EMPTY

just nu känns det som att det aldrig hänt. att allt var en dröm. känner mig helt tom. helt slut och sjukt förvirrad..

grät hysteriskt i flera timmar igår och idag är jag lugn som en filbunke. gick det över så snabbt eller har jag bara inte fattat det...

DESIGNOVERANDOVER

Sitter och funderar på att möblera om..en hörna i vardagsrummet blir för tvn och den andra blir jonas "studiehörna"..För efter snart 1år och 7månader kommer vi till hösten att flytta ihop!! Så jag sitter och skissar lite på möblemanget..Dricker lite vin och funderar på om ja ska sova..Hade tänkt ta ett bad såhär på kvällen, nu när jag är själv hemma och mysa till det..men efter en heldag på stranden med mina syskon och jonas och hans bror, så är jag smått brännskadad på ryggen..inte rött överhuvudtaget så jag trodde inte det skulle kännas, det gjorde det inte igår..men nu svider det lite..aja. det ser ju bra ut så det är la det viktigaste..hellre smärta än röd!

Nä ska nog ta några inrdeningstidningar,ett till glas vin och lägga mig i sängen med bella och gosa!

trevlig torsdag alles



FATIGUE

Är så jäävla trött! Jobbade stängning igår (23.30) och sedan gick jag hem och det tog väl 30 min..och sen va jag ute med Bella innan jag gick in och la mig...

Nu är klockan 9.20 och jag ska åka till stan för min psykologtid..Trycker i mig frukosten och funderar på vad jag ska ta på mig..kommer det bli varmt idag eller ska man ta på sig en jacka? hatar det här!!

Efter min "mm" "hur känner du för det då"-tid så ska jag träffa Ketty och gå och fika med henne innan jobbet..Jobbar först två timmar i cafét och sedan resten i kassan..dagen går mycket fortare när man jobbar på flera avdelningar..

SEN kommer jonas hem!! yeeeeeeeeeeeeeeej!! tror inte vi kommer ge oss på en utekväll direkt, det blir nog mer somna i soffan på schemat ikväll!

ha en fin dag

ciao

SKOSKAVDELUXE

Missade min psykologtid imorse. fitta! kul räkning jag kommer få bara för att jag råka ta fel på tiden en ynka timme..på min lediga dag dessutom..Så jag var ju redan uppe och kunde inte gå och lägga mig igen när klockan var strax efter halv 8 imorse..jaja, jag tog på mig och gick ut med bella..i TVÅ TIMMAR gick vi i solen och svettades som två grisar och som pricken över i:et har jag fått två rerjäla blåsor på hälarna..klippte i dom och tryckte ut varet och satte dit mitt nyinköpta (idag) skavsårsplåster för typ 40 spänn! Rena rånet! Du får typ 6 plåster i en jävligt flashig förpackning...och? jag skiter väl i hur förpackningen ser ut?! byt tillverkare och sänk priset istället!

well. Ikväll har jag vart med mina syskon, pojkvän och deras vänner på bio.. Vi såg Robin Hood och jag är sjukt besviken. kass kass kass. . . det kändes som att se en lång seg kortfilm om krig..fast på repeat typ 45 ggr..Jag höll tummarna vid flera tillfällen (när det började byggas upp till ett avslut) att filmen äntligen skulle rulla eftertexten och lamporna skulle tändas så att jag fick resa mig från min ömma biorumpa ut i friska luften,tända en cigg och åka raka vägen hem till min lilla vovve istället..men ack så fel!!! Den var ju typ 3 timmar lång dessutom....asså orkA 105 KR FÖR ATT SITTA OCH VÄNTA PÅ ATT FILMJÄVELN SKA SLUTA?!?

nu känns det bättre..druckit lite vatten och skrivit av min irretation. needed it bad. Ska sova nu med min lilla bella som ligger och sniffar på husses kudde=( hon saknar mr j nu när han jobbar på båten. det gär jag också! Men imorn ligger de i land i några timmar, saå jag får träffa min skatt..fan va gullig jag blev då...

godnatt


RSS 2.0