THECITY

http://www.mtv.com/videos/the-city-ep-10-the-past-catches-up/1605346/playlist.jhtml

SUNNYSATURDAY

Precis hemkommen från morgonrunden med Bella..Det är bara hundmänniskor uppe 07.00 på en lördagmorron!
Det är när man är uppe tidigt en helg, som man ser hur mycket hundar det faktiskt bor i ens grannskap..Jag kryddar inte, när jag säger att jag hittar typ en ny i veckan!

Igår var första gången på 3 månader som varken jag eller mr j försökte få tag på den andra..Kändes jävligt konstigt faktiskt. Och jag ligger liksom i riskzonen för tjatig flickvän, så jag tänkte att ja skulle ge honom lite space från mitt eviga tjat. .Hoppas att det blev uppskattat..För när jag vaknade imorseoch hade fått två missade samtal från Stina på jobbet och inget godnatt sms..La ja ihop pusselbitarna till ngt helt annat. Det första jag tänkte var att Stina hade vart ute och sett hur alla tjejer flockats kring min mr j och han hade total glömt bort mig för kvällen.. Så som lejonhonor omringar ett gasell när de är på jakt. (det var min bild i huvudet) så totalt vettskrämd fundarade jag på att messa stina och fråga vad som hade hänt. Men det behövdes inte..hon ringde..En gång under tiden ja var ute med Bella och sen direkt när jag klev innanför dörren. . Det var bara att hon inte visste ngt om hur man öppnar frukosten i cafet. puuuh..
Jobbigt för henne, men gud vilken lättnad för mig 8med tanke på lejonbilden ja hade i huvudet)

Och bara för at jag kände att ja ville dela med mig av mitt soliga-lördags-trauma har jag nu skit bråttom till jobbet.. Great!


12.00

Nu har min hyresvärd vart här o kollat, tagigt kort på min lägenhet, för nästa gäst. Jag måste säga att det var obehagligt som satan, att en främmande karl går omkring och tar kort på mina grejer..Känner mig yr och illamående.. Jag var ju så jäkla nervös för att han skulle säga ngt elakt! Men det gjorde han inte.

Nu ska ja snart åka in till stan och möta mamma och moster..Lämna tillbaka ett USBminne ja lånade av mamma igår och sen ska ja köpa en vässare till min ögonbrynspenna. Öh, varför skrev jag det? Som att ni bryr er liksom...

Det är sol och ja har hittat massa fina bilder, som ska hjälp mig få idéer till nästa lägenhet. Snart är det fyttdax. Vem vill hjälpa till att måla och bära möbler?








BIKINIBIKINI

Är jag den enda som fruktar badsässongen?Asså bilden jag har i huvudet..hur min kropp ser ut i bikini är betydligt sexigare än hur den faktiskt ser ut. Om jag fick bli 3 nyanser bunare och flytta allt överflödigt fläsk till pattarna så skulle det ungefär beskriva bilden jag har i huvudet. Vad jag egentligen ser ut som påminner mer om en blåval i svart balconette bikini. Snyggt?

Jag skriver inte detta för att jag är avundsjuk på alla spinkiga tjejer(eller jo klart som fan att ja är avis), som vart smarta nog att träna och äta grönsaker 230000 ggr om dagen sen de var typ 8 år gamla. De har säkert solat sen slutet av förra sommaren också, så de är sådär härligt fresh på stranden redan i början av sommaren (När vi andra ligger på gräsmattan hemma och försöker pressa fram en solbränna) Helst INNAN du behöver gå ner till stranden.

Hade tänkt mig ngt sånt här till sommaren....Begär inte mycket mer.. snälla gud? Kom igen nu,bjud på lite fettsugning..



WHATADAY

Jesus, jag är helt slut! Vaknade utvilad, eftersom att jag efter julias besök här igår, inte följde med ut.
Har fixat mitt internet, som krashade igår..Tog en snabblunch på mammas kontor och sen var det hem. Ut med bella. Till stan igen..Kollade in Beyond Retro..Så himla roligt att det öppnat i Göteborg. Äntligen!

Kollade in Acnes utförsäljning. Hittade inte ett piss..Tänkte ja kunde hittat ngt kul till Mr J, men nää..Så jag åkte hem..Nu har jag typ en timme på mig att städa, innan det kommer en tjej,för att titta på lägenheten..Och imorrn kommer fastighetsskötarn hit och ska kolla skicket på min lägenhet. Måste jag städa då också eller?

Så nu blir det inget rökande genom fönstret..Måste lukta freeeesh. Har fuskat och köppt doftspray. Hoppas ingen märker ngt.. Hoppas för fan! Tänk om jag måste betala sanering för hela skiten eller ngt skumt..

