ja hatar bokmässan

Två dagar i rad har vi slått rekord på lunchen. Resultat: sofie är as trött. Sofie har ont i magen. sofie är inte glad

Dagens

image6

alla flickor behöver ett lamm i köket, en tiger i sängen och en FET jävla kanin i garderoben. ge mig!

goooood mornin´ Mister

hola! solen skiner, jag har precis ätit brunch, kollat på 4 the hills avsnitt, som ja redan sett men what the hell.. ringt mamma och pappa och klagat på hur mycket skatt jag betalar och hur missnöjd ja är med min lön! ja kommer få leva snååålt. budget vare ja.

If I was a rich girl, nu är jag ju inte det direkt och snart åker jag och AC till London..Det kommer inte bli så värst mycket pengar kvar där tror jag..

Nu ska ja ringa och väcka william!

ciao

Dagens

image5

men asså

men asså det här är ju inte ens kul. att blogga är så överskattat. ja ser det som en lika stor börda som att bädda min säng.. orka orka orka!

Idag åkte Thina till London, så jag blev påmind om att lägga undan pengar INNAN dom tar slut..  så ..nu har ja sparat ihop pengarna till London, fick en ganska bra lön. Det är då man får passa på att lägga undan för komande kriser.. dom lär ju komma.

Var ute igår med johan,christoffer och ac. Sjukt trevligt verkligen! Jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Snart är det London, sen är det flytt! ååh längtar längtar. Och om ja inte får ett förstahandskontrakt inom ett år eller två så har ja och min kära syster en jääkligt bra plan!

anyway det nya avsnittet av The hills. ja DOG vafan håller jason på med???? det där är min värsta mardröm, att umgås med mitt ex på fest hemma hos honom och han presenterar sin nya tjej och de förlovar sig samma kväll, rätt upp i ansiktet på mig. Jag hade aldrig slutat gråta.....

grattis göteborg

ja ni hittade mig igen, grattis! Nu kan ni äntligen relatera till en annan nörd, med dålig ekonomi, känner sigtjock varannan timme och dricker för myckety. lugn bara lugn ni är inte ensamma..

wanna here about the date I hade yesterday? haha JA vet att ni vill höra om den... men ja tänker inte skriva om den.. kan säga som så att vi ska ses på söndag igen! =)

OKEJ ngt helt annat. The Hills, i love that show men asså wzup med Jason? Är han heeeelt jävla dum i huvudet? Han kan ju inte börja umgås med sitt ex ( LC) och dra med henne till henne fest och säga " det här är min flicvän" och senare på kvällen förlovar han sig framför LCs ögon. Skräckmadröm! fy fan, det absolut värsta ja akn tänka mig är att se ngn ja vart tillsamans med hitta ngn framfr mina ögon då ja själv är ensam.

Åh ja är fortfarande trött efter min lilla grej på jobbet idag. ja måste helt enkelt börja ta det lugnare.. annars blir det som det blev idag.. Man faller ihop och kroppen säger stopp.. så imorrn blir det mysdag med Jossan.. vi ska göra ngt riktigt roligt och sen är det Mr A på söndag.. weiii

ojdå

det här med att skaffa en ny blogg gick visst inte så bra.. är dålig på att uppdatera. Iofs så är adressen till denna blogg typ hemlig..så det är bara jag som blir lidanade av dålig uppdatering.

Jag var verkligen skitglad innan ja satte mig och läste din blogg.. Jag förstår inte vad jag gjort dig? Varför svarar du inte? Varför stack du utan att ens säga hejdå? Jag har inte gjort dig ngt ont. aldrig någonsin faktiskt. Jag har istället gett all of me liksom! aaaa. dessa tjejer dessa tjejer

Sitter i min nya DG tröja haha. ja älskar att få dyra gifts! i just love it!

Backa tiden till igårkväll då..eller spola till söndag. Neh, lördag räcker då ska ja träffa Jossan och ha värsta heldagen go crazy in the citeeeeey.

När kommer Sex and The City filmen??


äntligen händer ngt!

Nu drar jag mig till linné för att möta paula. okryddat inte träffats på 1 månad!!

image4

heaven on earth

öh, verkligen itne den blekaste hur titeln ska stavas.. men ni vet nog vilken sång jag menar.. Den är la ngn hiphop snubbe i förstora brallz och ngn omgjord bebisröst. o så lite raggaragga-tone på det. Vet ni vilken jag menar?

ÅH, den är iaf såååå söt. ja dör på den! ( if thats ok with you)

Jag vaknade på fel sida idag, ja är på lite dåligt humör..så nu gäller det att styra den här dagen så gott det går. Kanske beror det på att mina grannar hade fest och ja gick och la mig hungrig..Gick upp mitt i natten och räknade på min lön. det känns bra, synd bara att allt kommer gå åt till London och sedan möbler..
En ny vinterkappa/päls är inte att tala om.. får la önska mig det då.. OM MAH GADH om 1 månad åker vi!

Kan Brittan göra comeback, så kan fan jag med!

Jajaja, hurra sofie är tillbaka.. Ni som alla tjatat om att jag borde börja blogga igen, för att jag som alla andra är en fet,fattig singel tjej i stan som tröstäter och i hemlighet gillar Carola.. Äntligen, här är bloggen frö er att läsa, jag är precis lika intressant som din morsa.. Jag jobbar för mycket, så på helgen super jag antingen upp mina pengar eller så är jag för utmattad för att ens prata i telefonen, så jag ligger i soffan, klämmer en påse ostbågar och disskuterar om homosexuella ska få adoptera med min familj..

Men nu ska här bli andra bullar.. Detta är 2:a jag upprepar ANDRA helgen i rad som jag vart hemma, sparat mina pengar.. So what att jag var på barquiz på babar i onsdags och var svettbakfull på torsdagen.. Det gills ju knappt..

Om en månad och 2 dagar drar jag och min nära vän AC till London, efter det är det stressigt med jobb, födelsedagsfiranden och flytt...

Idag var jag, moren och kära syster på IKEA, the land of dreams för en tjej som mig! Jag skrev 2 A4 med saker som jag behövde.. ÅÅhhhh, det här ska bli så roligt.
Den här dagen har vart bra, trots total utmattning efter 14 dagars arbete..

synd bara det där.. det där sista liksom. WHY


RSS 2.0