THANKYOUFRIENDS

Fick en fantastiskt god middag igår,i mitt eget hem! Chrsistoffer hade lagat 3 rätters, till mig Daniel och Stina! Det var jättegott och väldigt väldigt trevligt!

Men idag är jag såååååååååååååå jävla trött. skulle gått på bio men bah nej. Tvhäng it is


GOODNIGHTSWEETHEART

Nu har jag ätit kvällssoppa..blir ju dumt med maten när man jobbar så sent..Duschat och tänker på refrängen.. Saknar att ha Bella hemma, som är hos Ninas mamma och blir ompysslad! Hoppas att hon har det bra och inte är alltför ledsen utan sin mamma:(

Imorn ska jag jobba 10-18.30 och efter det blir det middag här hemma med goda vänner och möjligen en utgång om du nu finns ngt kul att gå till dvs. Och sedan på onsdag är jag ÄNTLIGEN ledig och vill hinna med att gå lite på stan,boka flyg och hotell till London och pussas lite hoppas jag också på! För sedan är det full rulle redan på torsdag med jobb, sedan träffa Isabella och fredag är det återigen jobb och sedan kalas hemma hos min syster och hennes kille..Helgen är jag ledig, men då kommer min kusin och hans tjej till Göteborg för övernattning till söndagen och då åker vi gemensamt till syrran igen för att fira med släkten.. Har förresten helt glömt att köpa presenter till mina syskon som fyller år nästa vecka.. Det får väl bli ett till uppdrag på onsdag då..

nu är klockan snart 00.00 och då önskar jag att du var här och gosade med mig under täcket.

Tills vidare..


SONOTFEELINGIT

Jag är inte inte inte inte alls sugen på att jobba! Jag är trött och vill sova resten av dagen och kvällen!Jag har verkligen ingen lust att sitta i en kassa och vara trevlig till 23.15 ikväll och vara hemma mitt i natten..bläää!

gud jag måste typ börja plugga för att slippa gå till jobbet varje dag..Tänk att få klä på sig fint och gå i skolan! Asså jag vill inte plugga plugga..jag vill bara VARA i skolan haha!

men men nu är det tid att göra sig iordning för att knalla till jobbet. orka. vill ligga hemma i soffan och pussas och kramas!


RANDOMBAGS






JESUISTRESTRESFATIGUE

Fasiken vad trött jag ÄR! Bokmässan har dödat mig mentalt och fysiskt! Orkar inte fler griniga proffesorer och lärare..blä för bokfolk. ni suger!

Har precis ätit lax med sallad.gott med nyttigt. haha not. tar en öl och ler..myser lite och längtar till jul!

Klä granen och lyssna på christoffers julskiva som jag i smyg behållt och lyssnat på mitt i sommaren..baka pepparkakor, som blir brända, men ger dom till släktingar i julklapp..även om jag snart är 23 så är jag still the grandchild och då är det gölligt att bränna kakor.. dricka glögg, kasta snöboll (slaskboll i gbg) åka till stallet på julaftonsmorgon och mata hästarna, även om de flesta jag kommer ihåg har dött typ=( *tear* Pyssla med pynt i lägenheten, köpa fler onödiga julsaker för alldeles för mkt pengar.. Doften av polkagrisar,nejlikor och lussebullar. Sjunger högt till ALL I WANT FOR XMAS IS YOU och LAST XMAS, dansar med glitter i håret och slår in julkklappar!

ååååh jul jul strålande jul! kom snart så jag kan skutta i snön och behöva bada bella efter varje promenad för att hon skitat ner sig i slasken ute..

i julklapp vill ja ha en jävligt dyr väska, ny mascara, en utlandsresa och eeeeeeeeh...en ny skitstor TV! tackar!


COFFEEANDSHOPPING

Har sovit lite knas inatt, men nu är jag snart färdig med allt som hör morgonen/förmiddagen till. . . promenad, frulle,dusch,hår kläder.....blablabla..

Nu ska jag möta min fina Nina för kaffe och kläder. hallå kan typ inte bli bättre! Skulle väl vara att inte jobba kväll sedan 15-22 som från början var 16-22.. Aa spela roll, det är ju pengar som man så uppåt brukar säga!

Idag blir det höstens förstas mössdag iallafall!




