I like you

Nu börjar jag jobbet om en kvar..hum..kanske skulle ta o traska ner?
Japp..Bråttom bråttom som vanligt. . . Vill bara komma hem igen och se om ngt dimpt ner i min inkorg.
4 veckor kvar. MWAAAHHH

I cant wait

Fan vad jag vill att veckorna ska gå snabbt nu! Snart semester och snart kommer Matt till Sverige! WEHOO
Utekvällen igår var hemsk! Jag hade verkligen inte roligt.. Park Lane är ett råtthål..jag förstår inte ens varför man vill gå dit? Jag var ju typ så illa tvungen eftersom att det var vänner som hade festen..och visst var det kul att träffa dom. Men thats it. Lägg till att mitt griniga ex var där och inte ens ville säga hej. Ehm schösst? Fan va töntigt det är när man inte hälsar på ngn man känner, oavsett vilken relation man har i dagens läge..så ska mn alltid hälsa. Har hört att det kallas för hyffs?

Avslutade kvällen med finbesök på donken..Tack Miss T för mina 25 dippsåser, som jag idag gjorde sås på till kvällsmat haha.

Sen tog vi vagnen hem ( ja ,syrran och hennes polare martina) Jag satte mig vid datorn( såklart) o mailade ett svar till Matt. Åh ja hatar mig själv för att ja efter så jävla lång tid går och blir intresserad av en kille som bor i london. Vafan sofie...kan du inte baar hitta en skön kille i göteborg? Aha Det finns inga.. just det så var det...

Here he his. Jag älskar den här bilden. Så jävla söt där!

Från det till det där

Hallå visste ni att supermodellen Vanessa Paradis har tidigare gjort en musikkarriär? Det visste iaf inte jag...och vilken sådan! Jag är redan såld på henne som modell men nu också som sångerska! shätt ja dör så bra!

Neh, nu har jag prata med chris i teleföönen och chattat med Matt i 2 timmar..Det är fan dags för sängen nu. Min lillasyster jobbar natt, slutar tre och tänkte slagga här sen. ..Ska bara bädda upp bäddsoffan åt henne. Sen sängen.

Åh ja saknar dig makarilla

I want to be your luckystar

Hejsan Svejsan!
Idag ahr jag börjat göra om i mitt badrum. Det blir så fint så. Jag är jäkligt nöjd om jag får säga det själv!
Jobbade till 15.30 så jag hann ta en sväng på stan, för lite inrdening och nytt smink. Herrå pengarna! Aja, det löser sig.

Imorrn jobbar man 10.30-19.30 och sen är det After Work med jobbet. Så jäkla nice!
Lördag ska ja på en dejt och blåsa ballonger på Park Lane haha. Sen är det födelsedagsfest och utgång. Trevligt värre! Behöver ett par nya skor att ha bara. What to wear?!

Hallå gubbar. jag fick ett nytt psycho sms och ett samtal. Jag är alltså rädd för att han ska söka upp mig och cpaloss bara för att jag dumpade honom. Rädd på riktigt.

Nu vet jag iaf att det blir mycket Göteborg på min semester..Har inte råd med så mycket annat..Och varför åka bort när utlandet kommer hem till dig? Matt ska ju typ bo hos mig ett tag och han har tajmat så jävla bra att han kommer när jag har semester! Gött mos! Japp. jag tycker om honom. ja det gör jag. Så varför ska ja då på den här dejten på lördag då?
Jag förstår mig inte på mig själv.

Finbesök

Snart kommer Matt till Sverige och jag är så lucklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Min mage slår volt när jag tänker på det! Och som vanligt sitter jag här framför datorn och ja borde göra mig iordning för jobbet...Men ja kan inte slita mig..För det är liskom nu jag kommer på en massa hemsidor jag måste kolla in..och så går man vidare och vidare..plötsligt sitter man i skiten och har typ 5 minuter på sig att göra sig klar för jobbet..

