BUBBLE

ikväll är jag ensam hemma, eftersom att mr J har finbesök av sin storebror i barndomshemmet.. Så jag ska passa på att bada skummbad och gå och lägga mig tidigt..Börjar 07.00 imorrn och har massvis med saker att göra. Kommer garanterat försvoa mig imorrn eftersom att babe inte sover bredvid. Konstigt, men det är alltid så. Tänk att få ha honom bredvid sig varje natt och varje morgon. mmmmm!!


HESPOILESME





Erkänn han skämmer bort mig! Tog dock inga kort på att han tänt ljus i hela lägenheten och diskat bort (min) disk som vanligt..Finaste!

CHILDHOOD

Igårkväll åkte jag och Mr J hem till mina föräldrar till hovås och käkade middag. Hade jättetrevligt! Blev mätt som ja vet inte vad och hade hetisga disskusioner, som vanligt. Vid halv elva åkte mr j hem och ja gick raka vägen till gästsängen och la mig.

Vaknade 06.00 och gick ut med Bella..Sen somnade jag om och vaknade till en kaffekopp och repotage om Astrid Lindgren. Härlig start med andra ord!

Nu har jag vart ute med hunden (igen) ätit frulle och betalat räkningar. Ska snart hoppa in i duschen och sedan bege mig hemåt till mitt egna krypin. Snart någon annans. Det är bara 1 vecka tills jag får nycklarna till min nya lägenhet och då gäller det att genast sätta igång! det är så mycket som ska göras innan allt kommer vara färdigt och jag sparar som ett svin för att ha råd med nya saker! Tror inte det blir någon utlandssemester iår alltså..om jag inte får tag på en sista minuten resa eller ngt med lämpligt sällskap dvs..

Aja, jag har iaf inget internet hemma just nu, så uppdateringen av den här bloggen (som typ 10 pers läser) kommer vara usel..Jag orkar inte ta tag i skiten och är så besviken på 3, då det här händer alldeles för ofta.

Men men, hoppas att ni haft en trevlig helg!

PUSS




Dessa två sötnosar flyttar snart in hos mig i min nya lya

IGUESSSHELIVEDLIKE..

Såhär tänker jag mig att Coco Chanel hade det i sitt sovrum..mmm. ful hund bara.


FRIDAYMORNING









I en sån här lägenhet tror jag;
*att man aldrig skulle få för sig att sova med smink
*man vaknar och har en mycket STOR lust att göra muffins med rosa glasyr på
* man vill fira jul i
*känner sig lugn och trygg
*man känner sig oskuldsfull (kan alntagligen inte ligga i en sån här säng, om man inte har maskeradlek a la Marie-Antoinette eller ngt..
*Man har garanterat lockigt hår och inte rakt
*Jag tror man är konstnärlig,pysslig och typ älskar att brodera
*man känner sig lyxig, omgiven av alla dessa antikviteter


Vad tycker ni om den här stilen?

SOMEPEPPFORMYPEOPLE



Vi har en "ny" Christoffer på jobbet. Han är as skön! an påminner om Christian från Project Runway. Han knäpper med fingrarna precis likadant och älskar schlager och rödvin.Hallå the perfect man! Nej nej...asså han kommer aldrig att ersätta Christ, min Chris, det går inte att ersätta honom. aldrig! Men ja känner ändå att jag måste adoptera denna gaypraktikant. Fuckín fab!

Nu ska jag ta en snabb dusch och sen klä på mig, så jag ser respektabel ut till ikväll. Ska ut en sväng med pojkvännen,syrrorna och min AC. får se vart kvällen tar oss..Men snygg som attan ska jag vara iaf.

Äh måste kolla The City först. Gött att det kommer börja gå på MTV på lördag 18.10. Dont miss!

LAVOIX

Asså låten som vann igår, va mer än okej. Absolut! Jätteroligt med ödmjuka människor dessutom, hon trodde verkligen inte att hon skulle vinna. Och att vinna på folkets röster!

