APERFECTDAY

Det gick trots ångestattacken igårkväll, bra att jobba idag. Morgonen var horribel dock. Alltid som sämt på morgonen..Men dagen knallade på och även om jag halvgrät på chefens kontor idag(att bli kallad upp till kontoret är ju som att behöva gå till rektorn för fan) så har det gått bra.

Mötte upp min babe efter jobbet, inne i stan för att kolla mellandagsrea. PFF! Serri who let the dogs out?WHO WHO?
Det var totalt omöjligt att ta sig fram att vi inte orkade kolla på ngt..Inte särkilt inspirerande...Det jag hittade tyckte jonas va fult, men vad gör det..Allt ja hitta stod den en stor skylt breve EJ REA och då kan jag lika gärna vänta tills vårkläderna kommer in på riktigt..

Men ska in och köpa mig ett par (har ni hört ngt så löjligt men skitsmart) som jeanstights?! och en ny foundation.
Orkade liksom inte införskaffa ngt idag, eftersom folkmassorna kvävde både mig o jonas.

Sen åkte vi hem och handlade på vårat ICA..Hem och gjorde egna hamburgare och jonas gjorde sinnesgod avacadosallad till=)mumms! Sen har vi bara legat och gosat under täcket och kollat på 2½ men. Loves it!

Jag tror att j kollar på boxning eller ngt nu...men ja ligger här i sängen. Ska upp tidigt imorrn så nu ska ja läsa ett kapitrel i Marian Keys-Är det någon där? som jag lånat av Christoffer..SEN blir det godnatt!

BACI


BEATRICEANDBENEDICT

Jäklar! Vad mycket bra film det har gått idag då! En tiktig söndag med andra ord! Jag önskar att ja hade vart bakfull och ätit pizza framflr tvn idag..Men nää jag va uppe tidigt imorse och tvättade och städade,putsa fönsterna och har åkty kana på isen efter hund som gillar att springa..Hon må va liten men på halt underlag blir hon jumbohunden och ja åker som en vante efter!

Nu har jag badat min någorlunda solbrända kropp (utser solare till månadens elektriska uppfinning) och tittar på Drömkåken med Björn Skiffs! Svensk bonnehumor när den är som bäst! DET är Top noche!! Förutom Drömkåken så hade visat Mycket väsen för ingenting och som min goda vän Julia älskar jag Shakspeare! Men jag är inget Romeo och Julia fan eller Hamlet...nä inte alls. Jag gillar de komiska pjäserna! Min favorit är Så tuktas en argbigga (i filmen spelar Elisabeth Taylor och är heeelt fantastisk!!) Tätt följd av Mycket väsen för ingenting och sedan Trettondagsafton. Såg vi den på Stadsteatern ni som bor i Göteborg? Tror inte den går längre...Men den var så jävla bra..Var nära på att gå själv en extra gång!

Älskar teater! åååh ser så fram emot när Julia jobbar i någon flashig roll på Dramaten i STHLM och ja ska klippa ut vartyenda tidningsklipp om henne och klä på mig röd långklänning,alla mina smycken och päls och gå på premiär..åååh ordet premiär!! Det rullar fint på tungan det! Prrrrrrrrr......







Fina julia! kom ihåg att ja känner henne när ni ser henne framtäda!

GIVEMEGREEN

Kan det inte bli vår nu? Värme,sol, sitta ute! Då får man köpa vårkläder!


man kan faktiskt ha svart året runt

NUKÖRVIPÅFASTANISTÄLLETVA?

GRYMT trött på julen nu. Jag älskar allt som har med julen att göra. Jag känner faktiskt bara en person som är lika vidrig som jag själv är och det är Julia. Jag börjar peppa direkt efter Halloween och ställer in mig på att nu jävlar ska här bli jul! När vi får barn ska jag göra allt ALLT från grunden, förutom att slakta djuren typ..(det får jonas göra isåfall)
Men nu.. Liksom allt är ju över. Advent,lucia,julbak,julstök,julafton,juldagen och annandagen.. Alla traditioner är över och nu är det årets sista vecka.

