just nu

bella ligger som vanligt på sin sida av sängen..sin kudde..den högra (Christoffers gamla) och jag har suttia vid datorn en stund och kollat hopplöst efter lägenheter som jag fortfarande inte har råd med.

Vi har en fladdermus på gården och jag är sinnesrädd! Jag hatar saker, som flaxar och flyger..och de här jävlarna flyger kanoners fort!! Jag kunde inte ens röka i mitt egna fönster, för jag var rädd att den skulle flyga in och skrämma skiten ur både mig och Bella.

Förövrigt är jag bara jävligt trött på allt. Jag kan faktiskt helt ärligt säga att just nu i denna stund hatar jag mitt liv ngt fruktansvärt. Hade jag inte haft min hund nu hade jag gråtit mig till sömns.

Jag har inga "riktiga anledningar" till den här (förhoppningsvis) tillfälliga depprisionen...Ingen har dött (än) och jag har inte cancer. Men allting känns helt meningslöst och hopplöst. Det här kommer aldrig att lösa sig..Ska nog stänga av telefonen några dagar..Bara gå till jobbet, gå hem till bella. inget annat. Det är det som jag måste göra..annars hade jag kunnat ligga i sängen i flera veckor. Jag mår verkligen inte bra just nu.

ligg!

Bella har lärt sig ligg. Fantastiskt..min mamma har liiiite mer tålamod än vad jag har....
Litet Bella collage:






nä fy va deppigt

måste pigga upp oss lite


nu vill jag till mamma

Ringde mamma imorse och skulle bara kolla läget, men hon skulle på möte och ringa upp senare...Då hon tajmade mig mitt upp i Oprah..lipandes..Jag kunde inte få ut ett ord i telefonen..Jag har en vilja att gå in på varenda djurhem och adoptera alla hundar som finns. Jag skulle gärna skriva ngt som berörde er och fick er att adoptera eller donera till dessa fantastiska djur som behandlas som min strumplåda.. Jävligt illa. Men jag kan inte beskriva hur det såg ut och den kniven som långsamt gick igenom mig när jag såg en hona på kanske 5-7 år med en kjdeja i halsen som aldrig tagigts av.. Att kjedjorna (halsband) ibland har börjat växa in i hundens hals. Fattar ni?

Jag satt med min lilla bella brevid mig och kramade henne hårt som fan ,så hon visste att de aldrig skulle hända henne.
Jag undrar hur mina släktingar och bekanta i USA fått sina hundar och om de vet vart de kommer ifrån.

Så nu kommer mamma och hämtar mig och bella...vi åker hem till hovås. Hellre gå i pissregnet med mamma,än att gå omkring i örgryte.

Förresten kan jag meddela ,för er som undrat.. Jag kommer flytta sista April nästa år för att mitt kontrakt går ut och mina hyresvärd är dum i huvudet. Tyvärr, men det är sant..
Bostadsmarkanden i Göteborg (och andra storstäder) är en jävla diktatur. Så om ni vet ngn som ska hyra eller sälja en 2a kan ni skriva till mig...Är inte så sugen på att flytta hem till hovås igen nämligen....Och att köpa lägenhet som man har råd med...HA HA HA finns inte. Jag tänker inte på i Ghettot. Tack o Hej

host host

Fortfarande sjukt som F. Inte alls roligt..Vart sjuk i en vecka idag...Gå över liksom!!
Ska jobba 10-19.30 idag..En av de värsta tiderna som finns! Jag fullkomligt hatar den!! Som tur är kommer mamma och hämtar mig efter..Då åker jag och Bella med hem till hovås för lite lyxigt familjeliv. Blir väl att disskutera våren också...

Kan ju berätta redan nu att April 2009 flyttar jag. Ganska långt kvar men ändå. Nu är det officiellt.