Nu är klockan 09.10 och jag börjar jobba 10.00. Det tar iofs typ 3 minuter för mig att gå till jobbet..Jag har det så lyxigt där. Det kan jag inte säga emot. Men just för att jag bor så jäkla nära,drar jag ut på det hela och tänker "äsch jag hinner"
Well, nu ska jag faktiskt sätta sprutt

Måster bara berätta att Nef börjar med en ny onsdagsklubb nu till sommaren! HALLÅ eller! Det är ju helt sinnes! Kan det bli ett nytt Elvira. Lets hope soJag vet iaf en som har sovmorron nästa torsdag och det betyder ju att vi ses på nef..om inte fredag, så onsdag nästa vecka?

Ciao

men asså va sa du,att du sa ,sa du?

Ursäkta mig men fick precis det skummaste smset, Jag la precis ner det här. Trodde det över, tänkte gud vad skönt. Fri som en fågel...å så kom den här

Får du en lucka någon gång i framtidenoch känner att det kan vara värt  att slösa din dyrbara tid, är det okej för migatt du ringer. Eller förresten skicka ett sms,det stör mindre

för det första ska det inte vara ett kommatecken utan en ny mening. Det är en frisåtende mening. Det stör mindre. Det var det första jag tänkte på. sjukt irriterande. Sen URSÄKTA MIG? Men jag har ju precis lagt ner det här. Det betyder hejdå bye bye, vi ska inte höras mer, eller sova vid varandras sida. Inte ringa varandra.. NADA! Alltså kommer inte jag att ringa dig. Så varför e du då sur över att jag inte ringer. hallå? vem är du? Eller förlåt vilken fuckin planet är du ifrån? shit asså, världen kryllar tydligen av idioter...
Jag ska göra dig en jätte tjänst. Jag ska inte störa dig alls. så kanske du slutar störa mig. Deal?

( christoffer nu började klockjäveln ringa igen!!!)

och eftersom

att ni gillade den förra låten jag la upp, så kommer en till. Av samma grupp. Ni känner säkert igen den fårn cocacola light reklamen..Well here it is
 

Såhär

Såhär skulle jag vilja se ut till min bästaväns födelsedagsfest på lördag..

just another song



det är ju så sött plingeling

hårigt värre

Jag skämtar inte när jag säger att jag typ fått tillbaka mitt tjockare hår! Mitt hår känns bara sjukt mycket fräshare. Kanske så bra att man skulle ta å förstöra det med en hemmablekning? ;-) skämtosido.  Jag behöver tips om bra frisör!! Någon som vet en bra frisör i göteborg?

Har vart uppe sen klockan 08.00 ..ja vet inte, jag ska försöka skapa lite rutin i mitt liv och försöka gå upp vid den här tiden varje dag i en vecka nu.. För jag har så jäkla svårt att sova på kvällarna. Det tänkte jag lösa med motion och regelbundna tider. Det låter som någon jäkla bantningsmetod...det är det inte. Allt för att få sova på kvällarna!

Neh nu ska jag dricka upp mitt kaffe, in i duschen. Idag ska jag jobba med Icasnyggingen. Jag är så lycklig! hahaha, så otroligt mesigt. men han är faktiskt snygg,charmig och jättetrevlig. DAH. its Mr Perfect!
å så lite mys såhär en månagmorron.. . . .
 