Blir seriöst deppig av att bara skriva det.. ÅRETS SISTA VECKA! åååh nej liksom, nyårslöften och skit. Hetsen av vad man ska göra på nyårsafton. Till och med på nyhetsmorgon frågar dom Gustav Skarsgård-Vad ska du göra på nyår? Vad ska du ha på dig?,Vilka nyårslöften har du?

Öhöhöhöh?

Jag och Jonas va bortbjudna, men jag jobbar till 20.00 och ska jag då fixa mig och sen sätta mig på en buss till hovås och komma dit när alla e fulla och ja knappt känner någon. nej. . Inte jag iallafall... Så du föreslog jonas att vi skulle vara hemma och äta och mysa istället. MEN TACK! JAAAAAA! Det vore ju perfekt

Nyårslöfte då. Jag och min syrra Charlotte ska börja träna. Mest föär att jag m,åste avreagera mig på ngt, jag har ju ett sånt jävla humör....

Sen ska ja ta tag i mitt körkort. Blir fan 23 2010 juh. körkortet måste tas.

Lämna en plats öppen ifall jag kommer på ngt halvenkelt som jag faktiskt kan hålla.

Menm jag tänker inte sluta röka,dricka eller bli vegan..

Och vad ja ska ha på mig, beror självklart på vad vi ska göra. men är vi hemma blir det ingen sexig minidress...det blir det om vi går utanför dörren...men det känns tveksamt!





ONTHESECONDDAYOFXMAS

Hej coh cvälkomna till ANNANdagen! vi ska om en halvtimme bege oss mot skövde där släkten väntar med kalkonmiddag=) mummmma!!

Årets bästa julklapp: seriöst att få vara med min familj, plastfarmor och pojkvän
Näst bästa: RÖDA CONVERSE!! (tack babe)
Sen rullar det på med pengar,presentkort....

XMASISCOMIN!

Imorrn är det jul! WOOOHOOO!!! Älskar julen. bästa som finns.maten,drycken,klappar,ljus,musiken..AA allt älskar jag!

Och ja ska spendera julen med ALLA mina favvisar. Min familj, min hund, hennes dagmatte och min babe(L)

Hur jävla fantastiskt är inte det då? Längtar mest tills jonas fått sina julklappar! så jävla nöjd med dom!

well well. nu drar jag till hovås! Julskinka,öppen brasa och öl väntar på mig=)


Feliz Navidad!

HANNAMONTANA

Vilket jävla skämt! Kan verkligen bli irriterad på småkids som liksom går all in på H.M stilen. FUGLY!

En grej till jag blir irrterad av. är IVE GOT A FEELING! Hatar låten! If u got a feelin.keep it to ure self.

Alltid önskat mig snö på julafton. Men asså, det är ju svviiinkallt! Vi låter snön ligga  några dagar till. sen skyfflar vi bort den

Fick påminnelse från Radiotjänst. 594 kronor. EEEHH?!! jag betalar alltid räkningarna i tid! Men så gick jag in på min internetbank..."EJ SKICKADE"-Radiotjänst...Fan fan fan...med andra ord hade jag försökt betala den, bara glömt att trycka skicka. oooorka! så nu betalar jag 75 spänn extra för utebliven betalning.
Kan dom inte va lite tacksamma över att jag betalar över huvudtaget? Vet  ni hur många det är som säger att de inte har ngn tv och då låter oss andra betala värsta cphöga beloppen.

OK. ja ska sluta vara bitter. Idag ska jag jobba,sen hem och ta med mig väskor,hundsaker och julklappar och åka till hovås. Syrran hämtar mig vid 8.Så det blir inte mkt vila idag.

Men döh: GOD JUL

DAYTWO

Fortfarande irriterad. Även om jag sovit i dryga 5 timmar är jag sur och grinig. Börjar halv nio idag, men vaknade likt förbannat strax efter fem..Första jag gjorde var att kolla min mobil. Om jag hade fått ngt svar under natten. Kan ni gissa om jag hade fått det?

