KILLINME

hmm..borde ha fattat att ja inte skulle palla hela dagen på jobbet..Jobbade nästan 4 timmar och sen kändes som 1546 timmar. fy fan. till och med så att kunder reagerade och tyckter ja såg trött ut. mm....

gick hem med min feber. nu har ja druckit 45 liter the med honung. livet suger lilsom...

har satt en näsduk i varje näsborre, så det ska sluta droppa snor hela jävla tiden! ja ser inte klok ut, men  det är ingen som ska eller vill se mig. så det är okej,



snyggt

CATCHACOLD

FFAAAN! jag är megas förkyld. hostar,har ont i halsen....aa ni fattar! Dock ingen feber och det är iofs skönt! Ska till jobbet om 40min..jobbar 13-21

Nu har tom J tatt sig ur sängen..Mitt hostande och atjo atjo prosit väckte la stackarn..

Det blir macka och te. TAR MED MIG 15 PAKET NÄSSDUKAR,NÄSSPRAY OCH HALSTABLETTER. TJENA

RACHELRAY

Va är hennes problem?!

Cooking for dummies!!!!!!!!!!!!!! "om du inte torkar av salladen innan du lägger den i het olja, kan du skada dig..För vattnet skvätter up" NÄHÄ?!

Och vafan e dealen med att publiken ska applådera och tjuta så fort hon tar fram en ost?

_och så tar tar ja lite parmesan -- YYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEJJJ!!!

_ur kyken plockar jag fram mozarella -- WWWWWWOOOHOOOOOO!!!

SERIOÖÖÖÖÖST?!

Jag får fan panik på hela programet!

QUELESUPRISE

Hade en jättemysig dag på stan med AC och hennes svägerska och hennes fina lilla bebis Emilia! Hon hade såå sjukt mycket hår den lilla tösen! Och bara 3 månader! Håller tummarna för att min o js bebis får hans hår. ASA mkt med andra ord..Asså när det e dags för kids. inte nu. gud nej!

Jobbade kväll..16-22 och hade ingen lust att åka hem..Det suger att sluta sent och komma hem,vara pigg och ingen att prata med. Så himla ensamt! MEEN, när jag kom hem såg ja att sängen var uppbäddad..J hade åkt hem till mig!!!yeeej! så himla gulligt! Sånt man vill att ens kille ska göra, men man vågar inte hoppas på att det ska hända liksom...Väldigt romantisk komedi-ish

Nu sover han som en liten bebis, jag har hetsätit kladdkaka och chips. Blir alltid sugen på ngt onyttigt.....

Nu ska ja krypa ner bredvid honom och säga att ja älskar honom och att han är fin när han dregglar haha..även om han inte hör ett ord..

godnatt chicas

HOWTOKILLYOUROUTFIT

asa lätt att mörda din outfit! Bara att dra på dig din röda gåsjacka och VIPPS har du förstört allt! kan lika gärna skita i sminket också. flintskallig? Vem bryr sig? Din röda jacka är ful som stryk att ingen fokuserar på flinten! lovar

nu ska ja tanka skotern och ut i snöyran. kul med snö! verkligen!


MIGRÄNFÅRMANUTANKAFFE

Igår hade jag cpont i huvudet hela dagen..Trodde jag skulle dö av migrän! Tills jag kommer på...jag har inte druckit ngt kaffe idag! Så efter en kanna kaffe, mådde jag mycket bättre! Jag får alltså abstinens av kaffe. MÅSTE MÅSTE MÅSTE ha kaffe varje dag,annars blir jag pms kärring!

Nu ska ja styra upp mig här hemma (har druckit kaffe) skulle ha mött Js lillasyrra, men hon ligger sjuk, så ja fick tag på AC istället=) Ska verkligen gå till banken och sätta mig där och gå ifrån med 500 spänn. Har dratt ut på det här på tok för länge....