Nu sitter jag med tandverk och äter vaniljyoghurt. Visdomständer suger! Jag har legat och småpillat med tungan på dem hela natten..Vaknat 2 ggr av sms och 1 gång för att jag var så jäkla varm och var tvungen att ta av mig och gå upp och dricka vatten.
Jag säger ju att jag sover dåligt utan min pojkvän! Men det blir ändring på det idag! Jag jobbar till fyra och sen kommer babe hit på kvällen. Yeeeey!

aaa nä nu måste jag verkligen klä på mig. Håll till godo med riktigt 80tal. det bästa jag vet. Skulle vart född tio år tidigare!


JUSTLIKETHIS





men gud va dom är söta. men gud va kul för dom.

TRESBELLE



WARWICKAVENUE

Ja nu sitter jag här. Ansiktspeelad. Det svider lite, men ja är len as hell! Borde städa..Det är vad jag hade planerat den här dagen..men asså..hur kul är det då? Egentligen? Neh precis..jag väntar en timme till. När klockan är 18.00 ska SKA SKA jag städa...booooooooooring. jag vill inte. kan inte ngn hitta på ngt roligt, så ja slipper? Jag har dratt ut på skiten i flera dagar nu.

Jag vill ligga i sängen och kolla på film med min man. Jag kan sträcka mig så långt att jag tänder ljus och sticker ner handen i en chipspåse. inte längre..

äh vafan ja e ju ledig imorrn med. kan städa då.

OMG!

Oh my god, kom precis på att jag kan titta på the city ikväll. jaa, det här kommer göra min dag!
Sen för alla er som sover vid den här tiden.. det är alltså ljust ute!! VÅREN is comin.

AMEN sistah


GETOUTOFMYDREAMS

Godmorgon vänner och ovänner!
Jag vill börja dagen med att jag tycker faktiskt att jag snart platsar in i kateogorin "best girlfriend ever". Ja, jag är helt underbar att vara tillsamans med. så det så! Problemet är bara att pressen är enorm! Jag har n'mligen världens bästa pojkvän att tävla emot. Han gör de där småsakerna ni vet..Dom som gör störst skillnad. Jag tycker så himla mycket om honom var typ det första jag tänkte när jag vakna. Men att sova utan Mr J är faktiskt ett rent helvete! Jag vaknar föera ggr under natten..Måste dricka vatten, måste ta en cigg..kollar mobilen var femte sekund..Detta resulterar i mardrömmar..och ni vet ju sedan tidigare vad de brukar handla om.. Mm precis..Den där människan. I varje dröm är det någon person eller sak som hon ska ta ifrån mig.. Ni förstår inte hur stressad man är när man vaknar upp!
Skönt att mr j kommer hit sedan idag=)

Men men nu ska jag sörpla i migg mitt thé, sminka mig och sedan gå till jobbet. Jag är så bortskämd på min avdelning va. Jag är allas lilla prinsessa..Jag får skorna knutna, en frukostmacka varje morron, tunga saker behöver jag inte bära själv och det är alltid ngn som städar efter mig! Fan vilken dröm!



IGÅROCHIDAG

Igår fick jag gå hem i mina arbetskläder..Jonas och hans polare Alex, kom till mitt jobb och hämtade nycklarna till lägenheten..För de skulle hem o plugga och jag hade en halvtimme kvar att jobba..Vad jag inte tänka på när jag lämnade över nyckelknippan till Jonas var att även min skåpsnyckel hängde där.. KUL! Då är det bra att man har nära hem och att det inte var typ snöstorm..

Sen satt vi med deras arbeten fram till kvällen..Jag spelade Melodifestivalen 2009-skican( grabbarna gillade 1 låt av 30) Jag pimlplade vin och efter en timme var vi i stan..Det blev en miniutgång kan man säga, för ingen av oss blev full direkt..Men vad spelar det för roll när man är berusad av en annan människa ( fan va cheesy det lät)




Idag vaknade jag tidigt. gick upp och ut med Bella i solen. Sedan kilade jag ner till ICA och köppte våffelmix,sylt,grädde och saft.