Kunde inte fortsätta sova även om jag ville. Klockan är ju bara 06.15 och jag behöver inte gå upp förens om en timme. Men jag kan inte sova om. Det går bara inte. Jag har som en klump i magen som går ända upp i halsen. Hur mycket jag än sväljer och sväljer så försvinner den inte. Hör folk som springer i trappuppgången för att hinna med bussen. Känns som att de springer i mitt hjärta så snabbt slår det. Paniken.

Har gjort varm oboy till mig. Min doktor sa att det har en lugnande effekt. Gött! Älskar oboy, men vill ju inte direkt behöva dricka den klockan 06.15 på morgonen för att jag ska lugna ner mig. Dagen har ju inte ens börjat! Och så blev det skinn på mjölken! Fan!

Har läst ut 2 böcker på två dagar för att ja inte kan lugna ner mig. Just nu över jag på att andas.

Man ska andas i en fyrkant. Ta ett djupt andetag. Räkna sedan till 1.2.3. Andas ut. Räkna sedan till 1.2.3. börja om.

Fattar ni eller. Jag är 22 år och över på att andas.Dricker lugnande på morgonen. Dricker vin på kvällarna för att jag är ledsen och kan omöjligt somna om jag inte dricker ett glas. Ja, jag vet. Alkis. Kalla det vad du vill. Jag mår illa. Om jag går upp nu, hinner ja ta den tidiga bussen och kan äta frukost i lugn och ro på jobbet. Slipper jag iaf stressa upp mig mer för att bli sen.

Kan ni gissa om jag fått svar?

DAYONE

Dag ett efter min sjukskrivning. Det gick okej. Sov inte så mycket på natten innan men å andra sidan e ja schvvvintrött  nu.

Alla hade saknat mig och alla som ja inte jobbar med har frågat hur dagen gick.hur ja mår, hur det har vart de senaste veckorna osv. alla utom en. Alla utaom en har brytt sig. tror ni dewt spelar ngn roll hur många som brydde sig då, om just den personen inte gjorde det? nej precis. inte ett jävla skit.

VOLODJA va cpbesviken o sur ja e nu. godnatt

ps-. julia kommer hem imorrn. de bästa med göteborg (o hon e 08a..kul)

YESTERDAYSNEWS

Nä, nu är jag trött på nyheterna. Jag vill inte höra mer om SAAB eller snöovädret!!



ÅH HERREGUD!!!! Brittany Murphy är DÖD!!!!


IMISSMYDOGVERYMUCH

För första gången sen jag skaffade min hund bella (för 1½år sedan) så har jag haft henne nästan varje dag här hemma. Den här veckan har jag vart med min lilla gos varje dag och vi har gått långa promenader,haft pälsvård på kvällarna,hon har hållt mig sällskap på kvällarna och legat och gosat i min säng. Nu ska jag tillbaka till jobbet imorrn, så har vart och lämnat henne hos Gittan(hennes plastfarmor aka dagmatte) Det är så himla tomt här hemma! Jg saknar henne skiitmycket och gråter så fort ja ser någon rasta hunden utanför..Dom håller ju inte ens ordentligt i kopplet!!!!! HATAR FOLK SOM BARA LÅTER KOPPLET HÄNGA I MARKEN!!!

åh min lilla vovve.på onsdag hämtar jag hem dig igen!


JETAIMEMONTELE

Fan va jobbigt det är att Project Runway och GossipGirl går samtidigt?!

why tvgudarna? why why??

nu får det fan bli paus snart så ja kan laga min lax:)

baci



chanel goes sound of music?

JAGHARKOMITSÅLÅNGT

Jag har ätit frukost, men jag har inte klätt på mig. Inte komit någon vart...fastnade här vid datorn..

Fastnade här, för att jag ÄLSKAR att kolla på style.com

Min favorit. Alltid älskar. Kommer alltid älska. Dsquared2

Asså kolla in stylingen! plåster,flaskor, keps med finklänning, gummistövlar med glittriga halsband! åååh älskar det! Det är sånna som dem som säger till mig att jag får ha fluffig klänning och ha mina skitiga converse till.
Det är okej..







tomten,om du har idéetorka på julklappar till mig..Så är det heeelt okej med vilken outfit somn helst från ovan.

