SLEEPINGBEAUTY

Det var ett helvete att jobba igår. Trött,bakfull och sjukt mycket att göra! Jag kunde inte gå hem tidigare..Gick och hämtade Bella och var hema här lite efter åtta. nu är klockan lite efter åtta igen. Fast morgonen och jag hade verkligen verkligen behövt sova. Det bästa av allt är att jag imorgon börjar 07.00 igen. Jag får fan aldrig sova!

Idag har jag inte länge ångest över fredagen, jag har ångest över gårdagen..Typ att jag satte i mig en halv pizza på kvällen för att jag inte orkade laga mat/hälla yoghurt i en skål. dyrt som fan är det att äta pizza också.
Och lägenhen är as skitig. Måste dammsuga,diska och gå med sopporna. 08.30...en halvtimme kvar tills jag börjar.
Stressad hela jävla tiden av mitt jobb. Inte sådär jättebra med tanke på min diagnos. Diagnos magkattar. Förstår ni att jag fick det av att jobba i icas resturang..Inte av att jobba på donken varje helg-natt och varje vardag-dag. Förstår ni då hur jäkla stressad och ostrukturerat det är där? Några få av er läsare förstår kanske. Ni som har haft riktiga jobb som är krävande, mentalt och analt. För det är precis så jag mår. Som att ngn tryckt upp hela jävla ica i mitt arsle. Och hur skönt är det?

arbetsförmedligen kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0