MISSEDYOUTODAY

FAN vilken helvetsdag jag har haft! Vi har haft så sjuukt mycket att göra och ja kände för att bara lägga mig ner på golvet och gråtavrålandes att JAG VILL DÖÖÖÖÖ!!!! Men lyckades bli löst en stund och kunde få en ciggpaus. Då saknade jag mitt ex ngt sjukt. Hans lugna röst, försök att få mig till skratt då jag är ledsen och hans gosiga kramar. Var så himla nära på att höra av mig bara för att få höra honom prata..men jag lät bli. Till vilken nytta? Även om det ska vara gött för stunden att kyssas,kramas,skratta,prata,disskutera och älska..så kommer det konstanta frågan-. Vafan händer sen? inget. nada. precis...alltså inte värt.

Snart kommer Louise hit och då blir det mys med lite godis och tv. massa skitsnack och öl till mig!

Är det konstigt att jag saknar? Saknar han mig? Tänker han också på det som var bra någon gång? Tänker han på mig överhuvudtaget? Tycker han fortfarande att jag är fin och skulle han titta på mig så som han gjorde förr?

Fråga mig inte ens varför jag frågar mig själv..


TACK?

jaha?


Frågan är ju kommer det att vara värsta solen idag eller blir det regn sen? Idag är det jobb 8-17 i cafét och sedan ska jag möta Louise, vi ska mysa hemma med Bella! OCH på torsdag är det sovmorgon!jaaaaaaaaaaa! Har alltså gått upp klockan 6 typ 4 dagar i rad....liksom orka. nu vill jag sova länge! Vaknade vid 4 imorse, för jag hade gått och lagt mig ganska tidigt igår..

Vid 23 igår ville jag typ ligga med mig själv (igen) nybadad,lena ben,peelade och insmorda med cherrydoftande bodylotion..Att krypa ner naken mellan rena lakan är ju det bästa som finns! herregud. kommer typ.

NU ska jag till jobbet!


ciaaaoooo


THAAAANKYOU

Asså Danmark var precis vad jag behövde! Har haft en fantastisk dag och kom hem lycklig med två flak öl=)
Har jag berättat att jag kommer börja jobba ute i gymnasieskolor? Jag ska åka runt och föreläsa om vikten av att vara med i facket(handels) Mina förhoppningar är självklart att kunna utveckla idén ännu längre..men det kan jag tyvärr inte gå in på här..MEN framtiden ser väääldigt ljus ut and im feeling good!

till Anonym som skrev :Ni kommer bli tillsammans igen...

tror inte det. vet inte om jag ska säga "tror tyvärr" eller "knappast"

Som sagt,även om det är väldigt mycket lättare än var det var för en månad sen, så är det lätt att falla tillbaka när man börjar fundera på alla fina minnen och stunder, saker vi lärt varandra och disskuterat, planerat i framtiden osv...men så är det

Appropå det...kusligt nog kändes det som att folk stirrade på mig på båten idag..som att dom visste att jag var hans ex (han jobbade där) men kanske var det inbillning?

Nä är det inte dags att styra upp fest hemma hos mig?Som förr, innan jag blev flickvänsbruden.. På den tiden var det full ös medvetslös..lets do it! kanske borde jag bara bjuda in mina killkompisar?haha kan bli kul...för mig.
Så otroligt glad att jag fått kontakten med så många igen och har fler att hänga,hitta på saker med..och att så många fina vänner håller ens hand på natten och låter mig sova på armen. <3


bild:stockholstreetstyle/fashiongirl

DANMARK

Godmorgon Gott Folk!

Nu har jag klätt på mig o är fixad! Ska snart dra mig ner till min skjuts som ska ta mig till danmarksfärjan!
Ska bara vara där över dagen , men det är preciiis vad jag behöver! Ikväll ska jag träffa Isabella och ta en långpromenad med henne och bella. vad många bellor det blev nu......

Idag är jag förresten stolt över mig själv! Det är så lätt att falla tillbaks,emn det gjorde jag inte! I feel FAB!

pösssssssssss


SÅDÄRJAA

Jessssus vad trött jag är! För er som trodde att jag skulle ta livet av mig efter det tidigarte inlägget..ja tanken har funnits och tro mig den kommer emellanåt.. Men det ärinte så att jag planerar det..utan mer "ser det framför mig" ser liksom hur jag dör och kan se mig själv död. Så det är mer dödsångest..eeehm typ ingen som fattar.