men vafan sofie

Nu får det vara nog på det här livet asså. Helt ohållbart. Livet kanske inte går ut på att ha nya kläder,vara ute och dricka vin? Nopp. Nu börjar sparandet här. på allvar. Får iofs skylla mig själv. Det är ju ingen annan som använt mina pengar direkt. Bara att ta tjuren vid hornen och anstränga sig lite extra.
Har redan börjat. Sa ju att jag skulle sortera mina papper ikväll. Och det har jag gjort. Nu är alla prydligt insatta i pärmar och flikar för räkningar m.m
Jag känner mig sjukt duktig! Och på onsdag kommer lönen och då hoppas vi på att kunna lägga undan en del till min semester, som ser ut att bli spenderad i barndomshemmet. Det är vad plånboken klarar av. Men skitsamma...Det är ju som semester, det finns mat,dryck och en altan. Nu gäller det bara att tajma lite fint väder också!
aja. nu har jag iaf överfört de lilla som fanns kvar på kontot till sparkontot. Och jag fick faktiskt 500spänn på H&M av mormor och morfar i sommarpresent...så helt hjälplös är jag inte. Det är bara så jävla tråkigt att spara och tänka sig för hela tiden, allt för att klara av nästa månad..inte den här.utan nästa. Alltid behöva tänka ett steg längre...

Och jag som hade tänkt köpa lite nya taveldukar och ramar! Ett par nya skor är la bara att drömma om antar jag..
Får helt enkelt bli en ny höstgarderob istället. muhääääääääää vad tråkigt. Det är as långt kvar juhe! ja vet ja vet jag gnäller..men för att skona min familj så klagar jag av mig här på bloggen. Här får jag vara en fem åring med i-landsproblem och vara jävligt bortskämd. Jag skämmer bort mig själv alldeles för mycket! fy mig!

Nu är klockan snart midnatt och då är det dags att sova. eller? Japp..inget vin här inte. nej. those days are gone.

söndag

Känns som att det är måndag eftersom att jag vart ledig två dagar och nu ska tillbaka till jobbet.. Men det är inte måndag,utan söndag...Med andra ord är det 6 dagar kvar tills jag är ledig igen. MUHÄÄÄ det är ju skitlångt för fan!
Idag jobbar hon 13-21 och ska inte göra ngt ikväll. Det blir hemma och rensa upp bland mina papper(räkningar,slönespec osv) jag har ingen koll på mina papper överhuvudtaget.

Jag vill inte att du ringer mitt i natten,när du vet att jag är hemma och inte ute. Idag ska jag göra slut på det här.
Det funkar helt enkelt inte.

Ciao!

någon måtta på tortyren

Det var verkligen skitkul igår. En riktigt bra midsommar. men oj vad jag var trött när jag kom hem. Eftersom att vi var vid Delsjöbadet,hade jag inte alltför lång hemresa.. MEN ÄNDÅ. jag deckade så fort ja la mig ner hemma.
Sov halva dagen och först nu har jag orkat ta mig ner till ICA för överlevnadsmat( typ godis och coca cola) och cigg.
Jag hade iofs duschat när jag traskade ner men valet av outfit påminde mer om en hemlös än stylish. okej?
Vem ställer sig bakom i min kö?
Jo, the love of my life. Oscar E. KUL KUL KUL. verkligen nehmen hej! Kan inte du alltid bara dyka upp när jag mår som och ser ut som skit. Fy fan. När ska mitt lidande få ett slut?

Nu ska jag gräva ner mig i soffan. Titta på film och äta upp mig ordentligt. För nu börjar snart en ny jobbvecka och födelsedagsfirande till nästa helg.

Såhär kul hade vi.........



regn på midsommar.. I år igen asså?

Har precis tryckt i mig en massaiv frulle tillsamans med min syster. Nu sitter hon och kollar på gossipgirl och ja är påväg till jobbet. Ska stänga cafét idag och tänker verkligen gå när jag ska sluta, inte stanna en sekund extra!
Ikväll ska vi ta oss hem till mor och far för att kunna ha lite midsommarlunch imorrn. Enligt tradition. Sen får vi se, om det eventuellt blir gårdsfest här nere...