Städa var det ja. städa städa städa. Det ÄR kul. not

FACKMYGADD

har haft en riktig pissdag på jobbet. Vi ha vart totalt överkörda, eftersom att vi fick utmärkelse "västsveriges godaste semla" och idag är det som bekant fetisdagen..Alla idioter skaäta semlor, trots att vi började sälja bullfan vecka 47 2008 och kommer antagligen fortsätta sälja dem till midsommar. ORKA!
Alla har vart griniga och ja fick vänta alldeles förlänge på min rast, med tanke på att jag har pms 2000, så är jag nu i extra stort behov av mina raster!

För att lätta upp stämningen på jobbet, gick jag glatt ut i butiken(ICA) och hämtade schlagerkit, som man får om man köper x antal OLW påsar..(jag köppte ingen olw påse utan tog det som min personalförmån) I alla fall...I kitet låt det diverse skräp, varav en liten burk med glittersmink (vitt,görnt och blått) som jag lite lätt placerade på våran kökschefs bakdel...Sen var kriget igång..Efter 1 timme var alla i köks och resturangs-personalen dränkta i glitter.. Jag hade nog mest, eftersom att jag satte igång skiten, fick jag mest tillbaka. (min bh glittrar fortfarande)

Man fick även tatoos med som jag självklart var tvungen att testa.. Så nu har jag ett rött hjärta i nacken. Gud så fashion!

Sen när jag kom hem hade Bella ännu en gång festat loss på mina underkläder då Mr J glömt stänga garderobsdörren. Asså, självklart var ju inte det med flit..men liksom just idag orkade jag inte med ngt sånt(grädden på moset) Och jag var så trött efter jobbet och promenaden med bella, så jag städade bara undan och kunde inte låta bli att skratta åt det. Bara för att.

Efter detta missöde, skyndade jag tillbaks till jobbet, eftersom att vi skulle ha fackmöte. Ni läser just nu deras senaste tillskotts-blogg. Jag är efter mitt första möte i facket, nu UngdomsANSVARIG i våran fackklubb. Kul va!
Jag tycker det ska bli jätteroligt, att få gå utbildningar,coacha nya meddlemar och föra ungdomarstalan i facket. Nu jävlar ska här bli andra bullar säger jag bara!

Nu börjar Den Rätta för Rosing. kolla in Johan Maldavi extra mycket;)(nej det är INTE j som i mr j)



aa det var ju en jävligt bra bild men men..

EVERYBODYBUTME

Jaha, ska alla ut ikväll, imorrn och lördag. alla utom jag? Känns som att så fort jag väljer att ha nyktra veckor, går alla ALLA ALLA ALLA andra ut. Vad gör man när man inte är ute? Man är med sin pojkvän? Nää, kan inte tvinga honom att va med mig hela tiden..Vara med mina vänner? Nää, dom går i skolan,jobbar eller är med sina pojkvänner eller bor på andra sidan landet. Med andra ord. Jag är hemma, har vart ute med stackars Bella 3 ggr sen jag kom hem idag..Jag kan betala räkningarna jag samlat i en hög och inte vill öppna men måste. Jag kan ta hand om disken från kvällsmaten jag åt upp för 4 timmar sedan..Jag kan skölja av ansiktsmasken jag har haft på mig 20min över verkningstiden...Jag kan gå och lägga mig och läsa den boken som jag la mina sista slantar på...


ja vill ha fina kläder,skor,dricka goda drinkar och umgås med alla jag tycker om. Och lyssna på den här..

CLEANANDCOZY

Vaknade brevid min Mr J, han stängde av mitt alarm (inte för att jag protesterade) på min lediga dag, men jag hade tvättid 10.00..som blev något framflyttad( 11.27) Så jag släpade med mig J ner i tvättstugan, startade två maskiner tvätt..

Sedan åkte vi in till ett snötäckt Göteborg( det där lät romantiskt, men det var bara skitkallt) Vi äkade donken och sedan följde jag honom till skolan.. Mötte sedan upp Lollo, kollade skor och sen åkte vi hem till mig och åt upp bakelserna jag gjort till allahjärtansdag. Tvättade lite till, gick en sväng runt området med Bella, hängde tvätten, gick och köppte mat, lagade mat, åt glass, åt chips...Var fortfarande hungriga så vi beställde pizza.. Nu har jag badat och smörjt in mig med victoria secret "cherry blossom" lotion (som jag blev besatt av efter att julia köppte med sig den till mig från Californien) Så nu ska jag och louise bläddra i min nya ELLE tidning (vem vill inte ha Luella klänningen som pryder omslaget?!) och sedan är det sängen(note to myself:glöm inte att ringa babe innan du somnar).. Bjuder på lite bilder från dagen.