Ja, jag mår jättedåligt för att det tog slut med mig och min kille.. Men jag vet att han gjorde oss båda en tjänst. Det var ingen hälsosam relation för någon utav oss. Han är en jättebra vän och kille och tänker aldrig smutskasta honom, även om jag blivit sårad ofattbart många gånger, så kommer han alltid vara en del av mitt liv och ett fint minne. Såå då har vi rett ut det.

NU känns allt mycket bättre, starkare och betydligt gladare! För det mesta är det väldigt bra och jag är igång hela tiden och hinner knappt sitta ner mellan varven!

I förrgår var det först jobb och sedan knallade jag till D och sedan åkte vi hem till mig och fixade mat,drack vin och spelade buzz.jag vann!! Dagen efter var det IKEA med systrarna, sen åka och hämta upp hundarna..Hem till Lollo, fixa i hennes nya lya..Sen till hovås och lämna bilen och sen hem hit. Jag och lollo drack thé och myste med hundarna!

Idag har det vart jobb från tidig morgon..Då det börjar byggas till BOKmässan nu, så har vi jättemycket att göra! Kom hem, ut med Bella,laga mat..städa..Nu blir det et glas rödvin och soffhäng tills jag ska sova..

Imorn ska jag upp tidigt och åka till Danmark! wehohoooo





DEALEN

Kan inte sova..tänker alldeles för mycket...Borde sluta tänka.

Önskar att du var död. Då är det okej att prata på om det som vart och fråga sig VARFÖR 24394848 ggr..och det är okej. Det hade vart okej att vara ledsen och sörja, istället för att bara få höra gå vidare and so on..

Fattar inte ens varför jag tänker på det och dig. Jag vill verkligen gråta, men jag kan inte..inte en tår lyckas jag klämma ur mina rödsprängda ögon..
Jag vill sova och skulle säkert kunna det om jag verkligen försökte..men nä, risken finns att jag drömmer om det förflutna eller minnen och vaknar upp med ännu mer ångest. jag vill inte.
Jag skulle kunna dricka mer..men vill inte och kan inte.

Det är som att allt i min kropp bara säger nej! Ingenting är som det "ska" och jag vet inte ens hur det ska vara längre..

Är jag ledsen? Är jag hjärtekrossad? Var jag någonsin kär och isåfall är jag det fortfarande?
Borde jag inte brytt mig mer om hur du mådde och vad du gjort och gjorde då?om jag var kär.

Tar inte ens åt mig de elaka sakernalängre..skiter i hur många och vem du ligger med. Det rör mig inte. Men jag kan inte låta bli att minnas. helvete vad jag hatar minnen. allt kopplas till minnen...

snälla kan inte någon bara säga att det är okej att må som jag gör och att allt kommer bli bra!!

Jag tänker aldrig mer älska någon. Jag vill inte. Jag vill inte bli lurad igen. Utnyttjad, tagen för givet. . .

allt känns så meningslöst. varje andetag är ett slöseri. varför ska jag andas? Jag vill inte andas. jag vill bara blunda och veta att jag inte kommer drömma eller vakna. bara svart.

om jag bara fick somna och aldrig mer vakna. aldrig någonsin behöva se morgondagen igen. wouldnt it be nice

PHOTOBOMB





THETRUTH


IWILLTEACHYOU

HEEEEEELVETE vad folk är dumma i huvudet när dom handlar!!

  • kasta inte påsar över armen på mig i kassan, säg bara till att du vill ha dina påsjävlar istället så stämplar jag in dom i kassan. ok.
  • bygg inga jävla varuberg. det som händer är att dina grejer går sönder, kassörskan blir fett irriterad och tänker "då kastar ja din skit på andra sidan bandet, för du verkar inte bry dig om skiten går sönder"
  • när folk frågar..och tro mig det här hör jag 478326362 ggr om dagen.. "om jag bara ska ha bonusen och inte betala med kortet..vad gör jag då?" OKEJ. Det står "BETALA MED KORTET?TRYCK OK ELLER STOPP" såå vafan tror ni? om du vill betala med kortet trycker man OK, om inte trycker man stopp. eaaasy
  • Om rabatter inte går in eller priserna inte stämmer med det som står i hyllan. säg till bara. ni behöver inte pusta och stöna eller skälla ut mig för att det inte funkar..Ser jag ut att vara ansvarig eller? TROR ni på ricko att den som är ansvarig sitter i kassan efter 22 en tisdagskväll? nä precis
  • och för alla er idioter som håller upp en vara i luften och frågar "vad kostar den här" öööh vi har över 33 000 varor, jag kan omöjligt kunna alla priser i huvudet.
  • När folk kommer till kassan och jag rabblar ut hur mkt det kommer att kosta och då får jag höra" aa vi väntar bara på en grej här...äääälskling, kom nu, vi ska betala!!!" och så kommer "älskling" med 2 glasspaket,3 tidningar,hundmat och hårfärg,som hon kastar på mig o hånler. hehe:I fucker
  • Tanter som kommer med fyra rabattkupponger och bah " jag handlar för en vännina, hennes barn och deras hund och hundens barn........" typ

