vingt et une



Såhär vill jag må nu

genomblöta

Hade vi gått våran morgonpromenix en timme tidigare, hade vi fått gå i solen..Men Bellas trötta matte ville sova ut. De la sig båda till rätta och vaknade av det spöregnade.
Ingen av dem ville gå ut genom porten,men de trotsade ur och skur och gick en härlig promenad,trots regnet.

Nu sitter jag vid datorn,sjunger högt på "bilder av dig"- Niklas Strömstedt för Bella, hon vill inte höra och försöker sova.
Happ, nu var frukosten uppäten, har prata med mamma i telefonen...Hon skulle hem och kolla posten och om mitt kort komit skulle hon komma till jobbet och lämna det.
HÅLL NU TUMMARNA!

Im not good,im not gone..Im bad and I just arrived

mensblod

Den här veckan som gott har vart fylld med skit.
Jag fick ett jättekonstigt schema, som skulle göra att ja var tvungen att leta nya bostad inom 1 vecka typ.
Jag tappade mitt VISA-kort, men efter att ja spärrat det, hittar AC det. svinigt
Jag har jobbat i en lunchresturang underbokmässan(vi ligger precis vid mässan) do i need to say more?
Jag har en hund som löper

Fan va trött jag är.

Ge mig mitt kort och min hund ett tikskydd.

jag är bitter och måste ligga


fredagsmys

Efter en promenad mellan husen i solsken, lagade jag mat..fläskfile,klyftpotatis med bearnaisesås. Jag har frätit mig..mådde riktigt illa ett tag där. Men kände att ja fick ha lite fredagsmys, även om det bara var jag om min hund.


Charlotte och hennes kille Jesper var förbi och sen när de gått kollade jag och bella på grease..Det ända som höll hundstackarn vaken var när jag sjöng högt för grannskapet. Bella fick agera Sandy och jag var danny..

Nu är hon skittrött och sover..ja ska också sova. snart.

Din fitta, du har vart inloggad utan att skriva. thats it. i hope bali burns down


okej ni måste kolla HELA videon eller spola fram till slutet..hahaha


23 minuter

Jag börjar jobba om 23 minuter, så ska snart gå..Men bara undrar asså..När fan får man börja dammsuga på morronen?Nu är jag uppe iofs, så det stör mig inte men ja kunde haft sovmorron.

well well, Det var mycket trevligt igår och jag kom hem till en väldigt trött liten hund. Hon låg utsträckt över halva sängen hela natten, men alltid nära hela tiden, så fort jag rörde mig kom den lilla hunden efter. mysigt.

men nu ska ja börja spara pengar, så det blir inge mer vinkvällar och taxi hit o dit. its a no no situation.

Take care

Till julia

Jag vet inte varför, men ja bara måste..ja tänker på våra hundar när jag hör den. för ja vet inte vad ja skulle ta vägen om ja inte hade bella. eller dig för den delen heller

klysssschigt

sitter och dricker rödvin och lyssnar till lykke li. Ska snart iväg till johannes och dricka vin och röka..
har hittat AS bra grejer till mina sörror idag, de fyller som sagt år snart. Jag vill ha det själv och då är det bra presenter..

neh. nu ska ja sminka mig! hepåre

jag förstår dig vickan


haha. det här skulle kunna vart jag och min pojkvän. möjligtvis thina också haha...

fucka upp

Solen skiner, men mitt humör har nåt botten. Im not feeling the sun at all.

