör av med dina pengar. Pengar som du dagen efter tänker att du kunde sparat till en resa, en fin möbel eller varför inte lika gärna gett dom till någon som behöver dom (typ jag)

Varför låter vi oss påverka av det som har hänt i vårat föflutna..Oavsett om det var tio år sedan, förra veckan eller gårdagen?
Vi skyller på våran historia. Den har trots allt format oss till dem vi är idag...Men det är inte hela sanningen..För så fort vi börjar skylla på vårat förflutna,personer som gjort oss illa,händelser som gett oss ärr..Då tar vi inget ansvar för oss själva.
Vi kan inte ändra våran histortia, saker man sagt, gjort eller blivit utsatta för..Men vi kan ta ansvar för våran framtid. Vilka vi är idag och vilka vi är imorgon.

Vad är viktigast för just dig? Är det att vara coolast på nattklubben, roligast på jobbet, finaste kläderna, bästa utbildningen--snyggaste killen?? Aa ni fattar vart jag är påväg..Skitsamma vad alla andra tycker att man BÖR göra, vara, bli..
Vad vill du göra?
Vad vill du vara?
Vad vill du bli?

- Jag vill göra något som får mig tillfreds
- Jag vill vara en ärlig person, som är älskad och kan älska..Vågar lita på andra.Jag vill inte vara rädd för att hela tiden förlora. Jag önskar att jag kunde leva i nuet och sluta tänka och analyser så mycket.

- Jag vill bli lycklig. Att få vara frisk. Att jag får en underbar framtid med min pojkvän. Att han får vara frisk och att vi alltid får vara tillsamans. Jag, mr j och min lilla bella.


Frågan är bara varför jag strävar efter något som jag redan har? Varför blir vi aldrig nöjda?

PEPPADASHELL

fan va pepp jag är! jag peppar fortfarande till den här låten som JA JAG VET är skitgaammal


FANTASTIC

Tisdag:

Jag och bella knallade ner för att träffa ac, som bara bor 5min härifrån. Jag fick smaka på en latte från deras nya kaffemaskin..Det var faktiskt skitgott!!
Sen skyndade vi hem och duschade och lagade mat av bara farten. Gick fprtfarande på koffeinet då..
Min babe kom hem från jobbet och åt mat med mig och sedan sa vi godnatt..Ett par därbåda jobbar leder inte till så värst mkt aktiviteter...

Onsdag:

Möter Louise och AC i stan och knallar runt i affärer...Vi åt sushi innan AC skulle börja jobba..Fitta att super sushi har stängt pga ombyggnad..Det är ju allas favoritställe! Men tur var väl att vi fick i oss lite mat för sedan gick jag o lollo loss.
Jag köppte: två vita linnen, ett par svarta jeans, en lila stickad tröja, en tshirt med tryck,en ny jacka, en parfym,en rosett, ett pannband, ett par svarta byxor och en mörkgrå blus..jag tror det var allt? nej en grönbeige kjol också!

Sedan åkte jag o lollo hem till mig. Vi gick långpromenad med bella..och sen käkade vi mat och badade skummbad i mitt trånga lilla badkar haha!

Torsdag:

Fittdag på jobbet! hela kökspersonalen fick hjälpa mig stänga cafét..DEt hade inte gått annars! Skulle träffat Thina, men hon pallade inte..Så jag och bella gick en liten promenad och sedan gick vi la oss tidigt..

Fredag:

Ska till jobbet omn 4 minuter!!!
Efter jobet ska jag hem till Mikaela och dricka vodkaredbull med en massa tjejer!


DOWNTOWN

nu ska jag klä på mig och möta lollo och eventuellt ac i stan for some serious shopping!




WORK

lollo sov här..jag sov knappt...jag vaknade tidigt och har inte sovit mkt, men kunde inte somna om..
Asså jag mår så illa. det sitter liksom precis i strupen, men det händer inget.

jag vill somna om. . charlotte är också här nu, hon ska komma hit i eftermiddag, så hon är här när jag kommer hem från jobbet...neh fy fan va ja vill försvinna. jag mår INTE bra. jag vill inte jobba..men jag vill inte va hemma heller...

aja..får låta det ta sin tid. om ödet vill att det ska lösa sig, så gör det det. men asså jag bara undrar..

om jag inte är din..vem fan är jag då?

jag känner mig så tom. är inte hungrig.inte sömnig..men ändå bara trött......