Måste kila till jobbet!ciao

mitt liv som hund

Började dagen med en härlig sovmorgon. Vi gick upp 8 istället för 7. Skööönt!
Sen startade dagen med att jg sorterade mina räkningar..bah tjena hittade en påminnelse. ehhh okej? Jag får inte sånt, jag är überseriös med att betala räkningarna i tid så det måste vara ett fel. Ringde till Plusenergi och lovade att betala det ikväll,bara det löste det och sa att jag inte fått den första räkningen. Det löste det och bad om ursäkt. sköönt! Var jävligt nära ett samanbrott där. not very fun.

Kollade ni också på Season 4 The Hills i förrgår eller igår? Det gjorde jag. Fan va lyckliga jag är. Jag är som bekant besatt av programmet, vet inte varför..christoffer tycker jag är skitlöjlig när jag vill kolla på The Hills hela tiden. Men det skiter jag i, jag får gilla det! Så det så!

Nu ska jag snart till jobbet..Ska ut med Bella en sväng innan bara..Kan hända att Louise kommer över en svng på dagen och promenerar den lilla vovven. Det skulle hon nog uppskatta.

2 dagar kvar sen är det helg och jag är ledig. På lördag kommer mormor och morfar och tittar på min lägenhet..Snart bott här i ett år, men dom har inte sett den.. Fast jag tror det var Bella som gjorde att de plötsligt ville komma med så kort varsel. Dom har ju alltid haft hund, så länge jag kan minnas...Så de ser fram emot att se det lilla livet.

Well well, jag har inget kul att berätta tyvärr..kommer säkert ngn idot på jobbet sen som jag kan skriva om ikväll.

See ya!

jag måste erkänna

Jag måste erkänna att jag nu kan sakna att få springa direkt efter jobbet till ngn uteservering, för en öl eller ett glas..och sedan blir klar i flera timmar för att sedan dra till ngn helkass vardagsklubb..Det saknar jag. Men så glad som lilla Bella blir när matte kommer hem. Det går inte att sätta pris på asså, underbar känsla. Att någon saknar dig så mycket..Eller iaf uppskattar när du kommer hem. Fördelen med att ha hund istället för man är att hon skiter fullständigt i om jag diskar innan jag går till jobbet,hur mycket sopporna än behöver tömmas skiter hon i det..och hon struntar i min plötsliga finnattack...

Mhm. jag kvinnan som aldrig hade finnar. Julia kan intyga att jag bangat skoldagar om jag fått en finne. Serri  nu asså..jag har aldrig finnar eller plitor..Det har vart mitt triumfkort i livet. Alla andra må vara smala eller rika men jag är iaf finnfrri. Tills nu dvs. Skulle börja käka ppiller igen..och min hy sa bara "ursäkta vad sysslar du med?" och så fick jag dom. 2 finnar och små plitor. What the fuck. Jag har nu slutat och ser redan en förbättring. det är ju sjukt.

Nu ska jag till jobbet. längtar redan till 19.00 då jag får stämpla ut och gå hem och kolla på The hills. =)

uppdatera 2008

Så nu uppdaterar jag lite kort här då...

Nu är min semester slut. Back to life....Extra roligt nu när det kommer en ny värmebölja! Verkligen...Isåfall får den fan hålla i sig till helgen då jag är ledig..Så man kan få lite sol. Idag ska jag jobba 12-19.30 och Bella ska vara ensam hemma. Kommer gå fint. Hon har vart ensam timmar innan..men jag är skitnervös ändå. Känns som att lämna sitt barn på dagis..typ. Extremt ont i magen i dag. Mamma har fått extra nyckeln till lägenheten så att alla i familjen kan komma och hälsa på stackars hunden, som ska vara utan sin mamma nu. Längtar bara till att få komma ikväll och hon kommer vara så glad! Dessutom är jag fett sjuk. Jag hostar och snorar...febern har (tack gud) försvunnit mirakulöst över natten, så jag ska gå till jobbet...I hopp om att inte behöva prata överdrivet mycket då jag som sagt hostar ngt djävulskt!