Adjöken fröken!




wow. jag ser naken ut! men så kul är det inte..sitter i ett urtvättat linne från JC 1997 typ haha

NEEDAFRIENDWITHMONEY

Jag är såååååååååå sinnessjukt sugen på att göra av med pengar!!!! Vet inte varför, men det händer alltid..dessa begär bara kryper fram så fort den 25:e närmar sig..hejhej pengar!!! Vaddå det ska räcka en månad? HAHA inte en chans..När ja handlade på ica idag var ja cpnervös om det kortköpet skulle gå igenom eller inte...Så ja bad kassörskan dra av med mina kontanter först.. JA,det var pinsamt! Vet ju själv vad ja tänker när folk gör så i kassan...Man bah...OKEJ,du har ingen koll på din ekonomi brudjävel.. (hon i kassan tittade på mig som att..OM du inte hade lagt pengar på löshår o solarie kanske du kunde köpa det här utan att va rädd för medges ej ...

Well well..så här i modeveckornas tider är det lätt att snappa upp sjukt många fina outfits. CRAVINGS!på ricko! ge mig kläder kläder kläder,skor,väskor...OCH EN JÄVLIGT TIGHT KROPP TILL DET TACK!






BAKABAKALITENKAKA




Kladdkaka
2 2 st ägg
3 3 dl socker
1 1 tsk vaniljsocker
4 4 msk kakao
0.5 0.5 krm salt
1.5 1.5 dl vetemjöl
1 1 dl smält smör

Igår var det samma visa igen..Jobbade och sen gymade,klämde in lite tid efter solariet...Eftersom att ja just nu ser ut som en isbjörn (fet och blek) så slog jag två flugor i en smäll och försöker desperat att träna bort kilon och bli brun samtidigt.. Lite brunare har jag blivit, men efter min lunch med lax och massa mosad potatis i sås...ehm....snarare gått upp i vikt! Så jag tänker att den röda tråden för dagen blir ÄTA MAT! häääärligt!

Idag har jag vart en kortis på gymet.inte solat.har en sån sjuk huvudvärk att ja bara ville komma hem och gråta.

Men ska handla så ja kan gölra kladdkaka..kanske ja mår lite bättre då=)

UPPPÅKÄLLARBACKEN

Godkväll.Har under större delen av dagen haft "Upp på källarbacken" på hjärnan..asa jobbigt!!

Sov typ 3 timmar inatt,gick upp 05.00..åt stor frukost,packade gymväskan och åkte till jobbet. Jobbade mennaln 06.30-15.10..Åkte till pedagogen och mötte upp min syster..Tur att J visat mig runt där så ja hittar typ lika bra som vilken elev som helst..Ingen konst för mig att leta upp lillsyrran! Vi gick och fikade och pratade om jobb,bröst,kärlek och resor...

Sen gick vi och resten av Göteborg till gymet..Seriöst,hatar att träna efter 17.00..Då åker alla från jobbet och du får vänta lika länge på maskinerna,som att stå i kö 14.30 IN till systembolaget en lördag efter löning..Aa ni fattar problemet..Så det blev inte så mycket maskiner, utan mest fristående träning på mattan..helt okej, när man är två!

Nu e ja helt jävla ap utmattad! Orkar ingenting..ja har duschat och ätit. nu får det räcka för idag..Ska ju upp 5 imorrn igen så..

Imorrn blir det jobb till 15.00,gym och sedan träffa J!

BACI BELLO


SUNSHINE

Godmorgon mina solstrålar! HAHA! Pigga och glada eller?

Klockan är 05.29. min buss går om exakt 30 minuter. Ska äta upp min frulle och sminka mig, men ska ja åka till jobbet!
Vågar inte ta min vanliga buss idag,eftersom det fortfarande kan vara förseningar i trafiken..så tar en 25 min tidigare! Men det va fan inte kul att gå upp, det kan jag erkänna! Somnade strax efter 01. och sedan har jag liksom legat i stressdvala..Stressad för att "måste somna nu,ska fan upp om 4 timmar"

Så nu sitter jag i mitt kök. Med 5 värmeljus och ett stort glas the,en hallon smoothie och en macka. KUL måndag!
Och det bästa av allt.....bamm bamm ..Min nästa lediga dag är NÄSTA onsdag! Fan va nice! Jobb och utbildning fo life

köss


LOVETHELITTLETHINGS

Det blev ingen bio igår, eftersom att det var en mindre snöstorm ute, ville ingen ta sig in till stan.. Men jag tvingade in J iallafall! Det tog oss en timme från min lägenhet!! EN TIMME till stan! helt fucking bananas juh!