nu tittar jag på kanye på VMAs för 40000 gången. så jääävla bra! ligg med mig? Snart ska jag ner och möta Stina, som kommer hit..vi var båda uttråkade, så vi kan ju vara det ihop!

Imorrn blir det leka med P, Sen träffa Denice och kanske att jag hinner hjälpa Lollo med flytten..

LETS HAVE A TOAST FOR THE ASHOLES! ja det är DU. jävla tönt. du kan inte ens försvara dig. pffffff hahaha vilket skämt!

RAINDROPS

Vaknade arg, men asså hellre arg än ledsen..så¨det är inte så farligt! Idag blir det jobb till halv sju, sedan mys hos Nina! Jag och Chris ska köpa biljetter till Kylie i London idag! yeeeeeeej kommer bli så jävla kul!

Imorn ska jag träffa Denice och Aska och förhopp ningsvis blir det lite mystid med P också=) asså jag har verkligen saknat honom! Typ världens roligaste människa! Ihop har vi bara gryyyymt kul!

nä nu måste ja dra till jobbet! ciao ciao


DOESHEWASHUP?

NU sova

IMORN tvätta lakanen

jää tack!



tror ja sjunger på den här bilden. not really sure

STATUSUPGRADE

Fortfarande rödvinskyssta läppar..går fan inte bort! En hårslinga har läppstift kvar i..men orka.

Nu ska jag träffa Nina och sen blir det feeest med Stina och Kristoffer!

see ya



WELL

ja jag tänker då inte sova ensam en sån här kväll=( min fina vän kommer hit, trots att han jobbat i 11 timmar!

niiiiiiiiiiiiice


CURLYSOFIE

Va duktig jag har vart idag som gick upp tidigt trots att jag kom hem sent! Tvättid 8-12 jajjemensan!

Sen har jag ätit en nyttig lunch..och NEJ jag vill inte sitta här o låtsas att det typ var skitgott..För det här med GI är AS jobbigt to tell u the truth..Har så jäkla ont i huvudet asså! GALET!

Nu ska jag snart iväg till jobbet vilket känns jävligt skönt för idag har jag inte alls mått bra.fy fan..första ångesten på evigheter bah TJENA HAR DU GLÖMT MIG näää nu kom den o hälsa på. glömmer den aldrig!

Efter jobbet blir det viiiiiiiiin med snygga Therese=)

här är lite bilder från Ninas födelsedag. ok typ två taxi bilder men det var dom jag hade...



HAPPYFACE

Åh herregud jag har jobbat nästan 12 timmar idag och tro det eller ej, inte trött överhuvudtaget! Efter jobbet så åkte jag in till stan och träffade Isabella! Världens goaste tjej=) Fattar inte varför det har gått så länge sedan vi sågs sist..Men så blir det ju ibland..

Nu kollar jag på Kungarna av Tylösand...eeeeeeeh? Inga kommentarer på det nää.

Imorn ska ja upp tidigt och tvätta och sedan jobba 16-22 och efter det blir det vin med Therese!

Avslutar detta inlägg med en bild på fina Isabella=)


VERYGOOD

Igår var jag så jäkla duktig! Jag var ute och gick jättelänge med Charlotte och Bella och sedan lagade jag iranska köttbullar ( stora med valnötter i) och gjorde sallad till! Dessutom har jag ätit GI i 4 dagar nu, så jag har sjuk huvudverk eftersom jag inte är van vid att äta såhär + en FET förkylning..Men jobbar gör jag ändå! Här ska tjänas pengar!