skjut mig.seriöst

IDONTWANTTOWAKEUP

kan någon nypa mig i armen och säga att jag drömmer?

i två dagar har jag gråtit. idag har jag inte kunnat äta.jag har spytt 2 ggr. jag är inte sjuk.men ja är så förvirrad och kan helt enkelt inte sluta gråta..jag vill bara sova...sova och aldrig vakna mer. aldrig vakna mer!

för andra dagen i rad sover en utav mina systrar här. mamma ringer mig stup i kvarten för att fråga om jag ätit, pratat med någon och frågar om hon ska hämta mig. men jag orkar inget. var nära på att svimma när jag skulle duscha förut..visst, jag fattar att om man inte sover,inte äter och jobbar och gråter hela tiden...då säger kroppen ifrån och man dunkar i golvet helt enkelt.. min chef stängde cafét åt mig idag, för hon tyckte inte jag verkade helt på banan..well, det är jag inte heller.

snart kommer louise hit och kollar barnfilmer med mig..det är det jag orkar just nu..knappt det.

godnatt

BABE

fick gå hem tidigare från jobbet igår. Hade fruktansvärd huvudverk hela dagen och kvällen...fy fan va jobbigt det är att sitta vid en dator på jobbet när du bara vill ha ögonen stängda..usch!

Bella har fått ny frissa. De var tvugna att ta bort allt, hon var alldeles tovig i botten..fitta också..stackarn är alldeles näck nu!!
Hon fick sova hos mamma o pappa inatt och kom hem imorse för ja skulle ju ändå upp tidigt och tvätta..(trodde jag) Visade sig att ja inte alls hade tvättid 8.00 utan 12!! så nu sitter jag på ballkongen, har kopplat in högtalarna till laptopen och lyssnar på den här på hög volym...

tänker på dig när jag lyssnar på den här

...


YOUAREPRETTYMUCHIT

mitt allt




några bilder jag stulit från mr js kamera..som förresten har börjat blogga..(jonas alltså, inte hans kamera) http://trasigaklader.blogg.se

är tyvärr alldeles för trött för att skriva om dagen...lovar att komma med en bättre uppdatering imorrn!

sov gott alles

GIRLSDAY

Idag blev det sovmorron..Vi var så trötta efter vårt spionage igårnatt! Bilen var borta på morronen, så jag hade ingen chans att leta efter dagen efter bevis när jag var ute med bella.

Jonas hade glömt sina tabletter som han tar varje morron, så han var tvungen att skynda hem till sin mamma och ta dem. Så nu är jag och bella ensamma hemma. Vi har småstädat lite, men inte mycket mer än så. Min syster kommer snart hit och ska mysa med oss! Det är så himla bra när de bygger om, så att nästa alla spårvagnar passerar oss (redbergsplatsen) Så det bara 10minuter till för min systster att åka från hammarkullen och hit!

Vi ska mysa till det med att baka tänkte jag..lite mnuffins, lite måla naglar, dricka kaffe och ta en promenad med bella. Ska visa Charlotte våran sjukt stora kyrkogård. Den är så himla vacker, det är som att gå i en stor park! Det är välskött med krattade grusgångar, massa blommor och hur många fina gravstenar som helst. De berättar liksomn en historia. Jag tycker det är rofyllt att gå där, så jag ska visa den för syrran!

Tittar just nu på ett program på 5an. Trinny and Susanna..stylingakuten ni vet? De ber ett par köpa kläder åt varandra.
Hon köppte värsta skejtarungdoms kläderna till hennes 44 åriga man..inte så passande kanske?
Han däremot ville nog att hans fru skulle vara lite mer tjejig/kvinnlig och köppte en färgglad klänning till henne med smycken och grejer. ganska fint faktiskt!

Jag undrar så vad jonas hade köppt till mig om han fick välja..Jag tror att han vill att jag är mer tjejig faktiskt..Jag har ju nästan alltid svart och ganska rockigt. han skulle nog helst se mig i en kvnnlig somrig 50tals klänning..eller?
jag vet inte.. vafan e tjejigt nuförtiden? E det ngn som har på sig rosa barbiekläder och och sådär härligt sockersöt som en hemmafru från 50talet?

jag ska faktiskt låta honom köpa ngt till mig, så får vi se!

