SUNDAYMORNINGWASH

Det är faktiskt jäkligt skönt att bara gå upp tidigit och slänga in massa tvätt i maskinen och sedan sätta på kaffet och njuta av morgonen. Tänk så mycket man hinner de dagar man jobbar jämfört med på helgen! Hade detta vart en måndag hade jag nu hunnit:
göra en hel salladsbuffé
göra baguetter
skriva menyer
kolla kassorna och fixat med växel
fixat kaffemaskinen
tagigt grovdisken
satt på alla maskiner
tagigt ut och fram brödbuffé
slängt in eventuell tvätt av sketna förkläden
och nu haft frulle i 10 minuter..
idag hart jag liksom bara slängt in tvätten och käkat frulle. men cred iaf för det är söndag

ENERGIKÄLLA

Har komit fram till att världens bästa energikälla nog är storstädning! Finns inget bättre och roligare än att storstäda när man är på humör..som sagt när man är på humör! Igår röjde jag undan julen och la för första gången ner allt i rätt kartong med skydspapper och hela grejen! Detta har alltså aldrig hänt tidigare! När jag ändå var i källaren, kunde jag lika gärna röja i förrådet, tvätta och sedan rullade detta på till storstäd uppe i lägenheten och  passade på att byta gardiner i sovrummet. Fick sådan energi att jag verkligen städade överallt! vartenda skåp och låda är nu fixad!
Idag kommer min syster,henness kille och deras vovve förbi och lämnar möbler som vi lånat ut för nyår, gött att få hem det igen! Sedan blir det stan med min bästa kusin philip och hans tjej johanna:) Bra dag!
och lägger till GRATTIS THINA som fyller 26 idag och är långt långt borta i värmen! massa grattiskramar

RSS 2.0