Idag jobbar jag 7-18 och sedan ska jag träffa Isabella=)

Nu ska jag snart dra mig till jobbet, vill komma härifrån nu. Har av någon konstig anledning drömt jättemkt i två dagars tid och det dyker upp bilder av minnen under dagarna. As jobbigt=(

ciao



bild:stockholmstreetstyle/fashiongirl

YESPLEASE

hello boyfriend!



a men bah hey hey hallååååå

GOODLOOKINGDUDE

Jobbet gick galant idag, trots min fruktansvärda förkylning!  Det är så jäkla kul att vara tillbaks på jobbet, gå upp för att man har en tid att passa och komma hem med en matkasse, ut med hunden och sedan vara helt slut! Underbart! Älskar faktiskt vardagslivet! Allting flyter på fantastiskt bra just nu! Hade ni frågat mig för en månad sedan hur jag mådde hade jag fortfarande sagt att allt var bra, men jag hade ljugigt. Nu kan jag helt ärligt säga att det var läääängesedan jag mådde såhär bra! Känner mig sådär äckligt positiv och har firat mig själv med ett bad och rakat benen..Och nu snackar vi inte en sån där "jag-har-bråttom" raka benen där man bara tar upp till knäna..no no vi snackar heeela vägen! Det är så jäkla mysigt att jag vill ligga med mig själv!

Imorn börjar jag tidigt..så jag borde snart krypa ner i sängen..men får inte lägga mig med blött hår så sitter uppe ett tag till. Kollade igenom mina konton och för första gången på ett år hade jag mer än jag räknat med och kunde lägga undan lite extra! Fiint nu när jag är sugen på lite nytt till hösten!



bild:Stockholmstreetstyle/fashiongirl

ITSJUSTTOOOOMUCH

Hur min kropp mår nu är liksom INTE okej! Snoret bara rinner,huvudet dunkar sönder, jag svettas som en gris...blä!!
Sover typ 13 timmar per natt och skulle kunna fortsätta sova mer,ännu mer!

Ska vara på jobbet om 3 timmar och har lyckats göra lite vettiga saker..Vart ute och gått med Bella,slängt semestern(med andra ord 26 flaskor) massa kartonger och bokat tvättid..

Nu får det bli en sopplunch i hopp om att det hjälper min förkylning att dö en plågsam död.
Vore fint om jag hann dammsuga..men tvek på den....

Har verkligen verkligen inte tid att vara sjuk nu, har alla dagar fulla med jobb och alla kvällar fulla med aktiviteter..puh snälla låt mig bli frisk!!

ciao


IHATETHIS

HATAR ATT VARA FÖRKYLD!!!!


så, nu känns det lite bättre. Var tvungen att ställa in med Daniel idag, skulle inte palla att först fika i stan och sedan åka till syrran..

Har suttit framför en film med massa vänner och god mat och  nu är jag tillbaka hemma hos mig..asa trött!!

Nu hade det vart gött att gå och lägga sig i sängen och kramats med någon man tycker om och bara blivit omhändertagen=) meeeeeeen nää, det är jag och hunden hemma så det blir lite gos med bella.

Imorn är det städning och sedan jobb! På tisdag kommer antagligen Catharina hit för att rensa bland alla tavlor och grejer..Det ska bli lite nytt här hemma, så det verkligen känns som MITT hem! Hoppas att det blir fint!

Nä nu ska jag dricka upp mitt the och sen blir det sängen! Håll tummarna för att jag är friskare imorn!!

kössen


ITSGOODTOBEHOME

Hade en fantastisk kväll igår!! Har dock inga bilder ifrån gårdagens bravader..men det dyker väl upp..Iranier och kameror liksom..det togs en del kort=)

Jag kom hem typ 6.30 imorse och sen skulle jag upp vid 8.00 igen för då skulle mamma komma..Japp, jag var trött men glad när hon kom! Vi fikade och pratade om allt i flera timmar...tills hon skulle åka in och möta pappa i stan, då gick jag och bella till soffan och la en filt över huvudet och sov i typ 5 timmar, ASA gött!

Ikväll blev det lite mat framför tvn med massa tända ljus,iklädd badrocken...niiice! Nu tittar jag och Bella på Djävulen Bär PRADA för 511 gången..Det blir sängen tidigigt idag då jag är mega förkyld och ska träffa Daniel imorn på dagen och sedan åka till syrran och hänga med en massa vänner! yeye..

Nästa vecka blir det JOBB JOBB JOBB, Träffa Isabella,möten och börja träna igen! Nu jäklar ska jag göra allt för att undvika influenser till hösten. diet citroner och vitlök typ,för snart är det riktig höst och vinter!






