PORNOPARKING

Fan va trött jag är nu..jonas också..Gick upp svintidigt imorse och har slitit som ett djur på jobbet. Så när jag kom hem var det ingen talan om att gå o handla, laga mat och blabla..husmors sofie, skulle inte tro det. Så vi köppte kebab och bestämde oss för att gå på bio. Som alla vet hade den efterlängtade uppföljaren till Borat premiär i dagarna. Självklart skulle vi se den!

well...den sög balle. bögballe för att vara exakt. sjukt rasistisk, sjukt tråkig, dåligt producerad b film. se den inte. hyr en dålig porrfilm istället...eller kom och besök oss på våran parkering.

När vi komn hem och satte nyckeln i dörren, trodde vi först att det var fest i huzset, för kass techno strömmade ut över gatan..Men det visade sig komma från en bil på parkeringen..

Det första vi gjorde när vi kom in i vårat hem var att kasta oss in i köket, möblera om fönstret och öppna, för att spionera på partybilen nedan...och mycket riktigt..Das sexcar! så nu har vi stått och väntat på att kaninerna skulle bli klara..<Vi var ju tvugna att se hur dom såg ut.

En partillejonny och en förortstonårstjej, som kanske hade sin första sexupplevelse, blev precis av med den i en liten gunngande bil till värdelös musik..

Det var våran kväll..Vad gjorde ni då?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0