Jag köppte en ny svart stickad tröja och J ett par röda jeans! Aa, ja köppte en ny (gammal favorit) parfym, CK-One.

Sen köppte vi sushi och godis, åkte raka vägen hem och käkade och drack vin till Melodifestivalen.

Idag gick vi upp tidigt,frulle och dusch och sen gick vi på lägenhetsvisning! Men det var så jäkla kallt, så efter den gick vi raka vägen hem och bakade chokladkaka, som smakade typ torr skorpa=(inte bra.
På eftermiddagen blev det en till visning och sen ICA..J åkte hem till sig och ja hem till mig..

NU äter jag varma cocktailtomater och kollar på the F word..Blir sängdags snart! Räknar med att ta den tidiga bussen pga. snövädret..Orkar jag gyma imorrn efter jobbet då? Återstår att se..vet inte riktigt hur det ska gå med min hand...

well well. im happy!puss


ILOVEWINTER

Ja, men jag är lika trött på det här vinterlandet som ni är, men idag är det så fluffigt och fint att ja inte kan med att vara sur för att det aldrig töar bort. Lets face it. Det snöar, jag kan inte göra ngt åt det. Får dra fram den fetaste tröjan och rejäla raggsockar istället.

Klockan är snart 12.00 och vi har hunnit..eller aa J har fixat sängen som behövde skruvas ihop, den fullkomligt rasasde när vi tog boret madrassen. Den var välanvänd så att säga...(jag köppte den i oktober) J har tvättat ett linne, men han blev inte nöjd så nu är han ledsen=( jag kompenserar med att bjuda honom på sushi i stan sen.

Nu ska ja äta frulle och sen göra mig iordning!

Ikväll blir det FARSAN på bio med Js familj! pöss

KNEESOCKSANDLOVE

Nu har jag suttit på på arslet här hemma, på tok för länge! Så nu har jag lyckarts duscha,platta håret...(blev inte riktigt som ja tänk mig men) sminkat mig och klätt på mig. ALLT MED EN HAND! Helt otroligt juh!

Ska ta mig in till stan om en liten stund och möta J! Hoppas han inte misstycker att jag MÅSTE ha en foundation..Alltså, den gamla är heeeeeelt slut. Så jag MÅSTE verkligen! Sen ska vi till systemet och hem och laga mat och äta godis och mysa! Underbart! Måste åka till apoteket också..fan, jag behöver en lista!

*apoteket;operationstejp,plåster,tamponger och alvedon

*åhlens; en ny parfym, ny foundation

*banken;hämta pengar

*systemet;vin

*ica;FREEDAGSMYYYYYS

så nu kan j gå in på sin iphone och kolla, ifall jag glömmer ngt!

Behöver även en allmenacka och ett datafodral!

Imorrn ska jag,J,hans mamma,moster,kusin och syrra gå och se FARSAN! Kommer typ vilja se den igen, känner jag på mig redan nu! Tro det eller ej, men jag har lyckats förhandla mig fram till Avatar i 3D med J, som han först bah as vägrade..Men ge och ta,ge och ta och så liksom kommer ja sitta där i mina 3D brillor och vara lycklig (väldigt Ferdinand det där!)

Fan va ja skriver mkt ovettigt. OCH

HERRRRÅÅ




LUKTAGOTT

Fan va synd det är om mig! Invalid 22 åring. BUHU!

Jag kan inte duscha,diska,klä på mig,fixa naglarna, ha på mig ringar,sätta upp en fucking hästsvans..KAN INTE ENS SKALA EN JÄVLA CLEMENTIN!!!