Ska snart ut med bella igen, kansek får mig på lite bättre humör. Anyway, ja har inget bankomatkort,så har fått låna pengar av mamma för att kunna köpa presenter till mia systrar som fyller snart.. Och idag är min sista dag att handla, då jag jobbar resten av veckorna (varje dag) fram tills deras födelsedag. KUL

Såg förresten Top 10 at 10 imorse..Best office video. Gissa vilken video som gick när jag satte på tvn. Out of touch såklart, jag blev skiträdd och bytte snabbt till efter tio med malou. Jag får ibland för mig att sånt happens for a reason.
Men sen undrar jag..vart är office.-biten i den videon? Tjejer som dansar i gina tricot-liknande klänningar på ett spelbord? Öh okeej...Videon hamnade på nummer 7. Sen kom BECK..inget big fan av beck, men videon är fantastisk!
Nummer 5 är min favorit "step into my office,baby" med belle&sebastian. Det är en sån video du hade velat analyser i skolan..Jag älskar småfilmerna som ska visa när de har sex. C´est genial!




och inte så konstigt nog låt Flat Beat etta..

illa

usch jag mår verkligen inte bra.....Var ute igår och mår piss idag..Så himla trött, har vart ute med bellao sen lagt mig ner så fort ja komit innanför dörren.. Jag fruktar att ja snart ska till jobbet också..BLÄ!
jag vill inte och orkar inte..

Har inte sovit en blund..Asså kanske 30 min på sin höjd! neh usch, måste äta ngt innan ja går till jobbet iaf..

Kan inte bara mamma hämta mig så jag får äta mackor och dricka varm choklad i hovås istället? Mmm, det hade vart ngt

Ingen big deal

Klockan är snart elva..äntligen är dagen slut..Vart hemma hos mamma o pappa och ätit.
Mådde inge vidare när jag gjorde walk of shame imorse..Jag vill säga till alla " nej jag är inget hemsläp..jag ser bara ut såhär när jag är bakfull" Men de såg mig som en promiskös liten flicka..bortkommen och sliten.

Well. Vi har gjort det igen. Jag och han asså..Ni vet neverending story? Men det var ingen big deal. Inget hände. fo sho asså inget hände..Jag har ju Mr M i tankarna vettu..

Men mysigt. det var det. DEF

put ehm high

Madde är påväg hit. Det blir till att fara till masthugget och fira Tessan på sin födelsedag!

Har köppt en sån jäkla snygg kappa. jag dör va ja älskar den i dess enkelhet. tack gud för monki

well well. till kritan. ja ska bli full

Its a

perfect day for shopping! Nu jävlar ska kontot tömmas på alla pengar..(alla?) Ska möta syster i stan om en halvtimme. . Det ska bli lunch och kläder..gud så trevligt!

Ikväll blir det 25 års fest för Therese! Det ska bli jätte trevligt..bjuder på lite bilder senare..

Precis som den här låten känner jag mig idag. Ett mästerverk

sårskorpa

Pilla aldrig sönder en sårskorpa.. Har precis gjort det..ankeln på vänster foten..Har la skurit mig när jag rakat bena och nu höll det på att läka..men så behövde jag pilla på ngt när jag satt i soffan..och nu blöder det ut av bara helvete!

Imorrn ska jag handla mig glad. älskar sånt. Im a material girl.

Fan va det blöder..sårjävel

hallå sömntuta

"Asså bah åh herregud vad jag typ är trött liksom" Seriöst, jag känner mig så..När vi imorse väcktes av klockan,kunde jag lätt baraa  ringt ica och sagt "nej det är ngt konstigt med mina ögon, dom vill bara inte öppnas...det är kört, har prövat flera ggr nu..Tror inte jag kan komma till jobbet idag. hejdå"
 
Idag är en sådan dag då du inte orkar bry dig om hunden går på vänster eller höger sida av ditt ben..Allt mindre om hon går framför eller bakom, då jag var så trött, att jag mest fokuserade på att inte gå in i ett träd. Helt borta. Skitjobbigt..kändes som att gå i sömnen.
 
Idag ska jag jobba stora mördarpasset (lilla är 12.00-19.30) idag är det alltså 10-19.30 som gäller..Jag vet redan vilka puckon som kommer komma in i butiken. Det ser jag på vädret..Vissa pansisar vaknar sådan här soliga dagar och tänker " åh nu går vi till ica och plågar den stackars underbetalda kassörskan" Jag tror ibland att de kör en tävling inom deras föreningar.. Här är några exempel:
- Vem får kassörskan att gårta först?
-Vem kan hitta flest rabatter (gärna sådan som inte går in i kassan automatiskt)
- Hur lång kö kan man skapa genom att försöka bli av med all sin växel?
 