FABFOUR

HEJ alla barn!
Nu tänder vi det fjärde ljuset, för det är fjärde advent! WEHOOO! Så jävla vackert när alla ljusen brinner=) eld eld eld. brinn brinn brinn!! mohaha

Ska trycka i mig lite yoghurt och kaffe nu. Sen blir det ut i snön med lilla Bella!

Måste fixa en sista julklapp idag också..om jag hinner dvs. Annars får ja stresshandla den efter jobbet ngt dag.
För JA, imorrn börjar jag jobba. Asså klart att jag saknar vissa personer osv..men jag mår riktigt illa, har sovit grymt dåligt och liksom som en klump i magen...

En grej är bra med den här annars ganska vidriga dan före dan (före jobbet) är att jonas är hemma!yeeej! Han ringde förut och sa att de komit hem...WOW va konstigt att höra hans röst helt plötsligt! Vi har ju inte pratat på en vecka! ååh han är ju skittrött och vill sova hela dagen...jag visste ju att han skulle vara trött, men JAG (allt handlar i slutändan om jag) vill ju vara med honom!  vill typ äta hans fingrar och slicka hans läppar (ÖH?) neh men serri har saknat honom så jääääääääävla mycket juhe!!!

MOVIEDAYS

Igår var jag stina och christoffer ute. Vi va på Lounge(s) och det var jättetrevligt! Har ju inte vart ute på evigheter innan dess så det kom passande. Men nu får det allt räcka på ett tag..För idag har jag haft ont i huvudet och vart seg..fy fan va ovärt!! Har vart ute med hunden i snön och nu äter ja pizza o dricker cola. såklart! köppte även på mig chips,dipp,choklad,potatissallad(?blev så jävla sugen på det) och glass. Satan vad gott! Min plan var att bara va hemma och äta hela dagen..men nää ja pallar inte att äta mer. Nu har jag tryckt i mig halva pizzan framför "David Copperfield" Nu är det SHREK och sen e det Happy Feet! ÄÄÄÄLSKAR HAPPY FEET(L) men gud va ja önskar att min älskling hade vart hemma i sverige så vi hade kunnat gosa i soffan framför happy feet,med tända ljus,massa gott att äta,dricka lite vin (kanske inte idag men..) och kyssas passionerat när det blir romantiska moments på tv...

Åhhh herregud ja håller på att bli galen!!! kom hem nu för sjutton! okej han kommer imorrn..ja får hålla ut!
baci!


KORNBLÅAKNÄSTRUMPOR

Här sitter jag i min soffa och pimplar vin. I sinnesstort glas med blåaste blåaste knästrumporna ni någonsin sett! Jag är typ utklädd till Julia (löshår och knästrumpor 2005) och ja känner mig så jävla fin:)
dricker jag lite till är jag säkerligen skitsnygg efter hahaha. ju mer man dricker desto snyggare blir man...eller ah tills dess att du hulkar över toan då dvs..Men så tänkte jag inte att det skulle bli idag.

Ska möta min Stina inne i stan sen och eventuellt möter vi upp hennes Kristoffer sedan. Time will tell.

nu locka håret och bli bengfräääsch!


NÄNUFÅRDUTAOKOMMAHEM

OK, nu är det Torsdag och nu känner jag att det är färdig semestrat för J´s del. Nu får han allt ta och komma hem och kramas och pussas! jaaa tack! nu tack!

Jag och hunden äter frukost, ska snart ner och slänga tomglas så vi blir av med skiten. Sen ska jag in till stan och lämna julklapp till Christoffer och köpa en hårborste..en sån med svinhår. Dyr som skam är denna kam! åååh julrim! Är det typ någon som har det som yrke eller så? Det är ju typ som att rappa...(för det är ja så sjuihelvetes bra på!...hrrmff..not)

kom på fler saker att önska mig  i julklapp:

  • Elsas Mode-Sofi Fahrmans debutroman (älskar ordet debutroman)
  • två sinnesstora taveldukar
  • två stora frukostkoppar med fat!
  • vit plåthink till hundfodret
  • nya foderskålar till Bella
  • svarta Hunter stövlar
  • rosettörhängena från Marc by Marc Jacobs
  • Stelt svart armband från Marc by Marc Jacobs
  • röda converse i strl 6½
  • två ljuskoppar med spegelglas från indiska
  • stor antik spegel med guldram/vitram
Sådär ja..niu har några dagar på er! bacibaci


ROFLMAOASG

Skulle komentera i julias blogg. glömde en sak och skulle skicka en till komentar. då var jag tvungen att v-a-r-i-f-i-e-r-a ett ord...MOCKASIN hahahahahaha. skitkul att det va just det ordet! Eller? va inte det bara helt cpkul?