Jag oooooorkar inte! Asså nu har jag haft den här skiten i snart 24 timmar. Även om det inte gör lika ont idag, så tänker jag mer på det, eftersom att igår fick jag ligga på Js bröst och gråta över hur liten och ledsen jag var!

Idag har jag vart på Östra Sjukhuset. För det första, borde dom ha någon typ av guide på sjukhus. Man tar ju för givet att man anmäler sig vid huvudentrén? Eller hur? HAHAHA så fel ni hade då(jag och min syrra också iofs)..
Vi gick runt och hittade ortopeden,ögonläkaren,muslimskt bönerum osv..Vi hittade till och med "rum för avsked" BAH JJJAAAA jävligt upplyftande!

Till slut, kom vi till akuten och jag fick hjälp med en gång. En snäll tjock tant limmade ihop mitt djupa sår (viktigt att ni fattar att det va djupt) och sen fick jag åka hem. 300 spänn kostade det. För 4 "plåster"!! fancy plåster säger jag bara!

Well, nu gråter jag till Susan Boyle dokumentären..SERRI sånt här får mig verkligen att stiorlipa (sådär när man knappt kan andas) guuuud SOFIEHJÄRTASUSANBOYLE



Nu sniffar jag på Js tröja..Den luktar så jääääävla gott. Luktar man! Luktar MIN man vilket är fett! Jag har en man som luktar gott

pilutta dig! din luktar säkert gammal fylla och urin!!

BRÖDKNIVIPLASTTACK

Igårkväll hände det som inte får hända...Vi kom hem************ blev lite småsugen på en macka. ÅÅH, blir glad när ja kom på att ja köppt ciabata bröd! HURRAY! mm..underbart är kort säger jag bara!

Skär rätt ner i handen. NEJ! I ren panik slår ja på kranen och in med handen under det kalla rinnnande vattnet..Börjar storlipa och skrika på J att GÖRA NGT! Gråter och skrattar samtidigt..för även om smärtan är sjuk och det blöder som en slaktad kossa, så är det komiskt.

Jonas klippar ihop 15 plåster och baddar mitt DJUPA sår i handen..Jag gråter för allt möjligt på samma gång..


NÄHÄ

Det blev visst ingen dag på stan med J...Ska hem till honom och chilla med hans familj istället. Vilket iofs är trevligt, men vafan hände med min underklädes shopping nu liksom? Aa, får la gå i min utslitna rosa bh då=(*sad face*

Som straff MÅSTE han gå med mig på lördag, ill take no NONO´s! Vet inte ens om det räknas som straff? Alla män borde älska att handla underkläder med sin tjej! Fatta grabbar, ni får bestämma! YEEEJ!! eller?  Å andra sidan vet jag redan vad jag kommer få höra.."du är fin i allt" eller " ja tycker du ska va naken"
Helt okej för mig asså..Jag kan gå naken hemma hela dagarna och bara kolla på matprogram och måla tånaglarna..Men det funkar ju inte riktigt så...Rätt trött på att gräva upp tuttarna i kupan och dra i BH banden under lunchstressen på jobbet..Inte riktigt hållbart..

Näääää, nu ska ja ner hämta min förhoppningsvis "stryktorra" tvätt..(älskar att man väljer stryk eller skåptorrt på tumlarn,men det e ingen skillnad och det kan lika gärna stå FUKTIGT!

Sen blir det snabblunch fram Master Chef,ladda ipoden om ja ska sitta själv på en buss hela långa vägen till Askim.

HejpåRE

HATAGÖTEBORG

Jag kan utan att skämmas säga att jag HATAR Göteborg numera! Inte staden, inte mäniskorna..men GÖTEBORG!

Vafan e det som händer? Vi är ett litet skitland storleksmässigt, men ändå har vi sjuka mängder våld, och snart har vi inga skolor kvar?! I Frölunda-Högsbo (ja de har satt ihop alla statsdelar 2 och 2 för att spara pengar..ännu mer fuckat) stänger dom TRE grundskolor och Frölunda Gymnasiet stängs. ASSSSSÅÅ hur fan tänker ni politikerjävlar?

