GRATTISGÖTEBORGNUÖPPNAR..

Topshop får en ny avdelning. Beyond Retro! Det var faaanemej på tiden! Som jag har längtat..skynda er till TOPSHOP för att anmäla er till en kväll med bubbel och bra priser!

Det här gjorde fan min dag!

Imorrn är det som sagt färre här..Sen ska jag kolla biljetter till Estocolmo, för att hälsa på julia i mars! läängtar! Här kommer lite bilder från förra gången jag hälsade på henne. Av samma anledning dessutom. Jag måste ha julia när jag blitt dumpad. so here it goes...




DANSADANSA

Nu ska jag in och möta Jossan på stan. ska leta efter en ny mössa. det är ju fortfarande kallt, så jag kommer undan. kommer la komma hem med en massa annat tjaffs också..antagligen..

Ikväll är det cocktailparty hos min syster Charlotte, i hennes nya lägenhet! jag kommer vara så söt ikväll. ja ska ha diadem..som christoffer alltid tyckte jag skulle ha (som LC i the hills-so last year.men whatever)

Imorrn har jag bjudit alla nyblivna singlar på förfest hos mig. alla måste ha urringat och sprit! Välkomna om ni är singlar eller bara har tråkigt.



http://se.youtube.com/watch?v=VXa9tXcMhXQ

ILOVEFURRRRRRRRR


WHYDOIWANTUNOWTHATICANTHAVEYOU?


TILLMINCHRISTOFFER


BELLAGOESSTRIPTEASE

Det är faktiskt lite gomorron för mig fortfarande..Gick upp halv tio, för att Mr J skulle till skolan. Sen gick jag ut med Bella, bokade tid för henne på hund frisörerna och sen hemma och äta frulle. Klockan är alltså snart bara 11.00 och jag har redan hunnit städa undan tvmyset från igår och fixa så att Bella ska bli klippt och maikyr(?) Dock kommer hon bli ful som stryk eftersom att de måste raka henne. För hon är så jävla tovig. Men what to do. Så är det ibland. hon får al vara naken då.

Ska in till stan efter och luncha och kolla efter ett litet täcke till henne. Kan vi få lön snart? Jag måste ha pengar..ligger så mycket back den här månaden bara för att jag var ute och svirade så mycket under jul och nyår. Inte bra. LÄXA:Jobba alla helgdagar 2009.

Ikväll är det avskedsgrej för Christoffer som om några dagar flyttar upp till sin kärlek i Skellefteå. Jag är inte glad för deras skull. Jag hade honom först! Jag vill behålla honom! Christoffer är som en hundvalp för mig..Man kan inte ge ett barn en hundvalp ett litet tag och sen ska affären ha tillbaka honom.Hoppas de är hemma i Gbg under sommaren iaf.

Jag är lycklig idag. Hade det mysigt igår, inatt och imorse. Jag tänker inte ngt eller ngn förstöra det här, den här gången.


ALDRIGNÖJD

Neh men det här var ju inte alls någon bra idée...Fan, fel val igen. Ansträngde jag mig för lite kanske? Gav vi upp för lätt?

Vart helt överkörda på jobbet. Vi var rövknullade (ni som jobbat på donken vet vad jag menar) jag var helt jävla död, när jag fick sätta mig ner på rast. Vi låg efter med rasterna och var ändå inte färdiga med någonting. Fy fan! Det komemr vara lika jobbigt imorrn och de kommande 3 veckorna, allt är pga. båtmässan. Jag hatar stora mässor, för att det är ett rent helvete på mitt jobb då, samtidigt som det är skitkul när det är mycket och göra. Det kommer bli många ciggaretter om jag ska klara av dessa veckor..det känner jag på mig.

När jag kom hem, tog jag ut Bella på en promenad, för att sen gå hem och verkligen storstäda. Kände mig sjukt nöjd efer. Tappade upp ett varmt bad och käkade lyxchoklad.

Dagen är fortfarande bra..tills det att "Smekmånaden" kom på tv. Jag vet hur jag blir. Ni vet hur jag blir. Jag sätter mig in i filmen som om det är jag som spelar huvudrollen. Åh dom ser så kära ut, de passar så bra ihop..Jag känner igen mig själv i hennes rollkaraktär. Hon har ett jävla humör,dramatisk som fan, men är oerhört passionerad. Jag i ett nötskal. Hård utanpå, värtsta sortens softis inuti. Romatik..åh ljuva romantik..

Jag börjar på lite eftertankar. Men jag antar att det är normalt, när det tagigt slut med någon, som man trodde att det skulle hålla länge med. Jag är antagligen bara förvirrad..eller? Eller är det faktiskt så att jag saknar honom sjukt mycket och det är på riktigt? Hur vet jag om det är på riktigt eller om det bara är en såndär beslutsångestgrej, som händer mig titt som tätt. Betydde det inte mer än det som är nu? Var det bara jag som kände någonting överhuvudtaget?

Varför blir jag aldrig nöjd?


SHELOVESTHESNOW

En liten tjej är iaf jätteglad över att det snöade inatt..eller imorse måste det vart, för det snöade inte när jag åkte hem.
Bella är crazy in love i snön!

