TANDFEN

tandfen har komit och satt igång mina visdomständer..igen!! fan va jobbigt det e asså! Kan inte äta,för det gör ont att tugga och senbiter jag ihop under natten så jag vaknar med ömma kinder...orka!!!

Nu ska jag åka till jobbet och sen hämta bella..Ikväll ska vi hem och laga lax med rostade rotfrukter! mm gott!!

SEVENHEAVEN

Varför i helvete måste jag alltid börja lipa till det programmet??!! Asså jga blir cpsentimental av de fina familjestunderna, när de skrattar eller gråter ihop...eller som i dagens avsnitt...Där de sjöng en sång tillsamans, som deras mormor hade lärt dem..Så jävla fint! Fint v ar det tills Matt (den snygga storebrorsan vi alla va kära i  när vi va små) har en sån där tillbaka blick från sin tid som liten med sin mormor...Och vet ni vem som spelar Matt när han är liten?! monster benji från sunset beach!!!! hatade den skitungen när han kom med i sunset beach som Bens son..fy fan, sämsta kidskådisen ja vart med om!

USCHUSCHUSCH

VISACARD

hej ja heter sofie och har idag betalt en heltidsmånadslön åt en anställd på ikea med mitt lilla kort. jag har handlat en jävla massa  möbler o grejer..ny säng till mig o min babe, fåtölj,fotpall,sidebord,soffbord,hylla,ramar,gardiner,nya köks o garderobshandtag etc..Cant wait att få sova i den stora sängen med älskling...förhoppningsvis imorrn! saknar honom så mkt, trots att han o hans mamma va med mig o min mamma på ikea..det är inte samma sak, när jag ligger ensam oh gnyr i min säng i den tomma lägenheten...Bella e ju fortfarande på semester (kollo som hennes dagmatte kallar det) saknar henne jättemkycket, men snart kommer hon hem!!! yeeeeeeej min lilla vovve:) myspys med bella!

åh hittade precis en fin grej iaf ja ska önska mig i födelsedagspresent..eller tja..asså ja kan ta den här gåvan vilken dag som helst förresten..

mittnamnhalsband.se hittar ni det på och beställer ni med koden kärlek09 får ni 10% rabatt, dessutom är frakten kostnadsfri!


fast jag vill ju självklart ha J (L) S..inte r o d...va fan heter dom liksomn..robban (L) doris? snyggt..kom på att jag just angett två namn som faktiskt finns i släkten! hahahaha..min farmor hade dödat mig om hon såg att ja skrivit det..iofs vet ja att hon inte är helt överförtjust i hennes andra namn..stackarn..


nåväl..halsbandet. ja tack!

WORKWORKWORKWORK

tar det aldrig slut?
jag jobbar jämt jämt jämt..

Måste se till att boka londonresan med minn babe snart, så jag har ngt att se fram emot! Nu längtar jag bara tills jag får gå hem ikväll och gosa med min fina kille! Önskar att vi hade en vecka eller två i ett varmt land och bara fick vara med varandra, äta gott, sola, bada och kunna göra vad vi vill!

Känner mig sliten och trött, även om jag sovit som en stock och inte alls är trött..Så känner jag mig bara BLÄÄ! Kanska för att jag tog 2 veckors semester i år, 3 förra året och 2 året innan dess.. Asså jag behöver vara ledig!! Jag behöver åka bort!

vem känner för att bjussa mig på en resa till grekland en vecka?!

tack så mycket

BLONDSDOHAVEMOREFUN?

Jag vet inte om uttrycket stämmer att blondiner har roligare men jag kan säga att få håret klippt och friskt är jävligt mycket roligare än att gå omkring med ett långt risigt helvete!

Ni minns mig nog såhär


men nu ser jag ut såhär....






Jag är så jäääävla nöjd med mitt hår va!




ps. GRATTIS älskling till 8 otroligt fina månader

HAIRCUT

Gomorron allihopa!