GETTINGREADY

Kom typ precis hem efter att ha målat hemma i madde och daniels nya lya..dricker en vodkaredbull för att piggna till och har precis tryckt på mig klänningen..ehm mina bröst kommer ramla ut ikväll men ja..det blir ett senare problem typ...

fixat håret så nu ska ja bara sminka mig och beställa en taxi and then im good to go!



NONONOYEAHYEAHYEAH

Vaknar och är känner mig sjuk..Ont i halsen och öm i kroppen..men Nina fyller år idag så det är bara att köra på och eh har tid att vart sjuk typ onsdag om 3 veckor..

Nu ska jag och Bella åka med Madde till hennes nya hus som hon och Daniel köpt! Vi ska måla sängar=)

Asså hårprodukterna jag fick av Denice igår funkar kanon!!

oh nu har jag bråttom!

hör av mig senare!pöss


REMEMBER THIS?




INEEDTHISORSEX

Har haft en fantastisk dag! Hade en jätebra dag på jobbet och kan numera grattulera mig själv till massvis med timmar och med det menar jag en jävla massa pengar..tackar tackar!!

Sen mötte jag upp Denice och hennes Aska! Jag fick presenter!!!! Massaaaaa hårgrejer..typ 12 olika produkter! Jätteglad!! Vi åkte hem till mig och tog en promenad med hundarna och sedan lagade vi en jättegod skaldjurspasta! Sedan spelade vi spel och pratade om allt som hänt det senaste, vi har ju inte setts på evigheter!

Nu är jag helt slut och ska sitta och njuta framför "vad blir det för mat" där min blivande man ska vara med!

Imorn blir det städdag för både lägenheten och mig! Sedan persisk mat hemma hos Nina och utgång med en massa trevliga tjejer och sen ska vi möta upp Tom och hans jobbkompisar!

btw. jag behöver en ny väska! sugen på en michael kors men vettefan..den hrt hade vart trevlig..





presenter!!!

HELLOBOYFRIEND

Precis komit hem efter jobbet och Bella ligger nöjt i köket och tuggar på ett grisöra. Jag ska snart sova,för jag börjar 7 imorn bitti! Jobbar till 16 imorn och sen ska jag möta Denice och hennes hund Aska, för promenad och matlagning!

Fick ledigt på fredag så jag kan fixa mig riktigt het innan Ninas födelsedagsfirande! Hon önskar sig inget..men vill gärna att jag håller ett kort tal på kvällen..så jag ska nog kunna knepa ihop ngt imornkväll=)

Behöver en ny bok att läsa, är det någon som har tips?

Sen måste jag bara säga och detta är mest för min egen glädje..Men jag är så himla lycklig! Trodde aldrig att jag kunde må såhär bra, med tanke på¨min hjärtesorg..Men det är otroligt uppfriskande att umgås med alla vänner som jag gjorde förr! Jag behöver inte känna pressen av att vara perfekt för någon annan, utan är perfekt för mig!
och sen tänker jag att om ödet vill, så blir det så...vi får väl vänta och se...



EH ja tack!!!



och just det!

Imorn i "VAd blir det för mat?" kommer min drömsnubbe att joina..Josef Fares!!!(L)(L) hahaha

LOOSER

FUCK!jag har blivit lurad! Har vart så jävla nöjd med mina skills i buzz..ppffff! jag förlorade igår igen!!!! Vafan är det här asså?! Hade vi inte druckit igår hade jag kanske kunnat vinna en gång iallafall! Samtidigt så typ visste jag att Johannes skulle spöa skiten ur mig..han kan ju sånt där som ingen annan visste fanns typ. vet inte om det är coolt eller töntigt. jag röstar för töntigt av den anledningen att jag förlorade=(

Idag har jag faktiskt motionerat! HAHAHA ja jag vet, trodde heller aldrig att jag skulle göra det. lol
Ikväll blir det jobb och sen hem och sova för jag börjar skiit tidigt på torsdag! Jag vill gå ut på torsdag, SVANEN! vem är med mig?!=)

På fredag ska vi fira Ninas födelsedag!! den klänningen jag ska ha är VAVAWOOOOM!!!

Nää nu ligger jag efter här!Måste hinna duscha och laga lunch innan jobbet!

puss på!



ja o nickie på push

RSS 2.0