Och då undrar jag kära mor (15 år kvar till pension) Är detta ngn lek du känner dig extra dragen till? Isåfall, gå till en annan kassa än min.
 
______________
 
Carina var iaf här igår och det gick skitbra. Hon tycker att jag skaffat mig en fantastisk hund och det blir inga problem att lära henne saker. Hon tyckte det märktes på mig att jag var van vid hästar, det visar sig tydligen med Bella. (carina tyckte hon skulle hetat skrollan)
Jag fick inte betala, för det var alldeles för enkelt och hon tyckte inte jag behövde gå ngn kurs om jag inte ville.
Nästa gång ska vi träna ute med löplina och öva kommandon.
 
Hade så himla gärna vart i hovås ikväll, men jag känner mig för bra..Jag kommer somna i soffan och aldrig ta mig till bussen ikväll. Det vet jag.

gynning är en härmapa

Jag var faktiskt först. Låten är gammal och den var på min blogg för eeevigheter sedan. så det så!


Men fine jag köper att den är skitbra, så det är okej att den upprepas.
Har vart en slitsam dag idag och allt jag gör är att sakna sakna sakna....blä blä. Vad trött jag bir på mig själv.
Nu skriver jag det till mig själv,så kanske jag kommer underfund. Sofie, det kommer aldrig funka. Så nu ska vi se om det några under...Kanske, iallafall tills nästa samtal eller mail dimper ner i inkorgen..då är jag fast igen. Åh håll mig

En bra start

Idag har vi fått en bra start på dagen! Drog oss en halvtimme i sängen och sen upp för att gå i skogen..
Men det är ju så himlans kallt ute nu!! Så ikväll ska jag sortera bland mössor och vantar, för imorrnbitti tänker jag inte frysa om fingrarna som jag gjorde idag!

Sen blev det rejäl frulle och snart ska jag till jobbet.. Louise hade tydligen lite håltimme idag så hon ska ut med Bella medans jag är på jobbet. .
Måste gå om 20 min och har inte sminkat mig eller fixat håret.. jag gör det i sista sekund istället.. just nu vill jag bara sitta här och lyssna på musik (speciellt låten nedan..den är ju skit bra!! ) och avnjuta mitt kaffe. 

Well well får väl göra iodrning mig...............ÅH idag är en såndär dag då man bara vill vara hemma och mysa med ngn som är på bali!



thina o bella

hahaha det ska bli såå roligt att se Thina gå ut med Bella. synd att man inte kan filma det. det kan se roligt ut. Det blir nog bella som går med Thina. Skulle tydligen med en tjej som heter Anna också, kul med lite nytt folk! Önskar så att Mr M kunde vart med....im going mad!

Ska jobba 16-22.30 ikväll och efter det blir det viiiiin! Vad ska man ha på sig. bäst att kolla det nu innan...
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det rensa garderoben. sket ju i det här om dagen så nu måste jag ta hand om det. Fan. skulle gjort det i förrgår.

peppa sönder för ikväll,alla som ska ut!!




buzzin

Jag är kär. Kolla på honom bara! herregud asså jag dör jag dog..
KoJag är lätt på att bli ciscos groupie!!




klockan är ett och allt är väl

 Appropå Julia, min julia..Jag ska inte köpa den lägenheten! Så var bara lugn..Hoppas fortfarande på en hyresrätt..Så jag kan fortsätta leva på en normal nivå. Dessutom om det ska vara 8000/mån då ska det fan vara ett mindre palats!