Igårkväll var jag och tog några glas med thina och pratade gamla minnen, vad som hänt sen sist och pojkvänner. (nej jag har faktiskt inget liv utan bara min kille) Så idag är jag lite trött, trots att jag var hemma tidigt!

Då undrar ni kanske varför i helvete jag då har gått upp så tidigt på min lediga dag om jag nu är så trött...Jo det är för att smarta jag då har beställt klipptid idag och sen ska jag åka och hämta mitt pass och id-kort som är klara! yeeeej!

Ikväll ska jag vara hemma och glo i min morronrock...Jag ska ha uppesitterkväll och vänta på mr j, som ska på en klassträffsreunion och han visste inte när han skulle komma hem. Det viktiga är faktiskt inte NÄR han kommer hem till mig, utan ATT han kommer hem. Jag blir väldigt lugn av bara vetskapen om att han ska komma..oavsett om det är 17.00 eller 22.00..
Är ni också så?

Bara ni vet att någon är påväg hem är väldigt lugnande..man blir liksom inte lika rastlös och känner sig "tvingad" att gå o sova..Idag ska det bli mysigt att sova! Vi har inte setts sen i söndags så jag ska döda honom med pussar!!

Åh shit, måste börja dra mig nu! wish me luck with my haircut!!

SIXACLOCK

Snälla någon säg att just DU vill se veronica maggio med mig 18.00 kungsport idag!!

BOWLINGFORCOLOMBINE

Cho San!

Nu nu sitter jag här igen, i vanlig ordning framför datorn och ska kolla vagnen in till stan..Ska möta min bfriend och hans syskon och vänner för lite bowling och middag. Det är ett rent helvete att veta vad man ska ha på sig när man ska bowla!
Jag vill ju vara fin för mr j, men jag måste ju vara bekväm för att kunna spöa skiten ur de andra!

Så nu har jag gått in för det här som fan! Jag lyssnar på allt som har med vinnare att göra (the winner takes it all, we will rock you osv) jag hittade ett par gamla miss sixty jeans längst ner i garderoben som fortfarande passade..trots att jag var 17 när jag köppte dom (innan sambokilona och p-piller) Känner mig redo! Stackars de andra...de har ju ingen aning om att jag kommer köra över dom med mina bowling skills! (HAHAHA) ärligt talat så suger jag på bowla...Skitsamma gör går hem med en trofé iallafall..
Jag får ju gå hem med mitt hjärta!

Köss


LEOPOLD

Sitter o tittat på filmen Kate och Leopold..Har sett den säkert 5 ggr, men den är lika söt varje gång..För vilken tjej kan inte låta sig charmeras av Leopolds artighet, romantik och intelligens? Tänk om pojkar,killar,män skulle ta och lära sig lite av "det gamla sättet" Vad mycket trevligare allt skulle bli! Jag älskar att bli uppvaktad! Men det gör väl alla? Precis som att det är lika kul att ge tillbaka..små presenter,kärlekslappar, sms eller bara något han säger som bara ni förstår..som bara ni skrattar åt..

I våras var jag på operan med familjen och kom hem till min gamla lägenhet helt sönder frusen..varpå min man hade tänt ljus i hela lägenheten och köppt en stor bukette med röda rosor! Hur fint är inte det liksom?
Mwn inte bara sånt får hjärtat att smälta..Nutidens kärleksbrev, såsom att jag varje kväll vi är ifrån varandra får jag ett välskrivet jag älskar dig godnatt sms! Eller att jag kommer hem från jobbet o han har lämnat ett brev bredvid fjärrkontrollen där han ritat hjärtan med J:n och S..

Åh kan det inte bli obilgatoriskt att alla killar ska ha läst alla Jane Austen böcker /författaren till bla Förnutf och känsla/Stolthet och fördom ( för er oallmänbildade puckon därute som inte kan ngt om historisk romantik!)
Jag lovar att världen skulle bli en mycket gladare plats!


IFICOULDIWOULD

om jag kunde skulle jag ge dig hela världen! För DU är det finaste jag vet!





Coldplay- Yellow

RSS 2.0