Inte en kotte kommer våga bosätta sig där, för deras småkids kommer behöva åka själva och långt för att komma till skolan. Och Frölunda Gymnasiet är stort dom fan. Vart ska alla dom eleverna gå då?

I ÖVRIGT FÅR VI RÄKNA MED MULET OCH SNÖFALL I VÄSTSVERIGE!

Tack för den. liksom bah, slaget i ansiktet..ett kallt ansikte, dina frusna kinder och sen en riktig kadisssh på den.

fy fan

INTEOKEJ


ASSÅ behöver jag ens säga att hon till vänster heter Svetlana?

DEATHATTHEGYM

Jobbade 10-15, sen raka vägen till gymet. Tillbaks till jobbet, möte till 19...Handla, hem. .

Seriöst helt slut! Ser fram emot en mysig dag imorn! Ska börja med att tvätta iofs, men det blir gött att lägga sig i rena lakan sen på kvällen! Det e fan magiskt med när man lägger sig nyduschad och insmord och bah smeker sin kropp mot sin kille och rena lakan!! aaah CPskönt!

Ska även hinna med banken,köpa nytt foder till Bella,köpa underkläder och sen möta J efter hans tenta. Får se vad vi ska göra,men om inte annat får han lyckan (?) att följa med o köpa underkläder! yeej höhö!

Kan hända att det slinker ner ngt annat i en påse hem också..Vem vet? Sjukt sugen på vårskor iaf!
Ska dra med J in o leta reskataloger också..fast det vet han inte om än.Men ja tycker det är dags att vi åker bort själva o bara njuter!

Då kommer vi se ut typ såhär......(eller kanske inte..)





UNREAL

Just nu väldigt väldigt lycklig! Väldigt glad!

Städat
Färgat håret
Tvättat
Lagatt mat (som jag ätit 2 ggr)

Nu ska jag göra mig iordning. Jobbar 17-23 idag och sen blir det raka vägen hem och bara KÄRLEK


THATSTHEWAYILIKEIT



Vet ju redan med mig att jag inte kommer ha rast förens vid halv 3 tiden..Och om jag ska vänta med att äta tills dess...Då gäller det att ladda upp ordentligt!

Jobbar 10-19 idag! Och sen blir det myskväll här hemma!

See ya tonight!

LOVEMYFRIDGE

Helt slut efter en riktigt lyckad ledig dag!

Startade dagen med frukost hemma och gjorde snabbt iordning mig. Mötte AC,gick till Le pain, på Olskrokstorget..Sen ramlade Chris in, efter det Lollo och sista Charlotte. Lår säga att alla som satt där och jobbade, var jävligt glada när vi gick. För vi skrattade och pratade om allt möjligt högt och tydligt (som vanligt)

Åkte in till stan med Lollo och Chris och bah handlade sönder mig. Här ska köpas kärlek! Sjukt nöjd med alla inköp!
Måste bara tillägga att C köppte en AS freesh tröja från Weekday rean. guud, jag vill fan låna den. slimtröja typ! Man såg fett(haha)smal ut i den!

Hem, slängde kläderna på sängen(nu ligger dem på golvet) skrev ihop en inköpslista på mat..

hade fått brev från min kurs!!JAG SKA FAN BLI FÖRFATTARE NU! ska skriva om alla puckon jag träffat och träffar i min vardag...Självklart inklusive det största puckot..moi!

Sen åkte ja o mötte mamma. Storhandlade på WILLYS (älskar att handla billigt. blir fan våt i trosan av att handla billig men skitmycket mat!)

Kommer hem och stuvar in allt från 5 kassar plus 6 pack mineralvatten.. sätter tulpaner i vatten..

Lagar mat. Tittar på halv 8 hos mig, som ja samtidigt försöker hålla en konversation på msn. Kan fan inte göra två saker samtidigt!