TVBLOGGEN

Åh finns det någon typ TVblogg eller ngt? 

Skitsamma.

En av mina största laster i livet är matprogram. Det absolut bästa jag vet på TV är matlagningsprogram/tävlingar om mat osv...

Kollar ni på Halv åtta hos mig? Svinbra! Älskar det! Älskar mat och Helge Skog (skog julia hahaha) som är en fantastisk programledare! Svinball e han juhe!! till saken..Idag var de i Sundsvall och det var någon sydamerikan som hette typ Alfredo eller Alberto eller ngt....

Han hade iallafall ett nytt konbcept och det var att få de andra deltagarna delaktiga i matlagningen. Jättekul grej faktiskt! pfffffffffff!!!!!!! Asså när man frågar någon om de vill ha hjälp i köket, så är ju det bara något man säger för att MAN SKA SÄGA SÅ, inte för att  man VILL hjälpa till. GUD! Det är som att man erbjuder sig att hjälpa till när folk ska flytta,sitta barnvakt åt 3 blöjkids eller vattna blommer hos grannen som är bortrest..

INBGEN VILL HJÄLPA TILL NÄR DET KOMMER TILL KRITAN!!!!
Men sen det värstas av allt är ju att mannen står och grillar och JAAA det är jättemycket sommar och mys, men på ballkongen? Det får man faktiskt inte göra. Och så står puckot i rikstv och visar glatt att här sitter jag och grillar på ballkongen=) *idiot* hejhej hyresvärden!






091216

Direktbloggar från lillasysters charlottes vardagsrum! Det har snöat hela natten, så nu ska ja,challe och lilla bella ut i snön!

igår lagade vi mat och kollade på två filmer.älskar att hänga här! så himla avslappnande!! well well, nu ska vi springa ut o leka i snön=)

hörs ikväll!baci



kommer ni ihåg min gamla lägenhet? saknar iaf garderoben!!!


091215

Fy satan vilket skitväder! Jag och Bella var helt slut när vi kom efter en regning promenix. Nu ligger hon helt stendöd i sin lilla korg. Själv ska jag styra upp lite lunch och sedan möta syster i stan. På hemvägen sen ska jag hämta Mr Js julklapp, fick sms om att den komit! Yeeej!

Appropå på det...satt och skrev dagbok för första gången på månader, igårkväll. Skrev att det bara gått några dagar sen j åkte, men jag saknar honon skitmycket. Skumt när man liksom inte pratar med varandra..Saknar hans doft, att han ligger breve mig och kramas,kolla på tv ihop...MEN så igår när jag satt och skrev, så kommer världens finaste sms från världens finaste kille=) made me smile



ser ni den fluffiga lilla valpen?

ONEWEEKLEFT

Ni som läser och har vart uppmärksamma..kanske märkt att jag inte nämnt mitt jobb på ett par veckor.. Det är för att jag efter den här veckan vart sjukskriven i totalt 3 veckor.
Jag har alltså haft tre veckors semester på raken sedan jag tog studenten och det är fyra år sedan! Därför är det galet att jag vart hemma i tre veckor. Tror att man måste vart i samma situation för att förstå mig.. Och ingen jag känner har jobbat alla veckor så som jag har. INGET miljöombyte alltså. Utan bara göteborg göteborg göteborg, jobb jobb jobb och när jag har vart bortrest, utomlands eller ledig DÅ har det inte vart i tre veckor..inte ens två. hahaha sånt finns inte i min värld!

