KESO

Jag skämtar inte när jag säger att jag smakade och lärde mig äta keso för första gången för ett år sedan, förra sommaren. Sedan dess älskar jag keso och kan äta till vad som helst, när som helst. Men ja har också upptäckt att jag typ är den enda personen på hela jorden som inte går ner i vikt av keso. TACK gud! ja lär mig äta värsta bantningsgrejen och går fan inte ner ett gram!
ville bara få det sagt.
Och då mina damer och herrar,kör vi jobb igen!! 10-19!!

MYBED

nu är jag hemma från jobbet. mår lite illa för jag är så trött, men ändå har jag inte förmågan att somna, blunda och bara slappna av. vet ju redan nu att om 9 timmar ska jag vara på jobbet igen..är med andra ord döstressad för att jag måste somna NU! konstigt att jag har levt med ångestattacker, svårt att släppa min kontroll.
får sova ensam inatt. det suger. ja längtar efter min kille...som btw (till AC) kom in med en Marc by Marc Jacobs klocka till mig för 2 veckor sedan,på jobbet då jag jobbade med en fruktansvärd förkylning. DET mina vänner kallar jag guld värt! världens bästa kille!! för marc jacobs fu nkar i alla lägen! lite som öl typ..bangar aldrig en öl
nu sova.i min LO tröja. fint

HEJ

nu ska jag åka till jobbet. det är dags

WEEKEND

Nu var denna helgen över. Nu börjas det..12 dagar i rad, med jobb o träning..Har vart kass på att träna sedan GBGvarvet. och ja jag är medveten om att det är 3 månader sedan. Jag måste verkligen ta tag i det här igen!
Idag var första passet avklarat. 2 månader kvar till min födelsedag och då ska ja vara i toppform!
btw. ja är inte blond längre

SATURDAY

Jaha då var det lördag.. Är fortfarande jätteförkyld och hostar som en galning. Dricker lätt två kannor the på en dag. no problemo att hälla i mig varmt vatten. fy fan va ja hatar att va sjuk. Å andra sidan har jag nu goda skäl att titta på barnkanalen..eller som jag gör nu, tittar på en barnfilm. Ja tycker faktiskt den är riktigt bra haha! ibland önskar ja att vi hade en liten kid så man hade anledningar till att göra barnsliga grejer! well vi får väl låna ett barn istället=)

JESUISMALADE

jag är sjuk. och har vart sjuk i evigheter nu. var magsjuk när jag kom hem från libanon. precis när jag blivit frisk från att skita vatten i 2 veckor typ så blir jag rövförkyld. kul. verkligen.Skulle haft enj ganska chill arbetsvecka med goa dagtider och vad händer..jag tappar rösten och då menar jag att jag verkligen inte kan prata. När jag försökte att prata lät det som en kvävd telletubbie i målbrottet. inte kul och inte okej alls.
Nu kan jag prata igen, men näsan rinner och jag hostar sönder lungorna. tar en cigg. det blir bättre en stund. sen hostar jag slem. tar ett glas rött. känner mig ganska snygg och tänker på min kille..men så börjar näsan rinna och den lilla sexighet som levde i 3 sekunder dog. tar lite mer rödtjut. börjar bli trött... idag är första dagen på 4 dagar som jag ska sova i min egna säng. I tisdags efter läkarbesöket kom min man hem till mig och vi åt kryddstark wok och han pratade. jag försökte prata... han ville inte att jag skulle vara ensam hemma när jag var sjuk (jag är värre en 5 snubbar ihop när jag blir sjuk) så vi åkte tills hans mamma där jag vart bosatt och blivit ompysslad och matad. Herregud vad skönt! Då mina födäldrar sedan något år tillbaka inte bor i göteborg så har jag liksom ingen som kan ta hand om mig när jag känner mig som en 6 åring och vill berätta för ALLA att jag är sjuk och det är synd om mig.. tror det är något komplex från barndommen som ligger kvar... fick ju två småsystrar när jag var 2..de skrek och tog all tid. fick all uppmärksamhet..HALLÅ?! jag dåååå!!!!?? har ni glömt mig mamma o pappa?? se mig också! vad gör man? jo man börjar bli ett riktigt pain in the ass...matvägra,aggresiv,slås syskonen och gapa. Men allt det har ju ändrats nu.. gud ja! ja gapar inte lika mkt..eller aa ja svär istället..ja slår inte mina syskon längre, men det kan bero på att de kan slå tillbaka och att den ena är stolt ägare till en svensk varghund... känns liksom som en dålig idee..men det där med maten har jag VERKLIGEN lyckats med. jag äter ikapp det jag inte åt förr och har inga som helst problem med att tröstäta eller äta fast jag är mätt.
inget konstigt alls

HELLOYOU

sedan en vecka tillbaka är jag i sverige och har börjat jobba igen! igår jobbade jag till 23.20 så det var kämpigt att ta sig ur sängen imorse..
nu ska jag snart dra mig till jobbet igen. asså det jag gör just nu är;jobba,sova,jobba,sova..
ciao

RSS 2.0