Neh. Nu ska jag dra mig! Ses kanske ikväll om inte annat uppdaterar jag imorrn.
Glad Midsommar!

storstädning

Igår var jag o syster ute och gjorde stan. Det var riktigt trevligt!
Allt var skitkul ända tills det att jag vaknade idag.. hon har fått ngt jävla ryck och börjat turbostäda. hon tycker det är kul. KUL att städa?! Vem är hon? Detta kan inte gå i släkten iaf..Jag trvis med mitt dammiga sällskap. Jag går omkring i skiten och liksom gillar den. Pratar lite med den " hej hej, nu har du snart vart här i 2 veckor lilla dammis" och jag tänker att han svarar tillbaka. Vi gillar varandra helt enkelt.

Kan tillägga att jag är jävligt trött på nattliga samtal och sms på morronen. Please liksom.





Haha jag dör!

Asså nu det fan dags att reklambranshen skärper till sig! Va ju uppe i sthlm och såg till att träffa min gamla vän Alexander..Han jobbar ju med reklam uppe i sthlm. Och jag tycker liksom att man ska börja visa gamla reklamfiler. De är ju så jäkla mycket roligare! kolla här...


You are wow wow wow wow

Tidsoptimisten är i farten igen. Lollo slutar skolan om 1½timme och ja ska hinna göra en jäkla massa innan dess att hon anländer här hemma. Fuck! Att jag aldrig lär mig gå upp i tid.

Jag var iaf ute med AC en sväng igår och blev sådär underbart sentimentalfull.När alla i världen är ens bästa vänner.. och då går jag gärna igång förfullt och berättar hur fantastiska vänner jag har. Dom förstår liksom inte deras värde.
Det här går mest ut till Julia och Christoffer. Dom förstår ju inte hur jäkla bra dom är.

Så här kommer en låt till er...


Nu ska jag göra Göttlabörg

Som ni kanske märkt har jag vart bortrest ett tag, men är nu hemma i göteborg igen..och känner redan hur det kliar i fingrarna efter vin, öl,sprit. NGT! GAAH, jag kan bara inte sitta hemma.
Hinner inte blogga nu, ska in och möta AC.
Men jag lovar att återkomma, med bilder och historier från sthlm. Tills dess...eftersom jag antar att ni inte såg Kylie i Globen, förra veckan.. så får ni den här som plåster på såren.
Puss på er!

AAA så bra. ta mig tillbaka.

för trött

okej nu ska jag sova. orkar inte dra en snabbis om lördagen ens..lägger upp bilder istället.
imorrn åker vi!
herråå



therese and moi


ändan ur vagnen!

Fan jag har fortfarande inte packat klart till imorrn...Jag och Christoffer åker ju imorgon. Har jag packat klart? näh.. slutade jag 16.00 idag så jag har haft tid? ja.
Jag måste verkligen bara göra det nu. packat klart, föra över pengar och kolla upp lite saker innan imorrn.
nu är klockan 23.30 så ska vi säga att jag är klar 00.00..isåfall får ja lov att blogga om gårdagen/kvällen...

klara färdiga GÅ

vilken härlig dag

Ska strax gå ner till jobbet, först ska jag önska er alla en riktigt härlig sommardag i solen! Få lite färg åt mig med är ni shyrra.
Louise och jag började dagen med en rejäl frulle, nu är hon på jobbet och jag började visst 12 istället för 11, så jag har hunnit pyssla här hemma lite på morronen också.
Ikväll blir det skriva packningslista och förbereda resan på måndag, eftersom att jag jobbar imorrn med och ska hinna tvätta och städa imorrn.

Neh, nu börjar jag om 20, så dags att röra på fläsket.
im out.