Sedan gorde jag våfflor till min kära pojkvän, som vi knappt rörde när vi satt framför tvn..Nu mår jag illa efter den jag åt till kvällsmat.Tror inte jag tål grädde eller ngt...laktosintoliz kaske? orka. Fan va otrendigt!

Nu har jag badat. Bella har mens ( ja jag vet att det heter löper egentligen) så hon vill bara sova. hon är som oss kvinnor..Hon hatar sitt liv, är svullen och trött as hell.

Själv ska jag krypa ner under täcket..Inatt blir jag ensam. Det suger. Men men...ska upp om dryga 6 timmar, så Tjing på er!

MANICMONDAY

Klockan är 06.23
Har morgonrastat Bella
Ätit frulle (både hund och matte)
Klätt på mig (blev as fult)
Rökt en halv Marlboro light (vill ha menthol)
Lyssnat på Klerrup feat Neneh Cherry (se nedan) 4 ggr

Ska skriva kort inköpslista
Ska sminka klart mig
Ska bosta bostadskontrakten
Ska beställa spisen till min nya lägenhet
Ska rensa bort gammal skit
Ska träffa mr j idag
Ska först gå till jobbet


HEARTONMYMIRROR

Har småstädat lite nu på kvällen, i pausen på "En Callgirls Dagbok" ..med andra ord har jag diskat och sprutat ajax över hela lägenheten..Skurat badkar osv.. Skulle putsa speglarna också, men såg att någon ritat ett hjärta på min badrumsspegel..Slängde iväg ett mess till mr j, mycket riktigt var det hans konstverk..Så nu kan ja inte putsa den spegeln!!! ja vill ju ha kvar det såklart..får spegla mig i hallen istället..

Vi hade en disskusion idag om vad vi skulle göra om vi vann en sjukt stor summa pengar..Jag hade lätt fixat en as fräsch lägenhet, kunnat trappa ner tiden på jobbet och börjat jobba med något som skulle passa mig bättre..Jag hade velat åka till N.Y igen och Paris och L.A som jag alltid velat åka till, där jag självklart skulle hänga med L.C och Audrina..DAAH..Jag hade antagligen köppt en jävla massa nya kläder och skor till mig, presenter till familj och vänner..Jag hade kunnat fixa en lägenhet till chritsoffer och hans man så att de flyttade tillbaka till Göteborg..Och sen hade jag gått till en första bästa salong och sagt "make me look like this"


WALTZWITHBASHIR

Den här filmen har jag velat se, sedan jag såg trailern för Oscars nomineringarna! Den här filmen är så mycket sofie som det kan bli. Den är vackert gjord, det är ingen vanlig film, den verkar mäktig, historia och grym musik!

Nu sitter jag letar biljetter till den...Det är ju pinsamt att jag pratat så mycket om den men inte sett den ännu! Jag och Mr J ska iaf se den. Det har han lovat mig. Bra, då var det löst....biljetter var det ja...


En till fantastisk bio-idée jag fick idag, var att självklart ska jag och fröken Thina se En shopaholics bekännelse såfort den kommer på bio. Drinks after offcourse! Senast jag och Thina var på bio var Dukes of Hazzard och det var endast för att vi ville se en halvnaken jessica simpson..Och JA vi hurrade mer än alla killar tillsamans när hon strutta runt i sina korta jeansshorts. Vi gillar heta nakna tjer helt enkelt. Repris på den! Hittade ett väldrigt kärleksfullt collage "thina och sofie" i min gamla bilder-mapp..Var bara tvungen att lägga upp den. Den är ju så töntig att den e söt och ingen av oss ser ju ut så längre..