Drack vin med Thina och Christoffer igår. Mycket trevligt. Thinas premiärkväll på Gossip! Grattulerar!
Det var EN fräsch kille där. Han hade vit skjorta och hängslen, tjockt svart hår och stora bruna ögon. Jag säger till christoffer " fan va han är lik Mr J, fast inte lika snygg" han instämmer, men vill mest att jag håller käften, eftersom att det är det enda jag pratar om Mr J Mr J Mr J..

Efter en stund säger Thina "han va snygg!" och pekar på samma kille som jag pekat ut som Mr Js dubbelgångare. Vi beslutar oss för att ta reda på om han va gay eller straight. "mest gay" ursäkta..hur kan man va mest gay? E du eller e du det inte? Vi erbjöd oss att omvandla honom till mer straight, men då kom christoffer och satte ner foten...Vi skulle ju självklart aldrig utfört detta erbjudande, ville mest bara driva med någon..

"aha.. aja. vad heter du?" frågade vi innan christoffer släpade iväg oss.. " Jonas" och där dog jag,sen åkte jag hem.

Var dom tvugna att va sinnes lika OCH ha samma namn? Vilket jävla sign!

TACKFÖRDEN

Mr j och jag är över. det finns inte mer. det har HAN bestämt. jag blir så matt och trött och just nu bara hatar jag allt.

Det är okej. Jag är inte ledsen, lättad över att veta. Den här gången hoppas jag att jag kan få behålla honom som vän iaf.

Nu ska jag dammsuga!


P3GULDBEFORETHESHOW

Nu ska jag kila iväg till Scandinavium och kolla maskinen!!haha ja är så pinsamt glad va..

Sovit så gott, smärtan i magen är över, nu är det pirr. Jag ser fram emot den här dagen!

Mr J har flyttat hem till Göteborg, efter 3 dagar i Uppsala. Såäähh.. vart står jag nu? vart står han nu? vart fan står vi?

WHATAWONDERFULWORLD

Ursäkta den dåliga uppdateringen, för er 10 pers som läser den här bloggen.

Vaknade tidigt alldeles själv av fågelsång och solsken. pff NOT! Vaknade av den trevliga överraskningen, mensen är här igen! YES!! skoja. Hade så jävla ont i magen.(ni vet ju vad jag snackar om) Jag funderade seriöst på att sjukanmäla mig. Kom knappt upp ur sängen, ville inte gå upp ur sängen. Ryggen värkte, blodet flödar,kallsvettig och ett tryck på magen. jag ska vara man i mitt nästa liv, Pax för det!

Mr J flyttade till Uppsala för 2 dagar sedan och har sedan dess inte hört ett knysst.
Men det har sofie löst på eget vis. Ni som vet hur, ni vet. jaha. nu fick jag ett sms bara för att jkag skrev det. "hej" öhm passar det nu eller?

Men nu till en annan mr. Mr A på mitt jobb, som jag tycker är BENGfräsch. Nu uppvaktar han mig. Han följer med mig ut och röker, hämtar kaffe till mig när jag ber honom ( jag är den bortskämda ungen på jobbet jag vet)
Sen när jag skulle gå hem idag ropade han att jag skulle säga hejdå när jag bytt om. (Han jobbar i köttet, som ligger precis vid tjejernas omklädningsrum)

Så jag byter om, går förbi köttet, ser honom inte så jag säger hejdå till de andra och traskar mot utgången...då kommer han ropandes efter mig och lämnar ett paket och säger "det här kan du ha på vägen hem sen.." och så blev han sinnesröd i ansiktet och sa hejdå...

I det lilla paketet(som jag trodde skulle vara kross från köttet, som jag kunde ge till min hund bella) låg det choklad. Erkänn gulligt! jag blev alldeles till mig av lycka. det pirrar ju lite i magen när man får sånna fina presenter.

Jag fick ju choklad av en av våra inköpare bara här om dagen. Men han är en gammal grek, så det är inte riktigt samma sak. Vasilis är liksom som en morfar för mig. Det är inte Mr A hahaha.

Imorrn ska jag och Christoffer kolla soundchecket för P3 GULD. maskinen, håkan hellström...aa ni fattar

DUSTITOFFANDTRY

Har jobbat 10 jävla timmar idag.helt slut..Skulle mött upp AC för öl efter Frölunda matchen, men hon skulle hem och kolla på tv. Och lika bra var nog det, för jag hade antagligen bangat. 9-19 är ingen tid att leka med. usch.

Så kvällen blir med Mr J. Mat och tv. mysigt.




 

helt fantastika låtar, för oss som aldrig får nog av 80talet

UNTILNOW



Varje dag har tidigare kännts som att vakna i det här fantastiska sovrummet. Det gör det inte nu.
Nu är det mer bara en tom, kall säng

ANDITHURTSWITHEVERYHEARTBEAT

Jag har sovit jättedåligt. Jag mår jättedåligt.

Om 2 timmar kommer Mr J hit och ska hämta sina saker och jag ska få mina. Vafan har jag gjort?
Om jag har gjort rätt val, varför gör det då så ont? Jag mår illa för att jag är så ledsen.
Jag vill inte finnas till. Det är en jättefin solig dag,men allt jag kan se är kyla och svart.

fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan fan.

Åker hem till hovås och hämtar hem Bella sen, kan absolut inte vara själv i det här läget.

RSS 2.0