Nu har ja messat med peter om hans tjejproblem i typ 45 min...ja dör snart! måååste sova..men nää, då messar chris..är du vaken? BRA,ringer om 10...så ja kan lika gärna gå upp o klä på mig o ta en cigg.

Imorrn blir det jobb och kanske myskväll med Peter här hemma..om ingen mer spännande dyker upp hahaha! orkar ja lyssna på hans problem en hel kväll? Nån som vill gå ut istället kanske??


SHEDIDITFORTHE4343982200TIME

Asså rosetter. Jag vet att jag sagt det förut..men det här..jag kunde ju inte motstå! Skapad för mig juh!!



HAPPYFACE

Det här är HELT bananas! Jag har sovit en hel natt, utan att vakna en jävla gång. Inte drömt otäckt, ett stört mig på ngt! Sovit som en bebis hela natten..vaknade utvilad efter 9..Duschade, fixade frukost och lyssnar på jazz.

Nu har jag klätt på mig och fixar håret, ska ringa AC och se hur långt hon komit!

ÅH jag är så glad! Ni fattar inte..det är skitlöjligt men gud gud gud vad skönt att vakna GLAD och SE FRAM EMOT DAGEN!!

FAB! pusssssssssssssssss


ANDIMFEELINGGOOD

Hunnit med jättemycket idag juh! Jobbat 7-15, för att 15.55 infinna sig i biosalong (eh det va bara vi som inte var barnfamilj haha) och kollade Prinsessan och Grodan,direkt hem till Birgitta (plastfarmor typ) och äta macka och dricka kaffe,gosa med hunden och gick därifån med två nya väskor´..Raka vägen hem. Hinner sätta mig i soffan och tända ljus. Sen kom Christoffer över, vi pratade skit och kollade på reprisen av Melodifestivalen...eftersom att jag missade den i lördags! CHOCKEN! att jag av alla nissar missade den!!!

Nu e klockan långt efter läggdags, speciellt med tanke på att ja gick upp vid 05.00...Och ja ska fasiken upp tidigt imorrn. Det blir frukost med AC och Chris, om han tar sig upp dvs..Sen blir det eventuellt göra stan med syrrorna och kanske lite Madde också. Vet inte hur tider och sådär ser ut, men om inte annat åker ja och tränar emellan.

Gött att ändå kunna planer in en massa saker när man är ledig! Vill ju leva varje dag som om det vore min sista och då tänker jag fan inte sitta hemma och hänga läpp!

ps.Elsas Mode kommer gå snabbt att läsa ut! Kan rekomendera den till typ AC och Thina iaf!

Baci Bello


INSPIRED

Ni vet att man alltid väntar på rätt tillfälle? Jag gör iallafall det. Det finns alltid en anledning till att skita i att göra något, bara för att det inte är rätt tillfälle.. "Nä,men ja gör det efter allt det andra" Mmm visst att det kommer hända! Nääh, man drar bara ut på det hela tiden. Tillslut har det gått från en sak du måste ta tag i, till något du knappt orkar leva med.

Så istället för att vänta ut saker. Ta tag i det. Visst, det kommer vara skitjobbigt. Men bara gör det. Ingenting är lätt i livet, men du gör det inte lättare genom att låta livet leva utan dig.


POURTOI

drömmen för en liten


IFYOUWANNABEMYLOVER

Om du älskar mig. (hosatr upp datumet 14 februari,alla hjärtans dag) Så ger du mig den här.

KÄRLEK GÅR ATT KÖPA!!KÖP MIG!!



den finns på raglady älskling!!

LOOKBOOK

Gomorrn!

Har redan satt igång ett städprojekt! Här ska sättas upp tavlor och byta ut duschdraperi.
Ska även hinna åka iväg och handla idag! Ska hinna baka och laga söndagsmiddag! Åt ju inget på HELA dagen igår (vet inte ens varför) så ja vaknade typ hungrig..


Om ingen vill äta VÄRSTA söndagsmiddagen, så får jag la sitta hemma och läsa min nya bok...inte så tråkigt iofs!
Har fan sett fram emot boken sen den släpptes (at my bday i oktober!)