PORNOPARKING

Fan va trött jag är nu..jonas också..Gick upp svintidigt imorse och har slitit som ett djur på jobbet. Så när jag kom hem var det ingen talan om att gå o handla, laga mat och blabla..husmors sofie, skulle inte tro det. Så vi köppte kebab och bestämde oss för att gå på bio. Som alla vet hade den efterlängtade uppföljaren till Borat premiär i dagarna. Självklart skulle vi se den!

well...den sög balle. bögballe för att vara exakt. sjukt rasistisk, sjukt tråkig, dåligt producerad b film. se den inte. hyr en dålig porrfilm istället...eller kom och besök oss på våran parkering.

När vi komn hem och satte nyckeln i dörren, trodde vi först att det var fest i huzset, för kass techno strömmade ut över gatan..Men det visade sig komma från en bil på parkeringen..

Det första vi gjorde när vi kom in i vårat hem var att kasta oss in i köket, möblera om fönstret och öppna, för att spionera på partybilen nedan...och mycket riktigt..Das sexcar! så nu har vi stått och väntat på att kaninerna skulle bli klara..<Vi var ju tvugna att se hur dom såg ut.

En partillejonny och en förortstonårstjej, som kanske hade sin första sexupplevelse, blev precis av med den i en liten gunngande bil till värdelös musik..

Det var våran kväll..Vad gjorde ni då?

AINTNOSUNSHINE

kom hem från jobbet för drygt en timme sen...Då gick jag o jonas ner i källaren och letade fram min gamla helly hansen jacka..För här spöregnar det och jonas hade ingen jacka att ha till jobbet..

Nu sitter jag bänkad framför tvn och trycker i mig maltesers. Mumsfillibabba!!

Ska snart laga riktig mat..kan ju inte sitta o äta choklad (eller jo i praktiken så skulle jag kunna) äta det till middag.

Jag saknar min babe, som börjar jobba om 5 minuter:( Igår målade jag om våran hallspegel från svart till antik vit och idag tänkte jag måla färdigt våra tavlor som ska hänga ovanför sängen... Men asså det är ju verkligen inte roligt att göra såntdär själv.. Igår blev jag glatt överraskad av att jonas kom hem hit direkt efter jobbet, fast ja trodde inte han skulle orka komma hit eftersom att han slutade så sent..Men det gjorde han! Nu e det martha stewart på tv..fan ja kan inte kola på et här, blir ju svinhungrig då!! Och jag kan verkligen inte bestämma mig för vad jag ska laga..Kyckling med risotto kanske? Tänkte göra en cesarsallad men jag vill verkligen ha varm mat när det är sånt här pissregn ute!

Tror jag ska ta ett varmt skummbad och vira in mig i filten framför brasan..För JA vi har faktiskt en brasa!!




IAMSOLUCKY

sitter här med min lilla rosa dator med (pinsamt) darin på högsta volym! men serri så är runaway en sketabralåt att sjunga högt till..DEtta förutsätter dock att pojkvän och hund ej är hemma..Dom hade inte uppskattat min skönsång:(

fan va jag har det bra! jag har en såndär dag där allt bara känns förjeavla gött! Lägenheten är snart färdig i stora drag, jag har världens sötaste hund, roligt på mitt jobb även om det är sjukt oglammigt (idag fick ja o min stensköna chef en kund som efter 5minuter bara spyr ner i tallriken...mm mysigt!) Jag har världens finaste och bästa pojkvän!

Det gör inget att han glömmer släcka lampan i köket, så den står på hela dagen och drar el eller att han åt upp vattenmelonen jag var så sugen på när jag kom hem idag...För han gör så mycket annat! Här om dagen satte han ihop våra nya nattduksbord på typ en kvart! Igår låg vi i sängen och bara cpade hela kvällen..Vi gjorde inget, vi bara lekte..

Ingen skulle vilja umgås med oss om dom såg hur barnsliga vi är när vi är lite småtrötta och själva hemma i våran lya..Vet iochförsig inte om det är någon som vill umgås med oss nu heller hahaha! De flesta stör sig nog på att vi är så puttinuttiga i ena stunden och pussas hela tiden och efter en stund kan vi be varandra hålla käften för att vi båda tycker vi har rätt i en disskusion..(jag har oftast rätt..eller hur jonas? haha)

aja. och inte för att ni har ngt med det att göra. Men vi har så SINNESbra sex att ja dör. Hemligheten ligger nog i att vi litar på varandra och kan skratta åt våra misstag.
Älskar dig babe!

RSS 2.0