Är jag helt wacko...men jag längtar typ till jul nu.. Nu är sommaren liksom över. Spola fram skiten och ge mig lite adventsljusstakar,julmusik och glitter! Julfacisten i mig har vaknat. kom igen allihopa nu är det jul igen..snart iaf?

Klockan är nu 08.57, första promenaden avklarad,frukost klar..snart ska vi ta långisen så hon är riktigt trött när jag går till jobbet..Vad ska hon göra hela dagen...NGN som kan lugna mig??

Förresten söker jag en kloklippare..Inte en klotång alltså utan en person som är ba på att klippa klor. Jag får panik..
Hej julia.. gör du ngt speciellt i dagarna..aaa, du är sådär ruggigt sugen på att klippa klor hörde jag?


Badat

Nu har jag badat Bella, eftersom vi ska på en liten tillställning i hovås ikväll..All dressed up!

Jag känner redan pressen för att dra med henne på bussen för 2a gången...Okej, det gick bra förra gången men ändå. Sjukt stressande! Men hon är väl rastad och har ätit och badat så det borde gå bra..Vet inte varför bada skulle underlätta?
Jag har klättrat i skogen med henne, så att hon ska vara helt slut och förhoppningsvis somna. håll tummarna!

well well...Ser ut som att jag kommer flytta ihop med min syster louise till våren..Jag har inte kontrakt sålänge till på den här lägenheten..Helt sjukt att hon som har 1a kontrakten komemr säga upp det och då går inte det över på mig som har 2a? Jävligt fittigt system faktiskt. Jag kommer gråta floooder när jag måste lämna den här lägenheten..Men å andra sidan har vi råd med en större om jag o lollo flyttar ihop + att bella får mer sällskap. Super!

Näh, nu måste vi kila till bussen!

Här är för er som ska ut ikväll att ladda till..

så trötta

Bella har nu lärt sig sitt helt fantastiskt vad snabbt dom lär sig.. . i wish i was a dog!

Hon har liksom börjat känna sig trygg här hemma då hon testar mig lite mer varje dag..Hur långt kan jag gå..vilken sko är lättast att sno med sig..Är det koej att gräva fram en bikini och käka på den?.. lite så.. Men det är ju lite charmen med det hela..Hade jag haft en "perfekt hund" hade jag vart sinnes uttråkad redan nu.

Imorrn kommer christoffer hem från borås. BRA! Äntligen lite kvinnligt sällskap!

Ikväll har Bella badat och vi har ätit jättegod gryta som mamma( som jag kallar mig själv nu...yes im a nerd) hade lagat..
Sedan tog vi en skogspromenad och blev blöta av regnet...nu har vi tagigt kvällsrasten och kollat de okända..Asså hon känns lite paranoid nu.. typ letar efter dörrar att skälla på. Hon får inte titta på sådana program på TV igen. Bäst så.
Nu ska vi iaf sova...Behöver min skönhetssömn..Han kommer ju snart;)

KRAM

framsteg

Bella gör framsteg i sitt nya hem! Framsteg, som för er är heelt ointressant att läsa om. Som att hon igårkväll bajsade ute i det gröna på vår promenix.
Och att min systers pojkvän Jesper har lärt henne att sitta idag! Sen satt hon ner i 5minuter i väntan på mer godis. Smart hund! Dock fick hon inget godis...nu sätter hon sig ner så fort ngn tittar på henne..haha ganska gulligt

MEN vi har hittat ett problem. Bella är skiiiträdd för soppbilen. Helt rätt å andra sidan..Den är stor som fan,tjuter och bullrar. Mina ben är fulla av rivsår från när hon skulle gömma sig från soppbilen. inte så snyggt.

Hon har också vart ensam för första gången. 10minuters rökpaus var lagom i början ..och alldeles till sig av glädje när man kom tillbaka. Its good to be loved!


RSS 2.0