Sov gott





ALOVEDAY

På allahjärtansdag var jag såklart med Mr J. vi åt rostbröd med skagenröra och chips. Presentutdelning och jag hade bakat två hjärtformade tråtor till oss, som ingen av oss orkade äta upp efter våra mackor...Så om jag har tue kommer han hit imorrn och då får vi la trycka i oss dom då..

Jag gav Mr J ett par chinos, en tandborste och hans (våran grej att handla) dricka "krus-brus"-Ej för vuxna. Jag fick ett par skor som jag har drömt om sedan jag såg dom..Har skrivit om dom i ett tidigare inlägg...Och ett par sjukt fina örhängen, som jag också har önskat mig. De ska jag ha på mig, när jag firar att mina nyktra veckor är över=)



APARTYTHATENDEDWITHLOVE

Igår var jag på stan med min kära syster louise, vi åt sushi och ja köppte kläder jag egentligen inte har råd med, men kände att jag behövde.

På kvällen får ja den brilljanta idéen att dricka vin, vilket resulterade i att vi gick till lounge(s).Mycket trevligt, sjukt bra musik! Sånt gillar vi, musiken gör stället.

Sen mötte vi upp Mr J, som också hade vart ute, fast på annat håll. Vi åt kebabtallrik och tog sedan taxi hem, för vagnen hade slutat gå ( note to myself;inte bra att gå ut en vardag om du vill vara eknomisk)

Kvällen slutade alltså (natten) med att få sova bredvid min favvis.(för efter tolvslaget hade vi 2månaders dag och då ska man vara med varandra!!)

---------------------------------------------------------------------------------------------

Idag jobbade jag 9-13 i kassan, sedan gick vi tre på stan, jag mötte upp AC en kortis och sen käkade ja, lollo och mr j sushi (idag igen) Jag köppte mer grejer jag inte har råd med (bra jobbat!)

Ikväll hade jag och louise movienight, vi lagade mat och sen hävde vi tillsamans en chipspåse och 1dl gräddfil. (hallå tjockisar)

Imorrn blir det fem timmars jobb i cafét och sedan Alla Hjärtans Dag mys med min babe.

Sov så gott alla

Snart är den här dagen slut, jag ska ta ett bad och sedan krypa ner i sängen bredvid min syster och Bella.

JUSTANOTHER

Igår åkte jag hem till min babe. vi kollade på V for Vendetta. Min favoritfilm..Fast sista 30min var jag så trött att jag mest lyssnade..såg med halvöppna ögon. Det är så mycket lättare att sova när han är bredvid. När jag sover själv tar det en evighet, för då vill jag bara prata med honom och kunna titta på honom. Jävla psycho!

Imorse, åkte jag hem till syster och hämtade hunden. Hade tänkt äta megafrulle, men det fanns inte ett skit i kylskåpet. Besvikelse..

Nu är jag hemma, har precis duschat och ska snart in till stan för lite fönstershopping och vin med syster och sandra.

See ya!


APERFECTDAY

Jag blev hemskickad från jobbet igår..Jag kunde bara inte jobba. Hade högfeber och kände mig verkligen inte på g. Somnade när ja kom hem. Tog bella i famnen och sov tills febern var väck.
På kvällen kom Mr J hem till mig, han köppte min favoritchoklad (marabou amigo) och halstabletter..och efter lite puss o kram mådde jag betydligt bättre. Vi kollade på Oceans 11 och sedan sov vi in på förmiddagen idag.

Mötte upp lollo i stan, storsade runt lite. Jag hittade ett par sneakers. Dom hittade mig? Skit samma. Dom SKA bli mina. Sen gick vi till victoria, öl,vin och mat. Mycket trevligt. Nu är jag o bella hemma och myser. Hon ska åka till mormor och morfar imorrn så måste passa på att gosa oss rejält nu.





06.30

Nu är klockan halv sju måndag morgon.

Jag har inte mått såhär dåligt på väldigt länge. Inte fått en blund på hela natten. Jag svettas så fort jag rör mig. Jag duschade liksom innan ja gick o la mig igår..å nu ser det ut som att ja inte tvättat håret på 1 vecka.

Snorig, hostar, öronen dunkar, jag svettas och har ont i kroppen..

Och nu ska jag alltså gå till jobbet.