Apprpå  hund ...Vi har vart på långis idag, inte sn'llt mot min förkylda näsa. Sen åt vi frukost framför RachelRay on ice..så jävla töntigt..Varför ska de ha en talkshow på is? Människan kan ju inte ens åka skridskor!!!Jag blev skiternvös varje gång hon skulle flytta lite på sig..Hade iofs vart sjukt kul om hon fick ett benbrott eller ngt...mohaha

Appropå skridskor..Ska försöka fixa ihop en liten utgång med Thina imorrn.. Det hade gått galant om jag inte hade haft Bella eller hade haft en hundvänlig pojkvän som gladeligen vart hemma med hunden medens matte sätter klackarna i taket. . Men då den mannen som är närmast det beteendet befinner sig på fuckin Bali (orka vara på Bali när han kana vara här?!) så sket sig den idéen och det får lösas på annat vis.

Appropå mannen, på bali. Jag känner mig som en narkoman! Jag måste ha honom jag bara måste..NUNUNU


råttbo

Var ju som sagt och kollade på den här lägnheten med mamma då...Först hittade vi den inte. sjukt otacksamt eftersom att vi båda hade högklackat, så när vi väl hittade den hade jag hunnit bli grinig. Hade även glömt mina cigg hemma så kunde liksom inte blossa och lugna ner mig....

Och det hade behlvts när vi väl såg den. klädkammren var det som sa STOPP! Fy fan asså..begär dom att slutsuman ska bli ca 8000 i månaden får det fan va en klädkamare där en sko större än strl 35 går in. Den va ofräsch och allting behövde göras om. Usch och fy....
Vi åkte och handlade en fil till min frukost imorrn och sushi. Tvingar alltid mamma att äta sushi. stackarn...
Det var iaf en SINNES läcker kille i mataffären, som även handlade i min kassa förra veckan. jag dog. Han är så jävla snygg...Han var Mr med stort M..Fast inte som mr med m som jag nämnt tidigare...Dock jääävligt lik på utseendet.. Oh Romeo........

Ikväll har Emma och Andreas vart här och druckit vin och kollat på "Vem kan slå Filip och Fredrik" ..ska jag vara helt ärlig tycker jag att det var en riktig besvikelse..Inte alls som 100 höjdare. .

Nu sover bella i korgen och ja ska snart lägga mig jag med...Ska bara läsa lite ur min nya bok  " 40 dagar med Marilyn Monroe" Läs den!

Ciaooo


storstäd!

Nu har vi precis städat klart hela lägenheten..eller nej inte hela. Jag orkae faktiskt inte garderoben..Det är det värsta jag vet.. För det är jag som har stökat ner den. Och det kan bara betyda att den ser förjäävlig ut. Har kastat in allt och plockat ut och kastat in igen.. Smuts och rent .. vad är vad? usch..

Jag måste vila mig lite innan jag kan sätta tänderna i den...Har damsugigt och skrubbat samtidigt som Bella har attackerat och morrat åt dammsugaren. Hon är också helt slut nu...Nybadad och fin ligger hon helt utsträck i sin korg.

Skulle färgat håret idag men av ngn anledning fanns inte allt i förpackningen..Så det sket sig. Får se om man orkar ner till jobbet och köper ny. Men som sagt. .. ORKA!

16.30 kommer mamma hit och vi ska åka och kolla på en lägenhet ovanför Chalmers. Så håll tummarna för mig!

Nu The hills och kaffe! och sen ikväll hade det vart trevligt att dricka vin med thina och tjöta av sig lite..Är du på? Lets do our thing som förr! (se bild nedan..då jag var en brunette)


saknar dig så himla mycket min Mr M


thina och jag sommaren 2007

let there be love

Flamman tändes på nytt..inte alls jobbigt, är bara mer glad. Det är däremot inte så kul att bli väckt av att telefonen vibrerar...för att någon ska säga hejdå..

Varför känns det som att dt är jättelångt du åker,när du ändå inte var här.. Göteborg -london...Inte direkt Örgryte-Vasastan...Men det känns ändå skiitlångt bort.

Måste gå till jobbet nu, men utvecklar historien nr jag kommer hem ikväll!

tidiga kyliga morgon

Klockan är alltså 06.18 och jag har vart ute med Bella och nu har vi ätit frukost.
Brukar äta frukost på jobbet när jag börjar 07.00 men idag var jag så hungrig att jag var tvungen slänga i mig ngt innan jag lämnar boet för dagen.