åh så en

åh så en för gammal(ost)tids skull. remember those days? HA HA HA. sug på den du

sleeping sisters

Jag och Louise(min  syster) har haft middag här idag. Så nu har det vart två härliga dagar,bara vi två. Vi lagade mat och sen kollade vi på Sova Med Fienden och åt jordgubbar..nu är det sängdags,för vi ska upp tidigt imorrn och gå av oss chipsen vi satt i oss.
På måndag åker vi till sthlm. gud va skönt och va roligt det kommer bli att få träff Alex igen( neh inte alex schulman julia haha) Min Alex. aja. lollo har ätit för mycket och skriker. Hon har ont i magen. Jag med. That time of the month. know what im sayin? mhm....inte alltför roligt kanske. I mitt nästa liv ska jag vara man. Herrå äta p piller, kunna äta hysteriskt mycket pizza och inte gå upp ett gramm, accepterad att man är dålig i skolan, inte ha mens, jag kommer spara pengar för jag behöver inte bh och trosa utan bara kallingar isället. gud så bra ni har det era svin!
Godnatt



mitt lilla hövve.

har jag ont i idag. frukost frukost. usch sen jobb. låt tiden gå fort idag!!

Okej nu!

oej nu måste jag verkligen gå till vagnen. men kolla kolla här.- För mig och marie som bara dööör för phantom of the opera!!. aaaa man i mask. i lajkii


a men ba en lite grej till då

Så ni inte tror att jag glömt min kärlek för sånhär halvpinsam musik. . .

idag för två år sedan...

Tog vi studenten från Sjölinsgymnasie. vid den här tiden var jag påväg till Fanny, för våran ölfrukost, innan champagne frullen. Vaddå? Man ska ju ladda med en ordentlig frukost på morgonen. Så det så!

Nu ska jag iaf slänga på mig ngt och springa ner till vagnen. Jag ska till tandläkaren. SKRÄCKIGT!
Sen blir det studentfirande och tjolahopp. Ska hämta biljetter för sthlms resan nästa vecka också.
We need a holiday! oh yes we do.

Neh, nu bjuder jag på lite skön morronmusik. Ta med egen kaffe. Ciao!

hejåhå

Nu är jag äntligen klar med att hänga och vika kläder. Helskåtta vad man samlar på sig! Iaf jag..Man river ut en massa grejer för att se vad man ska ha på sig och sen när man kommer hem sent på kvällen orkar man ju inte lägga in det i garderoben igen..EH neej, då slänger man ner allt på golvet så att man får plats i sängen. Så gör la alla? Så gör jag.
Nu är skiten borta iaf och jag kan somna med gott samvete.

Idag kallade jag en kille för snorunge för att jag nekade honom att köpa cigg.
"aa men du inte köpa cigg nu när du är 18?"
-"jo klart som fan. Vad ska NI ha för nåra rå?"
" ehm, ta ngt snyggt, typ silver eller ngt.."

Legg tack. Jag behöver se allas.
" skojar du eller. Det är ju bara jag som ska ha"
Öh. varför frågar du då vad dom ska ha innan du bestämde dig?(pucko)
" aa men vafan schyssta då. Du får ju inte löneförhöjning om du nekar mig!"
Neh men det är olagligt, jag kan bli av med jobbet och det är inte mitt fel att ni var så osmidiga
"ääh fan du skojar med mig?"
Neh tack och adjö
" du har jobbat för länge. ta rast blondinen"
" herrå snorunge, det e för fan inte mitt fel att du inte fyllt arton. välkommen åter. Nästa?"

Jag är så jävla bra!

Fattar ni eller? Jag har komit på världens bästa studentpresent!!
Har länge funderat och tänkt på vad jag ska köpa till MR. Hallå, man vill ju göra ett bra intryck. Inte köpa ngt tråkigt som glas eller bestick. EIUCK! Det får man la nog av? Nej nej, jag är ingen släkting och ville ge ngt som var roligt och charmigt.. Så här har ni den. Plaskdamm med sprut ifrån sidorna. Hallå 2 funktioner. du kan bada och ha den som fontän typ. Vet dock inte om hans föräldrar kommer gilla den här gåvan. men skitsamma. Det är ju svinkul!

Okej, bilden ger inte poolens rätta jag. Den är svincool!