Ja saknar min babe

IMSICKASHELL

Gött, nu har jag jobbat arslet av mig i två veckor, inte haft en ledig dag förens idag då. Kunde inte somna igårkväll för jag hostade så jäkla mycket..och dagen har inte vart bättre. Känner mig öm i kroppen, hostar,öronsprång och näsan bara rinner.

Jag har efter många om och men städat hela lägenheten. Damma, damsuga,skura,putsa,diska you name it I did it!
Så nu luktar det Grymme citrus i varje rum.. mm!

Varför är det så att när man är sjuk mår man bra av att hålla igång hela tiden som vanligt och sen när man sätter sig för att ta det lugnt så väller sjukdomen över dig. Du blir APsjuk!

Jag känner mig liten och hjälplös..Mr J trodde att ja precis vaknat när ja pratade med honom i tlfn förut. Men nää, jag låter såhär för att ja är täpt i snoken.Snoret förstör min i vanliga fall så ljuva stämma. Snart kommer jag bli hes också..Fast den rösten gillar jag. Hes röst är sexig röst. eller?

Precis kollat senaste the city avsnittet. inte ett dugg intressant..eller är det att om 30 minuter börjar Gossip girl så alla andra program bleknar idag?

Så om 30min ska jag bänka mig i soffan och kolla gossip girl..sen hoppas att min babe kommer hit och kan krama mig frisk!

ITSMUSICLIKETHIS

musik som denna får mig på bra ..neh inte bra sinnesbra humör!!

JÄVLIGTGÖTTATTVAKÄR

Asså det är jävligt gött att vara kär när man vet att den andra personen känner samma sak för dig!
Annars är det skit att vara k'r, men det visste ni redan..

Jag är sjuuuuukt peppad! Förutom det faktum att jag försov mig 2 timmar (ingen märkte ngt fär patricia skulle tydligen också börja 07.00) så har dagen gått bra. Jag har fått kaffet serverat, bett ngn annan fylla på eller öppna burkar med tröga lock. Oh yes its a fact, im the baby at work. Jag är en hjälplös blondin som behöver starka karlar eller 4 mammaor för at ta hand om mig på jobbet. Man kan ju fråga sig varför dom ens låter mig jobba. Gör jag ngt vettigt förutom att charma kunder när de beställer mat? nopp. mitt jobb går endast ut på att charma och vara rolig och jävligt högljudd. Med andra ord trivs ja som fisken i vattnet!

Min chef var inte alls arg över att jag kom sent idag, tvärtom så fick jag 2 biljetter (2pers á biljett) till efterfesten för Årets kock på elite Hotel Park Avenue.Den du! tack så mycket! Här ska raggas kändisar! Tar med mig Babe och Thina!

Så nu dricker jag upp en cider ngn glömt i min kyl och lyssnar till.......



DANSA

INGENHETSIÅR

Idag gick jag in extra och jobbade 6 timmar. Gott med lite extra pengar och det var ett jävligt chill pass.08-14.00. Efter jobbet åkte jag och kollade på när babe tatuerade sig. Det blev så jäkla snyggt!

Nu är jag hemma, bella sover i mitt knä och jag är skitsömning..Ska snart lägga mig.

Det bir ingen Eurovision hets för mig iår. Då min partner in crime har flyttat till norr, har jag ingen att dela detta pinsamma intresse med. Me jag har faktiskt tagigt mig i kragen och kolat lite av de bidragen som redan är klara för final.
Christoffer är helt hooked on Finlands bidrag..men asså nej det är inte jag. Däremot var det en låt i deras (finalsnd) final som jag är helt såld på!



Är den inte bara helt sinnes. jag vill sjunga den högt i duschen och headbanga sönder!

Usch vad jag saknar Christoffer..vad gör man på helgen nu liksom?

jag och christoffer. min bästa vän.puss på re!!

Imorrn ska jag jobba 07-15.00 och sedan träffa Thina. Sen blir det middag och mys med Mr J.

06:092/22009

Gomorron!
05.00 var jag och hunden uppe ur sängen och påväg ut för morronpromenixen.
05.30 diskade jag alla glasen från helgen och satte på kaffet
06.00 tappar jag ett glas med vin i dessutom och får först torka, sen damsuga och sedan skura upp skiten. bra start!
06.10 måste blogga om det, för jag kan inte ringa ngn och skrika. för tidigt. babe sover nog fortfarande
06.15 äter frukost
06.30 plattar håret/sminkar mig/klär på mig
06.45 inser att trots det faktum att jag går upp 2 timmar innan jag ska börja, kommer jag bli sen till jobbet. Idag igen..

RSS 2.0