DETGÅRBÄTTRE

jaja, jag vet att det är ett sjukt stormigt förhållande..men ni vet hur det är. Gillar man någon, så gör man det och då kan man inte släppa den personen..Så ja, nu är jag glad! Har haft en helt fantastisk helg ihop ja o mr j. Haft så jävla roligt ihop. Det var längesedan och det behövdes!


DETGÅRBRANU

fantastisk text

YESTERDAYSTRUBBLE

I förrgår kväll pajjade min datamus! Jag var så jäkla förbannad va..Jag gjorde även allt för att den skulle fungera, bytte batterier,gjorde sökningar, försöke connecta..Men NEJ. Den va död, i had lost him..

Så igår fjäskade jag sönder för Leif på jobbet och gick glatt hem med en sprillans ny. Härligt!

Efter att jag gått och hämtat Bella, mötte jag upp en arbetskamrat vid sanktas. Vi gick först till delsjön sen runt alltihopa och sen hem igen..herregud. mina fötter will never be the same. Men det var skittrevligt! Har inte skrattat så mycket på så länge! Inte för att vara så nu, men tjejkompisar, släng er i väggen! Killkompisar är så jävla mer värt!

Idag jobbar jag ett mördarlångt pass och innan dess ska jag gå och lämna bella hos sin dagmatte. Sen ikväll blir det att byta grejer med mr j. Usch jag vill verkligen inte vara själv här efter att han har gått härifrån, men det är kanske precis vad jag behöver. Vara själv.




DONTSPEAK



Trots att jag gick och la mig tidigt igår och verkligen försökte sova, så tog det evigheter innan ja somnade..Lyssnade på den h'r låten på repeat och messade med Christoffer tills mina pengar tog slut..Fy fan vad ja saknar honom. Ngt fruktansvärt!!

Nu ska jag snart gå till jobbet. take care my beloved

BLACKMORNING

NU har jag fått mig mitt morronkaffe..Bella är rastad och matad.Matte är rastad och matad(jag alltså)

Nu börjar den betydligt mer krävande processen..vad ska ja ha ta på mig..orkar jag sminka mig? orka ja platta håret?klockan är för fan 06.00 Det finns inte en jävel som orkar ngt vid den här tiden..

Dessutom har jag 2 dar i rad nu vaknat och vart förbannad. Igår vaknade jag av en mardröm..Det finns faktiskt bara en person som jag "känner" som är med i mardömmar. Och hon var med igår. usch!
Och idag vaknade ja av att mr j fortfarandde inte hört av sig (från gårdagen) Så ja vet inte om det har hänt ngt eller om han bara somnade innan ja smsa honom igår.. I-landsproblem..jag vet!

okej nu har jag 30minuter på mig att klä på mig och sminka mig och sen ska ja gå till jobbet (att gå dit tar 2 minuter typ) Och ändå kan jag lova er att jag kommer garanterat inte ara instämplad på jobbet förens 07.05 eller ngt..Jag fattar inte hur jag aldrig kan komma i tid till jobbet när jag börjar såhär tidigt?



IAMYOURJASMINE

Var hemma hos marie från jobbet igår och drack vin/förfestade..Fast jag har blivit värsta tråkmånsen och vill inte gå ut längre..Neh ja vill åka hem till min pojkvän och mysa istället! Så jag gjorde samma sak igår. Fick skjus till mr J och myste där..

Jag vet inte varför ja alltid ska jämföra honom med tecknade figurer..Prinsen av Egypten och Alladin. Är det ngt man tar som en komplimang eller?För det är så ja menar det..Har alltid haft ngn grej för tecknade figurer..mm det lät ju friskt..snart är jag på samma nivå som dom som tänder på sina bilar..

Men helt ärligt..är han inte fresh ändå?


och vem fan blir inte sugen på hångel när man ser den här?


och JA jag kanske låtsas att det är mr j ocj j på bilden. so?


RSS 2.0