Jag ska jobba om en timme. ska man orka äta ngt innan kanske?...ååhDet är sånt här som gör det fittigt att komma hem till sin lägenhet. Det finns ju typ inget att äta! knäckebröd någon?

i wanna dance



nu ska jag göra stan! heppårre

onsdag 10.00

Hej på er!
Har precis ätit upp min frukost, ska snart dra mig in till stan för att köpa skor och studentpresent. Sen ska jag jobba kväll..
ååh, jag vill inte! jag har ju haft det så himla bra nu när jag vart ledig igår. Jag har vart i hovås sen i fredags..men idag åker jag hem.

Igår var jag och mamma nere vid särö och solade och doppade fötterna. Sen var vi och köppte blommor till altanen.
vid niotiden igårkväll var det fortfarande jättevarmt, så vi tog en långpromenix nere vid havet.
Asså, att bo i stan för all del men gud vad jag är tacksam över att vi har huset i hovås, så man kan åka till landet och ändå ha ganska nära hem. För det är här sommaren är,inte i stan!

Hittar och ser alltid en massa nya saker när man inte är här ute, så mycket längre. Nya hus, nya människor och som den här bilden jag hittade på datorn. jaha? jag tror detta är efter min syster modevisning i våras.

neh nu ska jag dra mig!
Imorrn är det tandläkaren, student och sista dagen för chris på jobbet. Och du..JULIA är hemma


bråttombråttom!

Goddag alles!
Nu drar jag och mor till särö. detta kan resultera i årets första dopp! waaah jag vet.

"nu går jag på toa, sen åker vi" ropar mamma bortifrå hallen. Det betyder ungefär. för fan sofie, sitt inte vid datorn nu, utan skynda dig istället!!

ja ja.

later!


goodmorning or goodnight?

asså klockan är 05.10. Vem är uppe nu liksom?
Kanske har jag vart och festat hårt helt natten och kom precis hem från luckan på Park Lane? Eller så är jag bara årets mammagris och ville inte åka hem till min lägenhet igår ,utan stannade i hovås och kontentan av dett ablir att gå upp klockan 05.00 när man börjar jobba 07.00 och det tar tid härifrån in till stan.

sitter o bloggar och äter frulle samtidigt..bussen går om 40 minuter..Jag ska egentligen bara sminka mig lite blekare efter solhelgen.. Im a littlebit red. (tänk pellagonier typ...) Sen ska jag skutta ner till bussen och jobbet.
Har med flit valt den tidiga bussen så att jag är på jobbet typ 25minuter innan jag börjar.. Då hinner jag göra en massa innan näste man kommer klockan 08.00.. förhoppningsvis är frukosten för imorrn upplaggd, allt hämtat och jag har börjat på lunchbuffén. Det hade vart så himla skönt att bara få det gjort så tidigt som möjligt.
Vet förresten inte ens vilka jag jobbar med idag..eftersom att jag typ alltid jobbar i kassan på måndagar.. Men så hade de satt in mig på en cafétid. Konstigt. om de säger att det står fel på mitt schema idag när jag kommer, då kommer jag vääägra att jobba min kassatid.
anyway. ganska gott med frukost såhär tidigt..Kan berätta att solen redan lyser in genom köksfönstrena och termometern visar på 15 grader i solen...och då är klockan liksom bara kvart över fem.

och som vanligt när jag går upp i tid har jag nu ödslat 20 minuter framför datorn och har nu istället bråttom!
Ha en jätte trevlig dag!

har mamma sagt det?

Hejsan hoppsan sa.
Här har ni mig. Jag har vart hemma ,hos pärona i hovås,hela helgen och vilat upp mig. Vart lite nere på sistonne..Men snart är det sthlm och det hoppas vi blir bra.. eller hur? eller?
Varför tar det alltid så lång tid innan man ser vad personer faktiskt går för?

har jag gjort ngt. känner mig dumförklarad utan att ens öppnat käften( för en gångs skull)

Allt kan lösas över en flaska vin på ballkongen. säg en tid bara, and ill be there!

RSS 2.0