EVIGHET

Fan det värsta jag vet är att vänta! Just nu väntar jag på att Mr J och hans storebror ska bli klara på deras jävla jobbmöte, så att vi kan mötas i stan.. Jag och lilla Bella har vart ute på solig morgonpromenad och kom hem helt genom svettiga..mm mysigt. En nackdel med den här värmen är att man blir svettig och då blir man jävligt osexig. Bara ordet osexig är så himla..osexigt? Kan man inte säga typ anti-sexig istället? Fast det kanske bara blev värre nu..Antagligen.

Sen Decemeber 2008 har jag i vänster underkäke en liten visdomstand som försöker ta sig upp och leva livet i min käft..Det gör ont as hell och har alltså inte komit fram än! Det har gått ett jävla halvår utan att ngt händer?! Det kan gå en vecka när jag tänker att nu är det dags, nu kommer den fram..Det kommer göra ot, men gud va skönt när det är klart och jag slipper tandfittan! Detta händer dock aldrig..utan den växer ett tag och sen tynar den bort så jag går en längre period utan att känna ngt..och sen out of nowear sätter den fart igen. Det gör ju ont i hela huvudet pga. den här tanden...Halsen verker, örat spränger och huvudet vill helst trilla av..Och nej jag tänker inte gå till tandläkarn..Vet ni vad det kostar eller??

Slutsats: Jag hatar min tand!

Nä, nu får dom fan ta å ringa..Jag har vart vaken hur klänge som helst, för att de bygger om busshållplatsen pecis utanför mitt fönster (ännu ett glädjetillskott idag) Så jag börjar bli sjukt rastlös.

ring ring ring ring ring!!!

ITISOURDAY

Här är några få bilder från våran 6 månaders dag





alla korten är stulna men so what?
nu har jag ätit frulle o ska bege mig till jobbet!

 Tjingeling!

SIXMONTHS!!!!!!!!!!

Nu har jag och min babe vart tillsammans i 6 månader och 27 minuter..typ..Inte för att jag räknar;)

Har vart hemma en stund och tvättat mig och tagigt en nattmacka..Vart med AC på Halta Lottas och tjötat lite.
Innan dess var familjen på numera 7 personer (familj med 5 + 2 pojkvänner) i skövde på student.. Passade på att ta lite bilder i bilen påväg dit..





Världens finaste! Min pojkvän betyder så himla mycket för mig så det är helt sinnes! Jag har aldrig vart i ett förhållande innan då jag känner mig så sjukt uppskattad! Någon som verkligen uppskattar det där lilla extra man gör för att hålla glöden vid liv. Som imorse när jag gick och lämnade våran hund hos sin dagmatte..Då passade jag på att gå till Dahls Bakeryshop och köppte frukostmackor till oss..Dukade fram det med lite ljus när mr j vaknade till liv och han var så himla tacksam! Vi kan prata om allt;jobbskit, vänner, familejn, bråk, bra saker, skrata ihop, prata bajs, sex och verkliogen lyssna på den andra. Jag blir tröstad när jag är ledsen, ompysslad när jag är ledsen eller har mensont. Han får mig att le när jag är nere, svarar när jag vill prata skit om ngn på jobbet som egentligen är helt ointressant, diskar och bäddar och går ut med hunden..Älskar mig över allt annat, sätter mig som nummer ett i alla lägen. Åker runt hela Göteborg bara för att jag inte vill sova ensam, lär sig dricka vin för att jag tycker det är gott, går promenader och avstår kebab när jag vill gå ner i vikt. Kollar så att jag tagigt p-pillerna, men skulle aldrig blir arg eller sur om jag glömt. Frågar alltid vad han kan göra för att jag ska må så bra som möjligt. Leker med det ensamma barnet på studentmottagningarna, pratar med min mormor och vill umgås med min familj. Han tycker att jag är vaker som jag är, rolig och smart. Vi kan disskutera, vara oense  och hata varandras åsikter men fortfarande pussas, larva oss och prata bebisspråk inför alla vi känner. Han håller alltid min hand och ser till så att jag får vara mer under paraplyet, så att jag inte blir blöt istället för han. Han kysser mig hejdå när jag går till jobbet och säger att han älskar mig, utan att ens säga ngt, bara genom att titta på mig. Han följer Eurovison Songcontest, My new BFF, The City och Sex And The City, bara för att JAG vill se det. Han lovar mig guld och gröna skogar när vi blir äldre..Men jag behöver det inte. Jag måste inte ha det stora trähuset med veranda, en välfylld garderob från Chanel, ett frisörbesök i veckan eller rosor varje fredag...För jag har honom. Och det är så mycket mer än vad jag någonsin haft eller kommer att ha. Han är mitt allt. Min bästa vän, älskare och själsfrände. Och det finns INGET i världen jag skulle byta mot honom, för att utan Jonas skulle jag inte klara av att leva. Han är min andra halva, som gör mig hel. Äntligen har jag en anledning till att gå upp på morgonen..att se fram emot morgonen när jag vaknar av att han håller om mig hårt kring midjan..Vems bröst skulle jag somna på om nätterna om inte hans? Vems morronrock skulle jag ta när man är ensam hemma för att få känna hans doft?

Jonas jag älskar dig av hela mitt hjärta och jag har aldrig haft så roliga 6 månader i hela mitt liv. Ser fram emot resten av våra liv tillsammans!! Du är min babe och jag är din babe. För alltid..........

06:04

Godmorgon på Er!
Har vart ute med lillen och nu har jag ätit yoghurt. Om 15minuter måste jag springa ner till bussen, för idag, som alla andra dagar, ska jag jobba.. Men sen blir det långhelg. Tack gode gud!

Idag jobbar hon 7-16 och sen blir det raka vägen hem och duscha och fixa mig. Ska fira en kompis till mr j o hans storebror..Eh..han är ju ny på bloggen, men får la heta mr S då...

Känner mig dock sjukt sliten och borde kanske stanna hemma ikväll..Men vad gör man inte för att få umgås med sin babe va? Då gör jag mycket..

Neh nu ska jag sluta klanak på tangentbordet,så att min nightguest (louise) kan fortsätta sova..

Tjingeling!


TODAY






Jag o Mr J börjae dagen med en hotellfrukost, för att sedan bara chilla i soffan.. Sen åkte vi till Mr Js praktik och lämnade nycklar..Gick runt i kålltorp med bella..Och när vi kom hem tyckte vi att vi förtjänat pizza efter allt vi gått o gått. ..

Nu är klockan snart 15.00 och då är det 30min tills jag ska till jobbet och J ska till askim och hämta grejer.. Jag är verkligen inte på humör att jobba idag, men det är gött sen när lönen kommer! Är jag den enda som redan gjort av med typ hela lönen och månaden precis har börjat?

DETFINASTEJAGHAR

I söndags var jag och jonas med bella på hundkurs. Det var jättefint väder och hon var hur duktig som helst!
Här har ni lite bilder från den dagen..





JAGHADEINTEBANGAT



jag lånade en av mina småsystrars studentmössa på hennes stora dag. Asså jag måst esäga att den passar mig fin fint! Jag hade inte bangat att ta studenten igen! Alla blir ju så glada bara av att se studenter! Alla förutom de stackars tvåor som har ett år kvar i skolan då..

Det var iaf lyckade studenten för båda mina systrar. Jag hade med mig min lilla familj (jonas,christoffer och bella) och presenterade dem för släkten för första gången och det gick mycket bra!

ciao

RSS 2.0