Då kanske ni tror att jag har en massa pengar sparade? NEJ! Inte det heller! För det första så har jag ingen hög inkomst även om jag jobba sex dagar i veckan, så är jag alltid stressad för att ekonomin inte ska gå ihop! Till råga på allt så kan jag inte sova..och om jag inte kan sova, så blir jag stressad av att jag ska upp snart och måste somna.

OCH som ett plus i kanten, på all stress,sömnlöshet och ett allmänt missnöje över mitt jobb och att aldrig bli färdig. Alltså det är ju alltid något som ska göras. Jag hittar typ saker som ingen annan gör. men jag MÅSTE göra. Typ raka benen mitt i natten innan min pojkvän ska komma hem, skura underbadkaret om mamma ska komma förbi och lämna en sak. Jag har galna tvångstankar på städning, strykning,tvättning osv..allt ska/måste vara perfekt.

Och nu är min kille i egypten liksom........gagagagagagagaga äter på mig själv snart. kryper på väggarna!
Så nu ska jag gå och hämta min lilla vovven. luft. andas. Sedan kommer min syster louise hit ikväll och vi ska titta på film och ja ska göra ngt gott till oss. Imorrn är det promenad i slottsskogen och träffa min andra syster charlotte som står på schemat.

herrå

KAFFEISOLEN

Jajaja, jag vet också att det inte är någon sol ute!

Men jag har precis druckit en halvliter kaffe med mjölk och nu ska ja ner och sola. AAA det ska jag, eftersom att mr j med familj är i egypten och blir bruna! Jag tänker INTE vara den bleka tjejen! i wont!

Så nu ska ja dra på mig kläder och så bär det av till solariet..Sen blir det boka tvättid, dammsuga, laga mat och hämta Bella!

Baci!


XMASGIFTS

WOOHOO!!! precis hittat den perfekta julklappen till mr j!

göttgöttgött

EACHTIME

Serriii va e det för fel på mig..vart hemma en stund. Hunnit få i mig lite nudlar och julmust. Fortfarande hungrig. såklart! alltid hungrig!!

Ja e så trött..sovit en timme i bilen..,dregglat o lyssnat på bustah. gud. måste få socker.com!! ååååh ja köppte ju en PARADIS ask igår..undra hur länge den kommer räcka..typ tisdag tippar jag på..

jag saknar jonas såååå jäääävla mycket redan och han åke imorse:S men det är bara för att ja vet att han ska vara borta i en vecka. deppigt!

men imorrn ska ja iaf hämta vovven.yeeeej

nu gossipgirl och sen seriöst sova.


TREDJEADVENT

Sankta Luciiiiia!

Dricker morronkaffe och ska snart sminka mig. Idag åker vi till Skövde där mina släktningar bor..Ska dela ut julklappar..

Well har laddat ipoden och min gamla mp3 med sinneslåtar!
Så ska nog palla resan!

BACI


ONEYEAR

Grattis till ETT år älskling!

MYHOMEATNIGHT

vill ni se hur jag har den här på kvällarna? när pojkvännen och hunden inte är hemma..

sovrum
vardagsum dagtid
skitdålig bild. vardagsrum kväll
Paradise Hotel.kaffe.levande ljus


nu ska jag kolla klart på Paradise Hotel och äta en chokladask!

FRÅGESTUNDMEDKIDSEN

Jag tycker det är så underhållande att läsa folks bloggar där de kör "frågestunder" och sedan läsa va det är för frågor folk skickar in...

Några exempel:

hur vet man vad man vill göra i livet?

jag har blivit kär i min bästa killkompis. vad ska jag göra?

hur hittar man sin egna personliga stil?

vill du ta en fika med mig?

Serrrrrrrrriöst!
Hur ska den stackars bloggaren på en annan sida av skärmen kunna veta vad du passar att göra i livet? Eller hur jävla lätt är det att svara på kärleksråd, när man knappt vet vad man ska göra när man själv har problem i ett förhållande..OCH vem fan skulle vilja ta en fika och typ bli BFF med någon random läsare..............?

Asså orka.

Men som en kul grej..ska jag svara på de ovanstående frågorna.

hur vet man vad man vill göra i livet?

