JOBBARPÅVOLVO

HEJ. jag har nytt jobb, på en lunchresturang beläget i VOLVO torslanda. är helst sinnessjukt glad! yes yes yes! inga fler kvällar!! inga fler helger!! och HELTID!
TACK GUD! på riktigt tack!

DEBATT

Hemkommen efter två dagars prioriteringskonferens med Handels avdelning 24 och det har vart mycket givande,inspirerande och framförallt roliga dagar! nu kan ja fan inte koncentrera mig då deabbt har börjat.
HETS!

JEANPAULGAULTIER

fick en parfym från en kund idag. ja brukar ge honom lite extra och pratar alltid med honom..och så idag kom han in med en parfym till mig! så himla glad! sånt gör ju att man orkar lite extra på dagarna.
har haft en lång dag och har lite ont i halsen...imorn ska jag på konferens och efter ska ja möta upp min pojkvän för att laga mat tillsammans hemma..kommer seriöst inte ihåg när vi lagade mat ihop senast..För det blir ju alltid att en lagar mat och den andra gör ngt som man "måste" få gjort..men imorn är det vi två tillsammans i köket!

SAVE

Har påbörjat mitt höstsparande! Försöker leva på minsta lilla varje månad..vilket går ganska bra faktiskt..hade det inte vart för att jag rökte hade detta vart skitlätt! Det är absolut ciggen som kostar mig mest under månaderna.
Borde verkligen överväga att sluta på riktigt. tips någon?
Nu blir det jobb till 16 ich sedan fackmöte..kommer totalt att vara på jobbet i 12 timmar..närmen jävla vad roligt!

RSS 2.0