BLAHABLAHA






FOODONAFRIDAY

Nu jäklar har ja lagat mat här asså! Fredag och ja e hemma själv. Ingen att mysa med, men vad gör det när man lagat festmat och planerar skumbad och peeling?

Det blir ungsbakadlax med ädelost och parma, till det serveras (så resturang) ört och vitlöks blandat potatismos!

Mat,FärjanHåkan och sedan bada och sängen- God Fredag alles!


FREDAGSMYS

Hade en fuckad dag på jobbet igår. Hat! Blev iofs räddad av Nina som bjöd mig och Madde på middag! niiiiice!

Idag e det jobb 10-19.30 fy fan vilken skittid!!

anyway. nu blir de avsluta frukosten!


HATMOTFULLKORN

HATA FULLKORNSPASTA! Serrrrrrri det är inte okej. Inte acceptabelt över huvudtaget att ens tänka tanken att köpa det! Jag gjorde ett nördigt försök att bli nyttigare och skulle göra köttfärssås och pasta (fullkorn) och nu är jag väldigt öppensinnad när det gäller mat alltså...men det här va fan inte ens gott med ett kilo ost på!

(rachel rays tips för att få barn att äta broccoli är att dränka det i ostsås..smart!very helthy!)

aja skitsamma. poängen var iallfall att det var skitäckligt. nu ska ja äta paelsinchoklad istället! Det e fan gott som det är det!



ALDRIGNÖJD

Trodde att ja skulle va på ett sjuhelsike humör! Iochmed att ja fick håret gjort igår, hade en jättetrevlig kväll med Stina, Sejad, deras lilla hund Ville och Christoffer! Vi käkade pizza och snackade gamla minnen!

Men ja är inte på bra humör idag. Inte alls. Så jävla trött (inte sömnig asså) utan trött på situationer men alltid hamnar i. ORKA ORKA ORKA ORKA ORKA ORKA!!!!

Nu ska ja o Bellis ta oss till hundfrissan. Bella goes new hairdue!

Aja. ha en jävligt trevlig dag ni andra dårå!

DREAMDREAMDREAM

Nu ska ja snart till jobbet, börjar 10.15! Sen ska ja hämta lilla Bella ikväll och efter det kommer Stina och Sejad hem till mig! Stina ska fixa mitt hår!

Sjukt jävla stressig dag!

Nu måste ja gå om 3 min. inte ätit klart. inte tatt på mig. inte s minkat mig! BRA GJORT!

KLAR

Städat ur kylen. det var ju kul......

nu åker ja in till stan och köper hår!!! weeeee. ja vet, im addicted!



LÅÅÅÅÅÅÅNGTJÄVLAHÅR

Ställer in alla planer för imorrn. Här ska sättas i nytt hår! WOHO! och ja ska sköta det som ett spädbarn, att det sitter i längsta tiden och det är 5 månader. göttttttt!!!!



IWISH

fan va mycket saker jag behöver och vill göra!

  • få massage. att jobba i kassa mördar axlar o rygg!
  • behöver storhandla. har fan inget i kylen
  • gå till en riktig jävla salong och fixa bryna
  • sätta i nytt löshår (hetsringer christina för 5e gången)
  • måste åka til ikea och chilli,köpa hyllor,spegel
  • måste (har sagt detta i 2 månader nu) köpa 2 taveldukar och börja måla igen (hahaha börja igen?)
  • gymma typ 4 ggr denna veckan efter maddes fest i lördags..
sen önskar jag mig en tandblekning (ja kan typ tänka mig att trappa ner rökningen om ngn pröjsar hälften)
Faan måste börja övningsköra. OOOORKAAA!!! ja hatar att ta tag i saker jag inte behärskar. men men..


nä ja orkar inte fler måsten. kul att ja förövrigt hade kunnar spricka in allt på 2 dagar om jag verkligen tog tag i mig själv. men som sagt. orka.

hallå! behöver tips till Alla Hjärtans Dag!

RSS 2.0