SVAR: Asså ingen aning. Då hade jag gjort det. Jag vet vad jag inte vill göra, så det utesluter ju några jobb och knäppskallar man har råkat ut för..

jag har blivit kär i min bästa killkompis. vad ska jag göra?

SVAR: SHÄÄT va det suger..Man berättar, hoppas att det är besvarat. Det kan bli fantastiskt! Vänskap är en av de viktigaste grundpelarna i ett förhållande. Men om det inte funkar..Spring! fort som fan..för oj vad det gör ont!

hur hittar man sin egna personliga stil?

SVAR: Åh va kul att du frågar*LER STORT* men jag har faktiskt ingen aning på den frågan heller. Varför inte bara se ut som alla andra? DEt är ju tydligen ens personliga stil nu för tiden..Se ut som alla andra! Lycka till!*tummen upp*

Skulle du vilja ta en fika med mig?

SVAR: ja jättegärna! jag lägger genast ut mitt mobilnummer här på bloggen så alla fina läsare kan ringa och sms dygnet runt mina små marsipangrisar. ÄlSkAr Er Så HiMLa mKT!!!! *kiiiiisssssseeesss*****


LOL

REKLAMER

" ja men den här sängen är mer kramig"

"vaddå?bättre än mina kramar?höhö"

VA?! jättejäääätte töntigt!

eller den här:

"men strumporna då?"- använd cilitbang, BANG och smutsen är väck!

nej. sprayen är trög som sagge och vaddå..det kanske var rent på golvet, men ungen hade skitiga strumpor?

hur svårt kan det vara att lyckas i reklambranschen? serri. du behöver uppenbarligen inte göra en bra reklam..det räcker med att bara göra den lite mindre SKITKASS än de förra. och hur svårt kan det vara?

ANDIHADSOMUCHFUN






Ändrade planer! Istället för at handla julklappar ska traska ner till mamma AC och dricka kaffe och titta på när hon tvättar!

tjingeling

SONGSONGSONG

Try sleeping with a brooken heart- Alicia Keys


BREAKFASTTHE

Nu har jag fått i mig morronthet och ska trycka i mig en knäckemacka. Sen blir det in till stan och handla julklappar. Asså jag ser verkligen inte fram emot att handla klappar i år. Vi har satt en budget i familjen. 100spänn per person..OKEJ kan inte ens köpa en jävla barnbok med bilder under hundralappen! Va i helvete ska jag hitta till alla?!


Funderar seriöst på att köpa FAKTUM-hemlösas kallender till alla i familj och släkt. japp det ska dom få.

Nää, måste göra mig iordning..Om ja ska hinna handla xmasgifts innan ja ska träffa Stina sen så måste ja öka takten!


BEYOND

Igår hade jag städdag hemma och sedan kom Madde över för fika och sedan kom även Christoffer och vi kollade på tv. Somnade tidigt och vaknade idag vid 10..Åkte ner till Le pain francaise och åt frukost med mamma och Christoffer. Följde sedan med C till distriktssjöterskan, för han skulle ta bort stygnen.

Efter det åkte vi in till stan och jag är nu ett par jeans,en tshirt, en skjorta och en tjocktröja rikare. NÖJD!

Nu blir det pizza och vin framför Real Housewifes of New Jersey


BRAAGJORT

Igår var jag och Chris ute och käkade på El Corazon eller hur det nu stavas..skitsamma! Åt himmelsk god mat och delade en kanna rött. Vi tog tom. kaffe o avec. mysigt! Efter det gick vi o kollade på NEW MOON. jajaja!!!! Chrsitoffer va tvungen att gå o kissa mitt i filmen..men ja va duktig och knep i 2timmar och 11minuter.

Idag har jag tagigt mig i kragen och hittat en körskola och sökt 2 jobb. braaa gjort sofie.

lite gladare idag faktiskt

ITWASBUTNOWITSGONE

Vad gör man- när allt är gjort?

Vad säger man- när allt är sagt?

Vart letar man- när man letat överallt?

Vad försöker man med- när man försökt med allt?

Vem frågar man- när man frågat alla?

OLYCKA

ja har verkligen ingen ork längre.

RSS 2.0