Det märks att det börjar bli höst nu, då det var bäcksvart och skitkallt när vi gick ut på morgonpromenaden idag.
Hösten är ruggigt nära bokstavligen.

Jobbar till 15.30 idag men hoppas kunna gå 15.00, då det förhoppningsvis blivit varmare och är lite sol, så jag och Bella kan gå en långpromenad! Men man ska inte hoppas på för mycket. '

Ikväll kommer syster Charlotte hit, hon ska ut ikväll och har bokat mitt vardagsrum för natten. Som betalning för hennes vistelse här kommer hon att behöva rasta bella imorrn när jag gått till jobbet. Svinbra deal!

På fredag blir det min andra syster som gästar lägenheten för en härlig hemmakväll och på lördag bli det nog en liten utgång.. Ska försöka dra med Stina också...Får se..

Förresen är jag igång med 89or igen hahaha. Denna gången även en arbetskamrat..som dock fortfarande jobbar på mitt jobb...Inte som den förra då som hade slutat när vi hade våran fling...
Fine det är 2 år och dom är små och skit men eftersom att alla andra helt plötsligt börja dejta 89orna måste det ju vaar ngt speciellt med dom. Jag ger dem den 3e chansen. ..Och sista innan jag börjar tolkas för pedofil.

Förresten..vilka av er såg Idol2008 igår?

besökare

Hej hopp!
Min syster Charlotte har vart här en sväng på förmiddagen och lekt med Bella..Nu kan hon krypa och rulla runt . Känner mig som en stolt mor. Hon är så duktig så det lilla livet!

Idag kommer Chris in till jobbet och ska hämta sin ddbox ..Eftersom att hna flyttar imorrn. . . Nog om det.

Jag har jobbat i kassan 2 dagar den här veckan och mina händer är redan torra som fan! What 2 do?

Nu måste jag kila!hepårre

jävlar glömde juh

här har ni ngt roligt iaf...THE HILLS

http://www.mtv.com/overdrive/?id=1593719

my dear beloved

Gissa vem som just ringde mig för att säga hejdå. Jo christoffer. det svinet..Lämna mig bara sådär. Jaha. nu har jag hmm...okej TVÅ av mina bästa vänner kvar i göteborg...och lite annat ströfolk och en jävla massa idioter..
The city of jackass welcome to Göttlaborg! Great...verkligen........

as trött och as sur, vill gråta och vara 11, gå i mellanstadiet..hänga i stallet och vara med min MAMMA!

nu går jag och hunden och lägger oss. Farväl

let there be sun!

Ja...jag är fortfarande på ganska dåligt humör. 2 av mina arbetskamrater har helt magiskt fått lägenheter...dom är 89or. Jag är 87a och är ensamstående hundägare. JAG ÄR I MER BEHOV AV DEN! 

klockan är 09.08 och jag börjar jobba 10.00...Svintrött idag..kom hem och mötte min granne i dörren...Så jag och Bella följde med och kollade på hans nya lägenhet..Den ligger precis ovanför Manjana..GRYMT fin. kul för honom, men så har han ju lite mer pengar än vad jag har också..

Charlotte(min syster) kommer hem idag en sväng och går ut med lill tussen..BRA, för igår när jag gick till jobbet var det strålande sol...Men när jag gick hem och skulle ut med hunden...ja då spöregnade det. ..Självklart, eftersom att jag hade mina sandaler på mig..Var ute med Thina förra vecka och han sedan dess 2 plåster på varje fot. Skoskav 2008. Så jag är i stort behov av mina sandaler...så jag ber Dig. let there be sun..

Ikväll när jag kommer hem ska jag titta på The Hills. Det är väl det roliga i mitt liv just nu.

På torsdag flyttar Christoffer till Norge. Orka norge!!

tack thina för ditt sms. den här är till dig



RSS 2.0